דג'אני שוחרר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: דג'אני שוחרר

שליחה על ידי Totti »

dor69 כתב: אבל דר מתי תבין שיש צד שני לעסקאות האלו והוא לא פראייר (בטח לא ג׳קי). מי היה נותן את אחד המגנים הטובים בארץ (ומגנים נורמליים זה מצרך נדיר פה) תמורת שחקן כל כך חד גווני שלא שיחק עונה שלמה כמעט ויבקש קרוב לוודאי סכומים לא פרופורציונליים?
ויתרה מכך, למה להחליף שחקן שממילא ישוחרר בחינם תמורת מגן ששווה לדעת בן זקן 400 אלף דולר? אנשים פשוט נטולי הבנה בסיסית בנושא.

המועדון עשה צעד נבון, 140 אלף דולר שכר בעונה זה הרבה יותר ממה שדגאני שווה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

דג'אני עכשיו נכנס באלישע: https://one.co.il/Article/239698.html" onclick="window.open(this.href);return false;

עריכה: קראתי את הראיון עכשיו והדבר הכי גרוע שהוא אמר זה שהוא מרגיש שאלישע תקף אותו אישית כשהוא התאמן לבד, לא יודע מאיפה הם הביאו את ההרסו לי את הקריירה.. איזה אתר גועל נפש

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אני משוכנע באלף אחוז שזה לא מקצועי ולא אני בכלל לא מת על דאגני ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

זה שי ! כתב:אני משוכנע באלף אחוז שזה לא מקצועי ולא אני בכלל לא מת על דאגני ,זה שי !
מקצועי ועוד איך. דג'אני היה בדעיכה גדולה כבר בעונה האחרונה בנתניה. לא נתן אף משחק שהזכיר את דג'אני שהוביל את נתניה לחלק העליון.
אדישות בלתי נסבלת, בקושי רץ, לא מתקל ומטייל על המגרש. לא לזה אתה מצפה מקשר אחורי שמרוויח 140 אלף דולר.

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

CrazyRed7 כתב: מקצועי ועוד איך. דג'אני היה בדעיכה גדולה כבר בעונה האחרונה בנתניה. לא נתן אף משחק שהזכיר את דג'אני שהוביל את נתניה לחלק העליון.
אדישות בלתי נסבלת, בקושי רץ, לא מתקל ומטייל על המגרש. לא לזה אתה מצפה מקשר אחורי שמרוויח 140 אלף דולר.
כול מילה.
בנוסף, אני לא חושב שיש הרבה דברים בתרבות הרייטינג בתרבות הספורט המפגרת שלנו שאני שונא יותר מאשר ראיונות מהסוג הזה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

התגובה של המועדון לראיון של דג׳אני על אלישע;
מהפועל באר שבע נמסר בתגובה: "המועדון עמד בכל התחייבויותיו לקובי דג׳אני. לא ניגרר לקרב השמצות והכפשות ורק נציין שכמו שהשחקן ידע לקבל את המשכורת היפה שלו ואת חוזהו כשהגיע לקבוצה, הוא היה צריך לדעת גם לקבל את זה שהמועדון בוחר להיפרד ממנו. חבל שקובי בוחר להיפרד תוך הטלת רפש. אנחנו לא נעשה את זה ונאחל לו הצלחה"

עושה רושם שהדובר החדש יודע טוב טוב את העבודה. תגובות יפות, רהוטות, מתוזמנות וגם עוקצניות משהו.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

dor69 כתב:התגובה של המועדון לראיון של דג׳אני על אלישע;
מהפועל באר שבע נמסר בתגובה: "המועדון עמד בכל התחייבויותיו לקובי דג׳אני. לא ניגרר לקרב השמצות והכפשות ורק נציין שכמו שהשחקן ידע לקבל את המשכורת היפה שלו ואת חוזהו כשהגיע לקבוצה, הוא היה צריך לדעת גם לקבל את זה שהמועדון בוחר להיפרד ממנו. חבל שקובי בוחר להיפרד תוך הטלת רפש. אנחנו לא נעשה את זה ונאחל לו הצלחה"

עושה רושם שהדובר החדש יודע טוב טוב את העבודה. תגובות יפות, רהוטות, מתוזמנות וגם עוקצניות משהו.
סוף סוף, ככה צריכה להיות דוברות מועדון שמכבד את עצמו ולא שם ז**.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

CrazyRed7 כתב: מקצועי ועוד איך. דג'אני היה בדעיכה גדולה כבר בעונה האחרונה בנתניה. לא נתן אף משחק שהזכיר את דג'אני שהוביל את נתניה לחלק העליון.
כנראה שלא ראית את דאגני בנתניה שיחק באדישות גם שם מה שכן אפשר להגיד שלדעתי בחלק הראשון של העונה הוא היה סבבה לגמרי לא יודע מה ציפתם ממנו לדעתי יש שם משהו לא מקצועי ואני מוכן להתערב (שמעתי גם אתמול ) ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
shimi221

שליחה על ידי shimi221 »

דג׳אני היה הרכש הראשון שנה שעברה אני חושב שזה שחקן שהנחיתו לאלישע כשהוא היה בחופשה הייתה הזדמנות והחתימו כיוון שזה לא שחקן של מאמן שהוא הביא אותו אז הוא שם לו רגליים לכן הוא לא שיחק איתו.. אני לא רואה משהו אחר הגיוני יותר בסיפור הזה
במיוחד שהוא נפצע וראה שעם לוטם אפשר להסתדר אז המשיך עם זה כל העונה

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

נראה לי שחרור די תמוהה. דג'אני זה לא שחקן בעל אגו שעושה בכוונה, עם הכוונה נכונה הוא יכול להית ענק.
במיוחד שאין לנו מחליפים ראויים לגורדנה חובאן ואוגו. כל חיסור של אחד מהם, אנו נראה את חביביאן או את הראל בהרכב, ובזמן שבמשחק שלנו אנחנו מסתמכים רק על פעולות אישיות, אז הביצועים שלנו יפגעו בשנייה וכולם יראו את זה. אם הייתי יכול לסמוך על אלישע להכניס את הראל וחביביאן לקצב, אז הייתי פחות מודאג.
אבל דג'אני הוא מסוג השחקנים, שניתן לסמוך עליהם שהם מחזיקים את האמצע.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

zivmay כתב:נראה לי שחרור די תמוהה. דג'אני זה לא שחקן בעל אגו שעושה בכוונה, עם הכוונה נכונה הוא יכול להית ענק.
במיוחד שאין לנו מחליפים ראויים לגורדנה חובאן ואוגו. כל חיסור של אחד מהם, אנו נראה את חביביאן או את הראל בהרכב, ובזמן שבמשחק שלנו אנחנו מסתמכים רק על פעולות אישיות, אז הביצועים שלנו יפגעו בשנייה וכולם יראו את זה. אם הייתי יכול לסמוך על אלישע להכניס את הראל וחביביאן לקצב, אז הייתי פחות מודאג.
אבל דג'אני הוא מסוג השחקנים, שניתן לסמוך עליהם שהם מחזיקים את האמצע.
דגאני מחזיק את האמצע? אמצע של מה? יותר רך מחמאה בשמש, מלבד מסירות ארוכות אין לו מה להציע, שוחרר בצדק ושיפסיק לקחת אישית כמו בנאדם חלש ומסכן.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

dor69 כתב: אבל דר מתי תבין שיש צד שני לעסקאות האלו והוא לא פראייר (בטח לא ג׳קי). מי היה נותן את אחד המגנים הטובים בארץ (ומגנים נורמליים זה מצרך נדיר פה) תמורת שחקן כל כך חד גווני שלא שיחק עונה שלמה כמעט ויבקש קרוב לוודאי סכומים לא פרופורציונליים?
הוא חשב שאולי גם אלונה תצליח לעקוץ איזה פעם, לא נעים רק להיעקץ

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

זה שי ! כתב: כנראה שלא ראית את דאגני בנתניה שיחק באדישות גם שם מה שכן אפשר להגיד שלדעתי בחלק הראשון של העונה הוא היה סבבה לגמרי לא יודע מה ציפתם ממנו לדעתי יש שם משהו לא מקצועי ואני מוכן להתערב (שמעתי גם אתמול ) ,זה שי !
מה לא מקצועי ? מה אלישע לא רוצה להצליח ? אם יש דבר אחד שבטוח אפשר להגיד על אלישע שהאגו שלו נמצא במקום הנכון.
אגב אם היה כל כך טוב איך זה שאף אחד לא רצה אותו כשהוא עם כרטיס ביד ?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

זה לא מקצועי ולא רק אלישע מחליט בקבוצה צאו מהסרט שלכם יש דברים שאתם לא יודעים אז תפסיקו לנגן על זה שאלישע מקצועי דאגני באימון מסויים היה לו תקל עם אחד השחקנים ומפה אלישע החליט שאין לו מקום לא יגיד את שמו של השחקן ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

גדי כתב:
מה לא מקצועי ? מה אלישע לא רוצה להצליח ? אם יש דבר אחד שבטוח אפשר להגיד על אלישע שהאגו שלו נמצא במקום הנכון.
אגב אם היה כל כך טוב איך זה שאף אחד לא רצה אותו כשהוא עם כרטיס ביד ?
חולק עליך לגבי האגו. הדבר המטעה ביותר אצל אלישע זה שתדמיתית הוא מצטייר כאדם רגוע, שקול,
כזה שלא שומר טינה ונוח לבריות. יש לא מעט שחקנים שיעידו שמדובר באיש שלא סולח ולא שוכח.
אם נכנסת לפנקס שלו אין לך שום סיכוי לצאת ממנו (כבר היום בסגל יש 3 כאלה).
לגבי דג'אני, הבחור שיחק 5 מחזורים ברצף והקבוצה שיחקה מצוין (4 נצחונות ותיקו בחיפה) ואז נפצע
או צבר צהובים (אני לא זוכר). בהתחשב בכך שלוטם זה לא גאטוסו, הייתי אומר שקצת מוזר ששחקן שבנית
עליו ושיווקת אותו כרכש משמעותי, מצליח לאבד במשחק אחד את מקומו. בנוסף, היכולת העילאית של גל אראל
במהלך העונה, הציוות של ברדה כקשר אחורי בחלקים גדולים של משחקים (שיש לך קשר אחורי טהור בספסל)
ומסכת הפציעות שעברה על הקבוצה, כל אלה היו צריכים באופן אוטומטי לגרום לכך שהוא יקבל דקות, כך שאני
לחלוטין מטיל ספק בכך שמדובר במשהו מקצועי.
לגבי החלק השני, הוא נמצא עם כרטיס ביד רק מאתמול. עד היום הכרטיס היה שייך למועדון.

שלח תגובה