חבריה אתמול הגיע לנו לפחות תיקו!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: חבריה אתמול הגיע לנו לפחות תיקו!

שליחה על ידי אדום זקן »

dardasmiley כתב:

הבעיה עם אלישע נעוצה בדיוק פה, הוא לא מאמן את הקבוצה, אין שיפור, אין יכולת טקטית או תגובה ליריב שעומד מולו. יש כוח אנרציה, אתה נותן לי את בכר כדוגמא לפתיחת עונה רעה? אני נותן לך את בכר כדוגמא ליכולת של מאמן להפנים טעויות ולתקן. רק לחשןב מה היה קורה אם אלישע היה פותח רע את העונה, היית בוכה היום על ירידת ליגה, הוא לא מתקן, הוא לא משפר, הוא לא מגיב לליגה.
וזה, ידידי, סימפטום אצל אלישע לכל אורך הקריירה, הוא לא יודע להוציא קבוצות ממשבר ולקראת פברואר הוא הולך לים. תראה מה היה באליפות כוכבית של הפועל תל אביב, הוא כבר הוביל ב12 נקודות, והפסיד אותן. ולמרות הקיזוז הגיע למשחק אחרון כשהכל תלוי בן, הוא הפסיד אותו, לא כי בני יהודה שעמדה מולו הייתה מאריות הליגה, פשוט כי הוא לא מסןגל להוציא קבוצה ממשבר. תראה מה היה רצלנו שנה שעברה, כל הסיבוב הראשון היית מקום 6-7, הגיע פברואר ואיתו עונת הרחצה ומצאת את עצמך נלחם כנגד הירידה.
אין קשר בין מה שרשמת עכשיו למה שרשמת מקודם.
בשורה התחתונה אני חושב שהעוה הזאת היא הצלחה אדירה.
מצד שני נכון,לאלישע יש סימפטום שהקבוצות שלו מגיעות לשיא טרם זמנם,והעובדות שהבאת הם נכונות בהחלט.
אבל..הסיפור בחיפה וב"ש הוא שונה לחלוטין,בעונת הקיזוז חיפה נבנתה לאליפות והפסידה אותה,אבל.. עונה לאחר מכן הלקחים הופקו ובזמן שכולם אוננו על הקבוצה של גוטמן,הוא אלישע לקח אליפות.
אני מוכן לקנות תסריט כזה בעונה הבאה.בטח בהתחשב שלא אמרנו שנרוץ לאליפות העונה.
עכשיו לגביו,אין ספק שהוא צריך להפיק לקחים,אחד מהם כבר אמרתי,השני הוא יותר רוטציה,לחלק את העומס,לא ברמה המוגזמת של סוזה,אבל כן לחלק את העומס בצורה כזאת שלמאני טיים לא נגיע עם הלשון בחוץ.
וגם מה אתה חושב שהוא לא יודע ששנה הבאה לאור הרכש שהולכים להביא והסגל שיש לו הוא לא מבין שהוא חייב להשתפר?
הנה אני אומר לך עכשיו שבמידה וב"ש תתחזק רק בחצי מהשמות שמוזכרים כל דקה,הוא צריך להביא תואר ,וכל דבר פחות מזה תהיה אכזבה,וגם אז הוא יידע שהוא צריך ללכת.
וזה גם לא תהיה בושה להצהיר שהולכים על תואר.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

dor69 כתב: *מכבי פתח תקווה 3-0: מחצית ראשונה לא עשינו כלום פחות או יותר ואז בהברקה של המאור הבקענו והמשחק נפתח (וגם אז לא שלטנו) כנ״ל רמה״ש 4-0
*סכנין 4-0 תוצאה ענקית בשעתו אמנם אבל מה שהיה זה מתפרצות אם להגיד את האמת תראה את הגולים וחוץ מהשלישי שבא מקרן כל השלושה האחרים באו במתפרצת מהחצי שלנו
*סכנין 2-0 לא עשינו כלום! מה שטוב הוא שסכנין עשתה עוד פחות. גם אשדוד היה פרווה עד למהלך היומי של בוזגלו (עד היום אני מריץ את הגול הזה 9 פעמים כל פעם שאני רואה את התקציר)
*וגולת הכותרת שלך: ה3-1 בבלומפילד? גניבת דעת להגיד שזה משחק טוב שלנו. כמו שתגיד שדובב גבאי היה עם שלושער אדיר (שתי פנדלים להזכירך)
מתפרצות זה לא כדורגל? הקבוצות הכי טובות בעולם משחקות על מתפרצות.

משום מה החלטתם שיש רק דרך אחת לשחק כדורגל וזו הנעת כדור, וכל סגנון אחר הוא "לא כדורגל"... העיקר שאחר כך תגידו שאלישע לא יודע כדורגל.
נערך לאחרונה על ידי bs war ב 15 מאי 2014, 11:24, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

אדום זקן ההבדל בין הצלחה בתחילת העונה לסוף בעונה(שזה מה שציינת כהבדל בין בכר לאלישע) הוא שתואר זוכים בסוף שנה, ולכן הם עם תואר בארון ואנחנו רק עם כבוד על עונה גדולה.. הבדל נוסף הוא (בדומה לכך שאוהדים רבים מבקשים פה מנותני הביקורת לסתום ת׳פה כי יש פה עונה גדולה), הוא שמאמן שמצליח בסוף עונה הוא מאמן שלומד את הבעיות ואיפה צריך לתקן ולא מסתוונר מזה שמנצחים למרות יכולה חלשה לאורך זמן. מה נראה לכם שנה הבאה השיטה תשתנה? תהיה אותה שיטה ולכן אנחנו חייבים 2-3 שחקנים עם יכולת אישית גבוה מאוד(מליקסון,ארבייטמן וכו׳) כדי לטשטש את החוסר משחק קבוצתי ומאומן כדי להילחם שוב על תואר

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

bs war כתב:

משום מה החלטתם שיש רק דרך אחת לשחק כדורגל וזו הנעת כדור, וכל סגנון אחר הוא "לא כדורגל"... העיקר שאחר כך תגידו שאלישע לא יודע כדורגל.
יש מתפרצות כסגנון משחק ויש מתפרצות כדבר שלא נוצר מכלום מתוכנן. אצלנו זה מהסוג השני.
חוץ מזה זה לא ששיחקנו מול ענקיות אירופה כולה סכנין ואשדוד

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

bs war כתב:

אי אפשר להגיד שה3-1 בבלומפילד היה משחק טוב שלנו.
גנבה מארץ הגנבות. עד עכשיו אני לא ממש יודע איך ניצחנו את זה.
שאר המשחקים אכן טובים.

לא צריך לקחת את זה למקומות קיצוניים. שיחקנו לא מעט פעמים טוב העונה, ובעיקר הפגנו אופי וקשיחות בצורה מרשימה.
ובאותה נשימה אפשר גם להגיד שלא מעט מקרים של 50/50 הלכו לטובתנו.

כדורגל טוב אנחנו לא משחקים מאז רמה״ש חוץ (4-0) בערך. אי אפשר להתעלם מזה.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

yossi כתב: אי אפשר להגיד שה3-1 בבלומפילד היה משחק טוב שלנו.
שאר המשחקים אכן טובים.

לא צריך לקחת את זה למקומות קיצוניים. שיחקנו לא מעט פעמים טוב העונה, ובעיקר הפגנו אופי וקשיחות בצורה מרשימה.

אני חושב שהניצחון בבלומפילד אולי לא היה המשחק הכי מבריק שלנו, אבל בהחלט משחק טוב שבו תוכנית המשחק שלנו עבדה בצורה יעילה- עקצנו את הפועל שלוש פעמים (אפרופו מהלכים- שתי ההתקפות שהובילו לפנדלים+הגול הראשון היו מתפרצות יפות ומתואמות) והסתגרנו בצורה יעילה, הם שלטו די אופטית באותו משחק ולא הגיעו למצבים ממשיים.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

yossi כתב: אי אפשר להגיד שה3-1 בבלומפילד היה משחק טוב שלנו.
שאר המשחקים אכן טובים.

דווקא לדעתי מדובר היה במשחק טוב מאוד- להזכירך היה מדובר בהופעת הבכורה של תורג'מן, ידענו שההגנה תהיה חלשה יחסית. יתרה מכך, ידוע היה לכולם שהפועל תל אביב מצטיינת במזמוז הכדור בהתמסרויות אין סופיות. אוהבים לשלוט בהחזקת הכדור? בבקשה, קו בחשבון שכול מסירה לא טובה היא חצי גול. וזה עבד ממצוין- מתפרצות קטלניות, ניצול מצבים אופטימאלי והגנה חזקה.
למה כשריאל עשו את זה לפני כמה שבועות לבאיירן זה היה גאוני?

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

https://debuzzer.com/nivdal/%d7%94%d7%9 ... %a8%d7%a7/" onclick="window.open(this.href);return false;

הפועל בעטו למסגרת 4-5 פעמים כל אותו משחק אם אני לא טועה. אבל העיקר שהיה להם 70% החזקת כדור...

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

לי זכור קבוצה מבוהלת שלא מצליחה להחזיק כדור או לצאת קדימה בצורה מסודרת (וזה לא אומר דרך הרבה מסירות, גם במתפרצות צריך מינימום של סדר), שיצאנו קדימה בשיטת בעט ורוץ (שונה בתכלית מריאל שהזכירו פה) ובקיצור משחק שאם היינו מריצים עשרה פעמים היינו מפסידים ב-7 מתוכם.

זכור לי משקוף ופנדל שעשה אראל שלא נשרק. אי אפשר להגיד שניטרלנו אותם.
גם העמידה ההגנתית לא הייתה מספיק מאורגנת. ברוב הזמן הם שכבו עלינו, ולא הצלחנו להרחיק את מרכז המשחק שלהם לאיזור של 30-40 מטר מאג׳ידה (שוב בשונה ממה שהיה בריאל-באיירן).

נקודה שכן אפשר להגיד שתקפה לרוב הזמן שבו שיחקנו טוב- אחוז ניצול מצבים פשוט מעולה.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

ורק כדי להבהיר, אחזקת כדור גם עליי לא עושה רושם.
אם נשליך את זה לכדורגל העולמי, אני הרבה יותר אוהב ומזדהה עם הסגנון שמוריניו הנחיל בריאל מאשר סגנון גוארדיולה.
אני פשוט חושב שאנחנו לא עושים זאת מספיק טוב או מספיק נכון, ולאורך זמן זה לא יחזיק.
מול קבוצות באמת מסודרות התקפית וגם הגנתית כמו ק״ש ומכבי ראינו עד כמה אנחנו מתקשים ולא קיימים בחלקים גדולים של המשחק.

החוסר יכולת ללחוץ באופן קבוצתי, אי התאמות למשחקים, חוסר יכולת להניע תחת לחץ או בשחקן שישבור בעזרת דריבל חכם (מישהו אמר מליקסון?), תנועה התקפית.
בכל אלה אנחנו לוקים מאוד בחסר.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

עם כל הכבוד לקריית שמונה, אין סרט כזה שאנחנו מקבלים שלוש בראש מקבוצה שהתקציב שלה קטן פי 2, במיוחד שכמה מהשחקנים המרכזיים שלה לא שיחקו אתמול.
זה בזיון שאלישע לא לומד מהטעויות, וההוכחה הכי גדולה היא המגן השמאלי ה"אימתני" של קריית שמונה שלא מפסיק לזיין אותנו בכל מפגש העונה (קרדיט עצום לברק בכר על השיפור של השחקק האלמוני הזה).

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

zivmay כתב:עם כל הכבוד לקריית שמונה, אין סרט כזה שאנחנו מקבלים שלוש בראש מקבוצה שהתקציב שלה קטן פי 2, במיוחד שכמה מהשחקנים המרכזיים שלה לא שיחקו אתמול.
זה בזיון שאלישע לא לומד מהטעויות, וההוכחה הכי גדולה היא המגן השמאלי ה"אימתני" של קריית שמונה שלא מפסיק לזיין אותנו בכל מפגש העונה (קרדיט עצום לברק בכר על השיפור של השחקק האלמוני הזה).
סליחה? פי 2 תקציב? לנו יש בגג תקציב של 35 מיליון ולקריית שמונה תקציב של 30! דיי כבר לשקר!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

דר אדום בנשמה כתב:סליחה? פי 2 תקציב? לנו יש בגג תקציב של 35 מיליון ולקריית שמונה תקציב של 30! דיי כבר לשקר!
הקצנתי אולי ב5 מיליון, למרות שיש הרבה דיווחים שהתקציב הגיע העונה לכמעט 40 מיליון עם כל ההחתמות וההשקעות החדשות במחלקת הנוער וכו'.
התקציב של קריית שמונה לא יותר גדולמ22 מיליון, אתה מוזמן לבדוק.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

zivmay כתב:
הקצנתי אולי ב5 מיליון, למרות שיש הרבה דיווחים שהתקציב הגיע העונה לכמעט 40 מיליון עם כל ההחתמות וההשקעות החדשות במחלקת הנוער וכו'.
התקציב של קריית שמונה לא יותר גדולמ22 מיליון, אתה מוזמן לבדוק.
https://www.one.co.il/Article/221773.html" onclick="window.open(this.href);return false; (התקציב שלנו בין 31 ל-35 מיליון).
"ירידה משמעותית ניתן לראות גם בתקציב הקבוצה של איזי שירצקי, עירוני קריית שמונה, שבעונה שעברה תקציבה עמד על 41.4 מיליון ש"ח והעונה ירד ל-25 מיליון ש"ח."

אני חייב להגיד שאני נוטה להסכים איתך פעמים רבות.
כל עוד תדייק בעובדות, תקפיד לא לסלף ותהיה אותנטי - דבריך יחלחלו ויקבלו יותר הכרה.
שקרים, הגזמות מיותרות, סילופים ודמגוגיה - יעשו בדיוק את ההיפך וייראו כאובססיה.
נקודה למחשבה, קח לתשומת ליבך :)

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

אני פחות נוטה להסכים עם וואן, במיוחד אחרי שהם הזכירו בכתבה שלפני שתי עונות התקציב של קרית שמונה היה 41 מיליון - אין סרט כזה, איזי שירצקי דיבר בערוץ הספורט לפני כמה ימים שהוא משקיע כל עונה רק 10 מיליון מהכסף שלו.
מה שמתקשר לעובדה שעם הכנסות כאלה ואחרות נוסף לתקציב בגג 10-12 מיליון במיוחד שההכנסות שלהם מהקהל הן מועטות ביותר.

התקציב שלנו מגרד את ה 40 ( אחרי הבאת פלט והובר), בעקבות כמה ראיונות שקראתי - גורמים מתוך המועדון למקורות באר שבעיים ( אין לי זמן לחפש את זה עכשיו , אולי בהזדמנות).
אני לא נוטה להקשיב לאף כתבה שוואן מעלה לאתר שלה, כמו שאמרתי למעלה, היה ראיון עם איזי שירצקי לפני כמה ימים ביציע העיתונות והוא אמר כמה הוא משקיע כל עונה.

שלח תגובה