הפינה הפסימית מחזור הפועל תא

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
eitam

Re: הפינה הפסימית מחזור הפועל תא

שליחה על ידי eitam »

אל תשכחו שבשני הניצחונות שלנו על הפועל העונה החזקנו פחות בכדור!!! הסיבה שבגללה נלחצנו עד כדי כך לאחור היא חוסר הביטחון בהגנה!!! כשההגנה כל כך לחוצה ומלחיצה כל המערכים הולכים אחורה. הקישור האחורי הולך אחורה ומפחד לצאת וללחוץ על כן מקבלים טיילת על ה-16. יהיה קשה מול ק"ש, בטח עם ההגנה הזו, אבל מה שיש כרגע לעשות זה לחזק, לעלות ביטחון, להעמיד מטרה מול העיניים ולהגיע אליה.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

הא ואיך שכחנו את בר נתן ? שיפוט מזוויע!

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

מה קשור בר נתן?

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

eitam כתב:מה קשור בר נתן?
שיפוט מזוויע שלו. פנדל שלא היה, שריקות הזויות, בלאגן גדול בתוספות הזמן בשתי המחציות. לא השתלט על המשחק כמו שצריך. במילה אחת - פסימי!

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

אלישע לוי אכל בפעם המי יודע מה בית ספר ממאמנים הרבה יותר טובים ממנו, סוזה, בן שמעון ורוב הסיכויים שהוא יקבל שיעור מברק בכר.
מילא הוצאת את פלט, תשנה מערך! תעבור לשחק עם שלושה באמצע, מה נותן זינו בצד ימין חוץ מחוסר תיאום?

קבוצות שיודעות לעמוד על המגרש ולהניע כדור כמו מכבי, הפועל וקריית שמונה אוכלות אותנו בלי מלח, אנחנו נראים כלכך אימפוטנטים כאילו רק שלשום למדו את השחקנים שלנו לחבר 3 מסירות.

עם יכולת כזאת, לא תהיה לנו המשכיות לעונה הבאה. ועם סגל כזה צריך להראות הרבה אבל הרבה יותר טוב.
והגיע הזמן ללמד את השחקנים ללחוץ בתחום מסויים במגרש, לא יכול להיות שבפעם המי יודע כמה שחקנים לא יודעים לאן לרוץ, שחקנים לא עובדים בשיתוף פעולה. והכי הכי חשוב, שחקנים עושים טובה שהם נותנים ספרינט.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אדום בלב בנשמהההה כתב: שיפוט מזוויע שלו. פנדל שלא היה, שריקות הזויות, בלאגן גדול בתוספות הזמן בשתי המחציות. לא השתלט על המשחק כמו שצריך. במילה אחת - פסימי!

הפנדל שלהם היה גם היה
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

ציפיתי לירידת מתח מסוימת ולצערי היא אכן הגיעה, גם אצל השחקנים וגם אצל הקהל. משחק לא טוב שלנו, שחקנים אפאטיים, משחק סטטי
ועייף, אבל למרות האכזבה אפשר להבין מאיפה זה נובע. הנקודות ששוות התייחסות:
1. דויד הובר - כמו שכבר אמרתי לפני מספר מחזורים, שחקן לא רע, עושה את העבודה שלו בסה"כ, אבל משחקן זר אני מצפה שיביא ערך
מוסף לקבוצה ואת זה קשה להגיד שאנחנו מקבלים ממנו. בזמן שידוע שהוא לא ממשיך עוד עונה אני לא רואה סיבה שזינו ודג'אני שחתומים
בקבוצה מעבר לעונה הנוכחית יתייבשו בספסל.
2. בן אלגרבלי - לא מתאים לרמות האלה. נתונים פיזיים מצוינים, אבל כדורגל רע מאוד של הבחור. צריך להשתפשף עוד שנה - שנתיים
לפחות לפני שיהיה ראוי להיות חלק מרכזי כל כך בסגל הקבוצה. בכלל, עצוב לראות מה קורה להגנה שלנו ללא סוארס.
3. קובי דג'אני - אומרים שהוא לא עושה הגנה, שהוא רך ולא מספיק אגרסיבי, אז אומרים. לא ראיתי אגרסיביות או יכולת הגנתית יוצאת דופן
מהובר או מזינו העונה. מבחינתי קובי דג'ני הוא הפספוס הכי גדול של העונה הזאת, שחקן עם יכולות שחסרות מאוד במשחק שלנו.
4. אופיר, אוי אופיר. כמה חוסר מזל. העונה כנראה איבדנו אותו, נקווה שיבריא לקראת פתיחת העונה הבאה. מבאס.
5. אלישע לוי - סוויסה הוא לא קשר שמאלי, זינו הוא לא קשר ימני, ברדה הוא לא קשר אחורי. איכזב מאוד שהקבוצה שיחקה על תיקו בסיום,
אבל אני יכול להבין את אלישע שפחד להיכנס לסחרור לפני הגביע. הפועל ת"א היא קבוצה חזקה מאוד, שנמצאת אחרינו בטבלה רק בגלל
הגנה רעה. התיקו בסה"כ משקף, נקווה שהשחקנים יחזרו לעצמם לקראת הגביע.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

למי ששאל איפה הייינו מדקה 70, אז התשובה זה דג'אני.
עם כל הכבוד למסירה אחת טובה שהוציא בעשרים דקות ששיחק, מהרגע שהוא נכנס נעלמנו מהמשחק.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yedidel כתב:למי ששאל איפה הייינו מדקה 70, אז התשובה זה דג'אני.
עם כל הכבוד למסירה אחת טובה שהוציא בעשרים דקות ששיחק, מהרגע שהוא נכנס נעלמנו מהמשחק.
אם הוא היה נכנס במקום קשר אחורי אחר אולי הייתי מסכים איתך, אבל הכניסה שלו למשחק שינתה את כל המערך ולכן את התלונות יש להפנות לאלישע.

סמל אישי של משתמש
Marin

שליחה על ידי Marin »

בן אלגרבלי עדיין לא ברמה,הפיתרון היחידי שיש לנו זה או הובר,שעדיין לא בתפקיד הזה מאז שהגיע,או גל אראל שכן שיחק והיה לא טוב.

המצב לא טוב,ההגנה מאוד לא מתואמת ועוד בכלל עכשיו שאופיר גמר את העונה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

בן אלגרבלי במחצית הראשונה היה חושך ובמחצית השנייה השתפר מאוד.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

yedidel כתב:למי ששאל איפה הייינו מדקה 70, אז התשובה זה דג'אני.
ממש לא קשור, זה אך ורק מהיציאה של פלט.

סמל אישי של משתמש
LaRed

שליחה על ידי LaRed »

*תגידו מה שתגידו אבל גל הראל היה חסר מאוד באמצע בתור משבש התקפות זינו נחמד והובר מתנהג על המגרש כאילו הוא צלם

*אלגרבלי הנסיון עושה את שלו

*הפציעה של אופיר

*אלישע לפי דעתי טעה בחילופים שהוציא את סויסה ולא את בוזגלו וויתר על פלט
תמונה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

LaRed כתב:*תגידו מה שתגידו אבל גל הראל היה חסר מאוד באמצע בתור משבש התקפות זינו נחמד והובר מתנהג על המגרש כאילו הוא צלם

*אלגרבלי הנסיון עושה את שלו

*הפציעה של אופיר

*אלישע לפי דעתי טעה בחילופים שהוציא את סויסה ולא את בוזגלו וויתר על פלט
סוף כל סוף מישהו שרואה לגביי אראל, לא משנה מה שתגידו עליו, וכן הוא לא קשר אחורי תוקף טוב, אבל זאת לא העבודה שלו, העבודה שלו זה לבלום התקפות דרך הקישור האחורי ולהתחיל התקפות, הוא צריך קשר כמו מארן ראדי שמצד אחד עושה עבודה הגנתית טובה ומצד שני נכנס להתחיל התקפות, והוא מעין גל אלברמן שלנו העונה וראו כמה הוא היה חסר לנו אתמול, היה חסר לי את השחקן שייתן את הגליצ'ים שלו באמצע.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

*צר לי שאני אומר את זה אבל: פאיוביץ: אני יכול להגיד שבשונה מהרבה אוהדים לדעתי הוא לא מספיק טוב, כשסוארז משחק אז מרגישים שיש לך בלם גם שהוא לבד, אבל בין פאיוביץ ואלגרבלי אתה לא יודע מי הצעיר ומי לא. נגד מכבי היה חושך ונגד הפועל אתמול המשיך באותה יכולת (לדעתי הכול הראשון שלו ולא של אלגרבלי שניסה לסגור טעות של פאיוביץ).

שלח תגובה