לנו העידוד נשמע פח אבל 2 חברים שישבו במערבי אמרו לי ״וואו קהל נדיר״.dor69 כתב:הקהל (כמות בלבד, העידוד היה פח למעט שניות בודדות), הובאן ואוגו היו מצויינים.
היה עידוד לא רע, זה קשה ליצור קול אחד גדול שהקהל פרוס על 2.5 יציעים ...
לנו העידוד נשמע פח אבל 2 חברים שישבו במערבי אמרו לי ״וואו קהל נדיר״.dor69 כתב:הקהל (כמות בלבד, העידוד היה פח למעט שניות בודדות), הובאן ואוגו היו מצויינים.
אתה יודע מה?Totti כתב:אולי עכשיו כשהקוף הכבד של החלום לראות כאן תואר ירד מהגב, נראה כדורגל חיובי וטוב כמו שקבוצה עם סגל כמו שלנו אמורה להציג.
יש מעט שחקנים בכדורגל הישראלי שאתה קונה כרטיס כדי לראות.אדום זקן כתב: אתה יודע מה?
גם אני חשבתי על זה.
אבל אם זה יקרה,זה רק יוכיח לך שיש לנו חבורת שחקנים עם קוקיות שמשמע ריצה לתואר אליפות גורם להם לעשות פיפי במכנסיים.
תן לי לחשוב שזה רק המאמן לא טוב,זה יעודד אותי ואני ממש לא ציני.
אז זהו,שלמעט עזרא,כל השלושה האחרים,אתה משלם בשביל לראות וגם מקבל קבלות בדמ6ת תארים.Totti כתב: יש מעט שחקנים בכדורגל הישראלי שאתה קונה כרטיס כדי לראות.
בוזגלו, מליקסון, יצחקי, זהבי, עטר, עזרא וורמוט.
שניים מהם משחקים אצלנו, זו כבר סיבה לצפות ליותר מה*** הזה שאנחנו רואים
רק מליקסון הבעיה?sasa כתב:די כבר עם מליקסון באגף די!!
פאקינג 19 מחזורים! כמה עיוור צריך להיות
קהל נדיר? חבורה של אוהדי כורסא מסריחים כל מי שבא לסמי עופר,אתם ידועים רק לשים תמונות בפייסבוק הייתי בסמי עופר אבל לדחוף את הקבוצה שלכם? מה פתאוםאדום בלב בנשמהההה כתב: לנו העידוד נשמע פח אבל 2 חברים שישבו במערבי אמרו לי ״וואו קהל נדיר״.
היה עידוד לא רע, זה קשה ליצור קול אחד גדול שהקהל פרוס על 2.5 יציעים ...
ילד מגודל, כבר טופיק רביעי או חמישי שאתה כותב את השטויות האלה. מי אתה בכלל שתקבע למי מגיע להיות במגרש ומי צריך לראות בבית???RoICah כתב: קהל נדיר? חבורה של אוהדי כורסא מסריחים כל מי שבא לסמי עופר,אתם ידועים רק לשים תמונות בפייסבוק הייתי בסמי עופר אבל לדחוף את הקבוצה שלכם? מה פתאום
2 דקות אולי של עידוד טוב שהרבה שרו חוץ מזה רק ה3 שורות הראשונות והשאר בשקט
איכס נגעל מהקהל הזה לפעמים
לא מתייחס אפילו לתגובה הבזיונית הזו.RoICah כתב: קהל נדיר? חבורה של אוהדי כורסא מסריחים כל מי שבא לסמי עופר,אתם ידועים רק לשים תמונות בפייסבוק הייתי בסמי עופר אבל לדחוף את הקבוצה שלכם? מה פתאום
לא מתייחס אפילו לתגובה הבזיונית הזו.RoICah כתב: קהל נדיר? חבורה של אוהדי כורסא מסריחים כל מי שבא לסמי עופר,אתם ידועים רק לשים תמונות בפייסבוק הייתי בסמי עופר אבל לדחוף את הקבוצה שלכם? מה פתאום
RoICah כתב: קהל נדיר? חבורה של אוהדי כורסא מסריחים כל מי שבא לסמי עופר,אתם ידועים רק לשים תמונות בפייסבוק הייתי בסמי עופר אבל לדחוף את הקבוצה שלכם? מה פתאום
בולשיט? אתה מדבר עם מישהו שמנסה לדחוף כל אוהד לעודד אבל הקהל שלנו פשוט קהל מפונק שמעודד רק בפתיחה ודיי.אדום בלב בנשמהההה כתב: לא מתייחס אפילו לתגובה הבזיונית הזו.
אני הייתי בשורה הכי ראשונה ביציע העליון הדרומי. השקפתי על כל הנעשה. ראיתי לא מעט אנשים, שבדרך כלל נמנים בגוש של שער 5, שיושבים ביציע העליון ובוער להם בעצמות לעודד אבל פשוט לא יכלו.
הגוש עצמו ה50 איש התארגנו להיות שם ביציע הפינתי כי הם קיבלו את הכרטיסים, לצערנו הרב הרבה מאוד מהאנשים שבדרך כלל יושבים במדרגות שער 5 או לא מעט שעומדים בגוש בוסרמיל לא קיבלו את הכרטיסים ליציע הזה או באו מאוחר מדיי או לא זכו בכלל באף הגרלה, ולכן העידוד היה חלש.
קשה להעמיד עידוד חזק שאתה מופרד ב2 שערים, ושאוהדים מכל השערים מתערבבים. בנוסף היה גם בלאגן (אני למשל נכנסתי ב19:15 ליציע התחתון והסדרן אמר שאין מקום אז נאלצתי להגיע לעליון) ככה שגם אנשים שמראש רצו להגיע ליציע העידוד לא יכלו.
בקיצור כל מה שאתה אומר זה בולשיט.
אחי מה אתה חושב? שבמכבי ת"א כל שער 11 על הרגליים וכולם מעודדים שם וחוזרים צרודים? או ביציע אתמול בחיפה? רבאק, אפילו לא כל היציע היה מלא! אז על מה אתה מדבר?RoICah כתב: בולשיט? אתה מדבר עם מישהו שמנסה לדחוף כל אוהד לעודד אבל הקהל שלנו פשוט קהל מפונק שמעודד רק בפתיחה ודיי.
אל תדבר שטויות"בוער להם" רק שיש הפועל עולה הם מצטרפים,זה מה שהקהל הזה יודע.