הפינה האופטימית למחזור 19

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: הפינה האופטימית למחזור 19

שליחה על ידי The red one »

dor69 כתב:הקהל (כמות בלבד, העידוד היה פח למעט שניות בודדות), הובאן ואוגו היו מצויינים.
לנו העידוד נשמע פח אבל 2 חברים שישבו במערבי אמרו לי ״וואו קהל נדיר״.

היה עידוד לא רע, זה קשה ליצור קול אחד גדול שהקהל פרוס על 2.5 יציעים ...

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אולי עכשיו כשהקוף הכבד של החלום לראות כאן תואר ירד מהגב, נראה כדורגל חיובי וטוב כמו שקבוצה עם סגל כמו שלנו אמורה להציג.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Totti כתב:אולי עכשיו כשהקוף הכבד של החלום לראות כאן תואר ירד מהגב, נראה כדורגל חיובי וטוב כמו שקבוצה עם סגל כמו שלנו אמורה להציג.
אתה יודע מה?
גם אני חשבתי על זה.
אבל אם זה יקרה,זה רק יוכיח לך שיש לנו חבורת שחקנים עם קוקיות שמשמע ריצה לתואר אליפות גורם להם לעשות פיפי במכנסיים.
תן לי לחשוב שזה רק המאמן לא טוב,זה יעודד אותי ואני ממש לא ציני.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אדום זקן כתב: אתה יודע מה?
גם אני חשבתי על זה.
אבל אם זה יקרה,זה רק יוכיח לך שיש לנו חבורת שחקנים עם קוקיות שמשמע ריצה לתואר אליפות גורם להם לעשות פיפי במכנסיים.
תן לי לחשוב שזה רק המאמן לא טוב,זה יעודד אותי ואני ממש לא ציני.
יש מעט שחקנים בכדורגל הישראלי שאתה קונה כרטיס כדי לראות.
בוזגלו, מליקסון, יצחקי, זהבי, עטר, עזרא וורמוט.
שניים מהם משחקים אצלנו, זו כבר סיבה לצפות ליותר מהזבל הזה שאנחנו רואים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
sasa

שליחה על ידי sasa »

די כבר עם מליקסון באגף די!!
פאקינג 19 מחזורים! כמה עיוור צריך להיות

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Totti כתב: יש מעט שחקנים בכדורגל הישראלי שאתה קונה כרטיס כדי לראות.
בוזגלו, מליקסון, יצחקי, זהבי, עטר, עזרא וורמוט.
שניים מהם משחקים אצלנו, זו כבר סיבה לצפות ליותר מה*** הזה שאנחנו רואים
אז זהו,שלמעט עזרא,כל השלושה האחרים,אתה משלם בשביל לראות וגם מקבל קבלות בדמ6ת תארים.
אצל השניים הראשונים בינתיים זה רק יופי,וזה גם נהיה הספק.
לצורך העניין בחורה כוסית בלי שכל.

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

sasa כתב:די כבר עם מליקסון באגף די!!
פאקינג 19 מחזורים! כמה עיוור צריך להיות
רק מליקסון הבעיה?
מה עם ארבייטמן שלא פוגע כבר 10 משחקים , לא תשנה ותכניס את גבאי? ארבייטמן בעמדת נבדל 80 דק' במשחק ממוצע.
מה עם מלול? למה הביאו אותו? הוא לא משחק בשום צורה - אלישע קובר שחקנים.
מה עם גורדנה? כולם יודעים שהוא טוב יותר מברדה בכושר הנוכחי, למה הוא נכנס דקה 78?
למה חילוף ראשון בדקה 68?

זה עיוורון.

הפינה האופטימית היחידה מבחינתי זה סמי עופר , סופסוף אצטדיון כדורגל אירופאי בישראל
נקווה שגם האצטדיון שלנו יראה ככה ויתן לנו אוירה ביתית מחשמלת , נראה שעם אקוסטיקה טובה אנחנו לא נופלים משום קהל בארץ
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

לא רק האווירה בסמי עופר , פשוט רואים מכל מקום מעולה !!!
אם זה מאחורי השער למטה או למעלה או אם זה על הקרן למעלה או למטה , פשוט חוויה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

אדום בלב בנשמהההה כתב: לנו העידוד נשמע פח אבל 2 חברים שישבו במערבי אמרו לי ״וואו קהל נדיר״.

היה עידוד לא רע, זה קשה ליצור קול אחד גדול שהקהל פרוס על 2.5 יציעים ...
קהל נדיר? חבורה של אוהדי כורסא מסריחים כל מי שבא לסמי עופר,אתם ידועים רק לשים תמונות בפייסבוק הייתי בסמי עופר אבל לדחוף את הקבוצה שלכם? מה פתאום
2 דקות אולי של עידוד טוב שהרבה שרו חוץ מזה רק ה3 שורות הראשונות והשאר בשקט
איכס נגעל מהקהל הזה לפעמים

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

RoICah כתב: קהל נדיר? חבורה של אוהדי כורסא מסריחים כל מי שבא לסמי עופר,אתם ידועים רק לשים תמונות בפייסבוק הייתי בסמי עופר אבל לדחוף את הקבוצה שלכם? מה פתאום
ילד מגודל, כבר טופיק רביעי או חמישי שאתה כותב את השטויות האלה. מי אתה בכלל שתקבע למי מגיע להיות במגרש ומי צריך לראות בבית???
אני כבר 10 שנים בא למגרש כדי לראות כדורגל מבלי לקרוע את הגרון.
תלמד לכבד רצונות של אחרים פישר.

סמל אישי של משתמש
The red one

RoICah כתב: קהל נדיר? חבורה של אוהדי כורסא מסריחים כל מי שבא לסמי עופר,אתם ידועים רק לשים תמונות בפייסבוק הייתי בסמי עופר אבל לדחוף את הקבוצה שלכם? מה פתאום
לא מתייחס אפילו לתגובה הבזיונית הזו.

אני הייתי בשורה הכי ראשונה ביציע העליון הדרומי. השקפתי על כל הנעשה. ראיתי לא מעט אנשים, שבדרך כלל נמנים בגוש של שער 5, שיושבים ביציע העליון ובוער להם בעצמות לעודד אבל פשוט לא יכלו.

הגוש עצמו ה50 איש התארגנו להיות שם ביציע הפינתי כי הם קיבלו את הכרטיסים, לצערנו הרב הרבה מאוד מהאנשים שבדרך כלל יושבים במדרגות שער 5 או לא מעט שעומדים בגוש בוסרמיל לא קיבלו את הכרטיסים ליציע הזה או באו מאוחר מדיי או לא זכו בכלל באף הגרלה, ולכן העידוד היה חלש.

קשה להעמיד עידוד חזק שאתה מופרד ב2 שערים, ושאוהדים מכל השערים מתערבבים. בנוסף היה גם בלאגן (אני למשל נכנסתי ב19:15 ליציע התחתון והסדרן אמר שאין מקום אז נאלצתי להגיע לעליון) ככה שגם אנשים שמראש רצו להגיע ליציע העידוד לא יכלו.

בקיצור כל מה שאתה אומר זה בולשיט.

סמל אישי של משתמש
The red one

לא מתייחס אפילו לתגובה הבזיונית הזו.

אני הייתי בשורה הכי ראשונה ביציע העליון הדרומי. השקפתי על כל הנעשה. ראיתי לא מעט אנשים, שבדרך כלל נמנים בגוש של שער 5, שיושבים ביציע העליון ובוער להם בעצמות לעודד אבל פשוט לא יכלו.

הגוש עצמו ה50 איש התארגנו להיות שם ביציע הפינתי כי הם קיבלו את הכרטיסים, לצערנו הרב הרבה מאוד מהאנשים שבדרך כלל יושבים במדרגות שער 5 או לא מעט שעומדים בגוש בוסרמיל לא קיבלו את הכרטיסים ליציע הזה או באו מאוחר מדיי או לא זכו בכלל באף הגרלה, ולכן העידוד היה חלש.

קשה להעמיד עידוד חזק שאתה מופרד ב2 שערים, ושאוהדים מכל השערים מתערבבים. בנוסף היה גם בלאגן (אני למשל נכנסתי ב19:15 ליציע התחתון והסדרן אמר שאין מקום אז נאלצתי להגיע לעליון) ככה שגם אנשים שמראש רצו להגיע ליציע העידוד לא יכלו.

בקיצור כל מה שאתה אומר זה בולשיט. ממש לא כל ה4000 שהיו שם אתמול היו אוהדי םייסבוק, ועובדה שחבר שלי אמר שהעידוד שלנו היה נדיר (ולהזכירך היה למכבי ת"א, בית"ר והפועל ת"א אםם אני לט ועה) משחק בסמי עופר. ולא רק הוא, מסתבר.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

:מוציא לשון: פאק מכבי.
תמונה

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

אדום בלב בנשמהההה כתב: לא מתייחס אפילו לתגובה הבזיונית הזו.

בקיצור כל מה שאתה אומר זה בולשיט.
בולשיט? אתה מדבר עם מישהו שמנסה לדחוף כל אוהד לעודד אבל הקהל שלנו פשוט קהל מפונק שמעודד רק בפתיחה ודיי.
אל תדבר שטויות"בוער להם" רק שיש הפועל עולה הם מצטרפים,זה מה שהקהל הזה יודע.

סמל אישי של משתמש
The red one

RoICah כתב: בולשיט? אתה מדבר עם מישהו שמנסה לדחוף כל אוהד לעודד אבל הקהל שלנו פשוט קהל מפונק שמעודד רק בפתיחה ודיי.
אל תדבר שטויות"בוער להם" רק שיש הפועל עולה הם מצטרפים,זה מה שהקהל הזה יודע.
אחי מה אתה חושב? שבמכבי ת"א כל שער 11 על הרגליים וכולם מעודדים שם וחוזרים צרודים? או ביציע אתמול בחיפה? רבאק, אפילו לא כל היציע היה מלא! אז על מה אתה מדבר?

ככה זה בכל מקום בארץ. ואנחנו בין הטובים שיש בארץ מהבחינה הזו. אין אף ארגון בארץ שדוחף את הקבוצה שלו שהיא נראית לא טוב, ובפרט העצבים המצטברים של הקהל שהולך אחרי הקבוצה לכל חור בארץ וכבר 5 משחקים רצוף רואה אסופה של שחקנים ברמה של אליפות בליגת העל משחקים כמו מכבי ב"ש לפני רצף 3 הנצחונות האחרון שלהם.

אתמול, כמו שאמרתי, במקרה יצא לי להשקיף על הכל מלמעלה, ונכון, זה לא היה מאורגן, כי מה לעשות ? אנשים לא ישבו כמו שהם רגילים בשער 5, ולא היה גוש, והיו הרבה שהגיעו למקום שהם בכלל לא רצו וממנו לא יכלו לעודד. זה לא קל ליצור גוש עידוד מאסיבי שאתה מפורק ב2 יציעים. ואם אני לא טועה זה המגרש היחיד בארץ שמקצים לנו 2 יציעים, ככה שאני בטוח שגםם לשאר הקהלים היה כך בסמי עופר.

הקהל העכשווי הוא הבעיה האחרונה של הקבוצה, תאמין לי. היית מדבר איתי לפני תקופת אלונה הייתי אולי מסכים איתך. אבל כיום? תראי לי קהל שמקבל כזו תצוגות נפל מהשחקנים שלנו כבר בערך חודש וחצי ובכ"ז מגיע בהמוניו להרצליה ולקצה השני של המדינה. וגם לרעננה יגיעו כמה מאות טובות ואולי אף אלפייה.

שלח תגובה