זאת גניבת דעת, גם ייני טאבו בהרכב בלי שיש לכך הצדקה. במבחן התוצאה אנחנו חייבים חלק גדול מהעונה הקודמת לבוזי בעוד שמיכה לא השפיע על אף אחת מהאליפויות ומכבי יכלה לקחת אותן באותה צורה גם בלעדיוdoctorslayer כתב:
תראה , בוזגלו אולי בועט חופשיות טוב והביא מספרים יפים מאוד בעונה הקודמת
אבל אי אפשר לקחת לדור מיכה את העובדה שהוא בן 22 ויש לו 2 אליפויות , הוא כמעט פותח תמיד בהרכב של הקבוצה החזקה ביותר בישראל ב3 שנים האחרונות
דור מיכה זה לדעתי תוך שנתיים השחקן הטוב ביותר בישראל ( אני בכלל לא מבין למה הוא עוד בארץ? יכול להיות בגלל שהוא מסיים חוזה בסוף העונה).
אני אוהב את בוזגלו מאוד , שלא תטעה , אבל מיכה לא פראייר בכלל - מיכה לעומת בוזי מגיע תמיד למשחקים הגדולים (דבר שעד המשחק האחרון לא היית יכול להגיד על מאור)
כוחו של וסרמיל.
Re: כוחו של וסרמיל.
- dardasmiley
כפרטים ההשוואה בין הסגלים אולי נכונה. כקבוצות היא לא.
ההגנה של מכבי טובה יותר מההגנה שלנו, תהפכו איך שבא לכם, המספרים לא משקרים, גם בעונה שעברה וגם עכשיו מכבי סופגת פחות מאיתנו.
הקישור שלהם כרגע הוא מכונה משומנת ויעילה הרבה יותר משלנו. כנל ההתקפה.
אז כן להגיד שמכבי טובה יותר מכל קבוצה בליגה זה לדעתי, נכון מאוד.
ההגנה של מכבי טובה יותר מההגנה שלנו, תהפכו איך שבא לכם, המספרים לא משקרים, גם בעונה שעברה וגם עכשיו מכבי סופגת פחות מאיתנו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני מוכן לקבל את זה שההתקפה שלהם ברמה טובה משלנו במיוחד השנה (אשתקד זה היה פחות בולט) ושהקישור שלהם (השנה זה פחות משמעותי) יותר טוב משלנו, אבל לטעון שההגנה שלהם טובה משלנו?dardasmiley כתב:כפרטים ההשוואה בין הסגלים אולי נכונה. כקבוצות היא לא.
אני כבר עשיתי חישוב אשתקד אם פאיוביץ' וסוארס ואג'ידה לא היו נפצעים היינו סופגים באזור 20 שערים ולא 33, את רוב השערים ספגנו שאחד משחקני ההגנה היה חסר וזה משמעותי בעוד שאצלהם גארסיה+טיבי+השוער שיחקו את רוב המשחקים.
אשתקד הם ספגו 30 ואנחנו 33 ועדיין ב18 משחקים שבהם אג'ידה+סוארס+פאיוביץ' שיחקו ספגנו באזור ה9-8 שערים והם ספגו שגארסיה+טיבי+קולינאס שיחקו 24 שערים ב24 משחקים...
עכשיו תחשב לבד את הממוצעים וכו'.
אני מוכן להסכים שמכבי עם סגל עמוק במיוחד אחריי התוספת של אייגיבור ושל בן בסט ושחסר לנו חלוץ כדיי באמת לטעון שיש לנו סגל ששווה לשלהם ועם חלוץ כמו עטר וז'ינו הסגל שלנו מבחינת מספרים שווה לשלהם וגם מבחינת עומק.
אז בסך הכל חסרים לנו שני שחקנים כדיי שיהיה לנו עומק כמו שלהם, אבל לבוא ולומר שההגנה שלהם טובה יותר?
אני מתערב איתך שעם סוארס ופאיוביץ' ואג'ידה הם היו קורעים אותנו לגזרים ועושים מאיתנו אבק...
דבר אחד בטוח, משחק ההגנה שלהם טוב משמעותית ממשחק ההגנה שלנו וזה יהמר לזכות המאמנים שלהם סוזה, פאקו ואוסקר גארסיה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
גיל בוא לא נהיה נאיביים, לקחת את המשחק הזה רחוק מידי אחי...גיל שגיב כתב:
הבנתי אותך אבל ממש לא מסכים איתך.
בוא ותסביר אתה, איך קבוצה שדורסת כל קבוצה בליגה כמעט בכל מגרש כולל את הגדולות וזה כבר שנה שלישית ברציפות....
כאשר היא מגיעה לוסרמיל היא מפסידה -
3 שנים ברציפות.
לא מאיזה שער מקרי אלא חוטפת שלישיה כל פעם.
כל זה כאשר היא עדיפה על היריבה בכל שלשת הפעמים...
מה זה ?
מקריות ? חוסר מזל ? אמונה באל אחד ? מלח שאוהד פיזר על המגרש ? מה זה ????
אז נכון ניצחנו את מכבי פה שלוש שנים ברציפות וגם כבשנו בשלושת הפעמים שלושה שערים זה לא מעיד כלום אולי מלבד שבע"ה מכבי תפתח איזה שושלת נאחס של תחילת העונה אצלנו בבית.
ב2 המשחקים האחרונים אם להיות אמיתיים הם היו יותר טובים מאיתנו, ב2 המשחקים האחרונים אם כבר הרגשתי את הקהל שלהם הרבה יותר משלנו(אני קבוע באזור המעודדים ב5) ובכל משחק בית אין באמת תחושת ביתיות לאצטדיון המסריח הזה.
זה קטע מעניין הקרן היחידה של בוזגלו שלא עברה אפילו את קו ה16 שאני זוכר מאז שהוא הגיע קרתה כאשר הוא הרים מאיפה שנמצא שער 9 אז הלחץ של הקהל של מכבי השפיע?
המשחק האחרון היה נהדר, היה בו כל הרגשות האפשריים וגם אם הייתי מנסה לכתוב את התסריט הזה בעצמי לא הייתי מצליח ועדיין אין לזה שום קשר לביתיות שוסרמיל נותן, והוא לא!
גם הם ב9 מרגישים אותך כל המשחקRedHell כתב:
גיל בוא לא נהיה נאיביים, לקחת את המשחק הזה רחוק מידי אחי...
אז נכון ניצחנו את מכבי פה שלוש שנים ברציפות וגם כבשנו בשלושת הפעמים שלושה שערים זה לא מעיד כלום אולי מלבד שבע"ה מכבי תפתח איזה שושלת נאחס של תחילת העונה אצלנו בבית.
ב2 המשחקים האחרונים אם להיות אמיתיים הם היו יותר טובים מאיתנו, ב2 המשחקים האחרונים אם כבר הרגשתי את הקהל שלהם הרבה יותר משלנו(אני קבוע באזור המעודדים ב5) ובכל משחק בית אין באמת תחושת ביתיות לאצטדיון המסריח הזה.
זה קטע מעניין הקרן היחידה של בוזגלו שלא עברה אפילו את קו ה16 שאני זוכר מאז שהוא הגיע קרתה כאשר הוא הרים מאיפה שנמצא שער 9 אז הלחץ של הקהל של מכבי השפיע?
המשחק האחרון היה נהדר, היה בו כל הרגשות האפשריים וגם אם הייתי מנסה לכתוב את התסריט הזה בעצמי לא הייתי מצליח ועדיין אין לזה שום קשר לביתיות שוסרמיל נותן, והוא לא!
dor69 כתב: גם הם ב9 מרגישים אותך כל המשחק

עזוב נו....אם כבר, אז דיון עד הסוף כמו שצריך.RedHell כתב:
גיל בוא לא נהיה נאיביים, לקחת את המשחק הזה רחוק מידי אחי...
אתם מנפנפים את זה כאילו וזה לא קיים ואני אומר לכם שזה קיים ועוד איך - וסרמיל משפיע !
אני לא יודע בן כמה אתה ובני כמה שאר המגיבים....אבל כמי שראה אליפות, אני מכיר את האמירה ש - " אליפות לוקחים אם מנצחים בבאר שבע ".
שמת לב ? לא אם מנצחים את הפועל באר שבע....אלא - אם מנצחים בבאר שבע...כלומר באצטדיון וסרמיל.
אז תתפלאו, זו אמירה שגורה עד היום בפיהם של וותיקים בכדורגל הישראלי, נכון שבשנים האחרונות בעקבות ניהול כושל (זינו) ובריחת הקהל העסק התמוסס...
אבל בשנתיים האחרונות האמירה חזרה ובמלוא עוצמתה.
כן, וסרמיל מביא נקודות וזה למרות היותו אצטדיון לא נוח עם קהל מרוחק.
זאת עובדה.
והמשחקים האחרונים בשנים האחרונות מול מכבי ממחישים זאת ביתר עוצמה.
- דר אדום בנשמה
וסרמיל בערוב ימיו זוכה לעדנה מחודשת בתקווה שגם באצטדיון החדש תהיה לנו הרתעה.
- The red one
עובדה? אז הלכתי לנבור בעובדות של אתר ההתאחדות בטבלת "תוצאות בית", והתוצאת שגיליתי לא מרשימות ...גיל שגיב כתב:
עזוב נו....אם כבר, אז דיון עד הסוף כמו שצריך.
אתם מנפנפים את זה כאילו וזה לא קיים ואני אומר לכם שזה קיים ועוד איך - וסרמיל משפיע !
אני לא יודע בן כמה אתה ובני כמה שאר המגיבים....אבל כמי שראה אליפות, אני מכיר את האמירה ש - " אליפות לוקחים אם מנצחים בבאר שבע ".
שמת לב ? לא אם מנצחים את הפועל באר שבע....אלא - אם מנצחים בבאר שבע...כלומר באצטדיון וסרמיל.
אז תתפלאו, זו אמירה שגורה עד היום בפיהם של וותיקים בכדורגל הישראלי, נכון שבשנים האחרונות בעקבות ניהול כושל (זינו) ובריחת הקהל העסק התמוסס...
אבל בשנתיים האחרונות האמירה חזרה ובמלוא עוצמתה.
כן, וסרמיל מביא נקודות וזה למרות היותו אצטדיון לא נוח עם קהל מרוחק.
זאת עובדה.
והמשחקים האחרונים בשנים האחרונות מול מכבי ממחישים זאת ביתר עוצמה.
עונה שעברה מקום 3 בטבלת בית (2 בליגה), מכובד!
עונת 12/13 מקום 8 בליגה מקום 6 בטבלת בית שהפועל חיפה מעלייך .. סביר ..
עונת 11/12 מקום 13 בליגה ובטבלת הבית .. עכו ורמה"ש מעלייך .. אין מה להוסיף ..
ובעונת 10/11 אחרי שעלית ליגה עם כל הטררם, מקום לפני אחרון (!!!) בטבלת בית שסיימת 8 בליגה ..

תשפוט בעצמך חבר ..
- דר אדום בנשמה
זהו שמאז שאלישע לוי הגיע הבית שלנו חזר להיות מבצר שזה דבר חיובי מאוד לדעתי האישית...אדום בלב בנשמהההה כתב: עובדה? אז הלכתי לנבור בעובדות של אתר ההתאחדות בטבלת "תוצאות בית", והתוצאת שגיליתי לא מרשימות ...
ובעונת 10/11 אחרי שעלית ליגה עם כל הטררם, מקום לפני אחרון (!!!) בטבלת בית שסיימת 8 בליגה ..![]()
תשפוט בעצמך חבר ..
אבל וזה אבל גדול מול קבוצות קטנות זה לא בית, זה מרגיש כמו חוץ, אני אומר לכם שבאצטדיון החדש גם קובצות קטנות ירעדו מולנו...
בגלל שוסרמיל מיושן
ובגלל הלחץ שמפעיל הקהל על שחקני היריבה והשופטים
וסרמיל הוא כן אצטדיון ביתי.
נוח לקבוצות לשחק במושבה ונתניה ובלומפילד
אבל ממש לא נוח לבוא לאורווה שנקראת וסרמיל.
זאת בעיקר בעיה מנטאלית ודעות קדומות...
תודה רבה.אדום בלב בנשמהההה כתב: עובדה? אז הלכתי לנבור בעובדות של אתר ההתאחדות בטבלת "תוצאות בית", והתוצאת שגיליתי לא מרשימות ...
ובעונת 10/11 אחרי שעלית ליגה עם כל הטררם, מקום לפני אחרון (!!!) בטבלת בית שסיימת 8 בליגה ..![]()
תשפוט בעצמך חבר ..
אם תביט טוב בנתונים שרשמת גם אתה תבחין במגמת עלייה....כלומר איכות הסגל שהשתפר לאין ערוך בשנתיים האחרונות הובילו לתוצאות טובות במיוחד בבית.
תבין, אני לא אומר שוסרמיל הוא מבצר....או שזה המגרש ההכי ביתי בארץ.
אני כן אומר שהוא מביא נקודות.
או אם תרצה - אני כמעט לא רואה סיכוי לניצחון שלנו מול מכבי בכל אצטדיון אחר מלבד וסרמיל.
ראיתי אותנו בעונה שעברה בבלומפילד....הקבוצה הייתה מבוהלת, השער של פלט היה לא קשור בכלל למשחק....אז נכון, אכלנו אותה בטעויות שיפוט אבל גם בלעדיהם לא דגדגנו את מכבי שם.
התחושה שוסרמיל נותן לשחקנים....האנרגיות מהיציעים....יש לזה תרומה נכבדה.
מקבל בהחלט.אלדר כתב:בגלל שוסרמיל מיושן
כנראה שיש מכלול של סיבות להיותו של וסרמיל מגרש המקשה על היריבות ועל כן גם כזה שמביא לנו נקודות...

גיל אמנם אליפות לא זכיתי לראות אך את האמרה השגורה בפיו של כל פרשן סוג ז' בן 50 ומעלה גם אני מכיר.
מה שהיה טוב לאז לא טוב להיום.
אתה מדבר על ביתיות? תיהיה בטוח ש8 אלף צופים בבית החדש ייתנו תחושה ביתית גדולה בעשרות מונים ביחס למה שוסרמיל לא נותן.
מה שהיה טוב לאז לא טוב להיום.
אתה מדבר על ביתיות? תיהיה בטוח ש8 אלף צופים בבית החדש ייתנו תחושה ביתית גדולה בעשרות מונים ביחס למה שוסרמיל לא נותן.
יש מגמת שיפור והיא קשורה בהשתנות הקהל שלנו שהפך ממלחיץ, מגעיל, אלים ולא מעודד לבדיוק ההפך (ואנחנו עוד בעיצומו של התהליך).אדום בלב בנשמהההה כתב: עובדה? אז הלכתי לנבור בעובדות של אתר ההתאחדות בטבלת "תוצאות בית", והתוצאת שגיליתי לא מרשימות ...
תשפוט בעצמך חבר ..