אולי אפשר להוריד את ענין הכרטיסים מהפרק

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

Re: אולי אפשר להוריד את ענין הכרטיסים מהפרק

שליחה על ידי גיל שגיב »

אלדר כתב:אניחושב שזה הזמן לסלוח
כואב, פוגע ומשפיל
אבל בחיים צריך לדעת להתקדם
אני סומך על אלונה שתפיק לקחים
אני סומך על אסי וציפורה שהבינו שאין היום חברים ולא שווה לדאוג לאף אחד
אני סומך שאלונה לא תתן יד ללונה טורס להרוס את מה שבנתה
ואני מאמין שלונה טורס לא יסתכנו שוב בחרם צרכנים ענק

זה כואב, זה חמוץ וגם מסריח
אבל זאת הפועל שלנו וחשוב שנצמח מזה ביחד.
ועל זה אמר פעם מישהו - ואלא יצאת בומבה ! :מלך:

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

yossi כתב: בדיוק.
אני מאוד מקווה שהאוהדים (היה מישהו פה מהפורום?) שנכחו בפגישה התעסקו יותר בהתנהלות לעתיד מאשר מה שהיה באותו יום.
כרטיסים באינטרנט (שלא לדבר על מנוי אלקטרוני) זה דבר שמובן מאליו בכל מקום בעולם (אפילו הפועל רעננה עובדים עם לאן), רק בב"ש צריך לנסוע למקום לא נוח כמו העיר העתיקה, או לעמוד שעות בתור.
אותו דבר לגבי העדפת מנויים, מאגר נתונים לבעלי מנוי וכו'.
ואם לונה טורס לא מסוגלים לספק דברים פשוטים כמו אלה, אז צריך פשוט לחפש מקום אחר.
שני דברים:
קדימה:
לא צריך את לונה טורס בשביל מנויים וכרטיסים. המועדון יכול לעשות את זה בעצמו בהשקעה סבירה או להיעזר בחברת מיקור חוץ, ויש לפחות 2 רלוונטיות בבאר שבע.
מדובר בעלות חד פעמית או השכרה של מערכת ניהול לקוח, תקופה של חודש-חודשיים של מכירת מנויים מדי שנה שתכלול פעילות משולבת (טלפונית + פרונטלית) ותשלום שעתי על עבודת קופאים לפני משחקים וזהו.
כל התהליך, משלב האפיון וההקמה ועד התפעול בשטח לא אמור לקחת יותר מחודש. ואז לא צריך לשלם עמלה על כרטיסים, אין בעיה לעשות הגרלה בין מנויים וכו'.
אחרי שנים בניהול מוקדים טלפוניים, מענה למכרזים, הקמת מוקדים וכו' אני מתנדב לסייע בנושא הזה ככל הנדרש ללא תשלום. רק שמישהו מהמועדון ירים את הכפפה.
אחורה:
צריך להעריך את הגיבוי של אלונה לעובדיה אבל הגיבוי הופך כבר לחיפוי מוגזם לכל מי שאחראי לפדיחה ולמה שקרה בשטח. כמה כרטיסים מכרו לונה ובאיזו רשות וכמה חילק/מכר המועדון? האם במועדון ידעו על המכירה המקודמת בלונה? מתי גילו את הפדיחה וכמה זמן יכלו לחסוך למאות אוהדים בתורי הענק?
כבר בהודעה שיצאה בערך ב-15:00 נכתב שמספר הכרטיסים עומד על מאות בודדות. כלומר לא גילו בקופות לפתע שאין כרטיסים.
אלה שאלות לגיטימיות ולאוהדים שחיכו שעות בשמש מגיעות תשובות. אמירות שרומזות תחזיקו אותי לא נותנות מענה ובסופו של יום התוקף שלהן יפוג.
גילוי נאות:
הכותב לא עמד בתורים, לא מקורב לאף אחד, אין ברשותו כרטיס למשחק מול מכבי וגם לא יהיה.

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

גיל שגיב כתב:רוצים תשובות ? בבקשה :

לאסי וציפורה יש אמנם אחריות אבל אחריות משנית הנובעת מכך שלא העריכו נכון ולכן לא פקחו או הנחו את נציג לונה טורס בנוגע למכירה ואני אסביר - לונה טורס זה משרד נסיעות שעובד מול מפעלים חברות וועדי עובדים רבים באזור באר שבע, חלק נכבד מהם בקשר רציף עם לונה טורס וזה כולל ארגון נסיעות לחו"ל, חופשות בארץ, בתי מלון וכו'.

עכשיו תתארו לכם יו"ר ועד עובדים של ברום למשל, מתקשר ללונה טורס ומבקש לשריין 200 כרטיסים לעובדי המפעל.....בלונה טורס מתרגמים זאת בשני היבטים -

1. מדובר בקליינט חשוב שלנו ויש לנו אינטרס ישיר לרצות אותו.
2. גם עובדי ברום הם אוהדי הקבוצה לכל דבר ועניין אז מה זה משנה אם יגיעו לקופות כדי לקנות או שנמסור להם 200 כרטיסים ישירות ?

וככה תדמיינו לכם שיחות והזמנות כרטיסים ממפעלי ים המלח.....ממכתשים.....מקמ"ג....מסורוקה....וכו'

אסי וציפורה היו ציריכם לצפות התרחשות שכזו ולחייב את לונה טורס לשריין למכירה חופשית בקופות לכל הפחות 1000 כרטיסים אם לא יותר, הם לא חזו את אשר התרחש בפועל בעיקר עקב חוסר נסיון קודם ולכן הגענו למצב העגום...

אני יותר מבטוח שמקרה שכזה לא ישנה בעתיד ולכן גם אין כל טעם בפיטוריו של בעל תפקיד כזה או אחר מלבד סיום ההתקשרות עם לונה טורס כיוון שהם ידעו בדיוק מה הם עושים ופעלו כך מטעמים סובייקטיביים ללא התחשבות בקהל שידעו כי יגיע לקנות כרטיסים באצטדיון.
הכרטיסים של אבא שלהם? הם בסך הכל ספק. שיעשו את המוטל עליהם = מכירה פרונטלית בקופות בזמן ובמועד של כל הכרטיסים שיועדו למכירה.
אני לא יודע איזה חוזה יש בין הצדדים אבל זו הפרה של כל הסכם נורמלי שנהוג בין שותפים עסקיים.

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

חברים יקרים אם לונה עשו מה שאומרים שעשו אתם מוכנים להסביר לי למה המועדון ממשיך לעבוד איתם? הרי בגידה שכזו היא פשוט לא נסלחת ואם אני אלונה אני פשוט לא יהיה מסוגל לסמוך עליהם בפעמים הבאות.
אבל אותי בתור אוהד הקבוצה ממש לא מעניין אותי מה לונה עשו. מבחנתי האשמים העיקריים הם הנהלת המועדון שלא פיקחו על המכירה. בנוסף המועדון גם לא נתן תשובות ברורות כיצד הדברים יפוקחו בפעמים הבאות.

תשמעו בשורה התחתונה אני מאוד מאוכזב מכל ההתנהלות (ויש כמוני הרבה). כאשר אני שומע תשובות של אלונה כמו "אם אתם רוצים ראש אני אלך" זה פשוט מוריד את החשק לגמרי.
מדובר בתשובה כל כך לא חכמה ואם להיות קיצוני פשוט מתנשאת. אנחנו מעוניינים בניהול תקין ומתקדם ושבאמת יתייחסו אלינו כמו לקוחות.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

ערן , אלונה רוצה שקט מהעניין הזה היא יודעת שאם היא תגיד שהיא אשמה אנשים ינשכו שפתיים וישתקו
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

רק אני לא אהבתי את הרעיון של מינוי משחקי חוץ? העדיפות תינתן למינויים, למה צריך עוד מנוי?!

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

nir767676 כתב:חבל שאלונה לא מבינה שאנחנו לא מחפשים שיפטרו ואנחנו לא מחפשים נקמה.
אנחנו מחפשים ניהול ברמה של המאה הנוכחית....זה הכל.
כל כך פשוט. כל כך נכון.

:לאלא:

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

במהלך פגישה שנערכה היום (רביעי) בין ראשי המועדון לבין נציגי האוהדים עידן כהן, יקיר זיגרון, גל סרוסי, ולדי חייבולין ואורן אוזן הוחלט להוסיף לקראת העונה הבאה אפשרות לרכישת מנוי למשחקי חוץ.
על-פי הודעת המועדון, כל אוהד יהיה רשאי לרכוש בתחילת העונה מנוי למשחקי חוץ ובכך יתחייב המועדון לשריין את מקומו במשחקים מחוץ לבאר-שבע. "המכירה תהיה באמצעות כרטיס אשראי", נכתב מטעם המועדון. "התימחור יהיה בהתאם למחירי הכרטיסים במשחקי החוץ ובהתאם למעמד האוהד נוער/סטודנט/בוגר. עוד פרטים יפורסמו לפני תחילת העונה הבאה".
מלבד הרעיון פירסם המועדון הודעה גם על המשך ההתקשרות עם משרד הכרטיסים לונה טורס: "שיתוף הפעולה יימשך לפחות עד סוף העונה הקרובה ובסופה תהיה אחראית ההנהלה להחליט בהתאם לצרכיה עם איזה משרד כרטיסים לעבוד".
מי מבין האוהדים יכול לראות הישג גם בהבטחה של המועדון לתת קדימות ברכישת כרטיסים לבעלי מנויים (על-ידי ניקוב המנוי במשבצת של גביע הטוטו שלא יתקיים), וכן בהצהרת המועדון כי יפעל להחלת מערך מכירת כרטיסים אינטרנטי.
https://eyoya.co.il/Articles/20891.html" onclick="window.open(this.href);return false;

נחכה לקיץ כדי לראות אם דברים ישתנו.

יש כוונה להוציא מיני מנוי למשחקי הפליאוף?

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

לאחר שנודע לי בדיוק מה היה בפגישה אני חושב שהצורה בה היא הוצגה בתקשורת היתה
רחוקה מרוח הדברים שהיו שם,לכן אני לוקח בחזרה את דבריי.
היתה פגישה טובה עם הרבה פתיחות ורצון לסייע לאוהדים, אני מקווה שנהנה מהתוצאות בעתיד.
בחרו לקחת חלק קטן מהפגישה וציטוטים שלא נאמרו בהתלהמות וברוח קרב כפי שהצטיירו.
נקווה לטוב.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

אריק כתב:לאחר שנודע לי בדיוק מה היה בפגישה אני חושב שהצורה בה היא הוצגה בתקשורת היתה
רחוקה מרוח הדברים שהיו שם,לכן אני לוקח בחזרה את דבריי.
היתה פגישה טובה עם הרבה פתיחות ורצון לסייע לאוהדים, אני מקווה שנהנה מהתוצאות בעתיד.
בחרו לקחת חלק קטן מהפגישה וציטוטים שלא נאמרו בהתלהמות וברוח קרב כפי שהצטיירו.
נקווה לטוב.
יש מצב לתקציר?

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

yossi כתב: יש מצב לתקציר?
אני נראה לך קצרנית בבית משפט? :חיוך גדול:

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אם יתחילו לבצע מה שרשום באיויה בנוסף לשיפור נושא השיווק אז המחאה באה בטוב ובניגוד לכל האנשים שמדבירם נגד פה בפורום יש אשכרה הרגשה טובה בקשר לעניין הזה וכמובן שאם זה יתבצע אז לאצריך בכלל לחזור למחות, מול ז'ינו מחאו כי הוא ירק על הקהל פעם אחר פעם אחר פעם, פה זה טעות אחת, טעות קטלנית אבל אם ילמדו מהטעות הזאת אז יהיה הכי חשוב ובטח שלא צריך לערוף ראשים..
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

בניגוד למה שפורסם בתקשורת, אני מצטט כאן את ההודעה המאוד מעניינת, שפורסמה בעמוד הפייסבוק הרשמי של המועדון, נראה לי שבמסגרת המגבלות הקיימות זה פיתרון הולם, בתקווה שבעונה הבאה כבר נפעל בצורה חכמה יותר:

" צוות המועדון, בראשות הנשיאה אלונה ברקת, קיים היום פגישה עם נציגות אוהדי הפועל באר-שבע, שמטרתה שדרוג מערכת היחסים בין אוהדי הקבוצה להנהלת המועדון, וייעול ושיפור מערך מכירת הכרטיסים למשחקי החוץ.

במהלך הפגישה, העלתה קבוצת האוהדים מספר הצעות לשיפור השירות לאוהדים, והנגשת הליך מכירת הכרטיסים למשחקי הבית והחוץ של המועדון, תוך דו שיח פורה, ושיתוף פעולה חיובי בין האוהדים להנהלה.

נושא אחד שיצא לפועל כבר במהלך העונה הנוכחית נוגע במכירת הכרטיסים למשחקי החוץ.

ראשית, כפי שפורסם כבר בתחילת השבוע, הנהלת הקבוצה תיקח לידיה 10% בלבד מן הכרטיסים בעבור השחקנים, עובדי המועדון ונותני החסויות של הקבוצה.

שאר 90 האחוזים יחולקו, כאשר מחציתם יוקצו בעדיפות ראשונה למחזיקי המנויים למשחקי הבית של הקבוצה: בתחילת המכירה המוקדמת יתקיים יום מכירה אחד בו כרטיסים יימכרו במשרדי "לונה טורס" ודרך האינטרנט רק למחזיקי מנויים. קבלת הכרטיס תתבצע רק בהצגת המנוי, ובאמצעות ניקוב מיוחד על מנוי משחקי הבית.

הכרטיסים שלא ימכרו למנויים, בצירוף מחצית הכרטיסים השנייה, יימכרו ביום שלמחרת במכירה מוקדמת דרך רשת האינטרנט, טלפונית ובמשרדי "לונה טורס" שבעיר העתיקה.

כמו כן, נלקחו לתשומת ליבנו מספר הצעות חשובות ומעניינות לקראת העונה הבאה ולקראת המעבר המיוחל לאצטדיון החדש בבאר-שבע.

דלתות המועדון תישארנה פתוחות בעבור שיח פורה ומפרה עם אוהדי הקבוצה.
אנו מברכים על שיתוף הפעולה, ומביטים קדימה אל יישום ההצעות שעלו בשטח למען אוהדי הקבוצה המסורים".

https://hapoelb7.co.il/Pages_Site/Conte ... px?id=1705" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
פליימיקר

שליחה על ידי פליימיקר »

כבוד לאלונה !!! אם יישמו את הדברים שהוצעו ויבצעו את זה נכון הרווחנו, אפשר להגיד שהיה שווה שפעם אחת כל העסק יתפוצץ כמו בשבוע האחרון בשביל שנהפוך למועדון שמתנהל בצורה מקצועית ( לפחות בגזרת הכרטיסים מנויים)

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

לא יודע למה אנשים פה עדיין מחפשים אש, ע״פ מה שקראתי בעמודי האוהדים השונים וע״פ מה ששמעתי ממישהו שהיה שם הפגישה הייתה מעולה, באווירה חיובית של רצון לשמוע ולהשכיל והכי חשוב כל אותם ההטבות שהבינו שחייבים להיות למנויי הקבוצה.

באמת שדיי חברים, גם לי אין כרטיס, גם אני מבואס אבל תפסיקו לחפש ראש של מישהו המועדון באמת משתדל לתקן את העוול, תנו לו צאנס.

שלח תגובה