כמה שכואב לי אלישע הביתה...

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
azb852

Re: כמה שכואב לי אלישע הביתה...

שליחה על ידי azb852 »

ריאל הפסידה לאתלטיקו...אנצלוטי הביתה?!?!
קצת סבלנות אוהדים יקרים הכל יתחבר.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

מה שמפחיד אותי זה מה שיהיה במחזור 3, פאקו יעשה מהשום כלום שיש כרגע על המגרש קציצות... צריך להתפלל שארבייטמן, נאסר וחובאן יהיו כשירים (על מליקסון אני לא בונה).

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

azb852 כתב:ריאל הפסידה לאתלטיקו...אנצלוטי הביתה?!?!
קצת סבלנות אוהדים יקרים הכל יתחבר.
חח אתה כנראה לא רואה לאן העונה הזאת הולכת.
אין שום יכולת!
הדברים לא יסתדרו פתאום בבום,אין שיטה ואין צורת משחק מה אתה חושב שביום אחד הכל ישתנה?
היו צריכים לשים לנו 3 היום.

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

בנאדם נחמד, לא מספיק טוב לרמות האלה.
לא הביא שום שחקן אלמוני והפך אותו לכוכב, לא רואים שום תכנית משחק מסודרת, שום משחק לחץ - כל קבוצה שמגיעה לוסרמיל נראית כאילו היא מינימום ליברפול.
בסה"כ יודע לעשות קניות עם הכסף של אלונה ומביא שחקנים עם קבלות, כשהפער האיכותי כל כך גדול כן נביא נקודות אבל זה יהיה בצורה לא משכנעת, כמו בשנה שעברה.
הגענו לתקרת הזכוכית עם אלישע, יותר מזה לא נגיע, והדבר הכי חשוב עכשיו זה לגרום לאלונה להבין את זה - ואם לא העונה אז להכין לעונה הבאה צוות זר עם מיטב המקצוענים שיקרעו את השחקנים וילמדו אותם טקטיקה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

תפסיקו כבר עם התירוץ הזה של סגל חסר.

גם שאברטיימן שיחק הקבוצה נראתה בדיוק ככה וגם ב66 דקות שמליקסון היה לא הייתה שום טביעת אצבע של מאמן! והובאן, לא נגע עדיין בכדור בקבוצה וכבר חושבים שיהיה המושיע?

עונה שעברה אחרי משחקים שניצחנו נכנסתי לבית ודבר ראשון שאבא שלי אמר לי זה "יופי, ניצחתם, אבל אין שום שיטה שום דרך הכל מקרי הכל מזל" ותמיד התעצבנתי עליו ואמרתי לו שזה לא נכון. עכשיו אני מבין שסתם הייתי עיוור, הוא פשוט צדק כל הזמן. עונה שעברה היה הרבה מאוד מזל. יכול להיות שגם העונה יהיה, אבל כדורגל זה לא.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

לא צריך להתחיל לערוף ראשים מחזור ראשון.
זה לא נכון ולא חכם.
אין ספק שלאלישע יש הרבה עבודה, גם בפן המנטלי.השנה בניגוד לעבר, יש ציפייה גדולה מאוד מב"ש.
וזאת לאור ההישגים של שנה שעברה.
עם סגל כמו שיש לנו, זה לא יהיה מופרך לפחות לחזור על ההישג בשנה שעברה, אבל אין צל של ספק שכל האחריות מוטלת על המאמן.
אני לפחות עדיין מאמין בו וחושב שאפשר יהעה לשפוט אותו רק לאחר המחזור ה8 לערך.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

עם סגל כזה כל מאמן שעובד עם הקבוצה בצורה יסודית ייקח אליפות

סמל אישי של משתמש
משתמש חדש

שליחה על ידי משתמש חדש »

יש שחקנים טובים אבל אין קבוצה.
לאלישע לוי אין כדורגל, בשונה מהמון אוהדים ״אופטימיים״ שקונים את כל הבולשיט שהוא מוכר (״חסר מחץ״ בסגל של 40 מיליון שקל) אני זוכר לו את עונת 2012/2013 עונה שבה הוא קיבל כל מה שהוא רצה מאלונה והישגיו היו להישאר בליגה במחזור האחרון ולהעמיד קבוצה שכובשת 23 שערים בליגה הסדירה ועוד איזה 9 בפלייאוף של קבוצות התחתית.
ההצלחה של העונה שעברה היא יותר ברדה ופחות אלישע לוי.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אלישע נכשל פה ובענק מכמה סיבות:
1. אין שום גרף שיפור, שלוש שנים האיש הזה פה, לא ראינו אף שחקן שהתפתח, שהשתפר, שלמד לבצע פעולה שלא ידע.
2. האין שיטה שלו פשוט לא עובדת, קבוצות מבינות שצריך לסגור את הכישרון התורן עם שני שחקנים, גם ככה אף אחד בקבוצה לא יודע איך לעשות תנועה כדי להשתחרר.
3. עם סגל כמו שיש לו, ובעלים כמו שיש לו, הוא היה צריך להראות הרבה יותר טוב. האיש לא מסוגל לנצל 40% מיכולות שחקניו. הם פשוט לא מבינים מה הוא רוצה מהם.
4. קבוצה שזו השנה השלישית כובשת למעלה מ-65% משעריה בבעיטות חופשיות כאלה ואחרות, היא קבוצה חולה שלא יודעת להניע כדור ולהשתמש בכליה ההתקפיים.
5. חילופים מהבית שלא מגיבים למה שקורה בדשא, הופכים את הקבוצה לכזו שקל מאוד להגן נגדה ולכזו שקל מאוד להתכונן אליה. ד"ש מברק בכר, שעם 6 שחקני הרכב חסרים עשה לו בית ספר שנה שעברה ולא אמר מילה על החיסורים, פשוט הסתדר עם מה שיש.
6. אלישע נהיה כל כך צפוי שכל מאמן שקצת מתכונן כבר מבין איך סוגרים ומנטרלים אותנו.

לאלישע אין מה לחפש בב"ש, אני אומר את זה עוד מ2012/13 כשהוא כמעט והוריד אותנו ליגה. כמה שיותר מהר הוא ילך הביתה, כך ייטב לכולנו. חבל לנגיע למצב שאצטדיון שלם מבזה אותו בקללות.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

RedHell כתב:שונא אוהדים כמוך.

לא בגלל שאתה שולח את אלישע הביתה כי אפשר להסתכל גם שנה אחורה שבכל משחק טענתי שהגנבת ניצחונות שלו לא מרשימים אותי בכלל והכל מזל בקבוצה אלא אך ורק כי אתה חביתה.

הגנת עד היום עליו אז משחק ראשון בעונה שלא מצא חן בעינייך אתה מעיף אותו?
סתם שאלה היית במשחק היום? או שאתה מאלה שמעבירים ביקורות אבל בכלל לא מגיעים לתמוך בקבוצה.
הייתי במשחק היום וראיתי קבוצה מפוזרת מפוחדת טקטית, חלשה מנטלית ועוד...
אצל גיא לוי בזמנו עם הרכב הרבה יותר חלש ראית הרבה יותר כדורגל ממה שהיה אתמול ומה שמזכיר את עונת 2012-2013 שגם אז נראינו בדיוק ככה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אני מבין מהיכן זה בא אבל יש פה לא מעט תסכול כי אי אפשר להסיק מסכנות כאלו אחרי מחזור ליגה אחד.

צריך גם להודות שכמות הפציעות הזן לא בשליטה של אלישע ובוודאי לא אשמתו. להגיע למחזור ראשון בלי מליקסון, ארביטמן נאסר וחביביאן זה דבר לא שגרתי.

בנוסף צריך לזכור שיותר מהכל זו משאלת לב בלבד - אלונה לא תמהר לפטר את אלישע. הוא רק חתם על חוזה של 200,00 דולר. זה פשוט לא יקרה אז צריך להשלים עם זה ותסכול זה במקרה הטוב הוצאת עצבים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
barakoren

שליחה על ידי barakoren »

נתחיל מזה שאלישע יסיים את העונה. יהיה. מה שיהיה.( אלונה לא תפטר אותו...)
מה שכן אם בזה אנחנו מדברים אז לאחר אלישע רק צוות זר. כלל ילדים נערים נוער ובוגרים. לא לוזון ולא שמוזון.

שמעון א
Title: CrazyRed

חוסר המודעות של אלישע

שליחה על ידי שמעון א »

להגיד אחרי התצוגה המשפילה אמש: "תיקו משקף" זה פשע !!
זה היה גרוע יותר מגביע הטוטו. היינו צריכים לקבל 6 חתיכות אתמול. הקהל לא טיפש והוא רוצה לדעת שהמאמן גם מודע לבעיות בקבוצה. אבל להגיד: "זה נראה טוב יותר מגביע הטוטו" רק בגלל שלא הפסדנו זה מעליב.
קורצקי מאוכזב אחרי תיקו בב"ש... סגנית האלופה. פשוט מתסכל.
עכשיו יש לנו משחק מול חיה פצוע שקיבלה 6-0 ו 4-0 בשלושה ימים.... הם יעלו כמו נמרים למשחק נגדנו.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

גדי כתב:אני מבין מהיכן זה בא אבל יש פה לא מעט תסכול כי אי אפשר להסיק מסכנות כאלו אחרי מחזור ליגה אחד.

בנוסף צריך לזכור שיותר מהכל זו משאלת לב בלבד - אלונה לא תמהר לפטר את אלישע. הוא רק חתם על חוזה של 200,00 דולר. זה פשוט לא יקרה אז צריך להשלים עם זה ותסכול זה במקרה הטוב הוצאת עצבים.
זה בדיוק כך.
עם כל הצער שבעניין, וגם אני שותף לתסכול, אלונה לא תפטר אותו.
א. בגלל החוזה.
ב. היא זוכרת לו מצויין את עונה שעברה.
ג. אין מאמנים טובים ממנו פנויים בשוק, ולא צוות זר לא יגיע באמצע העונה.
ד. היא לא מפטרת מאמנים והיו גרועים ממנו.
הקבוצה שיחקה רע ומשחקת רע, זה אין ספק בכלל, האחריות היא על אלישע.
אבל לא יכול להיות שנתנהל כמו שוק, אנחנו יותר טובים מזה, לא מפטרים מאמנים אחרי מחזור או שתיים, אלה אם כן קוראים לך זינו, טביב ושאר תופעות טבע אחרות.
דווקא אנחנו אלה שרושמים כאן נחשבים לגרעין היותר חזק של האוהדים ולכן אנחנו משפיעים.
כל שיחה כאן על פיטורי אלישע, רק מעלה את מפלס העצבים אצל האוהדים,ומעכשיו זה כבר יהיה יותר גרוע.
לכן מה שאני אומר הוא, צריך לתת קצת זמן, אני מבין את התסכול, הכאב והעובדה שאנשים קנו מנויים ולא לילד הזה פיללו.
אני אשפוט את אלישע לקראת מחזור 10, ובתקווה לשפוט אותו לטובה.
מה שקורה עכשיו זה לא נכון, לא יעיל ויעשה רק נזק לקבוצה, כי הלחץ מתחיל לבצבץ.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: חוסר המודעות של אלישע

שליחה על ידי אדום זקן »

כן, ומה יש לך על שחקני הבית המהוללים שלך, שאתה לא מפסיק להגיד לנו כל היום"כמה חשובה הזהות הבאר שבעית" אלק.
שילכו לעשות חמוצים.
עליהם קשה לך יותר ללכלך אה?

שלח תגובה