כמו שאיציק זוהר אמר, מה שיותר מפחיד שהדרך של אלישע זה חוסר דרך. מעצבןRoICah כתב: חחחחחח אתה לא מאמין באמירות של שיטה?
אז אתה מדבר שטויות בכמויות.
אתלטיקו מדריד התבססה על שיטה מול קבוצות עם שחקנים הרבה יותר טובים נגדה.
וזאת סתם דוגמא גדולה שהבאתי,יש עוד הרבה דוגמאות כאלה.
אלישע לא מאמן,קבוצה חסרת שיטה אחרי 3 שנים עם אותו מאמן זה מראה מי זה המאמן שלנו
3 שנים הוא אצלנו ואף פעם אין שום דרך לקבוצות שלו,לא יכול לסבול את המאמן הזה כבר
ברוכים הבאים למערב הפרוע
Re: ברוכים הבאים למערב הפרוע
אין טענות לרעננה על הסגנון שלהם, סך הכל באו להוציא משהו מול קבוצה טובה מהם והצליחו. יש בעיה עם זה שאין מענה לזה מצידנו. מאוד מאוד מאוד מדאיג חברים!
חחח זהו גיא גם לך נשבר מאלישע? אני זוכר הייתה לך עוד סבלנות אליו שאני וכמה יצאנו עליו פה עוד במשחק מול הקרואטים..גיא חניה כתב: כמו שאיציק זוהר אמר, מה שיותר מפחיד שהדרך של אלישע זה חוסר דרך. מעצבן
באמת שאני פשוט לא יכול לסבול את המאמן הזה.
בתקשורת אומרים שיש לנו מאמן מצוין לפעמים אני שומע,הם לא יודעים כמה הקהל לא אוהב את המאמן המצוין שהם חושבים שיש לנו.
אתמול פעם ראשונה ששמעתי שאיזה פרשן נותן ביקורת על אלישע, הם לא רואים מה שאנחנו רואים כבר מזמן.
- dardasmiley
אתמול, חצי דקה אחרי שמליקסון נכנס למשחק הוא עשה גליצ בחצי של רעננה שהוביל לחטיפת כדור שרק בגלל איטיות המחשבה של שלומי את דובב לא נגמר בכדור ברשת.
הובאן, איבד כדור שלושים מטר מהרחבה של רעננה, רדף אחריו עד לרחבה שלנו והוציא אותו לשחקן שלנו בגליץ חזק שהבהיר מי בעל הבית.
מה שמשותף לשניהם זה ערכים של כדורגלן אירופאי, אלה שחקנים שהראו מקצוענות ולחימה ללא פשרות. הבעיה ששאר הקבוצה רכה כמו המאמן, נראה שהוא לא דורש מהם לחימה. בצורה כזו גם הובאן וגם מליקסון יפסיקו לעשות גליצים עוד שלושה-ארבעה משחקים. הם פשוט יראו שהם היחידים.
בדקה 85 אתמול, התקפה של רעננה, חטפנו בחצי שלנו, אלישע משתולל על הקוים שיצאו קדימה, הם בשלהם הולכים.
כלומר, לשחקנים כל כך נוח, הם לא מפחדים מהמאמן, יודעים שגם אם ישימו עליו קצוץ לא יקרה משהו דרמטי ולכן הם נראים כבויים.
אלישע חייב להפסיק להיות נחמד ולפעמים גם להיות קצת "רע". בטל יום חופש, תזרוק שחקן מאימון, תספסל שחקן שהיה רע במשחק הקודם, פשוט תגרום לשחקנים לכבד את ההנחיות שלך. תדרוש מהקבוצה שלך רוע!
אתמול הדבר שהכי צעק לשמים זה המחויבות של רעננה לעומץ הנרפות שלנו.
לא מאמין שהכסא של אלישע יתערער במהלך העונה אבל אם הוא רוצה לשחזר את העונה הקודמת הוא יהיה חייב לשפר אספקטים במשחק שלנו במיוחד את נושא המחויבות.
הובאן, איבד כדור שלושים מטר מהרחבה של רעננה, רדף אחריו עד לרחבה שלנו והוציא אותו לשחקן שלנו בגליץ חזק שהבהיר מי בעל הבית.
מה שמשותף לשניהם זה ערכים של כדורגלן אירופאי, אלה שחקנים שהראו מקצוענות ולחימה ללא פשרות. הבעיה ששאר הקבוצה רכה כמו המאמן, נראה שהוא לא דורש מהם לחימה. בצורה כזו גם הובאן וגם מליקסון יפסיקו לעשות גליצים עוד שלושה-ארבעה משחקים. הם פשוט יראו שהם היחידים.
בדקה 85 אתמול, התקפה של רעננה, חטפנו בחצי שלנו, אלישע משתולל על הקוים שיצאו קדימה, הם בשלהם הולכים.
כלומר, לשחקנים כל כך נוח, הם לא מפחדים מהמאמן, יודעים שגם אם ישימו עליו קצוץ לא יקרה משהו דרמטי ולכן הם נראים כבויים.
אלישע חייב להפסיק להיות נחמד ולפעמים גם להיות קצת "רע". בטל יום חופש, תזרוק שחקן מאימון, תספסל שחקן שהיה רע במשחק הקודם, פשוט תגרום לשחקנים לכבד את ההנחיות שלך. תדרוש מהקבוצה שלך רוע!
אתמול הדבר שהכי צעק לשמים זה המחויבות של רעננה לעומץ הנרפות שלנו.
לא מאמין שהכסא של אלישע יתערער במהלך העונה אבל אם הוא רוצה לשחזר את העונה הקודמת הוא יהיה חייב לשפר אספקטים במשחק שלנו במיוחד את נושא המחויבות.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
גם אוגו עושה מדיי פעם גליצ'ים הבעיה שהוא מאבד מלא.
אגב גם גל אראל היה עושה גליצ'ים עד שלקראת סוף העונה גם הוא נהיה פח, בכלל אף שחקן לא השתפר תחת אלישע חוץ ממאור בוזגלו...
מעניין מה זה אומר...
אגב גם גל אראל היה עושה גליצ'ים עד שלקראת סוף העונה גם הוא נהיה פח, בכלל אף שחקן לא השתפר תחת אלישע חוץ ממאור בוזגלו...
מעניין מה זה אומר...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
שמתי לב שגם אני וגם עוד כמה חברים טענו כאן שאלישע חייב להיות קצת יותר רע עם השחקנים מאמין שזה דבר שאף אחד לא יחלוק עליו בכל הפורום אך עם מחשבה לעומק יש בזה קצת בעיה...
אלישע בד"כ לא נוהג להיות רע אלא פשוט מסמן שחקן וגומר לו את העונה ולא חסרים לכך דוגמאות כמו שאתם יודעים אז אולי במקרה שלו עדיף שלא...
אלישע בד"כ לא נוהג להיות רע אלא פשוט מסמן שחקן וגומר לו את העונה ולא חסרים לכך דוגמאות כמו שאתם יודעים אז אולי במקרה שלו עדיף שלא...
- דר אדום בנשמה
אלישע פשוט מקובע, מעבר לזה אין מילה אחרת להסביר את אלישע לוי, הוא לא משנה שיטות, הוא לא מתאמן על שיטות נראה לי, הוא לא רוצח אותם באימוני כושר.
מה בעצם הוא כן עושה באימונים?
מסדר את הפונידר אדום בנשמה כתב:אלישע פשוט מקובע, מעבר לזה אין מילה אחרת להסביר את אלישע לוי, הוא לא משנה שיטות, הוא לא מתאמן על שיטות נראה לי, הוא לא רוצח אותם באימוני כושר.
מקובע כזה לא ראיתי בחיים.
אף פעם לא ידעו למה אוהדי חיפה כלכך שנאו אותו אבל אני כבר מזמן מבין למה
- דר אדום בנשמה
והעניין המצחיק הוא שאם הוא לא היה כזה מקובע הוא היה יכול להיות מאמן מושלם...
חח ממש לא,זה חלק מהבעיות שלו,לא הכלדר אדום בנשמה כתב:והעניין המצחיק הוא שאם הוא לא היה כזה מקובע הוא היה יכול להיות מאמן מושלם...
אין לו שום שיטת משחק מסודרת אצלו בקבוצות.
מקווה שאלונה תעיף אותו כמה שיותר מהר
- דר אדום בנשמה
בגלל שהוא מקובע הוא לא מתפתח ברמה הטקטית כמאמן...RoICah כתב: חח ממש לא,זה חלק מהבעיות שלו,לא הכל
אם הוא לא היה מקובע, הוא היה קובע הרכבים לפי היכולת של השחקנים באימונים, הוא היה לומד טקטיקות חדשות וכו', תראה למשל את כל הפעמים שניצחנו תחתיו מאמנים שהגיעו למכבי תל אביב מאירופה, 3-1 מול אוסקר, 3-2 מול סוזה ו3-2 מול פאקו, הבעיה היתה שאלישע היה מקובע ובמשחקים האחרים הם כבר ניצחו או הביסו אותנו...
לצעוק להעיף זה הכי קל,אבל בוא נשים את הדברים על השולחן,אני בטוח שגם אלונה שרואה את מה שרואה לא מרוצה,אבל גם היא מסתכלת ימינה ושמאלה ולא רואה לפחות כרגע מאמן טוב ממנו פנוי בשוק,על אחת כמה וכמה כל מאמן שיבוא אולי בבאזז ההתחלתי יביא תוצאות טובות יותר (למרות שתאכלס התוצאות לא כאילו רעות) אבל בהמשך הדרך אני לא יודע.RoICah כתב: חח ממש לא,זה חלק מהבעיות שלו,לא הכל
אם מביאים מישהו חדש זה אחד כזה שצריך לבנות את הקבוצה,לבחור צוות ולעשות מחה אימונים,ואם הפועל ב"ש לא תביא בקרוב תוצאות קטסטרופליות היא לא תעשה שינוי בעמדת המאמן.
גם אני ממש לא מרוצה מאיך שהקבוצה נראתה אתמול,אבל כמו שאמרתי מקודם הקבוצה תיבחן במחזור ה10 לפחות,והליגה כמו שנראית כרגע מאוד צמודה,אז צריך לחכות קצת עם כל הלהעיף.
מקווה שעונה הבאה לקראת גם האצטדיון החדשה אלונה תבנה צוות מקצועי זר כמו כל המועדונים הגדולים,שתביא מאמן כושר עוזר מאמן הכל צוות זר וככה באמת לדעתי נתקדם.אדום זקן כתב: לצעוק להעיף זה הכי קל,אבל בוא נשים את הדברים על השולחן,אני בטוח שגם אלונה שרואה את מה שרואה לא מרוצה,אבל גם היא מסתכלת ימינה ושמאלה ולא רואה לפחות כרגע מאמן טוב ממנו פנוי בשוק,על אחת כמה וכמה כל מאמן שיבוא אולי בבאזז ההתחלתי יביא תוצאות טובות יותר (למרות שתאכלס התוצאות לא כאילו רעות) אבל בהמשך הדרך אני לא יודע.
אם מביאים מישהו חדש זה אחד כזה שצריך לבנות את הקבוצה,לבחור צוות ולעשות מחה אימונים,ואם הפועל ב"ש לא תביא בקרוב תוצאות קטסטרופליות היא לא תעשה שינוי בעמדת המאמן.
גם אני ממש לא מרוצה מאיך שהקבוצה נראתה אתמול,אבל כמו שאמרתי מקודם הקבוצה תיבחן במחזור ה10 לפחות,והליגה כמו שנראית כרגע מאוד צמודה,אז צריך לחכות קצת עם כל הלהעיף.
לדעתי השנה יהיה לנו קשה לסיים ב3 הראשונות לא תמיד יהיה לנו מזל כמו עונה שעברה שכולן היה כלכך חלשות חוץ ממכבי ושהבקענו הרבה ממצבים נייחים.
אנחנו נראים על הפנים כבר מאירופה מגביע הטוטו וגם ב4 המחזורים שהיו פשוט היה קצת מזל ואי אפשר להתכחש לזה
מחזור עשירי נראה מה יהיה למרות שלא ישתנה לדעתי הרבה
ידידיאל, את הדברים שכתבת אני רואה בכל משחק. המשחק ביום שבת לא חידש כלום.
כל משחק אנו נראים, "כבויים", "חסרי תנועה" וכו'. אין חדש, הדברים הם אותם דברים.
אז אולי הבעיה היא לא מנטלית, שאני רואה את הובאן רץ כמו סוס במשך 90 דקות ( מביך לעומת השחקנים האחרים).
לטעמי הבעיה מושרשת, השחקנים פשוט לא יכולים לרוץ באינטסיביות גבוהה בדמות קבוצת צמרת, השחקנים לא עושים תנועה כי המשחק שלנו לא מספיק יצירתי, אין מסירות עומק, כי השחקנים לא נכנסים לעמדות הנכונות, ולא לוקחים סיכונים במקומות הנכונים. אין מספיק לחץ כי התיאום ברצפה, והכושר גרוע. אי אפשר כל פעם להאשים את הצד המנטלי, שאנחנו לא מנצחים. כי אנחנו משחקים בדיוק אותו דבר גם בנצחונות, אבל גם נגד מכבי וגם נגד הפועל פ"ת, הנצחונות הושפע מדברים אחרים, ולא מעליונות (ע"ע ביתר, ששברה אותנו במשך 3 משחקים).
כל משחק אנו נראים, "כבויים", "חסרי תנועה" וכו'. אין חדש, הדברים הם אותם דברים.
אז אולי הבעיה היא לא מנטלית, שאני רואה את הובאן רץ כמו סוס במשך 90 דקות ( מביך לעומת השחקנים האחרים).
לטעמי הבעיה מושרשת, השחקנים פשוט לא יכולים לרוץ באינטסיביות גבוהה בדמות קבוצת צמרת, השחקנים לא עושים תנועה כי המשחק שלנו לא מספיק יצירתי, אין מסירות עומק, כי השחקנים לא נכנסים לעמדות הנכונות, ולא לוקחים סיכונים במקומות הנכונים. אין מספיק לחץ כי התיאום ברצפה, והכושר גרוע. אי אפשר כל פעם להאשים את הצד המנטלי, שאנחנו לא מנצחים. כי אנחנו משחקים בדיוק אותו דבר גם בנצחונות, אבל גם נגד מכבי וגם נגד הפועל פ"ת, הנצחונות הושפע מדברים אחרים, ולא מעליונות (ע"ע ביתר, ששברה אותנו במשך 3 משחקים).