בהמשך לויכוח טרום העונה, אני מקווה שעכשיו מבינים שהיינו צריכים חלוץ ולא קשר נוסף כשעם כל הפציעות האלו, עדין יש לך את דור מלול שלא נלקח בחשבון. ואני מדבר על עיקרון, עזבו רגע שמות בצד.ForeverRed כתב:אגב מסקנות ביניים..
מתחילת העונה אני צועק פה שיש צורך בבלם שלישי ובחלוץ מחליף נוסף.
בסופו של דבר אנחנו מוצאים את עצמנו עם אבו לאבן כחילוף ראשון על הספסל, אסקלינג מחוץ לסגל, והובאן, שהוא
הקשר האחורי הטוב ביותר שלנו (ואולי בארץ) מוסט לעמדת הבלם ומשאיר אותנו עם מרכז שדה שמורכב משני שחקנים
חסרי טכניקה ויכולת חשיבה מינימלית. מרגיז!
מסקנות ביניים אחרי מחזור 9
Re: מסקנות ביניים אחרי מחזור 9
שוב נחזור למה שאמרנו בקיץ על אלישע. 100 בבניית סגל, 0 בניהולוForeverRed כתב:אגב מסקנות ביניים..
מתחילת העונה אני צועק פה שיש צורך בבלם שלישי ובחלוץ מחליף נוסף.
בסופו של דבר אנחנו מוצאים את עצמנו עם אבו לאבן כחילוף ראשון על הספסל, אסקלינג מחוץ לסגל, והובאן, שהוא
הקשר האחורי הטוב ביותר שלנו (ואולי בארץ) מוסט לעמדת הבלם ומשאיר אותנו עם מרכז שדה שמורכב משני שחקנים
חסרי טכניקה ויכולת חשיבה מינימלית. מרגיז!
- ForeverRed
אז זהו, שאם אסקלינג הוא הבלם המחליף שלך ועמדת החלוץ חסרת עומק, 100 זה ממש לא הציון הראוי לבנייתdor69 כתב: שוב נחזור למה שאמרנו בקיץ על אלישע. 100 בבניית סגל, 0 בניהולו
הסגל. בטח כשיש לך תקציב כל כך גדול.
כרגע אין עדיין מה לסכם,אחרי יום שלישי מול ק"ש תמונת המצב תהיה ברורה יותר, לאן מועדות פני הקבוצה וסיכום שליש עונה.
אם כבר להשליך על אתמול:
ההפסד אתמול זה נטו ניהול משחק. במקום לזרוק את אוגו במחצית אתה משאיר אותו 90 דקות,מכניס את נאסר בכלל (לא נתת לו מול עכו ורעננה ואתה בונה עליו להציל את המולדת?), מוציא את מליקסון, מכניס חלוץ בשלב יחסית מאוחר ועשית בכלל רק שני חילופים. כל זה אחרי שהטעות הייתה בבחירת ההרכב כשהרכיב את הובאן בלם במקום את אסקלינג כי להובאן אין תחליף בקישור (ולפני שאתם קופצים, אם בן אלגרבלי עלה פעמיים מול מכבי בבלומפילד אסקלינג יוכל לעלות מול הפועל ולא יקרה כלום).
לדעתי טעות גם הייתה לעלות עם 3 שחקנים שמשחקים לעומק בקישור ההתקפי ובלי חלוץ שעושה תנועה לשטחים מתים אלא אחד נסוג ואז בפועל אין חלוץ
ההפסד אתמול זה נטו ניהול משחק. במקום לזרוק את אוגו במחצית אתה משאיר אותו 90 דקות,מכניס את נאסר בכלל (לא נתת לו מול עכו ורעננה ואתה בונה עליו להציל את המולדת?), מוציא את מליקסון, מכניס חלוץ בשלב יחסית מאוחר ועשית בכלל רק שני חילופים. כל זה אחרי שהטעות הייתה בבחירת ההרכב כשהרכיב את הובאן בלם במקום את אסקלינג כי להובאן אין תחליף בקישור (ולפני שאתם קופצים, אם בן אלגרבלי עלה פעמיים מול מכבי בבלומפילד אסקלינג יוכל לעלות מול הפועל ולא יקרה כלום).
לדעתי טעות גם הייתה לעלות עם 3 שחקנים שמשחקים לעומק בקישור ההתקפי ובלי חלוץ שעושה תנועה לשטחים מתים אלא אחד נסוג ואז בפועל אין חלוץ
מי שאמר בלם שלייש כמחליף לשני הקבועים צדק
אבי מלכה או בן והבה יכלו להוות תחליף הולם לפאיוביץ או סוארז כשהם פצועים
ואז לא מאבדים את הובאן במרכז שדה
חלוצים
גבאי נפצע המון
ארביטמן שביר
אבולבן לא מלוטש לרמות האלה
הפסדנו את תומר סוויסה וגליינור פלט
ברדה חייב לשחק מתחת לחלוצים חייב
אולי לשקול בינואר להביא את אלירן עטר
חלוצים
גבאי נפצע המון
ארביטמן שביר
דרוש: הרחבת הצוות המקצועי!! הגיע הזמן שנשתדרג גם שם
- dardasmiley
לזכותו של אלישע יאמר שברגע שהכניס את אבו לאבן שכיהן על תקן החלוץ הראשון (ברדה מהפתיחה שיחק חלוץ נסוג) המשחק התהפך והתחלנו לשחק כדורגל. החילוף הזה גם היה מעורב בשער.
מצד שני ניהול רע, בטח הציוות של הובאן כבלם. וההתעקשות על השוער שנחת פחות מ36 שעות לפני המשחק אחרי שלא היה פה שבוע.
מצד שני ניהול רע, בטח הציוות של הובאן כבלם. וההתעקשות על השוער שנחת פחות מ36 שעות לפני המשחק אחרי שלא היה פה שבוע.
מי זה אבי מלכה הזה שכל כך הרבה אנשים מדברים עליו? לפי מה שידוע לי שיחק כל הקריירה שלו בקבוצות בליגות נמוכות והרצליה. רק בגלל שהוא באר שבעי אנשים חמים עליו? זכור לי גם שאמרו שזה בושה שאסקלינג הוחתם במקומו..שימי כתב:מי שאמר בלם שלייש כמחליף לשני הקבועים צדק
חלוצים
גבאי נפצע המון
ארביטמן שביר
לפני חודש היו כאלה שאמרו שהובאן צריך להיות בלם קבוע על חשבון פאיוביץ'. החילוף של מליקסון זה הדבר הכי טוב שקרה אתמול רק מאז שיצא התחלנו לשחק, ואם זה היה תלוי פה בפורום, אז אבולאבן היה ביציע.dor69 כתב:אם כבר להשליך על אתמול:
ביקורת בדיעבד היא חוכמה קטנה.
רוב האשמה באיך שנראית הקבוצה מקורה באלישע, אבל דווקא אתמול החילופים שלו הצילו את המשחק עד הפנדל שלא היה.
גם מה שאתה אומר זה חוכמה בדיעבד. העובדות הן שלא יכול להיות שמליקסון יוצא ואוגו משלים 90 דקות ולא משנה כמה ״טוב״ זה עשה (כי החילוף ששינה היה דווקא של אבולאבן להפתעתי). העובדות הן שלא יכול להיות שאתה רואה שהקישור המרכזי שלך נראה כמו זה של בקה אל גרבייה ואתה לא מחזיר את הקלף החזק שלך לשם. העובדות הן שלא יכול להיות שאתה מצפה משחקנים שלא השתנת לכיוונם לפני שבועיים שלושה להציל את המולדת. העובדות הן שלא יכול להיות שאתה נראה כל כך רע ולא משלים את מכסת החילופים שלך.izguy83 כתב: לפני חודש היו כאלה שאמרו שהובאן צריך להיות בלם קבוע על חשבון פאיוביץ'. החילוף של מליקסון זה הדבר הכי טוב שקרה אתמול רק מאז שיצא התחלנו לשחק, ואם זה היה תלוי פה בפורום, אז אבולאבן היה ביציע.
ביקורת בדיעבד היא חוכמה קטנה.
רוב האשמה באיך שנראית הקבוצה מקורה באלישע, אבל דווקא אתמול החילופים שלו הצילו את המשחק עד הפנדל שלא היה.
אני יכול לתת לך עוד 1001 עובדות שבזמן אמת הן הכי הגיוניות שיש והוא עושה הפוך, יצא לו חילוף אחד טוב ואתה ישר אומר ניהל טוב וידע מה הוא עושה בלי להתייחס לשאר. אני לא מחפש את אלישע כפי שאתם יודעים אבל צריך להציף הכל
מה שאני ננסה להגיד זה שאפשר להתווכח על זה. הקבוצה לא נראית טוב בגלל המאמן,אבל החילופים אתמול דווקא החזירו אותנו למשחק. לדעתי, לא משנה מה היו החילופים ומי היה פותח. לא עלינו למשחק הזה רעבים. ת"א וחכמון רצו יותר וזהו.dor69 כתב: גם מה שאתה אומר זה חוכמה בדיעבד. העובדות הן שלא יכול להיות שמליקסון יוצא ואוגו משלים 90 דקות ולא משנה כמה ״טוב״ זה עשה (כי החילוף ששינה היה דווקא של אבולאבן להפתעתי). העובדות הן שלא יכול להיות שאתה רואה שהקישור המרכזי שלך נראה כמו זה של בקה אל גרבייה ואתה לא מחזיר את הקלף החזק שלך לשם. העובדות הן שלא יכול להיות שאתה מצפה משחקנים שלא השתנת לכיוונם לפני שבועיים שלושה להציל את המולדת. העובדות הן שלא יכול להיות שאתה נראה כל כך רע ולא משלים את מכסת החילופים שלך.
אני יכול לתת לך עוד 1001 עובדות שבזמן אמת הן הכי הגיוניות שיש והוא עושה הפוך, יצא לו חילוף אחד טוב ואתה ישר אומר ניהל טוב וידע מה הוא עושה בלי להתייחס לשאר. אני לא מחפש את אלישע כפי שאתם יודעים אבל צריך להציף הכל
מה אלישע הציל
כמה בעיטות בעטנו למסגרת ??
כמה הצלות היו לדני עמוס ולמחליפו ??
כמה בעיטות בעטנו למסגרת ??
כמה הצלות היו לדני עמוס ולמחליפו ??
- ForeverRed
עוד נקודה מעניינת.. שוב בוזגלו פורח באגף שמאל.
במחצית הראשונה הוא היה בימין ומליקסון בשמאל, בשנייה לאחר הרוטציה בא הרבה יותר
לידיי ביטוי, ולא בפעם הראשונה העונה.
במחצית הראשונה הוא היה בימין ומליקסון בשמאל, בשנייה לאחר הרוטציה בא הרבה יותר
לידיי ביטוי, ולא בפעם הראשונה העונה.