מנגה ממש לא חגג באגף, לשם שינוי תורג'מן הצליח להסתדר איתו באחד על אחד, גם השערים שלו הגיעו כאשר הוא עשה תנועה למרכז הרחבה ושם האשמה היא הרבה יותר של הבלמים (למשל אראל בשער הראשון).dardasmiley כתב:אני לא מבין מה ראיתם מתורג'מן, אני ראיתי שחקן מבוהל שלא מצליח למסור כמו שצריך וברוב הפעמים המסירות שלו הלכו בכלל למקומות בהם לא היה שחקן אדום. הצד שלו היה בדיחה ומנגה חגג שם בכל פעם שקיבל כדור, עדיף למקם שם דחליל לפחות ככה לא נסתמך עליו שהוא יודע לעשות פעולות פשוטות.
הפינה האופטימית ק"ש
Re: הפינה האופטימית ק"ש
- dardasmiley
כנראה שהזיתי ובגול השני הוא ניער מעליו את דוידזאדה כאילו הוא היה קונוס.bs war כתב:
מנגה ממש לא חגג באגף, לשם שינוי תורג'מן הצליח להסתדר איתו באחד על אחד, גם השערים שלו הגיעו כאשר הוא עשה תנועה למרכז הרחבה ושם האשמה היא הרבה יותר של הבלמים (למשל אראל בשער הראשון).
אלישע לוי ב-7 המשחקים האחרונים מול קרית שמונה: הפסד-ניצחון-תיקו-ניצחון-הפסד-ניצחון-הפסד.
בגביע ניצחון ?:|
בגביע ניצחון ?:|
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בן תורג'מן טוב?? משחק חלש שלו! בן ביטון אם הרבה יותר פוטנציאל ויכולת ממנו! ולגביי המשחק אני חושב שנקודת האור הכי גדולה זה פלצ'וק שחייב לפתוח כבר בהרכב אלא אם אלישע עיוור באימונים!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא מוצא נקוד אומפטימית אחת במשחק הזה.
אנחנו רמה מתחת לקרית שמונה בכל מה שקשור, לקבוצתיות, תיאום הנעת כדור, לחץ . בקיצור כל מה שמאפיים קבוצה גדולה.
יש לנו סגל יותר מוכשר ויותר עמוק מהם, אבל בעמדת המאמן, שאר הצצוות המקצועי וכל מה שמשתמע מכך, אנחנ והרחק מאחור.
אנחנו רמה מתחת לקרית שמונה בכל מה שקשור, לקבוצתיות, תיאום הנעת כדור, לחץ . בקיצור כל מה שמאפיים קבוצה גדולה.
יש לנו סגל יותר מוכשר ויותר עמוק מהם, אבל בעמדת המאמן, שאר הצצוות המקצועי וכל מה שמשתמע מכך, אנחנ והרחק מאחור.
עד מתי יהיו לנו אוהדים כאלו לוזרים?taltal כתב: טוב שהפסדנו

אתה רואה עוד אוהד של מכבי \ הפועל \ חיפה \ בית"ר מוציא משפט כזה מהפה שלו?
הפועל אני כבר משתגע
אחי אתה הוצאת משפט מהקשרו
לא חושב שמישהו אוהב להפסיד
אבל אולי זה יגרום לאובר מוטיבציה
לא חושב שמישהו אוהב להפסיד
אבל אולי זה יגרום לאובר מוטיבציה
- ForeverRed
ואת זה אתה אומר על סמך כל האימונים שאתה נוכח בהם?דר אדום בנשמה כתב:בן תורג'מן טוב?? משחק חלש שלו! בן ביטון אם הרבה יותר פוטנציאל ויכולת ממנו! ולגביי המשחק אני חושב שנקודת האור הכי גדולה זה פלצ'וק שחייב לפתוח כבר בהרכב אלא אם אלישע עיוור באימונים!