תגובת המועדון

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

Re: תגובת המועדון

שליחה על ידי M.I.O.E »

הסניגור האדום כתב:אסי מצטער בכל ליבו, מבקש סליחה מבין בגדול את הטעות, אז אנא באו נתקדם, הבאזז שנוצר עשה את העבודה, המועדון הבין את טעותו, באו נחזור למה שאנו אוהבים באמת,מחר נעודד בכל הכוח, שבת שלום
חביתוש!! אתה יודע שאני מכבד אותך. תפסיק להגן על הזבל שמכר את הלקוחות שלו!! לא מתאים לך בכלל.

סמל אישי של משתמש
משתמש חדש

שליחה על ידי משתמש חדש »

אנשים עזבו יום עבודה הגיעו לקנות כרטיס ופשוט הונו אותם. המועדון יזם מכירה של כרטיסים בידיעה שאין כרטיסים! מישהו ניצל את החופשה של אלונה בחו״ל והפך את הפועל באר שבע לקומבינה גדולה סטייל נמל אשדוד ועל הדרך רמס את כבודם של המון אוהדים. ד״א לטעות זה אנושי,אבל הסיטואציה הנוכחית לא נראת כמו טעות,כי חוסר ההגיון פה פשוט זועק לשמיים .

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

משתמש חדש כתב:אנשים עזבו יום עבודה הגיעו לקנות כרטיס ופשוט הונו אותם. המועדון יזם מכירה של כרטיסים בידיעה שאין כרטיסים! מישהו ניצל את החופשה של אלונה בחו״ל והפך את הפועל באר שבע לקומבינה גדולה סטייל נמל אשדוד ועל הדרך רמס את כבודם של המון אוהדים. ד״א לטעות זה אנושי,אבל הסיטואציה הנוכחית לא נראת כמו טעות,כי חוסר ההגיון פה פשוט זועק לשמיים .
צודק במיליון אחוז - הטעויות היו חובבניות עד מסואבות אבל אין מצב שאסי שהיה בתל-אביב להגרלת הגביע היה מודע למה שיצא כנראה משליטה במועדון.

תפקיד ההנהלה לנהל - סומך על אלונה
תפקיד השחקנים לשחק - הרימו לנו את הראש אחרי שנים ריקניות
תפקיד האוהדים - לאהוד ולעודד.

אני אוהד של הקבוצה 40 שנה - גם עם ניהול של ההסתדרות בשנות השמונים, גם עם פסח, להב וזינו עד שהגיעה אלונה - לא בא לי להכניס פה אגו - לא בשביל זה אני אדום מגיל ארבע.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

הענין שאתם לא מבינים הוא שהוא לא טעה
הוא עשה דברים במכוון ונתן עדיפות לאנשים הלא נכונים.
פחד שהוועדים יעשו רעש והאוהדים ישתקו
בפועל הוא קיבל נוק-אאוט.
חשב שנישתוק כרגיל הרי אנחנו סוג ז׳ והשם של אלונה מספיק דומיננטי בשביל שנשתוק
אבל לא עוד! העיר הזאת תרעד ולא מאגו, מראייה לטווח ארוך שדי מספיק ואת הסדר עדיפויות יקבע דבר אחד, מי שרוצה להגיע, שיטריח את עצמו לבוא ולקנות.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

בשני מילים ,בושה וחרפה !!!!! זה שי !
תמונה

M.I.O.E

שליחה על ידי M.I.O.E »

אלדר כתב:הענין שאתם לא מבינים הוא שהוא לא טעה הוא עשה דברים במכוון ונתן עדיפות לאנשים הלא נכונים. פחד שהוועדים יעשו רעש והאוהדים ישתקו בפועל הוא קיבל נוק-אאוט. חשב שנישתוק כרגיל הרי אנחנו סוג ז׳ והשם של אלונה מספיק דומיננטי בשביל שנשתוק אבל לא עוד! העיר הזאת תרעד ולא מאגו, מראייה לטווח ארוך שדי מספיק ואת הסדר עדיפויות יקבע דבר אחד, מי שרוצה להגיע, שיטריח את עצמו לבוא ולקנות.
חתיכת אפס מאופס. סמרטוט פח אשפה. כל הזמן אני אומר תודה לאל שבעונת הגביע הוא לא היה בקבוצה!! אחרת עד היום הארון היה ריק!

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

yakov7 כתב: חתיכת אפס מאופס. סמרטוט פח אשפה. כל הזמן אני אומר תודה לאל שבעונת הגביע הוא לא היה בקבוצה!! אחרת עד היום הארון היה ריק!
אתה יוצא מכל פרופורציות - אסי נתן את הנשמה שלו עשרים שנה להפועל באר שבע כשוער. הוא טעה בענק אבל הוא לא אפס ולא סמרטוט.
מכל המעורבים במחדל אני משוכנע במיליון אחוז שאסי לא עשה דבר מתוך כוונה לפגוע.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
OMERREMO

שליחה על ידי OMERREMO »

גדי?... אתה בכל הודעה מגונן על אסי ואין בעיה זאת זכותך..
אבל זכות האחרים(ואני בינהם) לחשוב אחרת ממך...
אסי האשם הגדול! אסי היה שוער בינוני מינוס והוא מנכ״ל גרוע ביותר...
רוב התלונות ולא רק במקרה הזה הם אליו ועליו
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

M.I.O.E

שליחה על ידי M.I.O.E »

גדי כתב: אתה יוצא מכל פרופורציות - אסי נתן את הנשמה שלו עשרים שנה להפועל באר שבע כשוער. הוא טעה בענק אבל הוא לא אפס ולא סמרטוט. מכל המעורבים במחדל אני משוכנע במיליון אחוז שאסי לא עשה דבר מתוך כוונה לפגוע.
נתן נשמה זה כן. לא מונע ממנו להיות לוזר ענק. מילא היה מחלק 300-400 כרטיסים. אבל היה לסלוח. מי שמחלק 1600 כרטיסים לפי רשימות מסודרות !! ידע מה הוא עושה! זה היה מכוון ומסודר לפי ספר הקומבינות!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

גדי כתב:
אתה יוצא מכל פרופורציות - אסי נתן את הנשמה שלו עשרים שנה להפועל באר שבע כשוער. הוא טעה בענק אבל הוא לא אפס ולא סמרטוט.
מכל המעורבים במחדל אני משוכנע במיליון אחוז שאסי לא עשה דבר מתוך כוונה לפגוע.
אלה בדיוק היו השנים השחורות בתולדות המועדון וביחידה שחייכנו, הוא היה ביבנה כמדומני.
אל תהפכו אותו לסמל, סמלים כבר לא קיימים בדור שלו ואם יש אחד כזה, קוראים לו ברדה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אסי סמל ???? הצחקתם אותי חחח ,זה שי !
תמונה

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

סמל ועוד איך. מודל לחיקוי. ספורטאי למופת.

אסי תיהיה חזק ואל תשבר!

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

Totti כתב:
אלה בדיוק היו השנים השחורות בתולדות המועדון וביחידה שחייכנו, הוא היה ביבנה כמדומני.
לדעתי היה באשקלון.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

yakov7 כתב: נתן נשמה זה כן. לא מונע ממנו להיות לוזר ענק. מילא היה מחלק 300-400 כרטיסים. אבל היה לסלוח. מי שמחלק 1600 כרטיסים לפי רשימות מסודרות !! ידע מה הוא עושה! זה היה מכוון ומסודר לפי ספר הקומבינות!
אם יש הוכחה למה שאתה אומר אני אהיה הראשון שיצתרף אלייך.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

Totti כתב:
אז תציין גם שהוא לא היה שותף לשתי הירידות ב 98 2005.
אם כבר אתה בקע של לציין עובדות

שלח תגובה