בן ביטון ואופיר דודזאדה
Re: בן ביטון ואופיר דודזאדה
חפר את התחת עם טויטו. שנה וחצי הוא מפמפם פה "טויטו, טויטו"
אני כלב אם ראית אותו משחק יותר ממשחק אחד בחייך.
אחד המשתמשים הכי תלושים והזויים כאן, אין לו מושג בכדורגל. יש רגעים שאני בטוח שהוא עושה דווקא, אבל לא
אחד המשתמשים הכי תלושים והזויים כאן, אין לו מושג בכדורגל. יש רגעים שאני בטוח שהוא עושה דווקא, אבל לא
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אז מסתבר שאתה כלב עלוב שלא יודע לקבל דעות של אחרים...Totti כתב:חפר את התחת עם טויטו. שנה וחצי הוא מפמפם פה "טויטו, טויטו"
וראיתי אותו משחק מספיק משחקי נוער אשתקד בשביל לדעת שהוא מספיק טוב לעלות במשחק כזה, אם הוא לא יעלה מול בית"ר ובן ביטון ודוידזאדה יקבלו צהוב אז הוא יעלה מול מכבי, אם אתה מעדיף את אילוז המסננת על פניו אז רואים מה הגישה שלך כלפיי צעירים...
אתה הדוגמא לאוהד שלא מבין כדורגל וחושב שהוא מבין יותר מכל אחד, אתה הדוגמא ללמה החברה שלנו חולה.
אתה מקלל אותי, מזלזל בי ומעיז לומר שאני לא מבין.
אז אתה לא מבין ולי נמאס להשאר חייב...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
עם היכולת של אופיר מתחילת שנה אני לא כ"כ בטוח שזה כזה רע אם הוא יעדר..
מתעלם מחלק א'.דר אדום בנשמה כתב:אז מסתבר שאתה כלב עלוב שלא יודע לקבל דעות של אחרים...
וראיתי אותו משחק מספיק משחקי נוער אשתקד בשביל לדעת שהוא מספיק טוב לעלות במשחק כזה, אם הוא לא יעלה מול בית"ר ובן ביטון ודוידזאדה יקבלו צהוב אז הוא יעלה מול מכבי, אם אתה מעדיף את אילוז המסננת על פניו אז רואים מה הגישה שלך כלפיי צעירים...
אתה הדוגמא לאוהד שלא מבין כדורגל וחושב שהוא מבין יותר מכל אחד, אתה הדוגמא ללמה החברה שלנו חולה.
אתה מקלל אותי, מזלזל בי ומעיז לומר שאני לא מבין.
אז אתה לא מבין ולי נמאס להשאר חייב...
ראית אותו במשחקי נוער?
אני בספק אם ראית.
נניח לרגע שכן, הרמה שם קשורה איך שהוא לליגת העל?
שוב נניח שכן.
השלושה זו קבוצת נוער להתגאות בה?
ואתה טוען שאתה מבין בכדורגל. רק חסר לנו שהוא באמת יהיה שחקן טוב(ואני מאחל לו) אתה הולך לאכול לנו את הראש עם "אמרתי לכם" בכל הודעה שנייהץ
- דר אדום בנשמה
אבל נני וגם בן ביטון יעדר אז האופציות הן אילוז כמגן ימני או שמאלי או טוויטו, לכן עדיף לא לשחק עם אופיר מול בית"ר לתת הזדמנות לשחקן צעיר ומוכשר וכמובן לעלות מול מכבי עם ההרכב ההגנתי הכי טוב שאנחנו יכולים לעלות איתו בבלומפילד...RedHell כתב:עם היכולת של אופיר מתחילת שנה אני לא כ"כ בטוח שזה כזה רע אם הוא יעדר..
- דר אדום בנשמה
אתה ממשיך להציק לי, אני לא אגיד אמרתי לכם, אני לא אומר אמרתי לכם לעתים קרובות בכלל ונמאס לי כבר מההשתלחות שלך נגדי.Totti כתב: מתעלם מחלק א'.
ראית אותו במשחקי נוער?
אני בספק אם ראית.
נניח לרגע שכן, הרמה שם קשורה איך שהוא לליגת העל?
שוב נניח שכן.
השלושה זו קבוצת נוער להתגאות בה?
ואתה טוען שאתה מבין בכדורגל. רק חסר לנו שהוא באמת יהיה שחקן טוב(ואני מאחל לו) אתה הולך לאכול לנו את הראש עם "אמרתי לכם" בכל הודעה שנייהץ
ודודי טוויטו היה מנקודות האור במחלקת הנוער שלנו ולא סתם אלישע הכניס אותו לסגל הרחב, הוא שחקן מוכשר מספיק בשביל לעלות מול בית"רי רושלים, אפשר לחשוב מול מי אנחנו משחקים מול ברצלונה?
למה איך דוידזאדה קיבל את ההזדמנות?
חוץ מזה שגם אם טוויטו ייתן משחק אחד טוב זה לא אומר כלום והוא יצטרך להוכיח את עצמו בעוד משחקים שהוא יקבל אם הוא יקבל, אבל אם אתה מעדיף לשחק עם אילוז אז שיהיה לך בכיף אל תתפלא אם נובס (אני מדבר בהנחה שאלישע באמת יעיז לא לפתוח עם בן ביטון ועם אופיר בשביל להרוויח אותם מול מכבי).
ח'ברה מה קורה לכם?
בכל משחק צריך לשחק עם ההרכב החזק ביותר,לחשוב כרגע על מכבי זה לא שיקול בכלל.
במקרים כאילו תפסת מרובה לא תפסת.
מה שיהיה יהיה,היה צריך לעשות את זה בשבת האחרונה,ברגע שזה לא קרה,אז נגמר.
עולים בהרכב החזק ביותר ומנצחים,ואני מציע פה לכמה אנשים להירגע ולא לזלזל בביתר.
בכל משחק צריך לשחק עם ההרכב החזק ביותר,לחשוב כרגע על מכבי זה לא שיקול בכלל.
במקרים כאילו תפסת מרובה לא תפסת.
מה שיהיה יהיה,היה צריך לעשות את זה בשבת האחרונה,ברגע שזה לא קרה,אז נגמר.
עולים בהרכב החזק ביותר ומנצחים,ואני מציע פה לכמה אנשים להירגע ולא לזלזל בביתר.
אילוז לא מייקון וממש לא השחקן הכי יציב שיש, אבל בערבים נתונים הוא מגן לא רע. מאחל לטויטי לעשות חצי מהקרירה שהוא עשה.דר אדום בנשמה כתב:אתה ממשיך להציק לי, אני לא אגיד אמרתי לכם, אני לא אומר אמרתי לכם לעתים קרובות בכלל ונמאס לי כבר מההשתלחות שלך נגדי.
ודודי טוויטו היה מנקודות האור במחלקת הנוער שלנו ולא סתם אלישע הכניס אותו לסגל הרחב, הוא שחקן מוכשר מספיק בשביל לעלות מול בית"רי רושלים, אפשר לחשוב מול מי אנחנו משחקים מול ברצלונה?
למה איך דוידזאדה קיבל את ההזדמנות?
חוץ מזה שגם אם טוויטו ייתן משחק אחד טוב זה לא אומר כלום והוא יצטרך להוכיח את עצמו בעוד משחקים שהוא יקבל אם הוא יקבל, אבל אם אתה מעדיף לשחק עם אילוז אז שיהיה לך בכיף אל תתפלא אם נובס (אני מדבר בהנחה שאלישע באמת יעיז לא לפתוח עם בן ביטון ועם אופיר בשביל להרוויח אותם מול מכבי).
יש כאן לפחות אחד שמכיר אותי אישית ויודע שגם אני הייתי "בסגל הרחב של..", דקות משחק בפועל, לא קיבלתי.
זה לא אומר הרבה וגם מעולם לא יגיד. שחקני נוער מתאמנים לא מעט עם הבוגרים.
אני לא נגד השיתוף של טויטו ולא פוסל אותו על הסף, על כרגע, הוא אופציה אחרונה ברוטציה. אחרי מלול ואילוז. את הבמה עדיף שיקבל במשחקים קלים ונוחים יותר, לא בבלומפילד מול מכבי(כמו שהצעת פעם) ולא בטדי מול ביתר
- דר אדום בנשמה
סוף כל סוף אתה כותב תגובה נורמלית ולא משתלחת, אין לי בעיה שאתה חושב שטוויטי לא טוב, אני מבין את קו החשיבה שלך, אבל לדעתי יש מקום אם באמת אלישע רוצה לא להסתכן ולעלות עם שני מגנים אחרים, אז יש מקום לעלות את טוויטו במשחק כזה לדעתי האישית.Totti כתב:
אילוז לא מייקון וממש לא השחקן הכי יציב שיש, אבל בערבים נתונים הוא מגן לא רע. מאחל לטויטי לעשות חצי מהקרירה שהוא עשה.
יש כאן לפחות אחד שמכיר אותי אישית ויודע שגם אני הייתי "בסגל הרחב של..", דקות משחק בפועל, לא קיבלתי.
זה לא אומר הרבה וגם מעולם לא יגיד. שחקני נוער מתאמנים לא מעט עם הבוגרים.
אני לא נגד השיתוף של טויטו ולא פוסל אותו על הסף, על כרגע, הוא אופציה אחרונה ברוטציה. אחרי מלול ואילוז. את הבמה עדיף שיקבל במשחקים קלים ונוחים יותר, לא בבלומפילד מול מכבי(כמו שהצעת פעם) ולא בטדי מול ביתר
אבל אני לא בטוח שאלישע יעשה דבר כזה...
(ובוא נקווה שבמצב כזה אף אחד מהם לא יקבל צהוב או שרק אחד מהם יקבל צהוב).
במשפט המודגש מסתכם כל ההבדל התפיסתי בנינו.דר אדום בנשמה כתב:סוף כל סוף אתה כותב תגובה נורמלית ולא משתלחת, אין לי בעיה שאתה חושב שטוויטי לא טוב, אני מבין את קו החשיבה שלך, אבל לדעתי יש מקום אם באמת אלישע רוצה לא להסתכן ולעלות עם שני מגנים אחרים, אז יש מקום לעלות את טוויטו במשחק כזה לדעתי האישית.
אבל אני לא בטוח שאלישע יעשה דבר כזה...
(ובוא נקווה שבמצב כזה אף אחד מהם לא יקבל צהוב או שרק אחד מהם יקבל צהוב).
אני לא חושב שהוא לא טוב, אני לא מכיר אותו וגם אתה לא(גם אם ראית אותו בנוער קצת) ואני רוצה לראות על הדשא בקבוצה שרוצה לנצח בכל משחק, שחקנים שאני מכיר ויודע מה הם שווים.
- דר אדום בנשמה
אז טעיתי לגביי התפיסה שלך, אין לי בעיה שאתה לא מכיר את טוויטו ולא יודע מה הוא שווה, אבל גם את דוידזאדה לא הכרת לפניי זה וראית בסוף את מי קיבלנו.Totti כתב:
במשפט המודגש מסתכם כל ההבדל התפיסתי בנינו.
אני לא חושב שהוא לא טוב, אני לא מכיר אותו וגם אתה לא(גם אם ראית אותו בנוער קצת) ואני רוצה לראות על הדשא בקבוצה שרוצה לנצח בכל משחק, שחקנים שאני מכיר ויודע מה הם שווים.
אני מעדיף לתת לשחקנים שיש להם כישרון ולא לשחקנים שאני יודע מה אני אקבל מהם ובמקרה הזה אילוז לדעתי האישית כבר לא זה ועדיף לנסות לתת לשחקן עם כישרון מאשר לו.
אבל היי זכותך לחשוב מה שבאלך, אני לא אומר לך מה לחשוב ואיך לחשוב ולא מקלל אותך על זה.
ד"א אנחנו דנים על אופציה שככל הנראה לא תתרחש כי אין מצב שאלישע יעשה דבר כזה...
אז למה אתה מעלה אותה כל הזמן? דבר על דברים ריאליים ולא תלושים והכל יהיה בסדר.דר אדום בנשמה כתב:אז טעיתי לגביי התפיסה שלך, אין לי בעיה שאתה לא מכיר את טוויטו ולא יודע מה הוא שווה, אבל גם את דוידזאדה לא הכרת לפניי זה וראית בסוף את מי קיבלנו.
אני מעדיף לתת לשחקנים שיש להם כישרון ולא לשחקנים שאני יודע מה אני אקבל מהם ובמקרה הזה אילוז לדעתי האישית כבר לא זה ועדיף לנסות לתת לשחקן עם כישרון מאשר לו.
אבל היי זכותך לחשוב מה שבאלך, אני לא אומר לך מה לחשוב ואיך לחשוב ולא מקלל אותך על זה.
ד"א אנחנו דנים על אופציה שככל הנראה לא תתרחש כי אין מצב שאלישע יעשה דבר כזה...
אבל אתה מעדיף להיות עוף מוזר ואז מתפלא שכולם נופלים עלייך
טוטי אח שלי אני מכבד אותך מאוד, מחזיק ממך מבין עניין, אבל אתה יורד מדי יורד על דר אחי לא מכובד.Totti כתב:
אז למה אתה מעלה אותה כל הזמן? דבר על דברים ריאליים ולא תלושים והכל יהיה בסדר.
- דר אדום בנשמה
אני לא העלתי את זה יא חתיכת דביל!Totti כתב:
אז למה אתה מעלה אותה כל הזמן? דבר על דברים ריאליים ולא תלושים והכל יהיה בסדר.
תסתכל מי בכלל העלה את האפשרות הזאת, אני בסך הכל זרמתי עם זה, אבל לי זה כמובן אסור כי אני עוף מוזר...
פפפפ התשתם אותנו, קחו חדר!