בן אלגרבלי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: בן אלגרבלי

שליחה על ידי yossi »

אין בעיה עם לתת צ'אנס לאלגרבלי, אך העיתוי משחק תפקיד חשוב מאוד.
כרגע יש לנו הרבה יותר מה להפסיד מאשר להרוויח, הניסיון לשחק עם אלגרבלי כשל לחלוטין.
בפעולות פשוטות הוא יכל למנוע את הראשון של הפועל ת"א והשני של מכבי.
חוסר הביטחון של הקישור המרכזי שמול הפועל ת"א נצמד הרבה יותר מדי לבלמים היה בעיקר בגלל עצם נוכחותו של בן, שגורם לחוסר ביטחון בהגנה.

מול קבוצות מהדרג התחתון הוא היה בסדר, הסיטואציה הנוכחית גדולה עליו כרגע (וזה לגמרי מובן).
אלישע צריך להחליט האם הוא הולך על הובר או אראל בתור בלמים, המשחק בשבת תהיה הכנה חשובה למשחק החשוב באמת.
אני אישית סומך יותר על הובר.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

הסניגור האדום כתב:אני רותח! בן מתמודד עם קישור בעייתי ביותר, שלא מסוגל להחזיק כדור יותר משלוש שניות, אין שום הגיון שהוא יוכל להתמודד עם גלי התקפה חוזרים ונשנים לאורך כל המשחק ללא טעות,
קודם כל תבדקו בציציות של הקישור לפני שאתם מפילים את האשמה על בן,
לא שהוא חף מטעויות, אבל הלו כמה אפשר מבלי לקבל מהקישור האחורי מעט שליטה בכדור?
תנו לילד צאנס!
אל תרתח אדון עזריאל, אל תרתח.
בן קיבל מספר הזדמנויות (לא רק נגד מכבי והפועל), ולמרות גילו הצעיר ניתן היה לצפות שיראה ניצוצות של בלם עתיד. במקום זה קיבלנו מרכז הגנה פשוט מפורק
וילד מבוהל שלא מצליח להתמודד עם גודל המעמד. אז למרות שאני הייתי לגמרי בעדו צריך להודות על האמת, הבחור לא בשל כרגע למלא את התפקיד שהוא אמור למלא.
מאחל לו שיתבגר ויתגבר, ושיצליח לחזק את עצמו בעיקר מבחינה מנטלית והבנת המשחק, כי נתונים טובים יש לו. הדלת שלנו תמיד תהיה פתוחה לקבל אותו מכושל וטוב יותר.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

בן דווקא הראה המון ניצוצות לאורך העונה, אבל זה היה בתקופות אחרת, ולא עכשיו במאני טיים כשנראה בבירור שהוא לא עומד בלחץ.

אסור להרוג את אלגרבלי, אבל מצד שני אני לא מוכן להקריב את העונה בשביל לקדם בכוח את אלגרבלי העונה.
מדובר בשחקן צעיר שיש לו עוד שנים רבות לפניו ויהיה לנו עוד מספיק הזדמנויות לשתף אותו ולתת לו את הביטחון, בלי שזה יפגע מקצועית בעונה שיכולה להיות היסטורית עבור המועדון.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

שחקן צעיר צריך מאמן טוב שידריך אותו.
קבוצות בארץ מתפללים לבלמים עם הפוטנציאל הפיזי והטכני של אלגרבלי.

אבל שהמשחק שלנו לא מסודר, לא מאורגן, וזה כולל גם את הצד ההתקפי וגם את ההגנתי.
אנחנו לא מסודרים בשום מקום על המגרש, אז בגלל זה שחקנים חסרי נסיון עושים טעויות.
הגול של הפועל הייתה באשמתו הישירה של בן, אבל שנייה לפני הוא חילץ כדור מצויין, אבל משום מה שחקנים לא עשו תנועה פשוטה כדי לפנות לו דרך או ליצור הזדמנות מסירה, וזה מש שיצר את האיבוד.
בכל קבוצת צמרת אחרת, חילוץ הכדור של בן היה מתחיל התקפה נגדית קטלנית.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

zivmay כתב:שחקן צעיר צריך מאמן טוב שידריך אותו.
קבוצות בארץ מתפללים לבלמים עם הפוטנציאל הפיזי והטכני של אלגרבלי.

אבל שהמשחק שלנו לא מסודר, לא מאורגן, וזה כולל גם את הצד ההתקפי וגם את ההגנתי.
אנחנו לא מסודרים בשום מקום על המגרש, אז בגלל זה שחקנים חסרי נסיון עושים טעויות.
הגול של הפועל הייתה באשמתו הישירה של בן, אבל שנייה לפני הוא חילץ כדור מצויין, אבל משום מה שחקנים לא עשו תנועה פשוטה כדי לפנות לו דרך או ליצור הזדמנות מסירה, וזה מש שיצר את האיבוד.
בכל קבוצת צמרת אחרת, חילוץ הכדור של בן היה מתחיל התקפה נגדית קטלנית.
אי אפשר בכל דבר להאשים את אלישע, בטח כשהוא נותן צאנס לשחקן בית צעיר, מה שרוב המאמנים כניראה לא היו עושים.

ההתקפה של הגול אגב התחילה בכלל מכדור גובה שנשלח לרחבה, אך במקום שאלגרבלי ישאיר את הכדור לאג'ידה, הוא נגח את הכדור בפאניקה חזרה לשחקני הפועל תל אביב. שחקן מנוסה כמו סוארס היה משאיר את הכדור לאג'ידה וכך הייתה נמנעת ההתקפה שהובילה לגול.
גם בבעיטה לשער של דמארי, אלגרבלי גלש באיחור ובתזמון לא טוב, לא משהו שאפשר להאשים בו את אלישע. גם בפנדל לאחר מכן הגלישה של אלגרבלי הייתה בתזמון לא טוב, ושוב מדובר בליקוי במשחק של אלגרבלי, בתזמון לא נכון, משהו שקשה מאוד ללמד כמאמן ושחקן בדרך כלל רוכש עם השנים והניסיון.

לצפות מאלישע לוי, במאני טיים של העונה, להתחיל וללמד את אלגרבלי את יסודות המשחק, לדעתי בקשה מוגזמת מידי.

הביקורת היחידה שלי על אלישע היא שהוא לא מבין שבשלב הזה של העונה, בטח בפליאוף העליון ובמשחקי הגביע, הניסיון מדבר.
אין לנו זמן לטעויות של חוסר ניסיון, לגלישה לא מתוזמנת ברחבה, לפאניקה בכדור גובה פשוט, לכדרור מיותר באזור הרחבה.
יכול להיות שאלגרבלי יהיה בעתיד בלם גדול, כרגע הוא לא שם וכשמוסיפים לזה את חוסר הניסיון שלו מקבלים שחקן שהיה שווה בשבת לפחות שני שערים להפועל ת"א, וזה יותר מידי, הרבה יותר מידי לשלב הזה של העונה.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

אי אפשר להאשים שחקן אחד בגול.
נאי מציע לך לראות את הגול, ותראה שרק אלגרבלי רץ בזמן הגול, בזמן שכל שאר בשחקנים או מתהלכים להם בעצלנות או עומדים במקום.
שראיתי את זה בפעם השנייה לא האמנתי כמה בזיוני זה היה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אבל אלגרבלי יכל לקחת את הכדור ולמסור לפאיוביץ' במקום זה הוא רץ עם הכדור ומאבד אותו, הוא יכל גם להרחיק...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

דר אדום בנשמה כתב:אבל אלגרבלי יכל לקחת את הכדור ולמסור לפאיוביץ' במקום זה הוא רץ עם הכדור ומאבד אותו, הוא יכל גם להרחיק...
איבד כדור בגלל כדרור באזור מסוכן, ישחרר מהר בפעם הבאה. ככה לומדים אחי

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

zivmay כתב:אי אפשר להאשים שחקן אחד בגול.
נאי מציע לך לראות את הגול, ותראה שרק אלגרבלי רץ בזמן הגול, בזמן שכל שאר בשחקנים או מתהלכים להם בעצלנות או עומדים במקום.
שראיתי את זה בפעם השנייה לא האמנתי כמה בזיוני זה היה.
אלגרבלי הוא השחקן היחיד שרץ בזמן הגול כי הוא גם השחקן היחידי שלא נמצא בעמדה שלו, אחרי איבוד כדור שטותי שיצר את ההתקפה הזאת.
הרבה אנשים פוסלים את אלגרבלי בגלל השער והפנדל, אבל אני בוחר להסתכל על זה בצורה אחרת. נניח שטעויות הן חלק מהמשחק ואלגבלי אכן
שגה פעמיים. קורה. עכשיו בואו נשפוט אותו לפי היכולת בשאר דקות המשחק (או המשחקים). לאורך הדקות האלו, גם מתעלמים ממספר טעויות
קריטיות ביותר, אפשר להגיע רק למסקנה אחת. הבחור לחוץ, חסר ביטחון, ומשרה חוסר שקט על כל ההגנה. יש לו עוד המון ליקויים לשפר במשחק
בשביל להפוך לשחקן הרכב בקבוצה בליגת העל, או אפילו בלאומית. להאשים בכך את המאמן זה להתעלם מהמציאות.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

אלגרבלי ילד משלנו וטוב שקיבל את הצ'אנס. אפילו הוכיח בכמה הזדמנויות שיש לו מה לתרום במידה מסוימת.
עם זאת, רואים עליו שהוא לחוץ, משדר חוסר שקט לחברים סביבו וגם הקהל שלנו לא תומך במיוחד.
לאור העובדה שנשארו משחקים קריטיים מאוד עד סוף העונה, הייתי מוריד אותו בשלב הזה לספסל ונותן להובר\אראל לשחק בעמדת הבלם לצד פאיוביץ'. כבר בשבת נגד קרית שמונה, בטח ובטח בחצי הגמר.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אמנם לא הייתי באותו משחק אבל זוכר שאמרו שהוא היה לא רע נגד אשדוד כשהוצאנו שם תיקו 2 והוא שיחק בקישור. אז אם כבר אפשר לנסות להריץ אותו שם אבל בכל מקרה לא במשחק הגביע.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אם אראל ישחק בלם זה יהיה הסוף המר לעונה הטובה שאנחנו עושים עד כה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

8red כתב:אמנם לא הייתי באותו משחק אבל זוכר שאמרו שהוא היה לא רע נגד אשדוד כשהוצאנו שם תיקו 2 והוא שיחק בקישור. אז אם כבר אפשר לנסות להריץ אותו שם אבל בכל מקרה לא במשחק הגביע.
הוא פתח בקישור וגל אראל פתח בלם. זה הוביל ל2-0 מהיר ואחרי ההחלפה ביניהם התייצבנו

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שמעון א כתב:אם אראל ישחק בלם זה יהיה הסוף המר לעונה הטובה שאנחנו עושים עד כה.
ממה שראינו עד עכשיו אני בהחלט יכול להסכים איתך. בנוסף האגרסיביות שלו חסרה בקישור. צריך לנסות את הובר בעמדה הזאת כבר בשבת.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

שמעון א כתב:אם אראל ישחק בלם זה יהיה הסוף המר לעונה הטובה שאנחנו עושים עד כה.
גם אני לא אוהב את זה עקרונית, מצד שני - נגד מכבי בבלומפילד ב-3-1 הוא היה בסדר.
באשדוד לעומת זאת זה היה מפחיד.
בכל מקרה - לנסות את הובר קודם.

שלח תגובה