הקאמלס חייבים לחזור
Re: הקאמלס חייבים לחזור
ומה בנוגע לארגון חדש שאמרו שיוקם על ידי אנשי עבר של הקאמלס? משהן מתקדם? העניין ע כמה הוא רציני ?
והמקלט יהיה בראשות מי?
והמקלט יהיה בראשות מי?
לא יודע למי יעבור המקלט אבל האירגון רציני מאוד, כנראה שיותר מכל מה שהיה פה בעבר...
הפעם לעומת שנים קודמות כולם ייצטרכו לתת מעצמם כולל עזרה כספית, אך אני לא רוצה לדבר במקומם אז נחכה שהם יוציאו הודעה מסודרת.
הפעם לעומת שנים קודמות כולם ייצטרכו לתת מעצמם כולל עזרה כספית, אך אני לא רוצה לדבר במקומם אז נחכה שהם יוציאו הודעה מסודרת.
פילוג זה הדבר האחרון שאנחנו צריכים כרגע
נקודת השפל של מכבי ת״א התחילה כשהיה פילוג
כנ״ל אנחנו עם הקריזי רד והקאמלס בעבר
נקודת השפל של מכבי ת״א התחילה כשהיה פילוג
כנ״ל אנחנו עם הקריזי רד והקאמלס בעבר
מאוד מוזר על הסיפור הזה .. ועדין אני לא מצליח להבין מדוע הם התפרקו ומדוע חלק מהם מורדים באחריםRedHell כתב:לא יודע למי יעבור המקלט אבל האירגון רציני מאוד, כנראה שיותר מכל מה שהיה פה בעבר...
לא מבין למה אתם בסרט מפילוג/ריב כזה או אחר...
הפילוג היה בקאמלס עצמם כאשר חלקם לא הסכימו על דברים מסויים ועל כן הודיעו על ״שינויי ההתנהלות״ קרי, לא אחראיים יותר על תצוגות עידוד וכאלה...
לוואקום הזה נכנסו אנשים איכותיים שאוהבים את הפועל מכל הלב ובאים נטולי אינטרסים שרוצים בטובת הקבוצה ואליהם הצטרפו חלק מהקאמלס לשעבר.
אני לא רוצה לדבר במקומם אבל שוב אני אומר בשביל שזה יצליח צריך הירתמות של כולם בהמשך.
הפילוג היה בקאמלס עצמם כאשר חלקם לא הסכימו על דברים מסויים ועל כן הודיעו על ״שינויי ההתנהלות״ קרי, לא אחראיים יותר על תצוגות עידוד וכאלה...
לוואקום הזה נכנסו אנשים איכותיים שאוהבים את הפועל מכל הלב ובאים נטולי אינטרסים שרוצים בטובת הקבוצה ואליהם הצטרפו חלק מהקאמלס לשעבר.
אני לא רוצה לדבר במקומם אבל שוב אני אומר בשביל שזה יצליח צריך הירתמות של כולם בהמשך.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. ארגון אוהדים חדש יוקם בקרוב מאוד, וכשזה יהיה רשמי כולם גם ידעו את כל הפרטים.
בארגון יהיו אנשים מכל היציעים ומכל הדורות, כולל כאלה שהיו בקרייזי רד בזמנו, כולל כאלה שהיו בקאמלס, וכולל כאלה שלא השתייכו לארגון כזה או אחר.
כמובן שכל מי שירצה יוכל להצטרף לארגון החדש.
2. אין שום מלחמה עם הקאמלס.
אנחנו בעונה גדולה, אנחנו נהנים מכל רגע, ואין שום כוונה להרוס את העונה עם מלחמות ביציע.
הפועל באר שבע היא מעל לכל והיא הדבר היחידי שחשוב.
בארגון יהיו אנשים מכל היציעים ומכל הדורות, כולל כאלה שהיו בקרייזי רד בזמנו, כולל כאלה שהיו בקאמלס, וכולל כאלה שלא השתייכו לארגון כזה או אחר.
אנחנו בעונה גדולה, אנחנו נהנים מכל רגע, ואין שום כוונה להרוס את העונה עם מלחמות ביציע.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
תמיד שאני רואה את החתימה הזו עם הדגל של חיים ז"ך אני נזכר ואומר לעצמ שחובה פשוט להביא לכל משחק בית שלא מושך קהל רב של היריבה ולשים את הדגל פריסה הענקי שלו על כל שער 7 שגם נשמתו תיהיה איתנו במגרש
קדימה,כל הכבוד! צאו לדרך וכל מה שתצטרכו ונוכל,נשמח לעזור כולנו זה הפועל ב"ש.Sir Alex Ferguson כתב:1. ארגון אוהדים חדש יוקם בקרוב מאוד, וכשזה יהיה רשמי כולם גם ידעו את כל הפרטים.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
רק אגיד שאני מאמין שההתארגנות החדשה זה הדבר הכי טוב שקרה לקהל שלנו בשנים האחרונות.
אנשים יקרים שבאים מאהבה גדולה ומכל גווני הקשת.
שיהיה המון בהצלחה !
שיהיה המון בהצלחה !
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
RedRock כתב:רק אגיד שאני מאמין שההתארגנות החדשה זה הדבר הכי טוב שקרה לקהל שלנו בשנים האחרונות.
שיהיה המון בהצלחה !
מצטרף !
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
יחסרה על המגופון בביג בגיל 16 חח ,זה שי !RedRock כתב:רק אגיד שאני מאמין שההתארגנות החדשה זה הדבר הכי טוב שקרה לקהל שלנו בשנים האחרונות.
שיהיה המון בהצלחה !

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
viewtopic.php?f=2&t=11586" onclick="window.open(this.href);return false;
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!