אלי ברקת לאלונה: מה את צריכה את זה?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: אלי ברקת לאלונה: מה את צריכה את זה?
יש שמועות שאלונה רוצה לעזוב :/
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
דר נו באמת
- דר אדום בנשמה
שמועות בפייס ממישהו שיש לו קרבה להנהלהtaltal כתב:דר נו באמת
קודם כל, הגיע הזמן להפסיק להאמין לכל השמועות האלו.
שנית, אני לא הייתי מוריד מהערך של הקבוצה, העיר קפצה מדרגה, קהל אוהדים גדול ודי מחונך. איצטדיון מדהים וביתי, הקבוצה היא יעד אטרקטיבי בשביל חובבי כדורגל, יהיו קונים.
שנית, אני לא הייתי מוריד מהערך של הקבוצה, העיר קפצה מדרגה, קהל אוהדים גדול ודי מחונך. איצטדיון מדהים וביתי, הקבוצה היא יעד אטרקטיבי בשביל חובבי כדורגל, יהיו קונים.
רק לפני שבועיים היא דחתה הצעה להיות ברשימה של כחלון כי היא אוהבת את ב"ש יותר מדי.דר אדום בנשמה כתב:יש שמועות שאלונה רוצה לעזוב :/
עכשיו תעזוב כי צעקו לאלישע להתפטר?
נשמע קצת מופרך
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
איפה בפייס של אדום מהדרום?
- דר אדום בנשמה
בפייס של אוהדי הפועל באר שבע יש שם אחד בשם אביעד שמאשר את הפוסט שכתב שם אחד מהאוהדים שאלונה חושבת לעזוב והאביעד הזה מקורב כי כל מה שהוא רשם לגביי הקבוצה היה נכון כמו עם שכטר שהוא אמר יומיים לפניי שהתקשורת פרסמו שירדנו ממנו אז אולי יש דברים בגו?taltal כתב:איפה בפייס של אדום מהדרום?
לא מאמין
רק השבוע התראיינה לערוץ הספורט באיצטדיון החדש...
היא לא עזבה בתקופות קשות יותר לא מאמין שעכשיו היא תקום ותלך
רק השבוע התראיינה לערוץ הספורט באיצטדיון החדש...
היא לא עזבה בתקופות קשות יותר לא מאמין שעכשיו היא תקום ותלך
שטויות. לא מאמין שיש מחשבה כזאת בכלל ..דר אדום בנשמה כתב: בפייס של אוהדי הפועל באר שבע יש שם אחד בשם אביעד שמאשר את הפוסט שכתב שם אחד מהאוהדים שאלונה חושבת לעזוב והאביעד הזה מקורב כי כל מה שהוא רשם לגביי הקבוצה היה נכון כמו עם שכטר שהוא אמר יומיים לפניי שהתקשורת פרסמו שירדנו ממנו אז אולי יש דברים בגו?
שטויות במיץ, די להאמין לכל שטות
וגם אם כן הפועל ב"ש הייתה לפני אלונה ותהיה גם אחריה - ואני רושם את זה בלב כבד.
וגם אם כן הפועל ב"ש הייתה לפני אלונה ותהיה גם אחריה - ואני רושם את זה בלב כבד.

הפועל ת"א הרבה יותר אטרקטיביים מאיתנו והם לא מוצאים רוכש. אלונה היא נכס עצום עבורנו ואסור לנו לאבד אותה, אחרת נגמור כמו נתניה.zivmay כתב:קודם כל, הגיע הזמן להפסיק להאמין לכל השמועות האלו.
אין הרבה משוגעים עם הכסף שמוכנים להיכנס לבור הזה.
אחת הסיבות המרכזיות שלא קונים את הפועל תל אביב היא האוהדים שלהם, בקטע הזה אנחנו עולים עליהם בעשרות מונים.
אגב יש קונים פוטנציאלים להפועל ת"א.zivmay כתב:אחת הסיבות המרכזיות שלא קונים את הפועל תל אביב היא האוהדים שלהם, בקטע הזה אנחנו עולים עליהם בעשרות מונים.
כל חודש עולה שם חדש - בסוף החכה הזאת תתפוס משהו.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
חחחח אתם הזויים ולא לומדים מלקח של קבוצות אחרות...
תראו את הפועל תל אביב.. תזכרו בביתר ירושלים.. הפועל פ״ת שחשבו שהם שווים משהו בעיני העשירים... אנחנו לא כאלה אטרקטיביים ואין לנו עדיין את הניצוץ שיש לאחרים 2 עונות בצמרת הפכו אתכם לרמבו.. וכן אני מדבר מפחד לחזור לימים האפלים.. כי גם אם יבוא משקיע ויהיה לו כסף נשמה וניהול כמו של אלונה אני בספק אם נראה.. אתם פשוט לא יודעים כמה קשה להרים עסק מהקרשים זה נראה לכם מובן מאליו וכן הינו המיץ של הזבל בעיני שחקנים ואף אחד לא רצה לבוא לכאן.. וגם היום שחקנים עוד עושים פרצופים
תראו את הפועל תל אביב.. תזכרו בביתר ירושלים.. הפועל פ״ת שחשבו שהם שווים משהו בעיני העשירים... אנחנו לא כאלה אטרקטיביים ואין לנו עדיין את הניצוץ שיש לאחרים 2 עונות בצמרת הפכו אתכם לרמבו.. וכן אני מדבר מפחד לחזור לימים האפלים.. כי גם אם יבוא משקיע ויהיה לו כסף נשמה וניהול כמו של אלונה אני בספק אם נראה.. אתם פשוט לא יודעים כמה קשה להרים עסק מהקרשים זה נראה לכם מובן מאליו וכן הינו המיץ של הזבל בעיני שחקנים ואף אחד לא רצה לבוא לכאן.. וגם היום שחקנים עוד עושים פרצופים
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא הבנתי על מה היא אמורה ללכת? על חמישה אוהדים מתוך 4,500 שקיללו את אלישע?
כנסו לפרופורציות חברים. הקהל שלנו מעודד כל משחק השנה ומגיע בכמויות לכל איצטדיון. הקהל שלנו הוא האחרון שאפשר לבוא אליו בטענות.
כנסו לפרופורציות חברים. הקהל שלנו מעודד כל משחק השנה ומגיע בכמויות לכל איצטדיון. הקהל שלנו הוא האחרון שאפשר לבוא אליו בטענות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!