הם לא מבינים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
OMERREMO

Re: הם לא מבינים

שליחה על ידי OMERREMO »

אריאל2 כתב:הוא כתב לונה לא אלונה
אז סליחה, טעות שלי....
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אריק כתב:

גדי היקר,
ראשית אני שמח לראות אותך כותב בפורום ותורם לשיח הציבורי בנושא.
יחד עם זאת, קצת קשה לי לראות את תופעת ה-"חביתה" שבה בסופ"ש היית נגד מעשי מחאה (צירפתי את תגובתך)
בטענה שצריך לתת לאלונה קרדיט לתחקר את הנושא (לגיטימי ביותר) אך לאחר שהיא קיבלה
קרדיט ענק ואיכזבה בענק, שוב עמדת לצד המועדון ואין לך בעיה שידרכו על הנכס הגדול ביותר
של קבוצה, רק כדי "להרגיע את המערכת".
גם אני בתוך תוכי עדיין לא יודע מה הצעד שאנחנו כאוהדים צריכים לעשות, אבל דבר אחד אני בטוח
והוא שלעבור לסדר היום זה הדבר האחרון שצריך לקרות.
אריק שלום,
אני מודה - המצב מבלבל ולא קל להחליט מה לעשות וזאת ביטאתי בשני הפוסטים.
הרצון המיידי שלי היה לנסות ולהרגיע את המצב.
לאחר שקראתי עוד ועוד עדויות של חברים שהיו ביום חמישי בקופות הבנתי כמה גדול השבר והזדהתי איתם מאוד.
באתי בשבת למשחק בחמש וחצי בכדי לשבת קרוב לגרעין הנפגע מתוך כוונה להזדהות ולהשתתף במחאה מכובדת - דממה רועמת. אך ברגע שהתחילו קללות נגד אסי וציפורה (שוב אני אומר - אחריות מלאה שלהם) בעוד השחקנים על המגרש מתכוננים למשחק עזבתי את המקום והלכתי לשבת במקום אחר.
אני חושב שכרגע חייבים להרגיע את המצב - המערכת בפאניקה ורואים את זה בתגובות של המועדון. אני מסכים לחלוטין שיש הצדקה מוחלטת למחאה אבל כמו שאומרים לפעמים עדיף להיות חכם מצודק.
חייבים לצאת מהסחרור ולתת למועדון להתעשת.
זכותה של אלונה לדבוק בצוות הקיים וזכותם של האוהדים למחות. צריך רק לקחת בחשבון מראש מה יכולות להיות ההשלכות לעימות שכזה.
שלא יהיה ספק - אני והבן שלי נהיה בכפר-סבא, ברמת השרון, במושבה ונתניה. אני לא כותב מול הפלזמה
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

OMERREMO כתב: אז סליחה, טעות שלי....
סלחתי...אבל במקום להתייחס למה שלא כתבתי תוכל גם להתייחס למה שכן כתבתי....האם אני צודק או שלא לדעתך?

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אין ספק, התגובה של המועדון לפרשה הזו רק מעצימה את תחושת הגועל והתסכול, כאלו שהיו שמורות בעיקר כלפי השלטון הקודם. וכל מי שהיה לו יד ורגל בבושה הזו, יתמודד עוד הרבה זמן עם הריקושטים...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
גדי

אסי

שליחה על ידי גדי »

אסי כשל (גם אלונה וציפורה) בניהול מכירת הכרטיסים ביום חמישי - אין פה שאלה והמועדון בכלל לא מנסה להכחיש את זה.
לאחר הבדיקה אלונה החליטה לגבות את אסי וציפורה.

אסי מושחת ??? פיטורים?? להבדיל איחולי מוות, סרטן ???
לזה אנשים קוראים מחאה?
האם באמת חושבים שאסי התכוון בזדון שימכרו 79 כרטיסים בקופות ?

הוא הרוויח כל גרם של ביקורת בשבוע האחרון והוא יודע את זה וכואב מאוד את מה שקרה אבל מי שלא מכבד שחקן עבר כמו אסי (כן אחד מגדולי הסמלים של הקבוצה בעשרים שנה האחרונות) מוטב שיבדוק את עצמו וכמה הוא באמת אוהב את המועדון.

ברור לי שחלק גדול מהאנשים ייצאו עלי אבל חובתי כלפי המועדון ומי שהיה הקפטן שלנו להראות גם את כף הזכות שלו באחד מהרגעים הקשים שלו מאז לבש בפעם הראשונה את חולצת השוער של הפועל באר-שבע בשנת 1988.

אסי רחמים
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

שלח תגובה