אדום בלב בנשמהההה כתב:
שוב, אני לא יודע מי עיצבן אותך במהלך היום, אבל אתה מגזים פה בעצבים שלך ..
הסתה אןי פה בשום מצב. לא נפתחו 5000, לא 500 ואפילו לא 15. כל הנושאים מאלה שנפתחו לא קוראים לפיטורי אלישע בכותרת, מלבד אחד שגם הוא נפתח במילים "עם כל הכאב..אלישע הביתה". תודה למנהלי האתר שיש כאן מקום לדון בצורה יותר איכותית על הנעשה בקבוצה ולא לכתוב שטויות כמו בקבוצות פייסבוק, לשם אני בכלל לא נכנס ולרוב המוחלט של האוהדים שם לא מתייחס. אז כאן, מכל האשכולות שראיתי, הביקורות בהחלט לגטימיות וסליחה אם אני מצחיק אותך.
שלא תבין לא נכון, אני -בחיים- לא אקלל במגרשים (ומשתדל גם לא לקלל מחוצה להם), אני גם לעולם לא אבין את אלה שכן. תדונו באינטרנט אחרי, תוציאו אגרסיות מחוץ למגרש, אבל רבאק שילמתם כל כך הרבה כסף כדי להגיע למשחק, ומה שיש לכם לעשות זה לקלל?
אבל אתה לא יכול להגיד לאנשים שלא אוהבים את מה שהם רואים לא להגיע. לאנשים אכפת מהקבוצה, הקבוצה היא חלק לא קטן מהחיים שלהם. הקבוצה הייתה לפני אלישע-אין-שיטה ותהיה גם אחרי אלישע-אין-שיטה, אז למה שאוהדים לא יגיעו?
הקריאות שאני מדבר עלייהם, בתקווה שלא יגיעו, לא יגיעו בגלל פורום קרייזי-רד. הם יגיעו כי הקבוצה ניצחה 2 משחקים מתוך 17 הרשמיים האחרונים. ואם הם יגיעו, אז הם יגיעו כי הקבוצה תמשיך לא לנצח. היא לא תגיע כי אלישע לא בא טוב לעין להוא וההוא וההוא.
רק מלקרוא את התגובה שלך זה להבין שאין לך פשוט מושג מה ההשפעה של אתרי האינטרנט על הלך רוח הקהל.
אוהד שלא בא לו טוב שלא יבוא נקודה.
אוהדי בש אילו אוהדים שבגדול לא מרוצים מכלום.
50% מהם אוהדי הצלחות, שבאים רק במשחקים גדולים, את האיכותיים רואים במשחקי החוץ.
לבוא ולהגיד לי שהקבוצה לא ניצחה ב7 משחקי הכנה לעונה זה אחלה, אז לפי שיטתך ורק לפי שיטתך גורדי קרויף צריך להיות מפוטר, הרי עם תקציב של 100 מיליון הודח מאירופה שווה ערך לזה שאנחנו הודחנו מגביע הטוטו.
אבל אני עכשיו רואה במושבה 3000 אוהדי מכבי ( וזההעוד אחרי חרם ) שדוחפים את הקבוצה.
ואני לא רואה באתר שלהם פתיחת נושא כל 5 דקות על כמה הקבוצה נכשלה וכמה החיים קשים.
וגם אצלם כל הקבוצה זה החיים שלהם לא פחות ממכם, אבל עדיין הקבוצה היא מעל הכל, וכרגע זה בכלל לא חשוב מי המאמן ואם צריך להיות זעזוע הוא יעשה, כרגע הקבוצה צריכה את האוהדים שלה שידחפו אותה ולא שיפתחו כאן נושאים על טקטיקות וישחקו אותה מוריניו, או שכל דקה יפתחו כאן נושא על פלט, או על הפינה הפסימית, או על דרך ושיטה, וחסר חלוץ ולשחק 433214.
המקום הזה הוא כלי להעברת מסרים אם לא הבנת עדיין, והמסר העיקרי שצריך לעבור כאן זה, כן נכון אתם משחקים על הפנים וכדאי שתתעוררו, אבל אנחנו עדיין עם הקבוצה, וזה לא מה שעובר כאן, כי מה שעובר כאן זה "אין מה לבוא לפת אנחנו מפסידים","כנראה שנילחם שוב על הירידה" "ואלישע אתה פח".
עכשיו תעשה ספורט תעבור בין כל ההודעות שרשומות כאן ותראה כמה מאמנים יש כאן.
די לא נמאס לכם כבר מהחרא הזה, מתי כבר תבינו שקבוצה צריכה את האוהדים שלה גם שרע, ולא רק שיש משחק נגד מכבי תא וכולם רוצים להיות חלק מהחוויה.
ועשה לי טובה אל תגיד לי ביקורת לגיטימית.