משחק אימון מול בני לוד
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: משחק אימון מול בני לוד
לא ראיתי את המשחק אבל שימו לב שמאז שרשמתי את התגובות במשחק מול אשדוד לא הרבה השתנה עדיין יש לנו בעיה במרכז המגרש, חסר לנו שני שחקני אמצע איכותיים כדיי לתת פייט למכבי ובנוסף חסר גם חלוץ...
אבל בהחלט יש לנו קבוצה טובה ומאמן טוב ביחס למאמנים הישראלים.
אבל בהחלט יש לנו קבוצה טובה ומאמן טוב ביחס למאמנים הישראלים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מה עובר עליכם, אתלטיקו מדריד הפסידה לקבוצה תאילנדית השבוע, מעמדו של סימאונה בסכנה?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מחנה אימון הבקענו גול אחד במצב נייח
מול ספליט גול במצב נייח.
משחק אימון 2 גולים במצבים נייחים
סתם נקודה למחשבה
עכשיו יבואו התוקפים כרגיל,אבל זאת סתם מחשבה שלי.
מול ספליט גול במצב נייח.
משחק אימון 2 גולים במצבים נייחים
סתם נקודה למחשבה
עכשיו יבואו התוקפים כרגיל,אבל זאת סתם מחשבה שלי.
זה נכון אבל הגענו מול ספליט להמון מצבים שהם לא ממצבים נייחים. בשני המשחקים. אסול לשכוח שגם במחצית השניה שיחקנו עם הרכב הזוי משהו.
מצבים נייחים זה חלק מהמשחק.
וכמו ששמעון אמר, באותה מידה יכולנו לכבוש 5 מתוך הרחבה.
אבל שים לב שוב לדרך הביקורת והיא משהו שאני לא מצליח לקבל וזה לא רק אתה.
כשגוטמן אימן את בית״ר והוליך אותה אל המקום הראשון, עשו לו את המוות כי ״לא שיחקו כדורגל שמח״
כשקשטן לקח אליפות בהפועל אמרו ״כל משחק 1:0 קטן״
בסוף, התוצאה חשובה יותר מהדרך ואם תוצאות לא מתווכחים, עשינו אשתקד עונה נהדרת, בין אם דרך מצבים נייחים וגם בעזרת תצוגות כדורגל לא רעות בכלל בהרבה מאוד משחקים.
וכמו ששמעון אמר, באותה מידה יכולנו לכבוש 5 מתוך הרחבה.
אבל שים לב שוב לדרך הביקורת והיא משהו שאני לא מצליח לקבל וזה לא רק אתה.
כשגוטמן אימן את בית״ר והוליך אותה אל המקום הראשון, עשו לו את המוות כי ״לא שיחקו כדורגל שמח״
כשקשטן לקח אליפות בהפועל אמרו ״כל משחק 1:0 קטן״
בסוף, התוצאה חשובה יותר מהדרך ואם תוצאות לא מתווכחים, עשינו אשתקד עונה נהדרת, בין אם דרך מצבים נייחים וגם בעזרת תצוגות כדורגל לא רעות בכלל בהרבה מאוד משחקים.
מקבל את מה שאתה אומר טוטי.
אך השאלה היא האם זו דרך או מזל? בכנות אני חושב שזהיותר מזל מאשר דרך.
וקשטן לקח אליפות אדירה בהפועל ת"א! וממש לא עם 1-0 קטן. היו חמישיות, שלישיות, והמון שחקני בית צעירים.
וקשטן לקח אליפות אדירה בהפועל ת"א! וממש לא עם 1-0 קטן. היו חמישיות, שלישיות, והמון שחקני בית צעירים.
- המשוגע האדום
לפי מה שזכור לי,שער שנכבש במצב נייח נחשב בלוח התוצאות...
עשינו עונה שלמה עם גולים במצבים נייחים וזה נחשב
השנה יש לנו גם את השחקן אחד על אחד אולי הטוב בליגה(מליקסון) שאם הוא עובר זה או מצב מסוכן או עבירה.תיהיו בטוחים שיהיו השנה יותר עבירות מאשר שנה שעברה
עשינו עונה שלמה עם גולים במצבים נייחים וזה נחשב
השנה יש לנו גם את השחקן אחד על אחד אולי הטוב בליגה(מליקסון) שאם הוא עובר זה או מצב מסוכן או עבירה.תיהיו בטוחים שיהיו השנה יותר עבירות מאשר שנה שעברה
יכול להיות שהיה קרנבל ועדיין דיברו כל הזמן על 1:0 קטן.שמעון א כתב:מקבל את מה שאתה אומר טוטי.
מה זה מזל? מזל תופס פעם, מכה פעמיים, מפתיע שוב...מזל לא יכול להיות עונה שלמה.
קבוצה שיודעת לחזור מפיגור זה לא מזל, זה אופי.
קבוצה שמצליחה לרדוף 3/4 עונה אחרי מועדון שלא מאבד נקודות זו קבוצה עם אופי
קבוצה שמסוגלת להוציא לפועל בצורה כל כך טובה כל קרן או כדור חופשי ממרכז המגרש, זו קבוצה מיומנת ומאומנת.
קבוצה שיודעת להגיע ולשחק על תוצאה פעמיים מול הפועל בבלומפילד זו קבוצה מיומנת ומאומנת.
קבוצה שמסוגלת לשחק בלי כמה שחקני מפתח המון זמן זו קבוצה מיומנת ומאומנת.
למה להמעיט בקבוצה שלנו? למה לקשור הכל למזל ומיסטיקות? יש כאן חבורת גברים שעשתה עונה מצויינת ויש כאן מאמן שהתמודד כנגד כל הסיכויים בכבוד מול כל קבוצה.
אז יש טובים ממנו ויש טקטיקנים גדולים ממנו והוא גם טועה לפעמים, אבל הוא מאמן טוב, בעל יושר מקצועי וחיבור מצויין לשחקנים ולמקום, תנו לו לעבוד בשקט
לא ממעיט. הייתה לנו קבוצה מצויינת אשתקד!
עם משחק הגנה אדיר! וזה יהמר לזכותו של אלישע.
יהמר לזכותו גם ש 90% משחקני הסגל פשוט מאוהבים בו. אין מילה אחרת לתאר את זה.
אבל גם אי אפשר להתעלם מהעבודה שברוב המשחקים עונה שעברה שיחקנו רע. למרות שניצחנו שיחקנו פשוט רע.
עם משחק הגנה אדיר! וזה יהמר לזכותו של אלישע.
יהמר לזכותו גם ש 90% משחקני הסגל פשוט מאוהבים בו. אין מילה אחרת לתאר את זה.
אבל גם אי אפשר להתעלם מהעבודה שברוב המשחקים עונה שעברה שיחקנו רע. למרות שניצחנו שיחקנו פשוט רע.
אני אגיד על זה בדיוק את מה שאמרתי על ההופעה של נבחרת ארגנטינה במונדיאל.
חלק מלהיות קבוצה גדולה ועמוסה בכוכבים, מוביל להרבה משחקים לא ממש טובים בלשון המעטה.
קשה לפתח משחק נורמלי נגד איראן או בוסניה שמסתגרות 90 דקות, כמו שקשה לנצח את רעננה ועכו שקושרות נעליים ונופלות ליד דגל הקרן החל מדקה שלישית.
המשחק שלך תלוי לא מעט בכמה היריבה שלך נותנת לך לפתח אותו. יריבה שהגיעה ושיחקה פתוח נגד באר שבע, גררה אותה למשחק טוב יותר, עזוב נצחון או הפסד, פשוט כדורגל יותר חיובי(מלבד מכבי בבלומפילד)
מי ששכבה כל המשחק בהגנה ובעטה למעלה הזמינה משחק בהתאם.
כשאתה קבוצה גדולה ומנוסה את יודע לפתוח את המשחק נכון, לתת ליריב להתיש אותך, אבל לעקוץ בהזדמנות הראשונה בדרך לעוד 3 חתיכות.
כשאתה קבוצה עם Dna של תחתית ומאבקי הישרדות, אתה נגרר בדיוק למלכודת הזו, נעקץ במתפרצת ושובר את הראש למצוא שיוויון.
תתרגלו, קבוצות הולכות לחרב משחקנים נגדנו, סמבה ברזילאית ככל הנראה שלא נזכה לראות גם העונה ויש גם לאלישע השמרן חלק בכך
חלק מלהיות קבוצה גדולה ועמוסה בכוכבים, מוביל להרבה משחקים לא ממש טובים בלשון המעטה.
קשה לפתח משחק נורמלי נגד איראן או בוסניה שמסתגרות 90 דקות, כמו שקשה לנצח את רעננה ועכו שקושרות נעליים ונופלות ליד דגל הקרן החל מדקה שלישית.
המשחק שלך תלוי לא מעט בכמה היריבה שלך נותנת לך לפתח אותו. יריבה שהגיעה ושיחקה פתוח נגד באר שבע, גררה אותה למשחק טוב יותר, עזוב נצחון או הפסד, פשוט כדורגל יותר חיובי(מלבד מכבי בבלומפילד)
מי ששכבה כל המשחק בהגנה ובעטה למעלה הזמינה משחק בהתאם.
כשאתה קבוצה גדולה ומנוסה את יודע לפתוח את המשחק נכון, לתת ליריב להתיש אותך, אבל לעקוץ בהזדמנות הראשונה בדרך לעוד 3 חתיכות.
כשאתה קבוצה עם Dna של תחתית ומאבקי הישרדות, אתה נגרר בדיוק למלכודת הזו, נעקץ במתפרצת ושובר את הראש למצוא שיוויון.
תתרגלו, קבוצות הולכות לחרב משחקנים נגדנו, סמבה ברזילאית ככל הנראה שלא נזכה לראות גם העונה ויש גם לאלישע השמרן חלק בכך
אני מאחל לנו שכל משחק קבוצות יעשו מולנו בונקר.
ובאותה נשימה אני מאחל לנו שאלישע יבין שאנחנו קבוצה עם תקציב ענק שצריכה ללחוץ.כל יריבה בחצי שלה. לא לתת לקבוצות להניע כדור מולנו בתקווה שנחטוף כדור ונצא למתפרצות. אנחנו צריכים להכתיב את הקצב ב 90% מהמשחקים ולא להפך.
ובאותה נשימה אני מאחל לנו שאלישע יבין שאנחנו קבוצה עם תקציב ענק שצריכה ללחוץ.כל יריבה בחצי שלה. לא לתת לקבוצות להניע כדור מולנו בתקווה שנחטוף כדור ונצא למתפרצות. אנחנו צריכים להכתיב את הקצב ב 90% מהמשחקים ולא להפך.
כולנו מקווים.
דבר אחד אני יכול להבטיח לך, מבלי להיות קרוב או מקורב לאלישע. המאמן שלנו יודע לתת לשחקנים יצירתיים מרחב פעולה גדול לבוא לידי ביטוי והשנה יש לו כמה כאלה, יהיה שמח
דבר אחד אני יכול להבטיח לך, מבלי להיות קרוב או מקורב לאלישע. המאמן שלנו יודע לתת לשחקנים יצירתיים מרחב פעולה גדול לבוא לידי ביטוי והשנה יש לו כמה כאלה, יהיה שמח
- dardasmiley
גולים ממצבים נייחים הם חלק חשוב מהמשחק וצריך להשתמש בהם ולנצל אותם. אבל, אי אפשר לבסס את מרבית הגולים שלך עליהם, בסוף קבוצות לומדות ומתגוננות או שפשוט לומדים לא לעשות פאולים במקומות מסוימים.
קבוצה שרוצה לדבר צמרת צריכה מקסימום ורסטיליות בהתקפה, ככל שיש לך אפשרות לאיים עם יותר כלים ככה יש סיכוי שתתפוס את היריב בקילקולו. על אחת כמה וכמה, כשמדןבר ביריב שיבוא לשחק מגעיל ו'להחנות אוטובוס על השער'. אסור לנו להסתמך אך ורק על בעיטות חופשיות.
קבוצה שרוצה לדבר צמרת צריכה מקסימום ורסטיליות בהתקפה, ככל שיש לך אפשרות לאיים עם יותר כלים ככה יש סיכוי שתתפוס את היריב בקילקולו. על אחת כמה וכמה, כשמדןבר ביריב שיבוא לשחק מגעיל ו'להחנות אוטובוס על השער'. אסור לנו להסתמך אך ורק על בעיטות חופשיות.
- OMERREMO33
לא שאני מזלזל בקבוצה של שנה שעברה , אבל מליקסון לדעתי יהיה שובר שיוויון למקרים שתיארת.. - לא יעשו עבירה? יקבלו בישול או גול,- יעשו עבירה , יקבלו מצב נייח...dardasmiley כתב:גולים ממצבים נייחים הם חלק חשוב מהמשחק וצריך להשתמש בהם ולנצל אותם. אבל, אי אפשר לבסס את מרבית הגולים שלך עליהם, בסוף קבוצות לומדות ומתגוננות או שפשוט לומדים לא לעשות פאולים במקומות מסוימים.
- המשוגע האדום
בדיוק מה שאמרתיOMERREMO33 כתב: לא שאני מזלזל בקבוצה של שנה שעברה , אבל מליקסון לדעתי יהיה שובר שיוויון למקרים שתיארת.. - לא יעשו עבירה? יקבלו בישול או גול,- יעשו עבירה , יקבלו מצב נייח...
ישלנו את השחקן של אחד על אחד אולי הכי טוב בארץ ובטוח שיגיעו יותר עבירות,ואם לא אז יהיו גולים
דבר אחד בטוח,השנה נקבל יותר עבירות משנה שעברה
דרך אגב משהו קצת משמח(אותי בכל אופן):איגוד השופטים החליט ליישם את השיטה של ספריי במשחקים ,כמו שהיה במונדיאל
עכשיו בוזגלו יוכל לבעוט בשקט.ראינו כמה שנה שעברה עשו לו טרור בגלל הבעיטות חופשיות המפחידות שלו