אדון אלישע זמן קבוצת הנוער הגיע!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
זה שי !

Re: אדון אלישע זמן קבוצת הנוער הגיע!

שליחה על ידי זה שי ! »

אני לא פעם הולך לראות תנוער יש שם רק שלוש שחקנים שבאמת מעל השאר דודי המגן הבן של חפר שלדעתי יכול להיותשחקן שבשבילו אנשים קונים כרטיס ודרור טזזו כל היתר לא חושב שיש להם מקום אולי רק אלגרבלי שצריך להשתפשף באיזה קבוצה בלאומית ,לדעתי לרז רחמים אין מקום בליגה לאומית גם עוד שבע שנים מזכיר את אבא שלו קופי אותו יציאות אומללות משחק רגל לוקה בחסר כל משחק שההיתי קיבל גול שיכל למנוע ,זה שי !
נערך לאחרונה על ידי זה שי ! ב 12 מאי 2014, 18:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של משתמש
NATAN93

שליחה על ידי NATAN93 »

חושב שחייב לשלב שחקנים צעירים שחקן צעיר אחד לא יהרוס את כל הקבוצה תאמינו לי זה רק יבנה אותו שסביבו ישחקו ברדה מאור וכו'

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

Totti כתב:שילכו כל המוכשרים, עם המסירה המדוייקת להפליא, המקצוענות והמהירות להשתפשף קצת בלאומית או בתחתית. רוצים קבוצה תחרותית שמסתכלת למכבי בעניים ושואפת לתארים כל עונה. הילדים הללו חרבו לנו את העונה והטבלה לא משקרת, הם כמעט וירדו ליגה בנוער
לילדי קרית שמונה תאמין לי אין ארבע רגליים,ואין להם טכניקה טובה יותר וגם כישרון,
יש להם דבר אחד והוא תקווה,תקווה שיש להם סיכוי אמיתי להגיע לבוגרת,והם מקבלים את הסיכוי בגדול,
ושהם מגיעים לשם לא עומד שום לחץ מאחוריים,אתה יודע למה? כי יש שם בעלים שמתווה דרך למאמן,
שנותן צ'נאס לילדי המקום.הצבירת ניסיון ודקות המשחק הרבות שהם מקבלים.זה מה שאתה רואה בסופה של הדרך,
הם לא יותר מוכשרים מהבאר שבעים תאמין לי,אולי הילדים כאן יותר מוכשרים,
אם רק הייתה כאן דרך ואם הייתה דרישה שלא משתמעת לשתי דרכים.אלא רק למקום אחד שהיא "תשלב את הנוער שלנו"
במשך כל העונה ולאו דווקא בסופה,לא מתוך חוסר ברירה אלא ממקום של שילוב אמיתי,
וכן לצערי גם השבוע אין לא זימון ואפילו לא אימון בבוגרת של אחד הנערים.

סמל אישי של משתמש
NATAN93

שליחה על ידי NATAN93 »

מישהו בכללי יכול להסביר לי את תפקידו של מוטי איווניר ולא מנהל מקצועי של מחלקת הנוער אלא מה זה אומר מה הוא אמר לעשות?

שלח תגובה