אז ממי ללמוד?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
bs war

Re: אז ממי ללמוד?

שליחה על ידי bs war »

לא יודע כמה גוטמן מאמן טוב, בדבר אחד אני בטוח- הוא משחק מגעיל.

ראיתם את הניצחונות של הפועל ת"א השנה מול בית"ר בטדי? בדרבי בליגה? את התיקו מול מכבי חיפה? בכולם הפועל ת"א הסתגרה רוב המשחק ויצאה קדימה במתפרצות. היא לא שולטת במרכז המגרש, כל מה שיודעים לעשות שם זה כמה יציאות מהירות להתקפה מהאגפים, לעקוץ בשער ולחזור לבונקר הרגיל.

ובשביל לנצח את בית"ר המפורקת של אתמול לא צריך להיות גאון לכדורגל...

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

זה שי ! כתב:יש פה אנשים שאומרים שגוטמן הוא מאמן מעולה ניראה לי ששחכתם את העבר של המאמן הזה!!!!

זה שי !
תמשיכו לרדת על גוטמן - ואני אמשיך לזכור לו שהוא מאמן גדול ואת זה שהוא הביא לקבוצה את התואר היחיד שלה ב33 השנים האחרונות ושבגללו זכיתי לראות את הפועל באר שבע לוקחת גביע.
אבל זה בסדר, הרי הקהל של באר שבע "אלוף" בלקלל את את כל מי שהיה שותף לחוויה ההיא (ע"ע אבי פרץ).

הלוואי היינו קבוצה כמו הפועל תל אביב - לצערי אנחנו בדיוק ההיפך -נאיביים, לא דורסניים, לא יודעים לעקוץ בזמן המתאים, לא יודעים לסגור משחק בזמן המתאים, כושר גופני לקוי ועוד ועוד...
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אהרוני

שליחה על ידי אהרוני »

מחזיק מאוד מגוטמן
אגב, תשאלו שחקנים על האימונים שלו והם יגידו לכם אירופה

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

8red כתב: תמשיכו לרדת על גוטמן - ואני אמשיך לזכור לו שהוא מאמן גדול ואת זה שהוא הביא לקבוצה את התואר היחיד שלה ב33 השנים האחרונות ושבגללו זכיתי לראות את הפועל באר שבע לוקחת גביע.
אבל זה בסדר, הרי הקהל של באר שבע "אלוף" בלקלל את את כל מי שהיה שותף לחוויה ההיא (ע"ע אבי פרץ).

הלוואי היינו קבוצה כמו הפועל תל אביב - לצערי אנחנו בדיוק ההיפך -נאיביים, לא דורסניים, לא יודעים לעקוץ בזמן המתאים, לא יודעים לסגור משחק בזמן המתאים, כושר גופני לקוי ועוד ועוד...
מגעיל דוחה האיש מספר אחד בהרס הכדורגל הישראלי.האיש שחתם על דגלו הניצחון בכול מחיר.
גם במחיר הצופים אשר קנו במיטב כספם כרטיס על מנת להנות מהצגה.ולא מענייןם אותי מה יקבלו כי
הקהל פרייאר והקהל ישלם.
איש שקרן במצח נחושה.האיש שהסתכל לנו בלבן של העין והבטיח שבמשחק הקרוב ישותף לפחות צעיר אחד.
אז הוא הבטיח וגם הסתכל בלבן של העין אז נו.
ואל תאכזב אותי ניר עם הגישה "נצחון בכול מחיר" כי שכחת שכדורגל זו הנאה?
ואל תשליך ממשחק אחד פעם בעשרים מחזורים שהקבוצות שלו משחקות כדורגל.

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

המשחקים האחרונים הם לא מדד, הם נערכו תחת עומס אדיר שהשחקנים לא רגילים אליו.

חוץ מזה שכל שינוי נמדד בצורה מדוייקת רק לאורך זמן. תנו לסגנון החדש צ'אנס, צריך שקט במערכת כדי שהשחקנים יוכלו להתרכז במה שחשוב לכולנו - להבקיע ולנצח!

שנה הבאה המאמן (מי שזה לא יהיה) כבר יעשה את השינויים הדרושים בהגנה ובהתקפה, בינתיים בואו ניתן להם את השקט ואת התמיכה שהם צריכים נואשות, במיוחד בתקופות כאלו - שלא הכל הולך, עכשיו צריך לתמוך בהם הכי הרבה. זוהי שעת המבחן שלנו כאוהדים: האם אנחנו אוהדים של ניצחונות או אוהדים מהלב.

יאללה הפועל מלחמה!

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

8red כתב: תמשיכו לרדת על גוטמן - ואני אמשיך לזכור לו שהוא מאמן גדול ואת זה שהוא הביא לקבוצה את התואר היחיד שלה ב33 השנים האחרונות ושבגללו זכיתי לראות את הפועל באר שבע לוקחת גביע.

הביא גביע .... אבל בגללו גם ירדנו ליגה
הביא אליפות להפועל חיפה אבל גם אותם הוא במו ידיו פירק
גם בבית"ר עלו על הבלוף שלו בזמן עם לא גם הם היו בליגה השנייה
מאמן שבא לשנה אחת והולך מביא שחקני רכש בכמויות אדירות ובסכומי כסף אדירים שיהרגו את המעודון מבחינה כלכלית מאמן שמוציא את הפאן והכייף לצופה
מאמן שחושב רק על הצלחתו האישית ולא על הצלחת הקבוצה שלו זה לא מאמן מאמן שלא בא לבנות קבוצה אלה לקחת תואר וללכת זה לא מאמן סלח לי
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

כמה דברים:
מכיוון שלא הייתי אז בסביבה - אני רוצה אחת ולתמיד להבין: למה מייחסים את הירידה השניה לגוטמן?
אשמח אם תציינו בתגובה שלכם מתי הוא קיבל לידיו את המושכות ומתי הוא פוטר \עזב, מי היה פה לפניו, מי היה סגל השחקנים שעמד לרשותו, האם הוא זה שבנה את הקבוצה הכושלת של אז, ובאיזה מקום הוא קיבל את הקבוצה ובאיזה מקום השאיר אותה כשעזב?

שי, בית"ר עלו על הבלוף שלו בזמן? למיטב זכרוני כשהקהל האידיוטי והבבוני של בית"ר העיף אותו הם היו מקום ראשון (!!!)
ומישל ידידי, זה לא קצת צבוע מצידך לומר: "ואל תאכזב אותי ניר עם הגישה "נצחון בכול מחיר" כי שכחת שכדורגל זו הנאה?" אחרי שאמרת פה : viewtopic.php?f=2&t=1220" onclick="window.open(this.href);return false; ???
אפשר לחשוב שאנחנו רואים אצלנו ב-4 שנים האחרונות כדורגל יפה ואטרקטיבי שגם מביא תוצאות...
אתה בעצמך הסכמת אומר שחייבים לעוף מהליגה הזאת ולא חשוב איך (ואם הבנתי אותך לא נכון, הרי שיש בינינו מחלוקת אידיאולוגית לא קטנה...)
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

8red כתב:כמה דברים:
מכיוון שלא הייתי אז בסביבה - אני רוצה אחת ולתמיד להבין: למה מייחסים את הירידה השניה לגוטמן?
אשמח אם תציינו בתגובה שלכם מתי הוא קיבל לידיו את המושכות ומתי הוא פוטר \עזב, מי היה פה לפניו, מי היה סגל השחקנים שעמד לרשותו, האם הוא זה שבנה את הקבוצה הכושלת של אז, ובאיזה מקום הוא קיבל את הקבוצה ובאיזה מקום השאיר אותה כשעזב?

שי, בית"ר עלו על הבלוף שלו בזמן? למיטב זכרוני כשהקהל האידיוטי והבבוני של בית"ר העיף אותו הם היו מקום ראשון (!!!)
ומישל ידידי, זה לא קצת צבוע מצידך לומר: "ואל תאכזב אותי ניר עם הגישה "נצחון בכול מחיר" כי שכחת שכדורגל זו הנאה?" אחרי שאמרת פה : viewtopic.php?f=2&t=1220" onclick="window.open(this.href);return false; ???
אפשר לחשוב שאנחנו רואים אצלנו ב-4 שנים האחרונות כדורגל יפה ואטרקטיבי שגם מביא תוצאות...
אתה בעצמך הסכמת אומר שחייבים לעוף מהליגה הזאת ולא חשוב איך (ואם הבנתי אותך לא נכון, הרי שיש בינינו מחלוקת אידיאולוגית לא קטנה...)
אבל יש הבדל. בליגה הלאומית אין לי בעיה לעלות גם עם 0-1 מגעיל כל משחק, יכול להיות שזאת הדרך, הרי אין אף קבוצה בליגה הלאומית המציגה כדורגל ממש אטרקטיבי ובאה כל משחק בשביל לדרוס. בליגה הזאת מה שחשוב זה לקחת נקודות. בגלל זה אני לא הייתי נגד השיטה של גיא, למרות שאין ספק שזה היה בונקר.
אבל אם שנה הבאה בליגת העל (בע"ה) הקבוצה תשחק הגנתי כמו ששיחקנו לפני הפגרה, אז זה יפריע לי. בליגת העל אין מירוץ מטורף כל כך על חמשת המקומות הראשונים, רוב הקבוצות באות בשביל לשחק יפה ורק אז הנקודות (אשדוד, בני יהודה וכו').
אז סך הכל לא אכפת לי איך נעלה ליגה, העיקר שנעלה. אבל כן אכפת לי מה יהיה סגנון המשחק בליגת העל, ואני מקווה שהוא לא יהיה כמו של גוטמן.

סמל אישי של משתמש
yoel711

שליחה על ידי yoel711 »

זה שי ! כתב:

הביא גביע .... אבל בגללו גם ירדנו ליגה
הביא אליפות להפועל חיפה אבל גם אותם הוא במו ידיו פירק
גם בבית"ר עלו על הבלוף שלו בזמן עם לא גם הם היו בליגה השנייה
מאמן שבא לשנה אחת והולך מביא שחקני רכש בכמויות אדירות ובסכומי כסף אדירים שיהרגו את המעודון מבחינה כלכלית מאמן שמוציא את הפאן והכייף לצופה
מאמן שחושב רק על הצלחתו האישית ולא על הצלחת הקבוצה שלו זה לא מאמן מאמן שלא בא לבנות קבוצה אלה לקחת תואר וללכת זה לא מאמן סלח לי
זה שי !

בטח בגלל גוטמן ירדנו ליגה, הוא הביא יותר מידי נקודות וגביע, הוא גרם לזה שאלי להב היה צריך לשלם פרמיות לשחקנים על 60 נקודות ליגה במקום 50 שתיכנן ומענק גביע לשחקנים בגלל שלהב לא חשב שגוטמן יביא לו גביע, ממש גרם להוצאות מיותרות
ואילץ את להב למכור חצי קבוצה, ממש מאמן גרוע...

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

bs war כתב:
אבל יש הבדל. בליגה הלאומית אין לי בעיה לעלות גם עם 0-1 מגעיל כל משחק, יכול להיות שזאת הדרך, הרי אין אף קבוצה בליגה הלאומית המציגה כדורגל ממש אטרקטיבי ובאה כל משחק בשביל לדרוס. בליגה הזאת מה שחשוב זה לקחת נקודות. בגלל זה אני לא הייתי נגד השיטה של גיא, למרות שאין ספק שזה היה בונקר.
אבל אם שנה הבאה בליגת העל (בע"ה) הקבוצה תשחק הגנתי כמו ששיחקנו לפני הפגרה, אז זה יפריע לי. בליגת העל אין מירוץ מטורף כל כך על חמשת המקומות הראשונים, רוב הקבוצות באות בשביל לשחק יפה ורק אז הנקודות (אשדוד, בני יהודה וכו').
אז סך הכל לא אכפת לי איך נעלה ליגה, העיקר שנעלה. אבל כן אכפת לי מה יהיה סגנון המשחק בליגת העל, ואני מקווה שהוא לא יהיה כמו של גוטמן.
שיהיה ברור - אני בעד לשחק כדורגל אטרקטיבי יפה והתקפי בליגת העל!
אבל לגבי מה שקורה עכשיו - אין לנו חומר שחקנים שיחזיק הגנה כמו שצריך ולכן אם צריך לסגור את האמצע כדי לעזור להגנה הרעועה שלנו וכדי לקחת 3 נקודות (במשחקים הקרובים זה כבר על 6 נקודות) שיביאו לזה שבסוף אנחנו נעלה ליגה - SO BE IT.
בעונה הבאה (במידה ונעלה לליגת העל כמובן) אני מקווה שניזכה לראות פה שחקני הגנה איכותיים יותר שיונהגו על ידי בלם זר ואיכותי. אז גם נוכל להציב לעצמנו יעד של הגעה ליותר מצבי תקיפה (גם של המגינים) ושליחה של יותר שחקנים קדימה כדי לתקוף.
כמובן שנקווה שגם יהיה פה מאמן כושר אחר שיביא לכך שלשחקנים שיהיו פה יהיה כושר גם ללחוץ על היריבה בחלק שלה ולא ליפול מהרגליים ולהסתגר ושוב לספוג בדקות הקריטיות של המשחק.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

yoel711 כתב:

בטח בגלל גוטמן ירדנו ליגה, הוא הביא יותר מידי נקודות וגביע, הוא גרם לזה שאלי להב היה צריך לשלם פרמיות לשחקנים על 60 נקודות ליגה במקום 50 שתיכנן ומענק גביע לשחקנים בגלל שלהב לא חשב שגוטמן יביא לו גביע, ממש גרם להוצאות מיותרות
ואילץ את להב למכור חצי קבוצה, ממש מאמן גרוע...
אני לא חושב שיש מישהו שמאשים את גוטמן בירידה הראשונה.
אני דווקא התכוונתי לעונת הירידה השניה, שבגללה יש קונצנזוס דיי נירחב נגד גוטמן.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

8red כתב:
שיהיה ברור - אני בעד לשחק כדורגל אטרקטיבי יפה והתקפי בליגת העל!
אבל לגבי מה שקורה עכשיו - אין לנו חומר שחקנים שיחזיק הגנה כמו שצריך ולכן אם צריך לסגור את האמצע כדי לעזור להגנה הרעועה שלנו וכדי לקחת 3 נקודות (במשחקים הקרובים זה כבר על 6 נקודות) שיביאו לזה שבסוף אנחנו נעלה ליגה - SO BE IT.
בעונה הבאה (במידה ונעלה לליגת העל כמובן) אני מקווה שניזכה לראות פה שחקני הגנה איכותיים יותר שיונהגו על ידי בלם זר ואיכותי. אז גם נוכל להציב לעצמנו יעד של הגעה ליותר מצבי תקיפה (גם של המגינים) ושליחה של יותר שחקנים קדימה כדי לתקוף.
כמובן שנקווה שגם יהיה פה מאמן כושר אחר שיביא לכך שלשחקנים שיהיו פה יהיה כושר גם ללחוץ על היריבה בחלק שלה ולא ליפול מהרגליים ולהסתגר ושוב לספוג בדקות הקריטיות של המשחק.
אז יש בינינו הסכמה. אבל הפועל ת"א משחקת בסגנון משחק כמו של קבוצה מהלאומית שרוצה רק להשיג נקודות. ומי כופה עליהם את סגנון המשחק הזה? אלי גוטמן מן הסתם.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

8red כתב:
אני לא חושב שיש מישהו שמאשים את גוטמן בירידה הראשונה.
אני דווקא התכוונתי לעונת הירידה השניה, שבגללה יש קונצנזוס דיי נירחב נגד גוטמן.
למרות כל הבלאגן שהיתה באותה עונה, זה ברור שאם היה לנו שוער אחד יציב היינו נשארים.

אסי רחמים עבר לאשדוד בערך חודש וחצי אם לא יותר לפני תחילת העונה, מספיק זמן בשביל למצוא שוער. פארסת סונארה, זוכר? מאותו רגע גוטמן איבד את התדמית המקצוענית שלו בעיני. גם הבאת שוער יום לפני תחילת העונה וגם נתת לו לפתוח במשחק הראשון. אז הוא נתן משחק גרוע... אבל אם הבאת אותו אז כנראה ידעת ממי מדובר, מה שלא הפריע לשלוח אותו יום אחר כך הביתה.

וחוצמזה, הוא הביא את יניב אברג'יל. זה לחתום אוטומטית על ירידת ליגה.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

ניר גוטמן בנה את הקבוצה הזאת והוא הבין שהוא בנה *** בעונת הירידה השנייה אז הוא קם והלך כדי שלא יהיה כתוב לו ברזומה ירד ליגה עם הפועל באר שבע
הוא מאמן איטרסנט מדרגה ראשונה
אחרי כל הבנייה שלופא עשה פה עם שחקני הבית והזרים האיכותים גוטמן הרס הכל !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

bs war כתב:
אז יש בינינו הסכמה. אבל הפועל ת"א משחקת בסגנון משחק כמו של קבוצה מהלאומית שרוצה רק להשיג נקודות. ומי כופה עליהם את סגנון המשחק הזה? אלי גוטמן מן הסתם.
אף אחד לא כופה עליהם כלום. אפשר לחשוב שהם תמיד שיחקו אטרקטיבי...
הרי ברור שלאוהדים שלהם אין בעיה עם השיטה הזאת (שגם הביאה אותם אז לרבע גמר גביע UEFA) וגם לראשי המועדון לא.
אז ככה שגוטמן הוא הממשיך של קשטן שם והוא מתאים להם כמו כפפה ליד.
הפועל אני כבר משתגע

שלח תגובה