משחקי סוף השבוע עם מחלקת הנוער,19-04-14

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: משחקי סוף השבוע עם מחלקת הנוער,19-04-14

שליחה על ידי The red one »

שמעון א כתב:viewtopic.php?f=2&t=10421
אאוץ׳..

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

אדום בלב בנשמהההה כתב: אאוץ׳..
שום אוץ ושום כלום, שהמועמדות שלו עמדה לבחירה התנגדתי נמרצות, רציתי איש מקצוע מכאן מבאר שבע, ברגע שהוא נבחר להיות המנהל המקצועי קבלתי את המנוי והוא עמד תחת זכוכית מגדלת,
לשמחתי הרבה התגלה אדם שהרצון לתרום למחלקה והרצון להעביר לשחקנים ולמאמנים את הידע שלו הוא אמיתי,
כן והאדם עבר שינוי מאותו אדם עם פתיל קצר הוא הפך לאדם נוח ומיושב,
שאתה מתייחס לגופו של עניין ולא לגופו של אדם (תנסה את זה שמעון זה ישנה את תפיסת חייך קצת) אתה בוחן רק את המקצועיות שלו,
ומהיום שהוא מונה למנהל המחלקה ועד היום תמכתי תמיכה מלאה בו, כי לצערך שמעון לא התגלה ולא דבר אחד לא תקין בהתנהלות
שלו,
אני מבקר קצת הרבה שם מכיר את כל הילדים של המחלקה וכולם מכירים אותי,האמן לי שאם יש ולא דבר אחד שהוא לא תקין זה היה מגיע לאוזניי,
אותך אי אפשר לשכנע ולצערי כנראה לאורך השנים אתה קצת סובל ונפגע מתכונת האופי הזו, תנסה פעם לשנות את דעתך לקבל אדם שבאמת ובתמים בא לעבוד כאן,
אני כל הזמן רוצה ותומך בסרוקאים( כמו שאומר אריק ידידי) אבל ברגע שבעלת המועדון קיבלה החלטה אז קיבלתי אותה, אתה בטח לא תקבל ולא קיבלת אותה עדיין,
תבוא לבקר במחלקה תבוא תשמע את הילדים שם, תשמע מה הם מקבלים, איזה כלים המועדון מעמיד לרשותם כדי להפוך אותם לספורטאים ולבני אדם,
תבוא יהיה כייף.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

שתי אפשרויות.
א. או שאתה מאמין לעצמך.
ב. או שיש לך קרוב משפחה שעובד או משחק או קשור איכשהו למחלקת הנוער.

אני חושב שיש לנו בעיר מספיק אנשים מוכשרים שיכולים לחנך וללמד את הילדים שלנו. לא חושב שהיה צורך להחתים אותו בתחילת העונה. ואני בטוח שבהזדמנות הראשונה שתיהיה לו הוא יעזוב את התפקיד לטובת קבוצה אחרת במרכז הארץ.

אני לא יודע מה איתך. כשהוא מינה את הפתח תיקוואי לאימון הנוער שלנו כדי שיהיה לו נהג צמוד... אני הרגשתי סכין בלב. מבחינתי הוא מחוק. זכותי לחשוב ככה.

פעם שלישית ואחרונה.
שיהיה לך שבוע טוב וחג שמח.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

שמעון א כתב:שתי אפשרויות.
א. או שאתה מאמין לעצמך.
ב. או שיש לך קרוב משפחה שעובד או משחק או קשור איכשהו למחלקת הנוער.

אני חושב שיש לנו בעיר מספיק אנשים מוכשרים שיכולים לחנך וללמד את הילדים שלנו. לא חושב שהיה צורך להחתים אותו בתחילת העונה. ואני בטוח שבהזדמנות הראשונה שתיהיה לו הוא יעזוב את התפקיד לטובת קבוצה אחרת במרכז הארץ.

אני לא יודע מה איתך. כשהוא מינה את הפתח תיקוואי לאימון הנוער שלנו כדי שיהיה לו נהג צמוד... אני הרגשתי סכין בלב. מבחינתי הוא מחוק. זכותי לחשוב ככה.

פעם שלישית ואחרונה.
שיהיה לך שבוע טוב וחג שמח.
שמעון אני מחזיק ממך ככותב שפוי בפורום הזה, אל תגרר לסטיגמות בשקל.
תן למוטי לעבוד, בסופו של דבר לא אתה ולא אני יודעים מה יהיו התוצאות בסופו של דבר.
תמונה

שלח תגובה