אני מסכים איתכם במקרה הספציפי הזה, מה גם שקבוצה עירונית (הפועל חיפה) כן פותחת את האצטדיון (במשחק גביע הטוטו מול עכו)
אם האופציות הן:
1. שהדרבי התל אביבי, עם כל האוהדים שירצו להגיע, ייערך בחיפה ומכבי תשחק כמה ימים אחריי.
או
2. שהדרבי התל אביבי ייערך עם מגבלת קהל וחיפה תשחק ראשונה בסמי עופר
אני הולך כמובן עם הראשונה. אבל אני כן מבין לליבם של אוהדי חיפה.
מועדי משחקי גביע הטוטו הקרובים (בצפון)
- The red one
Re: מועדי משחקי גביע הטוטו הקרובים (בצפון)
לא מגעיל ולא נעליים, אם היה מצב שהאיצטדיון פה יהיה מוכן ובסוף מכבי והפועל יחנכו אותו אנחנו לא נערוף ראשים בקצב יותר גדול משל של דאעש. מאוד מבין אותם
צודק, בוא נשים את המשחק בנתניה ונגביל ל1,000 איש.dor69 כתב:לא מגעיל ולא נעליים, אם היה מצב שהאיצטדיון פה יהיה מוכן ובסוף מכבי והפועל יחנכו אותו אנחנו לא נערוף ראשים בקצב יותר גדול משל של דאעש. מאוד מבין אותם
הכל, העיקר שהאצטדיון הקדוש של יונה יהב ואוהדי מכבי חיפה לא יחולל.
טילים עפים על ערים, אך מה שבאמת חשוב הוא האגו במי יחנוך את האצטדיון ראשון.
אותה חניכה שאחרי חודש וחצי אף אחד לא באמת יזכור אותה.
זה לא חייב להיות שחור או לבן, מה הבעיה למשל לתת לחיפה וסכנין לשחק בסמי עופר בגביע הטוטו לפני האחרות ויום אחר כך גם הפועל חיפה? או בהצגה כפולה אפילו? איך אתה היית מרגיש אם היו משחקים שלושה משחקים לפניך בבית שלך?yossi כתב: צודק, בוא נשים את המשחק בנתניה ונגביל ל1,000 איש.
הכל, העיקר שהאצטדיון הקדוש של יונה יהב ואוהדי מכבי חיפה לא יחולל.
טילים עפים על ערים, אך מה שבאמת חשוב הוא האגו במי יחנוך את האצטדיון ראשון.
אותה חניכה שאחרי חודש וחצי אף אחד לא באמת יזכור אותה.
אנשי המרכז אף פעם לא התחשבו בבאר שבע ואשדוד שסובלות מזה שנים עד שזה לא הגיע אליהם. אף פעם לא התחשבו בנו כשרצינו שידחו את כל המחזור ועכשיו הם מצפים שאוהדי חיפה יוותרו על הרגע שהם חלמו עליו שנים. ותכלס? גם אם זה היינו אנחנו ולא חיפה הייתי אומר שאף אחד לא משחק לפניי.
אל תבואו ותגידו לי מלחמה. המדינה במלחמה? אין כדורגל בכלל או שתדאגו לכולם ולא רק לדרבי או לאירוח בלגיה.
הצביעות חוגגת
מה אתם מזיינים בשכל?
הקבוצה חולמת על האצטדיון הזה כבר שנים,פתאום משחק בכורה בו יהיה דרבי תל אביבי?
טמטום לגמריי ומבין את אוהדי חיפה.
מעניין אותי מה הייתם עושים אם היו פותחים את האצטדיון שלנו החדש עם דרבי תל אביבי
הקבוצה חולמת על האצטדיון הזה כבר שנים,פתאום משחק בכורה בו יהיה דרבי תל אביבי?
טמטום לגמריי ומבין את אוהדי חיפה.
מעניין אותי מה הייתם עושים אם היו פותחים את האצטדיון שלנו החדש עם דרבי תל אביבי
זאת תגובת אוהדי חיפה: "לאחר החלטת עיריית חיפה וההתאחדות לכדורגל על הפיכת מקדשינו הביתי לאצטדיון לאומי ואירוח קבוצות קקיוניות כאלה ואחרות, החליט הארגון למחות במשחק הדרבי התל אביבי שאמור לשחק בבית המקדש החדש. הארגון קורא לכל מי שבאמת יש לו עקרונות וערכים להגיע לשם. כולם שם, לא לוקחים לנו תבית".dor69 כתב: זה לא חייב להיות שחור או לבן, מה הבעיה למשל לתת לחיפה וסכנין לשחק בסמי עופר בגביע הטוטו לפני האחרות ויום אחר כך גם הפועל חיפה? או בהצגה כפולה אפילו? איך אתה היית מרגיש אם היו משחקים שלושה משחקים לפניך בבית שלך?
אנשי המרכז אף פעם לא התחשבו בבאר שבע ואשדוד שסובלות מזה שנים עד שזה לא הגיע אליהם. אף פעם לא התחשבו בנו כשרצינו שידחו את כל המחזור ועכשיו הם מצפים שאוהדי חיפה יוותרו על הרגע שהם חלמו עליו שנים. ותכלס? גם אם זה היינו אנחנו ולא חיפה הייתי אומר שאף אחד לא משחק לפניי.
אל תבואו ותגידו לי מלחמה. המדינה במלחמה? אין כדורגל בכלל או שתדאגו לכולם ולא רק לדרבי או לאירוח בלגיה.
הצביעות חוגגת
נעזוב את הסגנון הרדוד שהם בחרו בו (וגם יהב עם ה"נחנחים") בצד, כל האובססיה הזו היא רק בגלל שמדובר בדרבי התל-אביבי.
זה נטו רגשי נחיתות ומשחקי כבוד.
אה, וגם הראשונה שתשחק היא הפועל חיפה. האצטדיון הזה שייך גם להם, הוא לא של שחר ואוהדי מכבי חיפה.
ואין בעיה שיקדימו את המשחק שלהם או כל סידור אחר, הרצון הנוכחי שלהם הוא שהחיפאיות בלבד ישחקו באצטדיון. זה ניתוק מהעם והתנהגות פשוט מקוממת.
במצב דומה ממש לא היה אכפת לי אם קבוצות אחרות היו משחקים באצטדיון שלנו. מילא זה היה משחק ליגה, כולה משחק אימון בגביע הטוטו.
זאת גם התשובה לגבי קיום משחקי כדורגל.
ליגה אין לקיים במצב הנוכחי. בגביע הטוטו אני לא רואה מניעה, ואף להפך, הקבוצות חייבות לשחק וגביע הטוטו הוא מסגרת נוחה ומתאימה מאוד.
טורניר של משחקי אימון הוא דבר טוב לכולם לפני שיתחיל הדבר האמיתי.
אם הליגה תמשיך להידחות, הייתי מריץ את הגביע כולו, או לפחות כמה שנספיק ממנו, כבר עכשיו. הקבוצות המפסידות ייערכו משחקי אימון ביניהם.
ככה גם נפטרים להמשך העונה מהמפעל הזה, וגם מקבלים הכנה טובה לליגה.
הנהלת אשדוד לא מתכוונת לפרסם כמה יעלה כרטיס למשחק?
השארתי להם כמה הודעות וכלום.
מישהו יודע?
השארתי להם כמה הודעות וכלום.
מישהו יודע?
50 שח מחיר אחיד.
- The red one
כתוב בהודעה הראשית.שמעון א כתב:יש שידור?
פםריצות בלבד מהשידור של סכנין-מכבי חיפה בערוץ 58.
מישהו יכול לברר האם יהיה שידור רדיו ב'רדיו דרום' ?
יש שידור ברדיו דרום