אומר זאת בעדינות : אתה יוצא "לא טוב" עם איך שאתה מתבטא כאן. אתה מביך את עצמךRoICah כתב:איזה יכולת יש לגורדנה בדיוק? חחחחח
גם בהפועל הוא היה בדיוק כמו פה,שחקן חלש.
הקטע הוא שצריך גם 2 קשרים וגם חלוץ,איפה היינו כל הקיץ הזה?
עדיף כבר להביא 2 קשרים כי זה החלק הכי חלש בנו.
אז מה לדעתכם באמת צריך? שני קשרים או קשר וחלוץ?
Re: אז מה לדעתכם באמת צריך? שני קשרים או קשר וחלוץ?
- ForeverRed
שאלה מאוד קשה, אני מאוד חלוק, אבל נוטה לכיוון של קשר וחלוץ.
גורדנה כרגע חלש, אבל גם לו וגם לאראל יש הרבה יותר כדורגל ממה שהם מציגים במשחקים האחרונים. גם את הכניסות של
מליקסון לאמצע צריך לקחת בחשבון.
לעומת זאת, החלק ההתקפי שלנו בבעיה. אין לנו מספיק מחליפים בשביל לתמוך בעמדות הקישור בצדדים ובחלוצים, בטח לא כאלה
ברמה מספקת. העונה ארוכה, פציעה של שחקן מפתח או שניים יכולה לגמור אותנו.
לא יודע למה במועדון לא הולכים לכיוון של קשר זר + קשר ישראלי, ובכך שומרים את האופציה להחתמת חלוץ זר נוסף.
אני גם חייב להודות שפחות אהבתי לשמוע שהחתמת הרומני תבטל את הצורך בבלם נוסף. רואש כרגע ללא קבוצה, עדיף
ללכת עליו מאשר לשבש את המערך ולהסיט את הרומני להיות בלם בכל פעם שסוארס או פאיוביץ' ייעדרו.
גורדנה כרגע חלש, אבל גם לו וגם לאראל יש הרבה יותר כדורגל ממה שהם מציגים במשחקים האחרונים. גם את הכניסות של
לעומת זאת, החלק ההתקפי שלנו בבעיה. אין לנו מספיק מחליפים בשביל לתמוך בעמדות הקישור בצדדים ובחלוצים, בטח לא כאלה
לא יודע למה במועדון לא הולכים לכיוון של קשר זר + קשר ישראלי, ובכך שומרים את האופציה להחתמת חלוץ זר נוסף.
אני גם חייב להודות שפחות אהבתי לשמוע שהחתמת הרומני תבטל את הצורך בבלם נוסף. רואש כרגע ללא קבוצה, עדיף
ללכת עליו מאשר לשבש את המערך ולהסיט את הרומני להיות בלם בכל פעם שסוארס או פאיוביץ' ייעדרו.
זה שאני אומר את האמת ולא מזבל בשכל?izguy83 כתב: אומר זאת בעדינות : אתה יוצא "לא טוב" עם איך שאתה מתבטא כאן. אתה מביך את עצמך
אני מכיר אוהדי הפועל ויודע כמה שהוא לא סבלו את גורדנה למרות שהוא היה שחקן בית שם.
לא אכפת לי לתת לו את הזמן כי אני תמיד אומר שצריך לתת זמן אבל הוא לא השחקן שישדרג אותנו.
בוא תסביר לי,שחקן שלא רצו בהפועל תל אביב! למה שהוא יהיה טוב למטרות שלנו?
רואש ?ForeverRed כתב:שאלה מאוד קשה, אני מאוד חלוק, אבל נוטה לכיוון של קשר וחלוץ.
שחקן הרכב קבוע בחיפה, הקפטן שלהם....יגיע לכאן כדי לחמם את הספסל ולחכות לפציעה/הרחקה של פאיו או סוארס כדי לשחק ?
ועוד שהוא ישב בשקט ? רואש ? ספר את זה לראובן עטר....
וכן, קבוצה חייבת קישור איכותי הרבה לפני שהיא מבקשת לעבות את ההתקפה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
רועי גורדנה היה בינוני מינוס שהיו לידו שחקנים טובים כמו אייגיבור וכמו שי אבוטבול וכמו בריאן גרזיציץ', הוא מעולם לא הרשים אותי ומי שאומר שהוא שחקן טוב ושאיתו הקישור האחורי שלנו צריך עוד שחקן אחד טועה ומטעה, ששני הקשרים האחוריים שלנו הם רועי גורדנה וגל אראל פלא שאי אפשר לשחק משחק מסירות על הארץ?
רק בגלל זה אני אומר שחובה שני קשרים לפניי שבכלל מדברים על חלוץ...
חוץ מזה תראו את השערים שכבשנו במשחקים בגביע הטוטו, שערים שנבעו בצורה מקרית אבל היו מהארץ...
בלי קישור איכותי גם אם תנחיתו לפה את מסי ואת דרוגבה ביחד עדיין זה לא יספיק...
חוץ מזה תראו את השערים שכבשנו במשחקים בגביע הטוטו, שערים שנבעו בצורה מקרית אבל היו מהארץ...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- ForeverRed
כן, רואש!גיל שגיב כתב: רואש ?
שחקן הרכב קבוע בחיפה, הקפטן שלהם....יגיע לכאן כדי לחמם את הספסל ולחכות לפציעה/הרחקה של פאיו או סוארס כדי לשחק ?
ועוד שהוא ישב בשקט ? רואש ? ספר את זה לראובן עטר....
וכן, קבוצה חייבת קישור איכותי הרבה לפני שהיא מבקשת לעבות את ההתקפה.
כרגע אין לו הרבה ברירות, או להצטרף אלינו או לשבת ביציע.
מעמדו בהפועל חיפה לא יהיה שווה לזה שבבאר שבע וגם הוא מבין את זה. כששחקן עובר קבוצה, בטח לכזאת שנחשבת לטובה יותר, הוא
בדרך כלל מתחיל מאפס. בדיוק כמו שאלעד גבאי עבר מקרית שמונה לספסל של חיפה, או יוסי בניון ממעמד של כוכב בחיפה לשחקן רוטציה
בראסינג סנטנדר. יש אינספור דוגמאות.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ד"א ולחשוב שבסיטואציה מסוימת יכלנו להיות היום עם קובי מויאל, עם קאליגיורי ועם פלט, אחח...
תאור לעצמיכם איפה היינו היום עם שלושת השחקנים הללו...
במאה אחוז היינו עולים לשלב הבא בליגה האירופית ולשלב הבא בגביע הטוטו...
תאור לעצמיכם איפה היינו היום עם שלושת השחקנים הללו...
במאה אחוז היינו עולים לשלב הבא בליגה האירופית ולשלב הבא בגביע הטוטו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אה לא גם היה אשדוד..דר אדום בנשמה כתב:רועי גורדנה היה בינוני מינוס שהיו לידו שחקנים טובים כמו אייגיבור וכמו שי אבוטבול וכמו בריאן גרזיציץ', הוא מעולם לא הרשים אותי ומי שאומר שהוא שחקן טוב ושאיתו הקישור האחורי שלנו צריך עוד שחקן אחד טועה ומטעה, ששני הקשרים האחוריים שלנו הם רועי גורדנה וגל אראל פלא שאי אפשר לשחק משחק מסירות על הארץ?
בקיצור מסכים,גורדנה לא השחקן שישדרג אותנו,תמיד היה שחקן בינוני ומטה,אתם מוזמנים לשאול את כל אוהדי הפועל
שהוא שחקן בית שם עוד.
להגיד ששי אבוטבול וגרזיץ שחקנים מעולים? מה? מבטיח לכם אתם תשנו תדעה על רועי אחרי סיבוב.דר אדום בנשמה כתב:רועי גורדנה היה בינוני מינוס שהיו לידו שחקנים טובים כמו אייגיבור וכמו שי אבוטבול וכמו בריאן גרזיציץ', הוא מעולם לא הרשים אותי ומי שאומר שהוא שחקן טוב ושאיתו הקישור האחורי שלנו צריך עוד שחקן אחד טועה ומטעה, ששני הקשרים האחוריים שלנו הם רועי גורדנה וגל אראל פלא שאי אפשר לשחק משחק מסירות על הארץ?
לא בגלל זה. בגלל שאתה מגיב לא עניינית, מזלזל (ולפי כושר ההתבטאות שלך, איך לומר זאת בעדינות - אתה לא טייס), ולא מסביר את עצמך. כבר הוכח שאוהדים בד"כ טועים. העובדות הן שהפועל ת"א רצתה להאריך חוזה לגורדנה והם לא הגיעו לעמק השווה. לגורדנה יש הרבה כדורגל ברגליים. אם הוא יצליח כאן או לא זה משהו אחר. אי אפשר להביא 11 מליקסונים לקבוצה. צריך גם לקחת שחקנים שיש להם עוד לאן להתפתח. אותם אוהדי הפועל גם היללו את שכטר בתחילת עונה שעברה והיו בטוחים שיביא להם אליפות. אז מה?RoICah כתב: זה שאני אומר את האמת ולא מ*** בשכל?
אני מכיר אוהדי הפועל ויודע כמה שהוא לא סבלו את גורדנה למרות שהוא היה שחקן בית שם.
לא אכפת לי לתת לו את הזמן כי אני תמיד אומר שצריך לתת זמן אבל הוא לא השחקן שישדרג אותנו.
בוא תסביר לי,שחקן שלא רצו בהפועל תל אביב! למה שהוא יהיה טוב למטרות שלנו?
לדעתי צריך קשר וחלוץ
אני מסרב להכנס למרה השחורה שרוב האוהדים נכנסו אליו
הליגה זה שמים וארץ מהשוקו ועוד המלחמה שהוציאה אוויר לכולם
אותי יותר מפחיד פאיוביץ׳ שבזמן האחרון נראה קצת חולמני
אני מסרב להכנס למרה השחורה שרוב האוהדים נכנסו אליו
הליגה זה שמים וארץ מהשוקו ועוד המלחמה שהוציאה אוויר לכולם
אותי יותר מפחיד פאיוביץ׳ שבזמן האחרון נראה קצת חולמני
- ForeverRed
רציתי גם לכתוב על זה. מפוזר מאוד בזמן האחרון, משהו לא טוב עובר עליו.אלדר כתב: אותי יותר מפחיד פאיוביץ׳ שבזמן האחרון נראה קצת חולמני
אתה יותר משכיל ממני בגלל שאתה כותב עם סימני פיסוק? ואוizguy83 כתב: לא בגלל זה. בגלל שאתה מגיב לא עניינית, מזלזל (ולפי כושר ההתבטאות שלך, איך לומר זאת בעדינות - אתה לא טייס), ולא מסביר את עצמך. כבר הוכח שאוהדים בד"כ טועים. העובדות הן שהפועל ת"א רצתה להאריך חוזה לגורדנה והם לא הגיעו לעמק השווה. לגורדנה יש הרבה כדורגל ברגליים. אם הוא יצליח כאן או לא זה משהו אחר. אי אפשר להביא 11 מליקסונים לקבוצה. צריך גם לקחת שחקנים שיש להם עוד לאן להתפתח. אותם אוהדי הפועל גם היללו את שכטר בתחילת עונה שעברה והיו בטוחים שיביא להם אליפות. אז מה?
זה לא קשור,הייתי מסתפק בקשר נורמלי שיהיה לנו,זאת העמדה שהכי חסרה לנו אז בונים על שחקן כמו גורנדה שהוא לא השחקן לדעתי
אבל בסדר שיהיה לו בהצלחה נחייה ונראה
גורדנה לא יהיה "באנקר" הוא יהיה הקשר השלישי בסגל אחרי הובאן ואוגו ככל הנראה.RoICah כתב: אתה יותר משכיל ממני בגלל שאתה כותב עם סימני פיסוק? ואו
זה לא קשור,הייתי מסתפק בקשר נורמלי שיהיה לנו,זאת העמדה שהכי חסרה לנו אז בונים על שחקן כמו גורנדה שהוא לא השחקן לדעתי
אבל בסדר שיהיה לו בהצלחה נחייה ונראה
אחלה דיון, אבל נא להפסיק עם עקיצות אישיות.