צמד המילים "נאסר" ו-"פוטנציאל" מתחיל לעייף אותי.eitam כתב:חבל לי, שחקן עם פוטנציאל אדיר. בהצלחה נאסר!
מרגיש כמו אלון ריף-פוטנציאל, זוהר חוגג- פוטנציאל, קובי וקנין- פוטנציאל, רותם משעלי- פוטנציאל..
צמד המילים "נאסר" ו-"פוטנציאל" מתחיל לעייף אותי.eitam כתב:חבל לי, שחקן עם פוטנציאל אדיר. בהצלחה נאסר!
איפה ראובן עובד הגדול??Totti כתב: צמד המילים "נאסר" ו-"פוטנציאל" מתחיל לעייף אותי.
מרגיש כמו אלון ריף-פוטנציאל, זוהר חוגג- פוטנציאל, קובי וקנין- פוטנציאל, רותם משעלי- פוטנציאל..
חחחחח קשוחmaor20094 כתב:וינה לא מחכה לי -
שלום שלום ואל תבוא לי בחלום.
מממ מעניין מה רמי גרשון חושב על זהאדום בלב בנשמהההה כתב:חחח אם זה יקרה באמת אחד המערופים הגדולים ביותר של דודו. שחקן שבקושי שיחק בקבוצת צמרת בישראל יעבור לקבוצת צמרת אוסטרית ?
מקרה יוצא דופן.Totti כתב: מממ ספר את זה לרמי גרשון
אמת?אדום בלב בנשמהההה כתב: מקרה יוצא דופן.
חוץ מזה, גרשון יצא לשם צעיר מאוד (19), ספג אווירה מקצוענית מגיל צעיר והשתדרג בבלגיה. נאסר כבר אוטוטו 25, אני בספק אם יוכל להשתדרג מקצועית, ולפי דעתי לא מתאים לקבוצת צמרת אוסטרית. קבוצת אמצע טבלה אוסטריה-בלגיה נהדר לו. לא מעבר.
בול. אני כן חושב שאם היה עובר לאחת הקבוצות שציינת היה שחקן הרכב, בעיקר כי כרגע הסגלים שלהן על הפנים.Totti כתב: אמת?
הוא שחקן למידות של הפועל חיפה, מכבי נתניה, בני יהודה ויתר מועדוני מרכז הטבלה בארץ.
גם שם הוא ברוטציה ולא שחקן הרכב קבוע.
יש לו הברקות, דריבל לא רע, בעיטה חזקה ולרוב מדוייקת, מהירות סבירה, אבל חלק מנטלי ואינטיליגנציית משחק לקויה מאוד
דמארי חצה את הגבול כבר מזמןאדום בלב בנשמהההה כתב: בול. אני כן חושב שאם היה עובר לאחת הקבוצות שציינת היה שחקן הרכב, בעיקר כי כרגע הסגלים שלהן על הפנים.
אין לו שום דבר לחפש בראפיד וינה, קבוצה שתתמודד במוק' הצ'מפיונס. אך ורק כסף, ואולי להיות אח על פול של רועי קהת וכנראה עומר דמארי.