אם המצב יישאר ככה עוד שלושה שבועות אני יכול להבין אבל יש כמעט חודש עד המשחק הראשון באירופה ככה שלהגיד עכשיו ש"השתיקו" אותנו עם ארבייטמן זה פשוט בכיינות ופינוק.
כנראה פותח האשכול שכח שיש לנו כרגע בהרכב שחקנים בדמות: אג'ידה, סוארס, פאיוביץ, דוידזאדה, בוזגלו, ברדה, פלט, ארבייטמן - מה שאומר ש 65-70 אחוז מההרכב כבר קיים.. חסר להרכב עוד מגן ימני, קשר אחורי, קשר 50 50 וקשר כנף ולסגל חסר עוד שוער, בלם ואולי עוד איזה שחקן כשרוני שיכול לעלות מהספסל ולעשות שינוי אז ככה שלהגיד שמשתיקים אותנו זאת שטות גמורה שלא מבוססת על שום דבר.
השתיקו אותנו ?
Re: השתיקו אותנו ?
אז אתה תתעורר רק עוד 3 שבועות , אני מתעורר עכשיו לפני שיהיה מאוחר .
הנה אתה מנית עכשיו 6 שחקנים שחסר , נראה לך שב-3 שבועות יכולים להביא את כל אלה ?
בגלל זה אני אומר למה לא מתעוררים ? למה כל ההכנות והשיחות האלה לא נערכו כבר לפני סיום העונה ? למה לעשות הכל בלחץ ואז להצטער שלא הבאנו בזמן ?
עם כל הכבוד לבסיס שרשמת , אם לא נתחזק משמעותית אנחנו ניפול חזק השנה , סיום העונה צריך לתת לנו כאפת התעוררות .
מה אתה חושב אני לא רוצה לטובת הקבוצה ?
ואם תקרא את דבריי בפתיחה תוכל לראות שלא אמרתי להביא "כוכבים" , אמרתי להביא שחקנים טובים שמתאימים לעמדות , ואפילו לא הזכרתי את מליקסון .
אם הייתי שומע עכשיו על קשר עושה משחק שחתם הייתי בהרבה יותר רגוע , מקווה שבעוד חודש לא נצטער על זה במשחק באירופה ונשחק על כדורים ארוכים לפלט .
בוא נגיד שבעונות האחרונות בכל עונה היה מורגש משמעותית חוסר בשחקן בעמדה מסויימת , בעונה שהסתיימה היה חסר עושה משחק , עונה לפני כן חלוץ ואני יכול להמשיך .
בעונה הקרובה הציפיות יהיו פי 2 מהקבוצה , אוהדים לא יוכלו לראות כדורים ארוכים לפלט כמו ברוב העונה הקודמת ולכן אני מקווה שאלישע לא ישן ושיתחיל להזיז עניינים כי אין לו עוד הרבה זמן .
זהו אני סיימתי
הנה אתה מנית עכשיו 6 שחקנים שחסר , נראה לך שב-3 שבועות יכולים להביא את כל אלה ?
בגלל זה אני אומר למה לא מתעוררים ? למה כל ההכנות והשיחות האלה לא נערכו כבר לפני סיום העונה ? למה לעשות הכל בלחץ ואז להצטער שלא הבאנו בזמן ?
עם כל הכבוד לבסיס שרשמת , אם לא נתחזק משמעותית אנחנו ניפול חזק השנה , סיום העונה צריך לתת לנו כאפת התעוררות .
מה אתה חושב אני לא רוצה לטובת הקבוצה ?
ואם תקרא את דבריי בפתיחה תוכל לראות שלא אמרתי להביא "כוכבים" , אמרתי להביא שחקנים טובים שמתאימים לעמדות , ואפילו לא הזכרתי את מליקסון .
אם הייתי שומע עכשיו על קשר עושה משחק שחתם הייתי בהרבה יותר רגוע , מקווה שבעוד חודש לא נצטער על זה במשחק באירופה ונשחק על כדורים ארוכים לפלט .
בוא נגיד שבעונות האחרונות בכל עונה היה מורגש משמעותית חוסר בשחקן בעמדה מסויימת , בעונה שהסתיימה היה חסר עושה משחק , עונה לפני כן חלוץ ואני יכול להמשיך .
בעונה הקרובה הציפיות יהיו פי 2 מהקבוצה , אוהדים לא יוכלו לראות כדורים ארוכים לפלט כמו ברוב העונה הקודמת ולכן אני מקווה שאלישע לא ישן ושיתחיל להזיז עניינים כי אין לו עוד הרבה זמן .
זהו אני סיימתי