ForeverRed כתב:
שמעתי את השטות הזאת. אז עכשיו חומרת העונש תלויה ביכולות הפגיעה של הזורק? מה שחשוב
זה עצם הזריקה, הפגיעה יכלה לקרות גם במקרה של מכבי. גועל נפש.
אתה לא זוכר את המשחק שלנו מול אשדוד שאיזה אוהד מפגר של אשדוד לקח איזה חפץ כלשהו וזרק את זה על הקוון אחריי שהרחיקו את אחד מהשחקנים של אשדוד ואז המשחק נפסק וקיבלנו ניצחון טכני בזכות זה....
פגיעה בקוונים או בשופטים היא מראש ברורה אתה יודע על מי התכוונו לזרוק את החפץ, במקרה של הזיקוק אתה לא יודע חוץ מזה שזה נזרק למגרש, אולי לבנאדם הייתה כוונה לזרוק את זה על אחד מהאוהדים וזה הגיע בטעות למגרש?
לכן יש בזה המון הגיון...
בני יהודה עומדים שוב ושוב לדין, פעם זריקת חפצים ופעם קריאות גזעניות, ועדיין מקבלים קנסות מגוחכים.
ולא זכור לי שהם תפסו מישהו. על העונשים של חיפה באמת שלא צריך להרבות במילים.
אל תנסו למצוא היגיון איפה שאין.
דר אדום בנשמה כתב:אתה לא זוכר את המשחק שלנו מול אשדוד שאיזה אוהד מפגר של אשדוד לקח איזה חפץ כלשהו וזרק את זה על הקוון אחריי שהרחיקו את אחד מהשחקנים של אשדוד ואז המשחק נפסק וקיבלנו ניצחון טכני בזכות זה....
פגיעה בקוונים או בשופטים היא מראש ברורה אתה יודע על מי התכוונו לזרוק את החפץ, במקרה של הזיקוק אתה לא יודע חוץ מזה שזה נזרק למגרש, אולי לבנאדם הייתה כוונה לזרוק את זה על אחד מהאוהדים וזה הגיע בטעות למגרש?
לכן יש בזה המון הגיון...
אין בזה שום היגיון ואין הבדל מבחינתי בין זריקת מצית לזריקת מוט, אם כבר זריקת המוט חמורה יותר וגם
היא נועדה לפגוע בשחקנים שלנו לאחר השער של פלט. אתה משווה את זה למקרה של אשדוד? שם זרקו
שלט שלם שיכל להרוג בנאדם, עם או בלי קשר במי פגע. ועוד משהו ככה לסיום, אני בספק רב אם המצית
שנזרקה אכן פגעה בקוון. לדעתי קשקוש ולא יותר.
yossi כתב:אם תפסו את הזורק, למה בכלל להעניש את הקבוצה?
בני יהודה עומדים שוב ושוב לדין, פעם זריקת חפצים ופעם קריאות גזעניות, ועדיין מקבלים קנסות מגוחכים.
ולא זכור לי שהם תפסו מישהו. על העונשים של חיפה באמת שלא צריך להרבות במילים.
אל תנסו למצוא היגיון איפה שאין.
מסכים. מעניין שהחברים של לוזון איכשהו יוצאים נקיים מבתי הדין פעם אחר פעם.
לא סתם הצטרפה אלונה לערעור של מכבי על משחקי הרדיוס שקיבלו, היא יודעת בדיוק עם מי יש לה עסק.
רדיוס של 30 ק"מ עם קהל למכבי זה בדיחה - נוסעים לנתניה 15 דקות. (גם ככה הרבה מהאוהדים של מכבי גרים בצפון תל-אביב
רדיוס עם קהל לבאר-שבע זה עונש אמיתי - אשדוד ? מושבה ?
אין פה שום איזון. אם רוצים באמת להעניש באופן מאוזן צריך שמכבי תצתרך לארח ברדיוס של 60 ק"מ כך שתצתרך לסוע לחיפה או ירושלים.
בכל מקרה אסור לרחם על אוהדים שמזיקים לקבוצה - אחד הפרמטרים החשובים לקביעת העונש הוא תפיסת הזורק - מי שרואה זורק יכול לעזור אם הוא מדווח לסדרן על הזורק או מצלם אותו. אנחנו בדרך לארח באשדוד משחק שיכול להיות קריטי לכל העונה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
dardasmiley כתב:אמרו אתמול בחדשות הספורט שהעונש שלנו חמור יותר כי המצית באמת פגעה בקוון ולא רק נחתה לידו.
מצד אחד, לאור מה שהיה באשדוד לפני שלוש שנים יצאנו בזול. מצד שני, קצת קשה להבין את ההגיון שבלהפריד מקרה עם פגיעה בקוון ממקרה עם פספוס של הקוון בחצי מטר.
שטות מוחלטת!
זה שקר! אני עמדתי ליד הבחור שזרק וראיתי בדיוק לאיפה הוא זרק אותה, לא היה קרוב אפילו לקוון.
אף אחד מהשופטים לא ראה את הזריקה, היחיד שראה זה זיו אדלר שהפנה את הראש אחורה וראה את המצית על הרצפה .
ממש לא שיפשף עבר חצי מטר מעל הראש של משיח.
זה היה במחצית, אותו אדלר היחיד מבין כל השופטים שהסתכל על הקהל שלנו בסיום בשביל לנסות לתפוס שוב מעשה כזה או אחר.
המעשה הוא טיפשי פגע או לא
אני לא צריך להענש ברדיוס בגלל אוהד שלא שולט על עצמו.
למרות שאני מחכה בקוצר רוח שמשיח יגיע לוסרמיל
אני בטוח שנתנכל לו שהוא יבין שכל אוהדי הקבוצות קטנים לידנו כשפוגעים בנו... וסרמיל ירעד וזה יהיה מסר לכל השופטים המושחתים שטועים נגדנו בכוונה ופתאום נותנים למשחק לזרום כשזה לרעתנו
גם אם לצורך העניין המצית הייתה פוגעת היישר בראש של השופט, מה בדיוק עוזר פה הרדיוס?
העונש הזה הוכח כלא מרתיע ולא מצמצם את תופעת זריקת החפצים למגרש.
בספרד אוהד אתלטיקו מדריד זרק מצת לראש של רונאלדו, באנגליה אוהד סיטי פצע את פרדיננד ע"י זריקת מטבע. מישהו מהם קיבל רדיוס?
אבל מה הם כבר מבינים שם באנגליה וספרד...