אין קשר בין מה שרשמת עכשיו למה שרשמת מקודם.dardasmiley כתב:
הבעיה עם אלישע נעוצה בדיוק פה, הוא לא מאמן את הקבוצה, אין שיפור, אין יכולת טקטית או תגובה ליריב שעומד מולו. יש כוח אנרציה, אתה נותן לי את בכר כדוגמא לפתיחת עונה רעה? אני נותן לך את בכר כדוגמא ליכולת של מאמן להפנים טעויות ולתקן. רק לחשןב מה היה קורה אם אלישע היה פותח רע את העונה, היית בוכה היום על ירידת ליגה, הוא לא מתקן, הוא לא משפר, הוא לא מגיב לליגה.
וזה, ידידי, סימפטום אצל אלישע לכל אורך הקריירה, הוא לא יודע להוציא קבוצות ממשבר ולקראת פברואר הוא הולך לים. תראה מה היה באליפות כוכבית של הפועל תל אביב, הוא כבר הוביל ב12 נקודות, והפסיד אותן. ולמרות הקיזוז הגיע למשחק אחרון כשהכל תלוי בן, הוא הפסיד אותו, לא כי בני יהודה שעמדה מולו הייתה מאריות הליגה, פשוט כי הוא לא מסןגל להוציא קבוצה ממשבר. תראה מה היה רצלנו שנה שעברה, כל הסיבוב הראשון היית מקום 6-7, הגיע פברואר ואיתו עונת הרחצה ומצאת את עצמך נלחם כנגד הירידה.
בשורה התחתונה אני חושב שהעוה הזאת היא הצלחה אדירה.
מצד שני נכון,לאלישע יש סימפטום שהקבוצות שלו מגיעות לשיא טרם זמנם,והעובדות שהבאת הם נכונות בהחלט.
אבל..הסיפור בחיפה וב"ש הוא שונה לחלוטין,בעונת הקיזוז חיפה נבנתה לאליפות והפסידה אותה,אבל.. עונה לאחר מכן הלקחים הופקו ובזמן שכולם אוננו על הקבוצה של גוטמן,הוא אלישע לקח אליפות.
אני מוכן לקנות תסריט כזה בעונה הבאה.בטח בהתחשב שלא אמרנו שנרוץ לאליפות העונה.
עכשיו לגביו,אין ספק שהוא צריך להפיק לקחים,אחד מהם כבר אמרתי,השני הוא יותר רוטציה,לחלק את העומס,לא ברמה המוגזמת של סוזה,אבל כן לחלק את העומס בצורה כזאת שלמאני טיים לא נגיע עם הלשון בחוץ.
וגם מה אתה חושב שהוא לא יודע ששנה הבאה לאור הרכש שהולכים להביא והסגל שיש לו הוא לא מבין שהוא חייב להשתפר?
הנה אני אומר לך עכשיו שבמידה וב"ש תתחזק רק בחצי מהשמות שמוזכרים כל דקה,הוא צריך להביא תואר ,וכל דבר פחות מזה תהיה אכזבה,וגם אז הוא יידע שהוא צריך ללכת.
וזה גם לא תהיה בושה להצהיר שהולכים על תואר.