הפציעןת זה מזל רע??
Re: הפציעןת זה מזל רע??
המזל הרע היחידי של הפועל ב"ש זה הצוות המקצועי (אלישע את סיני ושות')
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כבר שנים יש לנו בעיה עם הכושר ועדיין לא שינו מה גורם לך לחשוב שישנו פתאום?ForeverRed כתב:די להיתפס לאמירות כאלו ואחרות. אתם סתם קטנוניים.
אני מאמין שבמועדון מבינים שנושא הכושר מחייב שדרוג וזה יקרה בעונה הבאה, כי כרגע זה כבר מאוחר מידיי.
לא מבין למה אתם מצפים, שאלישע ייצא נגד מאמן הכושר שלו בתקשורת?
במידה ולא ישפרו, זה כבר באמת יהיה מחדל.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מאוחר מידי ? יש עשרות מאמני כושר מעולים בארץ של קבוצות שפנויים ומחכים רק שיקראו להם .ForeverRed כתב:די להיתפס לאמירות כאלו ואחרות. אתם סתם קטנוניים.
אני מאמין שבמועדון מבינים שנושא הכושר מחייב שדרוג וזה יקרה בעונה הבאה, כי כרגע זה כבר מאוחר מידיי.
לא מבין למה אתם מצפים, שאלישע ייצא נגד מאמן הכושר שלו בתקשורת?
במידה ולא ישפרו, זה כבר באמת יהיה מחדל.
אני בטוח שהם יותר טובים מהמאמן כושר האנורקס שלך , הוא בעצמו נראה לא בכושר .
- ForeverRed
כושר בונים בקיץ, ולא כשחצי עונה מאחוריך.
מה גורם לי לחשוב שהפעם יפיקו לקחים?
1. המועדון נמצא בהתקדמות כמעט בכל פרמטר. אלונה לא פראיירית, היא מבינה שצריך לשדרג את המערך המקצועי.
2. מה שקורה העונה זה ביזיון שגם עיוור לא יוכל להתעלם ממנו.
1. המועדון נמצא בהתקדמות כמעט בכל פרמטר. אלונה לא פראיירית, היא מבינה שצריך לשדרג את המערך המקצועי.
מטריד מאוד כל המצב הזה של הפציעות
- דר אדום בנשמה
יש לי חדשות בשבילך כושר אפשר לבנות בכל שלב ולאו דווקא בקיץ לטעון שאפשר לבנות כושר רק בקיץ זאת טענה טיפשית.ForeverRed כתב:כושר בונים בקיץ, ולא כשחצי עונה מאחוריך.
צריך שהקבוצהתתאמן כל יום 8 שעות שמתוכם לקחת כמה שעות בשביל לשפר את הכושר.
- ForeverRed
טוב אחי.דר אדום בנשמה כתב:יש לי חדשות בשבילך כושר אפשר לבנות בכל שלב ולאו דווקא בקיץ לטעון שאפשר לבנות כושר רק בקיץ זאת טענה טיפשית.
בתור אחד שמבין דבר או שניים בספורט ובכושר,אין דבר כזה להתאמן 8 שעות ביום זה ממש לא תורם וההפך הוא הנכון.דר אדום בנשמה כתב:יש לי חדשות בשבילך כושר אפשר לבנות בכל שלב ולאו דווקא בקיץ לטעון שאפשר לבנות כושר רק בקיץ זאת טענה טיפשית.
לא יודע אם קשור אבל אוגו מתאמן באופן פרטי אצל מאמן כושר בגלל ריבוי הפציעות בשריר הירך האחורי
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
זה לא רק כושר.
זה אלמנט של הכל,תזונה,סיבולת,מערך רפואי.
הכלללל,אל תתפסו רק למאמן כושר.
כל העניין הזה צריך בעונה הבאה שיפור,גם על חשבון רכש.
לא יכול להיות שפאיוביץ כל יומיים עם שריר תפוס,זה קורה כי הוא לא מטפל בעצמו,או שהצוות הרפואי לא מטפל בו נכון..
אין היגיון ששחקן עם גב תפוס כבר שלושה שבועות,אין חיה כזאת.
פציעות קורות וייקרו תמיד ולעולם,אבל כן אפשר למנוע מהם להמשיך,בעזרת טיפול נכון,בקרת מערכת והתנהלות מקצוענית של שחקן.
ושימו לב מי אילו שנפצעים כל הזמן,אילו אותם שחקנים.
שימו לב גם מי חוזר מהר מאוד לעיניינים אחרי שהוא נפצע.
זה אלמנט של הכל,תזונה,סיבולת,מערך רפואי.
לא יכול להיות שפאיוביץ כל יומיים עם שריר תפוס,זה קורה כי הוא לא מטפל בעצמו,או שהצוות הרפואי לא מטפל בו נכון..
פציעות קורות וייקרו תמיד ולעולם,אבל כן אפשר למנוע מהם להמשיך,בעזרת טיפול נכון,בקרת מערכת והתנהלות מקצוענית של שחקן.
- דר אדום בנשמה
עזוב, לא ייתכן ששחקנים ישמרו על כושר מחוץ למסגרת האימונים, שחקנים צריכים באימון ליצור כושר שיתאמנו 8 שעות ומתוך זה שעתיים אימון כושר שעתיים אימון טקטי וכו'.אדום זקן כתב:זה לא רק כושר.
זה אלמנט של הכל,ת****,סיבולת,מערך רפואי.
ואם אין אפשרות ל8 שעות אז שישפרו את אימון הכושר וזה אפשרי לעשות את זה.
אבל בעצם עזוב גם ככה אנשים חושבים שאני לא מבין כלום ואתה ביניהם.
אני לא אוהב לפסול אחרים, אבל לפעמים אתה מדבר שטויות.
איזו מסגרת מאמנת את האנשים שלה 8 פאקין שעות ביום?!
מועדונים גדולים, שהשחקנים נמצאים בהם כול היום, לא מתאמנים 8 שעות. הם עושים אימון, אימון כושר, ארוחות, טיפולים וכו. זה שהם שם הרבה שעות לא אומר שמתאמנים כול הזמן. אבל כן, בטוח שזה טוב יותר ממה שקורה אצלנו רגע.
אי אפשר לזרוק שטות חסרת כיסוי לאוויר ואז להתמסכן כשמבקרים אותה "אני תמיד לא מבין.." יש דברים שאתה לא מבין בהם וזו לא בושה לא להתיימר להיות יועץ בעניינים האלה.
מועדונים גדולים, שהשחקנים נמצאים בהם כול היום, לא מתאמנים 8 שעות. הם עושים אימון, אימון כושר, ארוחות, טיפולים וכו. זה שהם שם הרבה שעות לא אומר שמתאמנים כול הזמן. אבל כן, בטוח שזה טוב יותר ממה שקורה אצלנו רגע.
אי אפשר לזרוק שטות חסרת כיסוי לאוויר ואז להתמסכן כשמבקרים אותה "אני תמיד לא מבין.." יש דברים שאתה לא מבין בהם וזו לא בושה לא להתיימר להיות יועץ בעניינים האלה.
אני לא מבין בכושר, אבל נראה לי שלה אמן 8 שעות זה לא הפתרון, בטח לא בשלב הזה של העונה. אולי להפחית עומס
- דר אדום בנשמה
לא 8 שעות כושר, 8 שעות של אימון, ואיזו מסגרות? מסגרות באירופה חברים...סניור כתב:אני לא אוהב לפסול אחרים, אבל לפעמים אתה מדבר שטויות.
צא רגע,אבל רק לרגע מהרגשי ותקשיב.דר אדום בנשמה כתב: לא 8 שעות כושר, 8 שעות של אימון, ואיזו מסגרות? מסגרות באירופה חברים...
אין חיה כזאת 8 שעות אימונים ביום.היחיד שעשה את זה היה ואן דאם לפני הקרב שלו בקיקבוקסר וגם מוגבל בזמן.
כושר גופני זה סיסמא.
יש כאן מכלול של דברים.
הרי אם הולכים לפי כושר בלבד,אז ב"ש היא אחת הקבוצות עם הכושר הכי טוב בליגה עובדתית,מכיוון שאת רוב השערים שלה היא מבקיעה בין הדקה ה65 והלאה,וזה המדד לכושר גופני,איך שלא תנסה להפוך את זה.
אנחנו מדברים על המכלול,החל ממערך הרפואה,התזונה,הבקרה על חזרת הפצועים ומתי,על מה שחקן אוכל,כמה הוא יישן ומי מוודא שהוא לא חוזר מוקדם מדי.
בדיקות תקופתיות מערכות gps וכו וכו.
כרגע בהפועל בש של היום הדברים הללו חסרים.
וקבוצה עם תקציב כל כך גבוה,זה ממש חבל שנופלת על שטויות.