פירוק והרכבה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: פירוק והרכבה

שליחה על ידי The red one »

אדום זקן כתב: חבורה של פסימיים מגעילים אוהדי הצלחות וזייני שכל.
מי כתב שננצח את בית"ר? התחלת להמציא עכשיו.
לא טוב לכם אל תבואו למשחקים, יאללה נשבר הז** יא אוהדי מאניה דיפרסיה, כולה תיקו תראו מה עשיתם, הפכתם את העולם.
והכי מצחיק שעוד אתה וחבריך מלינים על האוהדים ששורקים בוז.
למה מי נותן להם דלק אם לא אתם?
יאללה שבו בבית יהיה טוב יותר, במשחקים של בש אל תדליקו את הטלביזיה ואל תשאלו כמה כמה, ככה החיים שלכם יהיו הרבה יותר פשוטים וקלים.
כל אחד נהיה לי פה מאמן, בעלים, צוות מקצועי, טקטיקות שמקטיקות.
יאללה לכו לישון, הוצאתם קיטור סתמו תפה ותמשיכו הלאה.
אוהדי הצלחות ליגה ז.
קצת הגזמת חבר לא ? אני לא רואה פה הפיכת עולמות בפורום .. תגובות ביקורתיות ולגיטמיות לגמריי.

הפיכת עולמות זה "אלישע לוי בן זונה" משער 2 לשער 5, דבר שאני בהחלט צופה שיקרה אם לא נצליח לנצח את הפועל פתח תקווה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום בלב בנשמהההה כתב: קצת הגזמת חבר לא ? אני לא רואה פה הפיכת עולמות בפורום .. תגובות ביקורתיות ולגיטמיות לגמריי.

הפיכת עולמות זה "אלישע לוי בן ****" משער 2 לשער 5, דבר שאני בהחלט צופה שיקרה אם לא נצליח לנצח את הפועל פתח תקווה.
מי שמגזים זה אתם, אין פה שום ביקורת לגיטימית, אלה רק הסתה!!
5000 נושאים למה אין מאמן ולמה הוא פח.
אתם צריכים להתבייש.
ואגב הקריאות שאתה מדבר עליהם ועוד איך יגיעו, למה? כי הכל מתחיל מכאן ואמרתי את זה כבר בעבר.
אז אל תבלבלו תמוח, להיות נביא זעם זה הכי קל.
מי שלא אוהב מה שהוא רואה, יש לי פתרון פשוט שלא יבוא!!!! וגם לא יראה טלביזיה.
הוא רוצה להוציא קיטור? שיילך ידפוק את הראש בקיר, יוציא אחלה קיטור תאמין לי.
ביקורת לגיטימית אלק, אל תצחיק אותי.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אדום זקן אין פה שום הסתה, אנחנו לא קוראים לאלישע לוי להתפטר אנחנו קוראים לאלונה לפטר אותו ולמצוא מאמן שידע להעמיד קבוצה, אלישע נכשל, הוא אימן אותנו שנתיים ואף פעם לא ראיתי ממנו משהו שדומה למשחק קבוצתי, הכל מקרי, ואני התחלתי להתפכח בפלייאוף העליון ומול בית"ר התפכחתי סופית, גם אם היה לו את הסגל של מכבי תל אביב זה היה נראה ככה.
היום בכדורגל חשוב שיהיה ידע טקטי ברמה גבוהה ולאלישע אין את זה...
וידע טקטי זה לא להעמיד מערך, זה לדעת להעמיד מערך ולהתאמן על המערך הזה ועל כמה מערכים גם אם הקבוצה תתאמן 12 שעות אם צריך עד שהם ידעו לשחק במערך הזה, עד שהם ידעו ללחוץ כמו שצריך ועד שהם יהיו פיזיים ומוכנים...
למה באירופה השחקנים נמצאים מ8 בבוקר עד 8 בערב במתחם האימונים ורק פה בישראל השחקנים מתאמנים פעם או פעמיים ביום וזה גם לא נראה ממש רציני..
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

דר אדום בנשמה כתב:אדום זקן אין פה שום הסתה, אנחנו לא קוראים לאלישע לוי להתפטר אנחנו קוראים לאלונה לפטר אותו ולמצוא מאמן שידע להעמיד קבוצה, אלישע נכשל, הוא אימן אותנו שנתיים ואף פעם לא ראיתי ממנו משהו שדומה למשחק קבוצתי, הכל מקרי, ואני התחלתי להתפכח בפלייאוף העליון ומול בית"ר התפכחתי סופית, גם אם היה לו את הסגל של מכבי תל אביב זה היה נראה ככה.
היום בכדורגל חשוב שיהיה ידע טקטי ברמה גבוהה ולאלישע אין את זה...
וידע טקטי זה לא להעמיד מערך, זה לדעת להעמיד מערך ולהתאמן על המערך הזה ועל כמה מערכים גם אם הקבוצה תתאמן 12 שעות אם צריך עד שהם ידעו לשחק במערך הזה, עד שהם ידעו ללחוץ כמו שצריך ועד שהם יהיו פיזיים ומוכנים...
למה באירופה השחקנים נמצאים מ8 בבוקר עד 8 בערב במתחם האימונים ורק פה בישראל השחקנים מתאמנים פעם או פעמיים ביום וזה גם לא נראה ממש רציני..
תקשיב ידידי היקר.
אלונה לא טיפשה,קודם כל ולפני הכל היא ובעלה אנשי עסקים ולא פראיירים בכלל.
אם יגיע היום שבו היא תצטרך לקבל החלטה לשנות או לבצע זעזוע זה מה שהיא תעשה.
לאור הניסיון איתה בעבר, ככל שהקהל יסמן יותר את אלישע ככה היא תיתן לו יותר גב.
זה חלק מהdna שלה.
אדם שמשקיע כל כך הרבה כסף רוצה לראות תוצאות ואם ובמידה ולא יהיו כאילו היא גם תדע לעשות מה שצריך.
עכשיו זה עדיין מוקדם מדי, על אחת כמה שאין מישהו שבאמת פנוי ויכול להחליף אותו.
האוהדים שמשלמים ממיטב כספם על מנויים וכרטיסים בהחלט יש להם סיי בעניין, אבל לא בצורה שבה זה הולך להיות.
אני רוצה להזכיר לך את גיא עזורי שהקהל התחיל להשתולל ולמרות שידעה שהקהל צודק רק בגלל ההשתוללות הזאת היא המשיכה לתת לו גב.
עכשיו תיקח את קלינגר בעונה השנייה שהמחאה לא הייתה כזאת חזקה והקבוצה נראתה גרוע מאוד, היא ידעה להראות לו בדרכה את הדרך החוצה.
לכן אני סומך על הבעלים שיידע מה צריך לעשות.
עכשיו מכאן ועד לטירוף המוחלט שקורה כאן בחסותם של כמה מסיתים כאן שחוץ מפסימיות ומילים ריקות מתוכן הדרך היא ארוכה.
נכון צריך שינוי, אבל גם צריך קצת זמן ואם הקבוצה תמשיך להראות רע, תאמין לי שאלונה לא תצטרך את הבאלגן בקהל בשביל להבין שצריך שינוי.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אני דווקא חולק עליך אני חושב שהמוניטין של אלונה כבעלים שקולה משחק אצלה תפקיד מאוד רציני. צריך לקרות משהו מאוד דרסטי כדי שפיטורין באמצע העונה יהיו על השולחן מבחינתה. שהמאמן יתפטר זה משהו אחר כבר. גם אם היא תבין שאלישע זה לא זה היא תעדיף להקריב את העונה מאשר את הדרך.
גם אני שאני ממבקריו הגדולים של אלישע לא מאמין שהוא יפוטר. אני כן מקווה לאחד משניים:
א. הוא יתפטר.
ב. הוא יתעורר.

סמל אישי של משתמש
The red one

אדום זקן כתב: מי שמגזים זה אתם, אין פה שום ביקורת לגיטימית, אלה רק הסתה!!
5000 נושאים למה אין מאמן ולמה הוא פח.
אתם צריכים להתבייש.
ואגב הקריאות שאתה מדבר עליהם ועוד איך יגיעו, למה? כי הכל מתחיל מכאן ואמרתי את זה כבר בעבר.
אז אל תבלבלו תמוח, להיות נביא זעם זה הכי קל.
מי שלא אוהב מה שהוא רואה, יש לי פתרון פשוט שלא יבוא!!!! וגם לא יראה טלביזיה.
הוא רוצה להוציא קיטור? שיילך ידפוק את הראש בקיר, יוציא אחלה קיטור תאמין לי.
ביקורת לגיטימית אלק, אל תצחיק אותי.
שוב, אני לא יודע מי עיצבן אותך במהלך היום, אבל אתה מגזים פה בעצבים שלך ..

הסתה אןי פה בשום מצב. לא נפתחו 5000, לא 500 ואפילו לא 15. כל הנושאים מאלה שנפתחו לא קוראים לפיטורי אלישע בכותרת, מלבד אחד שגם הוא נפתח במילים "עם כל הכאב..אלישע הביתה". תודה למנהלי האתר שיש כאן מקום לדון בצורה יותר איכותית על הנעשה בקבוצה ולא לכתוב שטויות כמו בקבוצות פייסבוק, לשם אני בכלל לא נכנס ולרוב המוחלט של האוהדים שם לא מתייחס. אז כאן, מכל האשכולות שראיתי, הביקורות בהחלט לגטימיות וסליחה אם אני מצחיק אותך.

שלא תבין לא נכון, אני -בחיים- לא אקלל במגרשים (ומשתדל גם לא לקלל מחוצה להם), אני גם לעולם לא אבין את אלה שכן. תדונו באינטרנט אחרי, תוציאו אגרסיות מחוץ למגרש, אבל רבאק שילמתם כל כך הרבה כסף כדי להגיע למשחק, ומה שיש לכם לעשות זה לקלל?

אבל אתה לא יכול להגיד לאנשים שלא אוהבים את מה שהם רואים לא להגיע. לאנשים אכפת מהקבוצה, הקבוצה היא חלק לא קטן מהחיים שלהם. הקבוצה הייתה לפני אלישע-אין-שיטה ותהיה גם אחרי אלישע-אין-שיטה, אז למה שאוהדים לא יגיעו?

הקריאות שאני מדבר עלייהם, בתקווה שלא יגיעו, לא יגיעו בגלל פורום קרייזי-רד. הם יגיעו כי הקבוצה ניצחה 2 משחקים מתוך 17 הרשמיים האחרונים. ואם הם יגיעו, אז הם יגיעו כי הקבוצה תמשיך לא לנצח. היא לא תגיע כי אלישע לא בא טוב לעין להוא וההוא וההוא.

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

זה לא פוסט ביקורת
זה הימור על תוצאה מול פתח תקווה
לא קשור לאלישע
קשור למצב ההתקפה ולמעין נאחס שנקרא הפועל פתח תקווה
תבדקו סטטיסטיקה של השנים האחרונות

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום בלב בנשמהההה כתב: שוב, אני לא יודע מי עיצבן אותך במהלך היום, אבל אתה מגזים פה בעצבים שלך ..

הסתה אןי פה בשום מצב. לא נפתחו 5000, לא 500 ואפילו לא 15. כל הנושאים מאלה שנפתחו לא קוראים לפיטורי אלישע בכותרת, מלבד אחד שגם הוא נפתח במילים "עם כל הכאב..אלישע הביתה". תודה למנהלי האתר שיש כאן מקום לדון בצורה יותר איכותית על הנעשה בקבוצה ולא לכתוב שטויות כמו בקבוצות פייסבוק, לשם אני בכלל לא נכנס ולרוב המוחלט של האוהדים שם לא מתייחס. אז כאן, מכל האשכולות שראיתי, הביקורות בהחלט לגטימיות וסליחה אם אני מצחיק אותך.

שלא תבין לא נכון, אני -בחיים- לא אקלל במגרשים (ומשתדל גם לא לקלל מחוצה להם), אני גם לעולם לא אבין את אלה שכן. תדונו באינטרנט אחרי, תוציאו אגרסיות מחוץ למגרש, אבל רבאק שילמתם כל כך הרבה כסף כדי להגיע למשחק, ומה שיש לכם לעשות זה לקלל?

אבל אתה לא יכול להגיד לאנשים שלא אוהבים את מה שהם רואים לא להגיע. לאנשים אכפת מהקבוצה, הקבוצה היא חלק לא קטן מהחיים שלהם. הקבוצה הייתה לפני אלישע-אין-שיטה ותהיה גם אחרי אלישע-אין-שיטה, אז למה שאוהדים לא יגיעו?

הקריאות שאני מדבר עלייהם, בתקווה שלא יגיעו, לא יגיעו בגלל פורום קרייזי-רד. הם יגיעו כי הקבוצה ניצחה 2 משחקים מתוך 17 הרשמיים האחרונים. ואם הם יגיעו, אז הם יגיעו כי הקבוצה תמשיך לא לנצח. היא לא תגיע כי אלישע לא בא טוב לעין להוא וההוא וההוא.
רק מלקרוא את התגובה שלך זה להבין שאין לך פשוט מושג מה ההשפעה של אתרי האינטרנט על הלך רוח הקהל.
אוהד שלא בא לו טוב שלא יבוא נקודה.
אוהדי בש אילו אוהדים שבגדול לא מרוצים מכלום.
50% מהם אוהדי הצלחות, שבאים רק במשחקים גדולים, את האיכותיים רואים במשחקי החוץ.
לבוא ולהגיד לי שהקבוצה לא ניצחה ב7 משחקי הכנה לעונה זה אחלה, אז לפי שיטתך ורק לפי שיטתך גורדי קרויף צריך להיות מפוטר, הרי עם תקציב של 100 מיליון הודח מאירופה שווה ערך לזה שאנחנו הודחנו מגביע הטוטו.
אבל אני עכשיו רואה במושבה 3000 אוהדי מכבי ( וזההעוד אחרי חרם ) שדוחפים את הקבוצה.
ואני לא רואה באתר שלהם פתיחת נושא כל 5 דקות על כמה הקבוצה נכשלה וכמה החיים קשים.
וגם אצלם כל הקבוצה זה החיים שלהם לא פחות ממכם, אבל עדיין הקבוצה היא מעל הכל, וכרגע זה בכלל לא חשוב מי המאמן ואם צריך להיות זעזוע הוא יעשה, כרגע הקבוצה צריכה את האוהדים שלה שידחפו אותה ולא שיפתחו כאן נושאים על טקטיקות וישחקו אותה מוריניו, או שכל דקה יפתחו כאן נושא על פלט, או על הפינה הפסימית, או על דרך ושיטה, וחסר חלוץ ולשחק 433214.
המקום הזה הוא כלי להעברת מסרים אם לא הבנת עדיין, והמסר העיקרי שצריך לעבור כאן זה, כן נכון אתם משחקים על הפנים וכדאי שתתעוררו, אבל אנחנו עדיין עם הקבוצה, וזה לא מה שעובר כאן, כי מה שעובר כאן זה "אין מה לבוא לפת אנחנו מפסידים","כנראה שנילחם שוב על הירידה" "ואלישע אתה פח".
עכשיו תעשה ספורט תעבור בין כל ההודעות שרשומות כאן ותראה כמה מאמנים יש כאן.
די לא נמאס לכם כבר מהחרא הזה, מתי כבר תבינו שקבוצה צריכה את האוהדים שלה גם שרע, ולא רק שיש משחק נגד מכבי תא וכולם רוצים להיות חלק מהחוויה.
ועשה לי טובה אל תגיד לי ביקורת לגיטימית.

סמל אישי של משתמש
The red one

אדום זקן כתב: רק מלקרוא את התגובה שלך זה להבין שאין לך פשוט מושג מה ההשפעה של אתרי האינטרנט על הלך רוח הקהל.
לבוא ולהגיד לי שהקבוצה לא ניצחה ב7 משחקי הכנה לעונה זה אחלה, אז לפי שיטתך ורק לפי שיטתך גורדי קרויף צריך להיות מפוטר, הרי עם תקציב של 100 מיליון הודח מאירופה שווה ערך לזה שאנחנו הודחנו מגביע הטוטו.
אבל אני עכשיו רואה במושבה 3000 אוהדי מכבי ( וזההעוד אחרי חרם ) שדוחפים את הקבוצה.
ואני לא רואה באתר שלהם פתיחת נושא כל 5 דקות על כמה הקבוצה נכשלה וכמה החיים קשים.
וגם אצלם כל הקבוצה זה החיים שלהם לא פחות ממכם, אבל עדיין הקבוצה היא מעל הכל, וכרגע זה בכלל לא חשוב מי המאמן ואם צריך להיות זעזוע הוא יעשה, כרגע הקבוצה צריכה את האוהדים שלה שידחפו אותה ולא שיפתחו כאן נושאים על טקטיקות וישחקו אותה מוריניו, או שכל דקה יפתחו כאן נושא על פלט, או על הפינה הפסימית, או על דרך ושיטה, וחסר חלוץ ולשחק 433214.
המקום הזה הוא כלי להעברת מסרים אם לא הבנת עדיין, והמסר העיקרי שצריך לעבור כאן זה, כן נכון אתם משחקים על הפנים וכדאי שתתעוררו, אבל אנחנו עדיין עם הקבוצה, וזה לא מה שעובר כאן, כי מה שעובר כאן זה "אין מה לבוא לפת אנחנו מפסידים","כנראה שנילחם שוב על הירידה" "ואלישע אתה פח".
די לא נמאס לכם כבר מהחרא הזה, מתי כבר תבינו שקבוצה צריכה את האוהדים שלה גם שרע, ולא רק שיש משחק נגד מכבי תא וכולם רוצים להיות חלק מהחוויה.
אתה סתם זורק דברים לאוויר ...

אני יודע טוב מאוד שהאינטרנט משפיע. בתקופת עזורי זה היה בולט מאוד. זה לא מה שקורה כאן (עדיין?)

ההשוואה שעשית היא ממש לא נכונה. ואגב, המאמן שהדיח את מכבי תל אביב מאירופה עם תקציב 100 מיליון דולר כבר לא בקבוצה. סתם לידע כללי ..

עוד השוואה לא פיירית היא בין הקהל שלנו לבין זה של מכבי תל אביב. מכבי תל אביב הוא מועדון אירופאי שלא זוכר מתי בפעם האחרונה סיים מתחת למקום 5 בליגה. כל עונה אירופה, כל עונה ציפיות, שחקנים מהבכירים בישראל, אצטדיון נהדר, צוות אימון אירופאי. אז מה אתה משווה אותם אלינו? שלנו יהיו הישגים כמו שלהם גם אנחנו נביא 3000 למשחקי חוץ אחרי חרם.

ועוד דברים לא קשורים מההודעה שלך - אתה רואה פה את המילה פלט כל כך הרבה פעמים כי יש פה משתמש חופר בשם 'שלומי12' שפותח לפחות פעם ביום אשכול איפה פלט. NEXT. הפינה הפסימית נפתחת פה בקביעות כבר 2 עונות, גם בעונה שעברה אחרי כל הניצחונות, ולמה? כי צריך! NEXT.

אף אחד פה לא כתב שנפסיד לפ"ת, ההיפך! היה בחור שאמר שאין סיכוי שנפסיד, ואז אני ועוד כמה הגבנו לו 'למה אתה כזה בטוח' ..

שלא תבין לא נכון, אני איתך בדעה הכללית שאסור לקלל ושהאוהדים רציכים להיות עם הקבוצה. גם איתך בדעה שהקהל פה בדרך כלל לא מרוצה, ושיש פה קהל הצלחות מאוד מאוד גדול ולא איכותי. פשוט אתה כותב פה דברים שלא קורים כאן, וקורא לביקורות לגיטמיות "הסתה" ... ועל זה קשה להבליג.

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

אדום זקן כתב: רק מלקרוא את התגובה שלך זה להבין שאין לך פשוט מושג מה ההשפעה של אתרי האינטרנט על הלך רוח הקהל.
אוהדי הצלחות?
אני הייתי בכל משחק שנה שעברה חוץ מכמה בודדים. אתה קורא לי אוהד הצלחות?
אני מעודד כל משחק מאז שאני זוכר את עצמי מעודד 90 דקות מוציא את הגרון.
הולך לכל מקום בארץ עם הקבוצה המעצבנת הזאת ואני אוהד הצלחות בגלל שאני לא סובל את הבן אדם שנקרא אלישע לוי?
לא סובל אותו,אנחנו צריכים להתקדם ואם תמשיכו לחשוב בינוניים נהיה בינוניים.
איתו בחיים לא נעלה ברמה.
אגב מגיל 10 שאני אוהד אותה עד היום שאני בן 18 לא קיללתי אף מאמן ואף שחקן בגלוי ומול הקהל כי זה מלהיט,אני מתעסק בלעודד והלוואי שכולם היו ככה במקום לקלל.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אני מסכים שאלישע לא יהיה המאמן שיקח אותנו לצמפיונס כנראה(למרות שכבר היה שם- בניגוד לסוזות ואוסקרים),
אבל כרגע הוא המאמן ולעשות לו זובור אחרי כל משחק, זה לא רציני.
לקבוצה הוצבו מטרות על ידי הבעלים שלה, לא על ידי האוהדים לצערנו. ברגע שבעלת הבית תחליט שהספינה לא נוסעת בנתיב הנכון, ילקחו החלטות.
כרגע, אחרי סטייה מינימלית אחת, קשה לקבוע מי היעד הסופי שלה. כך שכל דיבור על פיטורין, כשלון וכדומה, פשוט לא לעניין.

בואו נדבר על דברים כאלה במחזור העשירי- אם נקח 3/10, אני מניח שגם אלונה תתחיל לתהות.
עד אז, תנו למערכת לעבוד
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

כמו אוהד ישראלי מצוי גם אני מהיציע חושב שהכל קל ורק המאמן אידיוט.

בסוף בסוף חייבים למדוד כל אחד במבחן התוצאה.

אלישע הגיע עם קבלות - בחיפה הוא הצליח בגדול 2 אליפויות ובתים בליגת האלופות.
הקהל שנא אותו וזרק עליו מוטות, ב10 שנים האחרונות הקהל של חיפה גירש כל מאמן גם כאלה שהביאו יותר מאליפות אחת - הלוואי עלינו.

עונה ראשונה בבאר-שבע אלישע נכשל.

קיבל עוד הזדמנות והיום אני רק מבין שההצלחה שלנו בעונה שעברה היא פשוט בלתי נתפסת.
היה לנו סגל עם רק 2 שחקנים מוכחים - ברדה ובוזגלו (גם הוא היה סימן שאלה גדול) שאר השחקנים שמשכו אותנו השתדרגו אצלו: אגידה, סוארס, פיוביץ, דוידזאדה, נאסר (סיבוב ראשון), דובב (נכון רק סיבוב שני). פלאט היה שחקן טוב לפני אבל זה שהוא נשאר זה נטו אלישע. ללכת ראש בראש עם מכבי שני סיבובים זה הישג הזוי בהנתן ההבדל הענק בסגלים. הקבוצה לא תפקדה מחודש אפריל במשך 6 שבועות אבל זה עדיין הספיק למקום שני כאשר מכבי זוכה באליפות רק 3 משחקים לסוף.

זו קבלה ענקית - מה אין לאלישע כולנו "יודעים" מה שיש זה עובדות בלתי ניתנות לערעור.

לי אין סבלנות ואני כבר על הקצה - מזל שלאלונה יש.

שתגיע כבר שבת וניסע למושבה - הכי כיף במשחקי חוץ.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

גדי כתב:כמו אוהד ישראלי מצוי גם אני מהיציע חושב שהכל קל ורק המאמן אידיוט.

בסוף בסוף חייבים למדוד כל אחד במבחן התוצאה.

אלישע הגיע עם קבלות - בחיפה הוא הצליח בגדול 2 אליפויות ובתים בליגת האלופות.
הקהל שנא אותו וזרק עליו מוטות, ב10 שנים האחרונות הקהל של חיפה גירש כל מאמן גם כאלה שהביאו יותר מאליפות אחת - הלוואי עלינו.

עונה ראשונה בבאר-שבע אלישע נכשל.

קיבל עוד הזדמנות והיום אני רק מבין שההצלחה שלנו בעונה שעברה היא פשוט בלתי נתפסת.
היה לנו סגל עם רק 2 שחקנים מוכחים - ברדה ובוזגלו (גם הוא היה סימן שאלה גדול) שאר השחקנים שמשכו אותנו השתדרגו אצלו: אגידה, סוארס, פיוביץ, דוידזאדה, נאסר (סיבוב ראשון), דובב (נכון רק סיבוב שני). פלאט היה שחקן טוב לפני אבל זה שהוא נשאר זה נטו אלישע. ללכת ראש בראש עם מכבי שני סיבובים זה הישג הזוי בהנתן ההבדל הענק בסגלים. הקבוצה לא תפקדה מחודש אפריל במשך 6 שבועות אבל זה עדיין הספיק למקום שני כאשר מכבי זוכה באליפות רק 3 משחקים לסוף.

זו קבלה ענקית - מה אין לאלישע כולנו "יודעים" מה שיש זה עובדות בלתי ניתנות לערעור.

לי אין סבלנות ואני כבר על הקצה - מזל שלאלונה יש.

שתגיע כבר שבת וניסע למושבה - הכי כיף במשחקי חוץ.
גדי איש יקר, תאמין לי שאתה מבזבז זמן מקלדת.
הם לא יבינו את זה בחיים, הם לא יבינו שהכל בחיים זה מבחן התוצאה, בכל תחום לאו דווקא כדורגל.
אל תיתן לעובדות לבלבל אותם.
מסכים שעונה ראשונה שלו הייתה כישלון, אבל עונה שנייה הייתה הטובה ביותר מאז עונות האליפות ואת זה רק אנחנו הוותיקים יודעים, ועוד עם סגל שבמקרה הטוב היה אמור לגמור רביעי.
אבל למה שזה יעניין?? תמיד זה נחמד כמו יהודי טוב להסתכל על הדשא של השכן ולהגיד "רן בן שמעון מאמן גדול" אבל שוכחים שהוא פירק גם את הפועל וגם את מכבי ת"א.
רק אנחנו זוכרים איזה מאמנים ליגה ז היו מגיעים לכאן, וגם עונות שבהם התחלפו כאן 4-5 מאמנים.
"אנחנו כל משחק נוסעים ונותנים את הגרון" אז מה? מה זה עושה אתכם גאונים גדולים בכדורגל?
ולא שאני כזה שמח ממה שאני רואה, גם אני אחרי המשחק בגביע הטוטו היה לי חשק לתפוס איזה שעיר לעזאזל, אבל זה עבר לי אחרי יום, כי אני זוכר מצויין מה היה פה בעבר.
אני זוכר מצויין איזה שחקנים היו מגיעים לכאן.
שיוסי מדר הגיע לכאן יצאן כאן במחולות, שלא לדבר על מלמיליאן שכבר היה בן 70, שניהם ברחו אחרי 4 מחזורים.
הספירה שלי מתחילה משנה שעברה, שבה באמת נשברה תקרת הזכוכית והתחילו להגיע לפה שחקנים רציניים ואז אנחנו כבר יותר איכותיים.
מתי הגיע לכאן מאמן אחרי שזכה בשתי אליפויות??? ממממ לא קרה.
היום אלישע בשלישייה הראשונה של המאמנים בארץ תאהבו את זה או לא, ועד שאלונה לא תקבל החלטה להביא לכאן צוות זר ואיכותי אין מה לדבר על להחליף אותו.
אתם היום רואים יותר מדי כדורגל אירופאי, מבקרים באיצטדיונים, רואים תרבות וסגנון אחר, אבל נכון להרגע אין מה להשליך את זה על הכדורגל בארץ הוא רחוק שנות דור.
קודם כל שיתחילן לטפח את הילדים וינקו את השחיתות אחרי זה נדבר.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

אדום זקן חשוב לי דווקא להבהיר לך משהו,

אמנם אתה צודק ולרשתות החברתיות יש כוח ענק והן אכן יכולות לגרום לכך שיתחיל מחול השדים סביב אלישע אך חשוב שתבין שכאן זה לא הפייסבוק, כאן רוב האנשים זה אנשים שלמעט בפורום עצמו הם לא מעבירים ביקורת, במגרש הם בד"כ באזור הגוש המעודד של שער 5 וקורעים את הגרון וגם אם הם מיושבי שער 2/6 אלה לא האנשים שמקללים או שייגרמו לקלל אלא אדרבא אלה שמשתיקים.

אני חושב שראוי ונכון שבפורום הזה על מגוון דעותיו אנשים ימשיכו להתבטא ולהגיד את אשר על ליבם כמובן כל עוד זה בצורה ראויה זה רק מעשיר ומפרה את הפורום.

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

תגיד לי מה אתה מתייפיף , אוהדי הצלחות אל תגיעו אתה אומר , אתה מדבר כאילו אתה מינימום קבוצת צמרת בליגה גרמנית עם 80 אלף איש קבועים שמגיעים ואוהדי ההצלחות הם נספחים.
כל קבוצה שמצליחה מושכת אליה באופן טבעי קהל (לרוב מהעיר שהיא מגיעה ממנה) , ואלה מה שאתה קורא להם "אוהדי הצלחות".
בלי האוהדים האלה , היינו אולי 400-500 איש ביציע.

אז חלאס עם הפוזה הזאת של ה"אוהדי הצלחות" אל תגיעו.
כי רואים יפה מאוד כמה שער 2 , 6 או 3 מעודדים אם בכלל הם מגיעים.
שלא נדבר על זה ש75% משער חמש לא מעודד רוב הזמן.

בקיצור , תרגיע , הכנת כמה דגלים ושלט לבאר שבע , הגנת על אלישע אחרי 2 משחקים רעים והצלחת לא לקלל במגרש , החלטת שאתה אוהד אמיתי וכל השאר לא?
כשאבא שלך יקנה את הפועל באר שבע , תטיף לי אם לבוא או לא.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

שלח תגובה