הפועל ת"א - הפועל ב"ש
Re: הפועל ת"א - הפועל ב"ש
אגב, שכחתי כמה ברדה מעולה באגף
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
בחיים לא ראיתי שחקן שהגיע לאן שהגיע בלי שום כישרון כמו אביתר אילוז.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

מצד אחד כן, מצד שני מאכזבת קבלת ההחלטות שלו, צריך לשחרר כדור יותר מהרTotti כתב:אגב, שכחתי כמה ברדה מעולה באגף
שהחיינו וקיימנו והגענו לזמן הזה.
ניצחון סופר חשוב
ניצחון סופר חשוב
למה גועל נפש?ניצחון יפה..שיחקנו לא רע בסה"כ(יחסית למחזורים האחרונים)maor20094 כתב:נסיים במשפט אחד -
גועל נפש.
שבוע טוב
- The red one
סוף סוף ניצחון, גם אם הושג בכל הדרכים בהם מתנגדי אלישע מנמקים את ההחלטה למה לדעתם לא כדאי להמשיך איתו הלאה.
המשחק הזה כמו הרבה משחקים שלנו השנה מיועד לכל החכמולוגים שרוצים את רב"ש. היום ראינו בדיוק מה שווה 70% החזקת כדור- כלום! באמת שעם קבלת החלטות יותר נכונה בסוף יכולנו לתת גם רביעייה, שלא לדבר על ההחמצות של בוזגלו וגבאי...
והנה האדון רן בן שמעון שוב גונב דעת.
בן שמעון היקר, קבוצה שמשחקת 4 דרגות מעל היריבה שלה, לא מפסידה לה שלושה משחקים. להחזיק בכדור ולהניע אותו בלי שום ת'כלס לא אומר ששיחקת טוב יותר.
ליצן.
בן שמעון היקר, קבוצה שמשחקת 4 דרגות מעל היריבה שלה, לא מפסידה לה שלושה משחקים. להחזיק בכדור ולהניע אותו בלי שום ת'כלס לא אומר ששיחקת טוב יותר.
ליצן.
עזוב אותך גונב דעת מספר אחד במדינה.bs war כתב:המשחק הזה כמו הרבה משחקים שלנו השנה מיועד לכל החכמולוגים שרוצים את רב"ש. היום ראינו בדיוק מה שווה 70% החזקת כדור- כלום! באמת שעם קבלת החלטות יותר נכונה בסוף יכולנו לתת גם רביעייה, שלא לדבר על ההחמצות של בוזגלו וגבאי...
מספיק לשמוע את הראיון שלו בשביל להבין כמה הוא הזוי.
אבל בשביל כמה פה הוא עדיין אלוהים
לא נסעתי למשחק בגלל איזה אירוע שהיה לי בצהריים, אבל אני שמח שהניצחון הגיע במשחק כזה - מגיע למאות שכן נסעו ולא נטשו את הקבוצה בתקופה קשה!
ומגן שמאלי מחליף נורמלי. נחנקנו אילוז נחנקנו!maor20094 כתב:אביתר אילוז הורג אותי מצחוק
וחייב שוער שני אחר, סורי בן חמי
הפיזיות של גבאי פשוט לא קיימת.
חייב לעבוד על זה גם במחיר של איבוד מהירות (במידה מסויימת כמובן).
חייב לעבוד על זה גם במחיר של איבוד מהירות (במידה מסויימת כמובן).