אלונה - במסגרת התקציב הקיים אלישע לוי לא מסוגל ליותר.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: אלונה - במסגרת התקציב הקיים אלישע לוי לא מסוגל ליותר.

שליחה על ידי dor69 »

דר אדום בנשמה כתב:אותי מעניין אם רוני לוי היה מגיע למצב שעם 30 מיליון ש"ח הוא יצליח לעשות סגל כזה ולהגיע למקום 2 ולהגיע ברוב העונה לקרב האליפות...
מה זה סגל כזה? הסגל די בינוני ביחס למה שהוא הגיע אליו ופה מגיעות המחמאות לאלישע (וברדה) שהוציא מהסגל 250%

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

dor69 כתב: מה זה סגל כזה? הסגל די בינוני ביחס למה שהוא הגיע אליו ופה מגיעות המחמאות לאלישע (וברדה) שהוציא מהסגל 250%
אולי הגזמתי טיפה לגביי הסגל אבל בתכל'ס מעניין אותי אם אדון רוני לוי היה מצליח באמת יותר מאלישע...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

דר אדום בנשמה כתב:אולי הגזמתי טיפה לגביי הסגל אבל בתכל'ס מעניין אותי אם אדון רוני לוי היה מצליח באמת יותר מאלישע...
אין מה להחליף את אלישע. לדעתי האישית צריך פשוט להוסיף לו יועץ טקטי שישלים אותו

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

ועוד דבר, כמה פעמים ראיתם בעיה במערך הקבוצה שממש צועקת לשמים והתפללתם שאלישע יגיב בצורה או באופן כלשהו אבל לשווא ?

במשחק העונה הראשון דור מיכה פירפר את טורג'מן שוב ושוב בצד שמאל ואלישע ? דממה.

במשחק העונה השני טל בן חיים פירפר את אילוז בצד ימן שוב ושוב ואלישע ? דממה.

מה עם הוראה לקשר האגף לשחק מעט נסוג ולסייע למגן בסגירה ? ואם הקשר לא עושה זאת כנדרש להחליפו בקשר אחר.....

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

Totti כתב:

ומה בדיוק הקשר לאלישע?

אם היית אומר "מסכן אלישע, הוא לא אשם, תנו לו את התקציב של מכבי הוא 15 פור על הליגה" הייתי איתך.

אבל אתה אומר משהו הפוך ולא קשור בעליל.

"בתקציב הזה, אלישע לא יצליח, הוא לא ווינר" מה הקשר בין המשתנים אדוני החוקר?

אתה מבקר מצב נתון- זה הסגל, אלה המחליפים, אלה הפצועים. מה עכשיו קשור ווינר?

אתה יודע כמה ניסיונות סוזה עשה במהלך העונה שנכשלו? שלא נדבר על קלינגר
מה זאת אומרת מה הקשר ?

אלישע מתקשה להגיב כאשר משהו משתבש....שחקן נפצע....מורחק....הקבוצה שמנגד מפתיעה וכו'.
הבעיה שלו מתעצמת כאשר הספסל שלו ברמה בינונית ואז הוא בכלל הולך לאיבוד.

במכבי חיפה היה לו ספסל איכותי יותר והוא הצליח.

אני מצביע על ליקוי מקצועי אצל אלישע שמתקשה להיות יצירתי יותר ולדעת להשתמש באופן נכון בכלים שעומדים לרשותו בספסל ובכלל, אני בטוח שיש מאמנים שהיו עושים טוב יותר עם מה שיש, אלישע הוכיח שהוא לא.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

למה להכניס עניינים כמו אופי רגוע ונעים, ווינריות ושאר דברים מהסוג הזה ליכולת של מאמן להוציא יותר מהסגל הקיים.
אלישע לוי לא מסוגל לשפר אותו ברמה הטקטית, יצירתיות, עירנות, אינטנסיביות, תחכום ועמידה על המגרש! אלו האספקטים שצריכים להסתכל עליהם. במיוחד שכרגע הליגה משתנה, נכנסים גורמים זרים ומצויינים לכדורגל שלנו, תחום הלימוד גדל ואנשים מנסים להתעניין. במיוחד, ששנה הבאה אנו משחקים באירופה ובעוד שנתיים נשחק באיצטדיון ברמה אירופאית. אי אפשר להשאר באיזור מיושן וחייבים להתחדש. והעונה שיחקנו כדורגל של שנות ה90 , מקסימום שנת 2005.
אין לזה שום קשר לאופי של אלישע.
הוא לא מסוגל לקדם אותנו כי הוא פשוט לא יודע.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

zivmay כתב:למה להכניס עניינים כמו אופי רגוע ונעים, ווינריות ושאר דברים מהסוג הזה ליכולת של מאמן להוציא יותר מהסגל הקיים.
אלישע לוי לא מסוגל לשפר אותו ברמה הטקטית, יצירתיות, עירנות, אינטנסיביות, תחכום ועמידה על המגרש! אלו האספקטים שצריכים להסתכל עליהם. במיוחד שכרגע הליגה משתנה, נכנסים גורמים זרים ומצויינים לכדורגל שלנו, תחום הלימוד גדל ואנשים מנסים להתעניין. במיוחד, ששנה הבאה אנו משחקים באירופה ובעוד שנתיים נשחק באיצטדיון ברמה אירופאית. אי אפשר להשאר באיזור מיושן וחייבים להתחדש. והעונה שיחקנו כדורגל של שנות ה90 , מקסימום שנת 2005.
בול!
רק שלא יתקפו אותך עכשיו חסידי אלישע וימציאו כל מיני דברים שלא מסתדרים עם האמת כדי להצדיק עצמם...

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

zivmay כתב:למה להכניס עניינים כמו אופי רגוע ונעים, ווינריות ושאר דברים מהסוג הזה ליכולת של מאמן להוציא יותר מהסגל הקיים.
תתפלא... אבל אני מסכים איתך בעניין הזה שרמת האימון בכדורגל העומי מאוד מתקדמת ביחס למאמנים הישראליים,גם אבל בעיקר בהכנסת צוותי אימון וטכנולוגיה שנותנים למאמן את הכלים להצליח.
אבל בוא רגע נשחק את המשחק ותהיה אתה הבעלים של הפועל ב"ש ותקבל החלטה על בסיס הנתונים הבאים:
30 שנה לא הגענו לכלום,מאמן עונה 2 הביא לך כנראה מקום 2,אתה יודע שאתה קבוצה בבנייה ותהליך של חזרה לצמרת הכדורגל הישראלי,ואתה גם יודע שאי המשך העסקתו יגרום לשחיטה שלך בתקשורת ובקרב חלק גדול מהקהל,על איך אתה מפטר מאמן שהוביל אותך לעונה כזאת.
על מנת להביא צוות זר ואיכותי תצטרך לשים תקציב של לפחות 50 מיליון שקל,כדי לממן את הצוותים והתנאים שאותם ידרוש כל מאמן או צוות או מנג'ר שיגע על מנת להצליח,עכשיו בוא גם נגיד שאתה לא גולדהאר,ומתכנן לשים בין 30 ל40 מיליון,מה תחליט? אבל תחשוב טוב על הנתונים שהצגתי

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

רק שלא צריכים לפטר את אלישע, אין לו חוזה לעונה הבאה. אפשר להפרד כידידים.

אבל אני מסכים איתך שאין מצב שזה הולך לקרות, ושהרבה מאוד אנשים ירימו גבה אם אלישע לא ימשיך לעוד עונה.
אבל זה מה שאני חושב, ואני מאמין שאלישע יפוטר או יתפטר בשנה שנה וחצי הקרובות, ואז נתחיל הכל מהתחלה, בזמן שיש פוטנציאל עצום לסגל הקיים.

בקשר לצוות זר, לא חייב להביא צוותי אימון זרים.
אפשר ללכת להשתלמויות, להכניס אנשים צעירים רעבים ומוכשרים למערכת. ואפשר להעתיק פרטים טכניים מקבוצות מתקדמות לא בהכרח באירופה, יש לך בארץ את מכבי.
קריית שמונה פועלת על פי מודל כזה, ורואים את זה לפי רמת האינטסיביות, אגרסיביות, רמת הכושר והתיאום של השחקנים.
והם עושים את זה עם תקציב של 20 +- מיליון.
יש דרכים ללמוד ולהשתפר, פשוט צריך להתייעץ עם האנשים הנכונים, וייעוץ לא עולה הרבה כסף.

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

התקציב של ק"ש גבוה מ-20 מיליון, וזה בזכות מכירה של שחקנים לקבוצות בארץ (לא יקרה כאן בחיים), הם הקבוצה הכי פצועה בליגה ורב העונה שיחקו בינוני ומטה, הם 8 נק' מתחתינו אבל אל תתן לעובדות לבלבל אותך. מה לעשות, תמיד הדשא של השכן ירוק יותר
אולי נתייעץ עם בני יהודה. יש לי רעיון!!! נביא את צמד המאמנים רפואה את לוזון!!!
תמיד ידעתי שיש לנו זיכרון קצר, לא תיארתי לי עד כמה

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

אדום זקן כתב: תתפלא... אבל אני מסכים איתך בעניין הזה שרמת האימון בכדורגל העומי מאוד מתקדמת ביחס למאמנים הישראליים,גם אבל בעיקר בהכנסת צוותי אימון וטכנולוגיה שנותנים למאמן את הכלים להצליח.
אבל בוא רגע נשחק את המשחק ותהיה אתה הבעלים של הפועל ב"ש ותקבל החלטה על בסיס הנתונים הבאים:
30 שנה לא הגענו לכלום,מאמן עונה 2 הביא לך כנראה מקום 2,אתה יודע שאתה קבוצה בבנייה ותהליך של חזרה לצמרת הכדורגל הישראלי,ואתה גם יודע שאי המשך העסקתו יגרום לשחיטה שלך בתקשורת ובקרב חלק גדול מהקהל,על איך אתה מפטר מאמן שהוביל אותך לעונה כזאת.
על מנת להביא צוות זר ואיכותי תצטרך לשים תקציב של לפחות 50 מיליון שקל,כדי לממן את הצוותים והתנאים שאותם ידרוש כל מאמן או צוות או מנג'ר שיגע על מנת להצליח,עכשיו בוא גם נגיד שאתה לא גולדהאר,ומתכנן לשים בין 30 ל40 מיליון,מה תחליט? אבל תחשוב טוב על הנתונים שהצגתי
מסכים מאוד עם רוח הדברים אני מקווה שהמיתוג של הקבוצה כמצליחה, יגרום ליותר מפרסמים להשתמש בפלטפורמה שנקראת הפועל באר שבע, דבר שיגרום לכך שהתקציב של הקבוצה יגדל באופן טבעי ואז נוכל ללכת על המודל הזר כי באמת שלא כדאי שנהיה אחרונים מבין הקבוצות המתיימרות לתארים ללכת בשביל ׳הצוות הזר׳
בינתיים ממספר סיבות אין להפסיק את ההתקשרות עם אלישע:
1. המיתוג של הקבוצה יספוג מהלומה כבדה בתקשורת ובכלל כ׳מקום שמחסל מאמנים׳
2. אין לנו מספיק זמן עד תחילת האימונים שמישהו ילמד את הקבוצה ויחליט מה היא צריכה (האימונים יפתחו בתחילת יוני-נקווה שאלישע לא ייצא לחופשה בארה״ב שוב ויתקע אצבע בעין ההכנות לעונה הבאה)
מהלך כזה של צוות זר דורש עבודה רציפה במהלך כל העונה של הכנות למהלך כזה ולנו אין זמן.

שלח תגובה