כל הזמן אני שומע מכבי שחצנים מכבי שחצנים
בנתיים מי שמשתחצן זה אוהדי הפועל באר שבע. תלמדו לפרגן. ניצחו את בית"ר ורעננה בדיוק כמו שאנחנו ניצחנו את פ"ת וחיפה. חאלס לבכות.
מכבי ?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: מכבי ?
אוהדי באר שבע שחצנים?
מי טוען כל העונה שבאר שבע קטנה על מכבי ושמכבי תזכה בהליכה, מי כל הזמן מזלזל בנו?
אנחנו 'שחצנים' בגלל השחצנות שלהם, אני בתחילת העונה חשבתי שמדובר בקבוצה מפחידה, אשכרה אמרתי שיש להם קבוצה מפחידה, אבל לאט לאט ככל שעובר הזמן אני רואה שהשד מתחיל להתגמד ושהקבוצה שבנו אצלנו שווה לשלהם ובטח שלא נופלת מהם, ואז באים אוהדים שלהם ואומרים לי שאני שחצן ועיוור?
על מה ולמה על זה שאני חושב שהסגל של באר שבע שווה או לא נופל מהסגל שיש להם?
אז הם ניצחו את בית"ר, גם אנחנו ניצחנו אותם ו4-0 בסיכום שני המשחקים, הם ניצחו אותם 3-1 בסיכום הכללי, ואתמול הם לא היו רחוקים מלהפסיד גם...
ואנחנו כבר מספר מחזורים משחקים בלי כל שחקני ההגנה שלנו והצלחנו לעשות סיבוב הרבה יותר טוב מהסיבוב הקודם, ככה שזה מצביע גם על העומק שיש לנו בסגל, ונמאס לי כבר שאוהדים כמוך לא רואים שהשד לא נורא כל כך ושהשחצנים האמיתיים הם האוהדים שלהם עצמם!
אני לא טענתי שבאר שבע משחקת כמו ברצלונה ולא הכרזתי שנזכה באליפות, אבל לטעון שלהם יש סגל מדהים שחזק בשתי רמות על שלנו זאת השחצנות האמיתית, שחצנות יהירות ומה לא...
יש לנו בעיה אחת והיא במרכז השדה, הובר כרגע נראה כסימן שאלה אלא אם הוא יתגלה כתואם מארן ראדי וגם ייתן מסירות עומק חכמות מדיי פעם.
ובאופן כללי אני לא רואה הבדל גדול בין הסגלים והכושר הגופני של מכבי זה ההבדל היחידי וגם הוא נהיה מאוד מוזר, בעונה שעברה הם היו בכושר גופני הרבה יותר טוב...
אז דיי לפחד, חאלס לפחד, לא צריך לזלזל בהם אבל הם לא צריכים לזלזל בנו!
מי טוען כל העונה שבאר שבע קטנה על מכבי ושמכבי תזכה בהליכה, מי כל הזמן מזלזל בנו?
אנחנו 'שחצנים' בגלל השחצנות שלהם, אני בתחילת העונה חשבתי שמדובר בקבוצה מפחידה, אשכרה אמרתי שיש להם קבוצה מפחידה, אבל לאט לאט ככל שעובר הזמן אני רואה שהשד מתחיל להתגמד ושהקבוצה שבנו אצלנו שווה לשלהם ובטח שלא נופלת מהם, ואז באים אוהדים שלהם ואומרים לי שאני שחצן ועיוור?
על מה ולמה על זה שאני חושב שהסגל של באר שבע שווה או לא נופל מהסגל שיש להם?
אז הם ניצחו את בית"ר, גם אנחנו ניצחנו אותם ו4-0 בסיכום שני המשחקים, הם ניצחו אותם 3-1 בסיכום הכללי, ואתמול הם לא היו רחוקים מלהפסיד גם...
ואנחנו כבר מספר מחזורים משחקים בלי כל שחקני ההגנה שלנו והצלחנו לעשות סיבוב הרבה יותר טוב מהסיבוב הקודם, ככה שזה מצביע גם על העומק שיש לנו בסגל, ונמאס לי כבר שאוהדים כמוך לא רואים שהשד לא נורא כל כך ושהשחצנים האמיתיים הם האוהדים שלהם עצמם!
אני לא טענתי שבאר שבע משחקת כמו ברצלונה ולא הכרזתי שנזכה באליפות, אבל לטעון שלהם יש סגל מדהים שחזק בשתי רמות על שלנו זאת השחצנות האמיתית, שחצנות יהירות ומה לא...
יש לנו בעיה אחת והיא במרכז השדה, הובר כרגע נראה כסימן שאלה אלא אם הוא יתגלה כתואם מארן ראדי וגם ייתן מסירות עומק חכמות מדיי פעם.
ובאופן כללי אני לא רואה הבדל גדול בין הסגלים והכושר הגופני של מכבי זה ההבדל היחידי וגם הוא נהיה מאוד מוזר, בעונה שעברה הם היו בכושר גופני הרבה יותר טוב...
אז דיי לפחד, חאלס לפחד, לא צריך לזלזל בהם אבל הם לא צריכים לזלזל בנו!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הם לא קבוצה מפחידה כל קבוצה שמעזה נגדם מגיעה להרבה מצבים.
תפרקו את הקבוצה שלהם לגורמים ותראו שיש להם יותר מידי שחקנים בינוניים לצד כוכב או שניים.
פאבלו<אג'ידה
בן הרוש<דוידזאדה
ייני=אילוז
גרסיה טיבי=סוארס פאיוביץ (לפי דעתי שלנו אפילו יותר טובים ובטח שיותר מהירים)
אלברמן ראדי>אראל הובר (פה למכבי אכן יש יתרון וזה לא בגלל שאלברמן וראדי כאלה טובים)
זהבי=בוזגלו
בן חיים=דובב (בן חיים קצת יותר טוב אבל שחקן בלי הרבה תכלית)
מיכה<ברדה (מיכה שחקן לא יציב הוא טוב רק שהוא קם מהספסל)
פריצה=פלט (פחות או יותר)
בשורה התחתונה זה הרבה פסיכולוגי יש קבוצות שמגיעות מולה ועושות במכנסיים רק בגלל שזה מכבי/בלומפילד במידה ואלישע לא יחשוש אפשר לנצח אותם בבלומפילד.
צריך הרבה אמונה ועבודה קשה במגרש והשמיים הם הגבול.
תפרקו את הקבוצה שלהם לגורמים ותראו שיש להם יותר מידי שחקנים בינוניים לצד כוכב או שניים.
פאבלו<אג'ידה
בן הרוש<דוידזאדה
ייני=אילוז
גרסיה טיבי=סוארס פאיוביץ (לפי דעתי שלנו אפילו יותר טובים ובטח שיותר מהירים)
אלברמן ראדי>אראל הובר (פה למכבי אכן יש יתרון וזה לא בגלל שאלברמן וראדי כאלה טובים)
זהבי=בוזגלו
בן חיים=דובב (בן חיים קצת יותר טוב אבל שחקן בלי הרבה תכלית)
מיכה<ברדה (מיכה שחקן לא יציב הוא טוב רק שהוא קם מהספסל)
פריצה=פלט (פחות או יותר)
בשורה התחתונה זה הרבה פסיכולוגי יש קבוצות שמגיעות מולה ועושות במכנסיים רק בגלל שזה מכבי/בלומפילד במידה ואלישע לא יחשוש אפשר לנצח אותם בבלומפילד.
צריך הרבה אמונה ועבודה קשה במגרש והשמיים הם הגבול.
ההשוואה שעשית קצת תלושה מהמציאות, שכחת גם את יצחקי מטרוביץ מארבל דאבור שהיה..הסגל שלהם בנוי להתמודדיות כאלו שלנו פחות.
אבל הפציעות והמעבר של דאבור בהחלט החליש אותם .
אבל הפציעות והמעבר של דאבור בהחלט החליש אותם .

ברור לך שאפשר להגיד בדיוק אותו דבר עלינו?dardasmiley כתב:אם אתמול או נגד רעננה הייתה משחקת קבוצה נגד מכבי ולא אוסף של עגלות, מכבי לא מוציאה אפילו נקודה. הם נראים רע מאוד והשחצנות עולה להם לראש. הם נכנסים לכל משחק כאילו הם כבר ביתרון 2-0 ומה שנשאר עכשיו זה לעשות נעים לקהל... הלוואי שימשיכו ככה, זה יעלה להם בנקודות.
חברים פרופורציות, מכבי אומנם לא בארסה ולא משחקת כדורגל שוטף כמו בהתחלה אך גם אנחנו לא ריאל מדריד ולא דורסים כל מה שמולנו, יותר מידי משחקים בתקופה האחרונה אנחנו נראים פשוט רע ואני באמת מקווה שהשחקנים יעשו את הסוויץ׳ בראש ומעכשיו יעלו לכל משחק כדיי לאכול את הדשא.