איציק יצחקי: אלישע צפוי לחתום, מליקסון מועמד
Re: איציק יצחקי: אלישע צפוי לחתום, מליקסון מועמד
הרכש שלי לעונה הבאה:
להחתים עד סוארס ופאיו, לשחרר את הובר.
אלעד גבאי/שפונגין/עופר ורטה, שיר צדק, מליקסון, משה אוחיון, קשר אחורי זר איכותי ומוכח, דודו ביטון,
אפשר להשאיל את פלצ'וק, להיפרד מדג'אני, להשאיל את בן ביטון במקרה ומחתימים מגן ימני.
הבאתי פה רשימה של 'קליברים', אבל אם נרצה להתמודד ברצינות על האליפות ולהתמודד באירופה, עם הרשימה שהבאתי פה נהיה קבוצה מאיימת במיוחד.
אלעד גבאי/שפונגין/עופר ורטה, שיר צדק, מליקסון, משה אוחיון, קשר אחורי זר איכותי ומוכח, דודו ביטון,
אפשר להשאיל את פלצ'וק, להיפרד מדג'אני, להשאיל את בן ביטון במקרה ומחתימים מגן ימני.
הבאתי פה רשימה של 'קליברים', אבל אם נרצה להתמודד ברצינות על האליפות ולהתמודד באירופה, עם הרשימה שהבאתי פה נהיה קבוצה מאיימת במיוחד.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
את שיר צדק אין סיכוי להביא, כנ"ל ורטה, משה אוחיון לא יבוא לכאן כל כך מהר אבל שווה לנסות, ודודו ביטון יכול להיות מעניין אם כי אני הייתי מנסה להביא את ארבייטמן! (ששכחתי לרשום אותו בסגל שיכול להיות מעולה בעונה הבאה).ONmyOWN כתב:הרכש שלי לעונה הבאה:
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הכל כסף. הכל תלוי באלונה.דר אדום בנשמה כתב:את שיר צדק אין סיכוי להביא, כנ"ל ורטה, משה אוחיון לא יבוא לכאן כל כך מהר אבל שווה לנסות, ודודו ביטון יכול להיות מעניין אם כי אני הייתי מנסה להביא את ארבייטמן! (ששכחתי לרשום אותו בסגל שיכול להיות מעולה בעונה הבאה).
ועוד מישהו ששכחתי, קני סייף בלה בלה בלה - אחמד עבאד! מצויין, סילון אמיתי!
בתאכלס צריך להיות ראליים, להובר יש שם מאוד גדול בבלגיה ואלמלא המאמן שם והסיכסוך ביניהם הוא לא היה מגיע לפה ככה שתחליף להובר חייבים למצוא. משה אוחיון שחקן חלש בעייני (צריך להבין שדי, אנחנו לא עוד קבוצה בינונית בארץ שלוקחת שחקנים בינונים - אנחנו הכי טובים בארץ - ובהתאם ללהתנהג גם ברכש).
הרכש צריך להיות מאוד נקודתי: 2 קשרים מרכזיים, ומגן ימני. מליקסון זה מותרות שהלוואי ויקרה אבל אם לא, לא צריך להביא שחקן למשבצת הזאת. כל שאר הרכש לדעתי צריכים להיות שחקנים סטייל סייף, עגייב צעירי ועוד כישרונות נוער, שבעונה שתיים של השתפשפות יכנסו לרוטציה חזק.
הרכש צריך להיות מאוד נקודתי: 2 קשרים מרכזיים, ומגן ימני. מליקסון זה מותרות שהלוואי ויקרה אבל אם לא, לא צריך להביא שחקן למשבצת הזאת. כל שאר הרכש לדעתי צריכים להיות שחקנים סטייל סייף, עגייב צעירי ועוד כישרונות נוער, שבעונה שתיים של השתפשפות יכנסו לרוטציה חזק.
- דר אדום בנשמה
לא לא לא!talb55 כתב:בתאכלס צריך להיות ראליים, להובר יש שם מאוד גדול בבלגיה ואלמלא המאמן שם והסיכסוך ביניהם הוא לא היה מגיע לפה ככה שתחליף להובר חייבים למצוא. משה אוחיון שחקן חלש בעייני (צריך להבין שדי, אנחנו לא עוד קבוצה בינונית בארץ שלוקחת שחקנים בינונים - אנחנו הכי טובים בארץ - ובהתאם ללהתנהג גם ברכש).
אם רוצים להלחם בצמרת חייבים להביא שני קאליברים לפחות, מליקסון וזר באמצע.
מליקסון זה לא מותרות זה חובה על מנת להסתכל למכבי בלבן של העיניים גם בעונה הבאה!
שלומי אברייטמן ( רק במידה וסוויסה עוזב) ועוד שני שחקנים לסגל הרחב.
ניסיתי להימנע מלהגיב בפוסטים של מלפפונים עד סיום העונה אבל לא התאפקתי וזרמתי עם המנג'ר פה:
בעד :
1. להשאיר את הסגל הקיים ובדגש הרכש הכי טוב שאנחנו יכולים לעשות זה להחתים את סוארס.
2. להחזיר את המאור שחקן אחד יכול לעשות שינוי כל כך גדול, מאמין שאיתו כל משחק ההתקפה יראה אחרת לגמרי, יכול לשדרג אותנו ב-5 רמות.
3. המגן ימני שהכי הייתי שמח לראות כאן זה עוז ראלי, שחקן עם אופי מנהיג, טכני, גם הגנה גם התקפה- ברור לי שגם מכבי תל אביב עפים עליו
4. מהצעירים שכולם עפים עליהם הכי הרבה התלהבתי מלידור כהן, במידה ומכבי פת ירדו( אחרת הלוזונים ישחטו אותנו במכיר) ליגה הייתי הולך עליו בכל הכוח.
נגד:
1. גילי וורמוט- פשוט לא שווה את הכסף, לדעתי זה שחקן שהשיא שלו מאחוריו והוא רק ילך וידעך, יושב על המשבץ הנוכחית של ברדה, איבד את המהירות שלו ולא יוכל לשחזר את המספרים של פעם לדעתי.
2. אלעד גבאי- מצד אחד היה המגן הטוב בארץ בעונות האליפות של הקריה, אבל לא הייתי הולך על שחקן שלא שיחק עונה שלמה, כשמדובר בשחקני הגנה להמר כמה שפחות, להביא בנקרים מוכחים.
בעד :
1. להשאיר את הסגל הקיים ובדגש הרכש הכי טוב שאנחנו יכולים לעשות זה להחתים את סוארס.
2. להחזיר את המאור שחקן אחד יכול לעשות שינוי כל כך גדול, מאמין שאיתו כל משחק ההתקפה יראה אחרת לגמרי, יכול לשדרג אותנו ב-5 רמות.
3. המגן ימני שהכי הייתי שמח לראות כאן זה עוז ראלי, שחקן עם אופי מנהיג, טכני, גם הגנה גם התקפה- ברור לי שגם מכבי תל אביב עפים עליו
4. מהצעירים שכולם עפים עליהם הכי הרבה התלהבתי מלידור כהן, במידה ומכבי פת ירדו( אחרת הלוזונים ישחטו אותנו במכיר) ליגה הייתי הולך עליו בכל הכוח.
נגד:
1. גילי וורמוט- פשוט לא שווה את הכסף, לדעתי זה שחקן שהשיא שלו מאחוריו והוא רק ילך וידעך, יושב על המשבץ הנוכחית של ברדה, איבד את המהירות שלו ולא יוכל לשחזר את המספרים של פעם לדעתי.
2. אלעד גבאי- מצד אחד היה המגן הטוב בארץ בעונות האליפות של הקריה, אבל לא הייתי הולך על שחקן שלא שיחק עונה שלמה, כשמדובר בשחקני הגנה להמר כמה שפחות, להביא בנקרים מוכחים.
- ForeverRed
אם כבר מגן ימני שווה לחשוב על אלי דסה שלא ממש מסתדר עם רוני לוי בבית"ר. פוטנציאל לנבחרת ישראל.
אבל בואו לא נעסוק כבר בעונה הבאה, יש עוד משימות חשובות בזו הנוכחית.
אבל בואו לא נעסוק כבר בעונה הבאה, יש עוד משימות חשובות בזו הנוכחית.
זה ממש עוד מוקדם לדבר על רכש,ואני מניח שנעשים פעולות מאחורי הקלעים.
לדעתי לזכייה או אי זכייה בגביע תהיה השלכות לגבי הרכש.
אלונה אישה אמוציונאלית מאוד וזכייה בגביע כן תעודד אותה להביא רכש בכסף גדול,אבל שוב זו דעתי.
לדעתי לזכייה או אי זכייה בגביע תהיה השלכות לגבי הרכש.
אלונה אישה אמוציונאלית מאוד וזכייה בגביע כן תעודד אותה להביא רכש בכסף גדול,אבל שוב זו דעתי.
נראה לי שנסחפים לדעתי חובה אבל חובה להיפרד מתומר סויסה וסיראז נאסר כנל קובי דאגני והובר להביא קשר אמצע ברמה גבוה זר להחתים את פאיו וסוארס להביא את מאור מליקסון זה הקלף של הקיץ ולדעתי את אחמד עבד ואולי מגן ימני כמו אלעד גבאי לא מעבר במידה ועולים שלבים באירופה להחתים עוד קליבר ישראלי ,זב שי ׳

סוויסה, נאסר, דג'אני, הובר ופלצ'וק - OUT.
מליקסון, קשר אמצע זר, וחלוץ ישראלי(ארבייטמן, ביטון) - IN.
והכי חשוב - להשאיר בכל מחיר את סוארז. וגם לדאוג שבוזגלו לא ילך לשום מקום.
מליקסון, קשר אמצע זר, וחלוץ ישראלי(ארבייטמן, ביטון) - IN.
והכי חשוב - להשאיר בכל מחיר את סוארז. וגם לדאוג שבוזגלו לא ילך לשום מקום.
מה כולכם נגד הובר?
יש כאן מישהו שחושב שאם אפשר להשאיר אותו אז לא כדאי להשאיר אותו ? הוא עושה עבודה מצויינת!
יש כאן מישהו שחושב שאם אפשר להשאיר אותו אז לא כדאי להשאיר אותו ? הוא עושה עבודה מצויינת!
אני לא נגד. אני פשוט חושב שלא ישאירו אותו.yakar כתב:מה כולכם נגד הובר?
אם היה מגיע בתחילת העונה אני בטוח שהוא היה משתלב מצוין כמו פלט.
- דר אדום בנשמה
הובר לדעתי פרווה בהתקפה, צריכים שחקן עם תכל'ס התקפי גם, כי מבחינה הגנתית הוא שחקן נהדר, אם היה לו יכולת גם בהתקפה הוא בטח לא היה פה אבל בטוח אפשר למצוא זר כזה בקיץ, בינואר זה כנראה בלתי אפשרי.
חוץ מזה לא ראיתי שיפור מהאמצע שלנו איתו, חייבים למצוא קשר ברמה שלו מבחינה הגנתית שגם ייתן מספרים מבחינה התקפית, 5 בישולים ו5 שערים ממוצע לעונה או יותר יהיה נהדר.
חוץ מזה לא ראיתי שיפור מהאמצע שלנו איתו, חייבים למצוא קשר ברמה שלו מבחינה הגנתית שגם ייתן מספרים מבחינה התקפית, 5 בישולים ו5 שערים ממוצע לעונה או יותר יהיה נהדר.
הובר שחקן מצוין, ואני אוהב את המשחק שלו שלא תטעה.yakar כתב:מה כולכם נגד הובר?
אבל ההסכם שלו עד סוף העונה, אין הסכם לעונה הבאה וגנט לא יסכימו להשאיל אלא רק למכור ואלונה לא תשלם עבורו 1.5M יורו.