עוד ארוכה הדרך אל האושר, רצופה היא מכשולים רבים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: עוד ארוכה הדרך אל האושר, רצופה היא מכשולים רבים

שליחה על ידי yedidel »

zivmay כתב:רגע, ממתי 3 שחקנים מרכיבים סגל שלם? נו באמת.
כי מה היה אצלנו? אראל טוב משי אבוטבול? הבאתי את שלושת הבכירים.
אין בעיה שתגיד שלא שופטים לפי העונה הזאת, אבל חלאס אי אפשר לספק לו כל כך הרבה תירוצים. רב"ש בהפועל תל אביב נכשל בגדול.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

zivmay כתב:איך אנחנו מאדירים את רב"ש? איך אתה מזלזל במאמן שלקח אליפות מרשימה עם פאקינג קריית שמונה?
שנה שעברה, רק מזל מנע מאיתנו להפסיד להפועל תל אביב, כל משחק למעט המשחק הראשון בבית שעוד כולם היו בשוק, הם היו מעלינו בלפחות דרגה אחת. ואתה מוזמן לראות במשחקים.
הם אולי היחידים שנתנו פייט למכבי, וב80 אחוז מהמפגשים איתם הם היו יותר טובים.
הוא טעה בבחירת השחקנים שלו, ההגנה שלו לא הייתה בנויה על הלחץ וההנעת כדור המהירה שבה הוא מאמין. וכמובן שקישור אחורי לא היה לו.
בוא נגיד כך, אם הוא היה מקבל את הסגל שלנו, הוא ואנחנו היינו יותר רגועים. ואתה לא תאמין כמה השחקנים הטכניים שלנו היו יכולים לפרוח, במיוחד שיש מאחוריהם שחקנים בדמות הובאן ואוגו שדרך אגב הגיעו על מגש של כסף מהשמיים, כי הם היו בחירות מחדל.

תראה מה הוא עושה עם הסגל של החצי שקל שיש לו בפ"ת, ככל שהעונה מתקדמת הם רק משתפרים, בזמן שאנחנו נהיים צפויים והבלון עוד שנייה מתפוצץ. הוא היו הרבה יותר טובים מאיתנו במשחק האחרון בערך מדקה 20. ועזוב שמחצית שנייה לא נגענו בכדור שזה בכלל מביך.
לא משנה מה תגידו, מעדיף אותו בהרבה מהחוסר מודעות שעומד לנו על הקווים, ומוכן לאכול כל כובע שתגישו.
לא שיש לי משהו נגד רב"ש, אני אפילו מעריך אותו, אבל אם הוא היה כל כך גדול הוא היה יודע להתאים את שיטת המשחק לסגל השחקנים
שעמד לרשותו. הוא זה שבחר את השחקנים, וגם אם טעה בבחירות יכל להבין ולעשות את ההתאמות. במקום זה הוא נשאר מקובע והמשיך
באותה הדרך שקברה אותו ואת הקבוצה שלו. אותה הדרך שכל חובבן יכל לזהות שהיא שגויה. אז אל תספר לנו סיפורים על גאונותו של האיש,
הוא עדיין בגדר סימן שאלה גדול. ולא יודע מה ראית ממכבי פ"ת, שמסריחה את הדשא משחק אחרי משחק. התוצאות שלה טובות וזה עשוי להטעות.

אלישע אגב, בחצי תקציב מרב"ש עשה עונה גדולה בהרבה. למה כשברק בכר עושה את זה הוא נחשב לגאון, אבל אלישע זה נטו מזל?

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

ForeverRed כתב: לא שיש לי משהו נגד רב"ש, אני אפילו מעריך אותו, אבל אם הוא היה כל כך גדול הוא היה יודע להתאים את שיטת המשחק לסגל השחקנים
שעמד לרשותו. הוא זה שבחר את השחקנים, וגם אם טעה בבחירות יכל להבין ולעשות את ההתאמות. במקום זה הוא נשאר מקובע והמשיך
באותה הדרך שקברה אותו ואת הקבוצה שלו. אותה הדרך שכל חובבן יכל לזהות שהיא שגויה. אז אל תספר לנו סיפורים על גאונותו של האיש,
הוא עדיין בגדר סימן שאלה גדול. ולא יודע מה ראית ממכבי פ"ת, שמסריחה את הדשא משחק אחרי משחק. התוצאות שלה טובות וזה עשוי להטעות.

אלישע אגב, בחצי תקציב מרב"ש עשה עונה גדולה בהרבה. למה כשברק בכר עושה את זה הוא נחשב לגאון, אבל אלישע זה נטו מזל?
כי הדשא של השכן.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

אם לנו היה כמה קילו-גרמים טובים של מזל בעונה שעברה, אז לרב״ש והפועל היה בדיוק להפך.
בתוספת לבעיות בהנהלה שנוטים לשכוח. וזו סה״כ עונה אחת. שנזכיר מה עשה אלישע בעונה הראשונה שלו כאן?

כתבו את זה פה פעם, אם היה אפשר את אלישע בתור מאמן על ורב״ש תחתיו, זה היה ציוות עם פוטנציאל מאוד גבוה.
לא יודע אם הייתי מביא אותו, אך הוא ראוי ליותר הערכה ממה שרוחשים לו פה בפורום.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

הכל יחסי ובאיזה קבוצות.
אני לא רואה פסיק של כדורגל אצלנו כבר 3 שנים, ואני יכול לספור על יד אחד את המשחקים שנראינו כמו קבוצה במשך 3 שנים.
הקבוצות גם של בכר וגם של רבש נראות כמו קבוצות, לפעמים זה מצליח ולפעמים לא.
אלישע פשוט נשאר תקוע בעבר כי בינתיים הכדורגל השתנה 180 מעלות. וחצי מהתקציב שלו? איפה אתה חי? התקציב שלנו שנה שעברה היה ברמה שלהם ואף יותר לפחות לפי הכתבות באתרי האינטרנט.
דרך אגב, גם כל חובבן יכול לראות שאלישע הוא לא מאמן, ויותר גרוע עם הסגל הזה לא יכול להיות. בזמן שרבש בעונה הראשונה שלו עם חצי סגל הגיע למקום רביעי ולקח כמה דרבים בנוקאאוט מול סוזה, אלישע בעונה הראשונה שלו כמעט הוריד אותנו ליגה.
נערך לאחרונה על ידי zivmay ב 26 ינואר 2015, 21:54, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

yossi כתב:אם לנו היה כמה קילו-גרמים טובים של מזל בעונה שעברה, אז לרב״ש והפועל היה בדיוק להפך.
בתוספת לבעיות בהנהלה שנוטים לשכוח. וזו סה״כ עונה אחת. שנזכיר מה עשה אלישע בעונה הראשונה שלו כאן?

כתבו את זה פה פעם, אם היה אפשר את אלישע בתור מאמן על ורב״ש תחתיו, זה היה ציוות עם פוטנציאל מאוד גבוה.
לא יודע אם הייתי מביא אותו, אך הוא ראוי ליותר הערכה ממה שרוחשים לו פה בפורום.
יש אליו הערכה, אבל מצד שני קשה לקבל את הסגידה העיוורת למאמן שנתן עונה אחת טובה בכל הקריירה.
בדיוק כפי שאמרתי, מבחינתי הוא בגדר סימן שאלה. פוטנציאל אני מסכים שיש לו.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

היום יותר מתמיד חבל לי שגוטמן בנבחרת. וואי מה הוא היה עושה פה עם הסגל הזה...

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

zivmay כתב:הכל יחסי ובאיזה קבוצות.
אני לא רואה פסיק של כדורגל אצלנו כבר 3 שנים, ואני יכול לספור על יד אחד את המשחקים שנראינו כמו קבוצה במשך 3 שנים.
הקבוצות גם של בכר וגם של רבש נראות כמו קבוצות, לפעמים זה מצליח ולפעמים לא.
אלישע פשוט נשאר תקוע בעבר כי בינתיים הכדורגל השתנה 180 מעלות.
דרך אגב, גם כל חובבן יכול לראות שאלישע הוא לא מאמן, ויותר גרוע עם הסגל הזה לא יכול להיות.
כמו שלא יכול היה להיות יותר גרוע טרם עידן ג'ורדי במכבי שהחזיקה בתקציבים של 100 מיליון ש"ח והגיעה לכלום ושום דבר?
בחיים לא הכל נמדד במשוואות. הצלחה תלויה בהרבה מאוד גורמים. אתה קורא לדרך של אלישע אנטי כדורגל וזו זכותך,
אבל האמת שקיימת שיטה, היא פשוט לא אטרקטיבית ולא קולעת לטעמך.

אגב קרית שמונה, לך תראה משחקים שלה מהחודשיים האחרונים ותגיד לי אם היא נראית כמו קבוצה.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

קריית שמונה אמנם נמצאת במומנטום שלילי, אבל עדיין לקבוצות מאוד קשה להגיע אפילו למצב מסכן מולם. אבל בלי קשר, הם כבר הספיקו להרשים גם במשך השנים. להשוות את את מה שעושים בקריית שמונה למה דהצוות המקצועי מוציא מהפוטנציאל שלנו זה פשוט מביך.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

כל מאמן של הפועל ת"א (ובית"ר י"ם) מקבל בתקציב גיבנת אדירה של חובות עבר. כלומר גם אם כתוב שהתקציב הוא X הוא בפועל Y בגלל שמיליוני שקלים מהתקציב מיועדים לכיסוי חובות עבר ולא ניתן להשתמש בהם לבניית הסגל.
אין ספק שרן בן שמעון טעה בבחירת הסגל של הפועל ת"א בקיץ שעבר, אבל גם אין ספק שלאחר מחצית עונה הפועל ת"א השתפרה פלאים.

וכן, העובדה שאצלנו הסגל כבר בנוי ודי סגור (רוב השחקנים חתומים על חוזים ארוכים למעט שחקני הספסל) אמורה להקל על בן שמעון.

דרך אגב, אחרי קריית שמונה בן שמעון הצליח בקפריסין.
דרך אגב 2, בעונות הראשונות שלו כאן אלישע היה כישלון גדול והיה רחוק משחק אחד מלרדת ליגה עם קבוצה בעלת אחד התקציבים הגבוהים בליגה.

בניגוד למכבי ת"א, אנחנו לא מעמידים 100 מיליון שקל תקציב וגם לא 70 מיליון שקל תקציב.
אנחנו מעמידים תקציב מכובד, אבל קטן מזה של מכבי חיפה למשל. מניח שגם הפועל ת"א תקנה בשלב מסוים על ידי בעלים עשיר ותחזור להעמיד תקציבים גבוהים משלנו.
ובמילים אחרות, בניגוד למכבי ת"א, יש מצב שבעונה הבאה או בזאת שאחריה נאלץ להתמודד לא רק עם המפלצת של מכבי ת"א והמכונה של קריית שמונה אלא גם עם הפועל ת"א ומכבי חיפה טובות הרבה יותר.

אנחנו חייבים לנצל את החולשה של מכבי חיפה והפועל ת"א כדי למתג את עצמנו כאלטרנטיבה למכבי ת"א.

עם כל הכבוד לעונה שעברה, למרות שסיימנו במקום השני, עדין סיימנו את העונה במרחק של 16 נקודות ממכבי ת"א, עדין לא היינו פקטור אמיתי במירוץ לאליפות, עדין לא הופענו לפלייאוף העליון ועדין הודחנו ברגע האמת על ידי קריית שמונה בחצי גמר הגביע.
עשינו התקדמות, אבל לאור חולשת הליגה ובמיוחד חולשת הפועל ת"א ומכבי חיפה, אנחנו יכולים ליותר, אנחנו יכולים וצריכים כבר עכשיו לעשות את קפיצת המדרגה.
לצערי, למרות שהסגל הוא איכותי יותר מזה של שנה שעברה, אנחנו קבוצה פחות טובה ועדין לא מאומנת מספיק (וזאת הבעיה שלי עם אלישע והסיבה שלדעתי יש מקום להחליף אותו).

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

לאלישע יש את המעלות שלו, לצערי הן פשוט לא מספיקות בשביל תואר, בטח כשמולנו עומדת מכונה משומנת כמו מכבי. לאורך 3 שנים אין גרף שיפור בתצוגות שהקבוצה מציגה, נכון יש נפילות לכל קבוצה, אבל חודש נרפה כל כך מול קבוצות נחותות משמעותית על הנייר מראה שהעבודה שנעשית במהלך השבוע לא עובדת. עם התנאים שמקבל אלישע אני מאמין שרב״ש היה מציג כדורגל טוב יותר, בכל אופן אם נרצה לעלות מדרגה, בגילו של אלישע הוא לא מסוגל לעלות אותה יחד איתנו, זה כבר אופרה אחרת, של בית שאן ושנות ה90. מדברים פה על דרך וזמן, אסור לשכוח שאלונה פה לא שנתיים. הגיע הזמן גם להכניס תארים לארון.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

Sir Alex Ferguson כתב:כל מאמן של הפועל ת"א (ובית"ר י"ם) מקבל בתקציב גיבנת אדירה של חובות עבר. כלומר גם אם כתוב שהתקציב הוא X הוא בפועל Y בגלל שמיליוני שקלים מהתקציב מיועדים לכיסוי חובות עבר ולא ניתן להשתמש בהם לבניית הסגל.
אין ספק שרן בן שמעון טעה בבחירת הסגל של הפועל ת"א בקיץ שעבר, אבל גם אין ספק שלאחר מחצית עונה הפועל ת"א השתפרה פלאים.

וכן, העובדה שאצלנו הסגל כבר בנוי ודי סגור (רוב השחקנים חתומים על חוזים ארוכים למעט שחקני הספסל) אמורה להקל על בן שמעון.

דרך אגב, אחרי קריית שמונה בן שמעון הצליח בקפריסין.
דרך אגב 2, בעונות הראשונות שלו כאן אלישע היה כישלון גדול והיה רחוק משחק אחד מלרדת ליגה עם קבוצה בעלת אחד התקציבים הגבוהים בליגה.

בניגוד למכבי ת"א, אנחנו לא מעמידים 100 מיליון שקל תקציב וגם לא 70 מיליון שקל תקציב.
אנחנו מעמידים תקציב מכובד, אבל קטן מזה של מכבי חיפה למשל. מניח שגם הפועל ת"א תקנה בשלב מסוים על ידי בעלים עשיר ותחזור להעמיד תקציבים גבוהים משלנו.
ובמילים אחרות, בניגוד למכבי ת"א, יש מצב שבעונה הבאה או בזאת שאחריה נאלץ להתמודד לא רק עם המפלצת של מכבי ת"א והמכונה של קריית שמונה אלא גם עם הפועל ת"א ומכבי חיפה טובות הרבה יותר.

אנחנו חייבים לנצל את החולשה של מכבי חיפה והפועל ת"א כדי למתג את עצמנו כאלטרנטיבה למכבי ת"א.

עם כל הכבוד לעונה שעברה, למרות שסיימנו במקום השני, עדין סיימנו את העונה במרחק של 16 נקודות ממכבי ת"א, עדין לא היינו פקטור אמיתי במירוץ לאליפות, עדין לא הופענו לפלייאוף העליון ועדין הודחנו ברגע האמת על ידי קריית שמונה בחצי גמר הגביע.
עשינו התקדמות, אבל לאור חולשת הליגה ובמיוחד חולשת הפועל ת"א ומכבי חיפה, אנחנו יכולים ליותר, אנחנו יכולים וצריכים כבר עכשיו לעשות את קפיצת המדרגה.
לצערי, למרות שהסגל הוא איכותי יותר מזה של שנה שעברה, אנחנו קבוצה פחות טובה ועדין לא מאומנת מספיק (וזאת הבעיה שלי עם אלישע והסיבה שלדעתי יש מקום להחליף אותו).
בסופו של דבר בן שמעון היה עם דני עמוס שרצה,גרזיציץ שרצה,דמארי,ורמוט,זגורי שרצה,אבוטבול? בפועל הוא איכשהו השתחל למקום 4. אז זה כישלון מבחינת מטרות כי זה היה טופ 3 ולהתחרות במכבי. אגב לא זכור לי הצלחה שלו עם קפריסין אז אולי אתה צודק.

לפי דעתי אנחנו לא צריכים להתקרב אליהם אפילו, פשוט לעשות קניות חכמות של זרים ומכירת כשרונות עולים בכסף הגדול.(זינו,מאור) אני כן חושב שאנחנו לא מאומנים מספיק, ואנחנו מופיעים כקבוצה רק בדקות מסוימות, אבל אני לא בטוח אם יש מחליף טוב יותר, בטח שלא כרגע, כשהברזל לוהטת והיד מונפת. אם יש לך שם של מישהו חכם יותר מאלישע, טקטיקן, עם יח"צ טוב(כי בלי זה קשה למאמן להישאר 3 עונות ברצף כמו שאלישע עשה).

אגב, אתה ממש טועה כשאתה אומר ששנה שעברה הייתה כישלון. כן הפסדנו לקש בחצי גמר, ובסוף מכבי כן לקחה אליפות, אבל וואלה עד הפליאוף היינו שם ורדפנו אחריהם בפער של 3 גג 5. בסוף נחלשנו,כן, וסיימנו במקום ה2 המאוד משקר-אבל הדרך לאורך כל השנה עד הפלייאוף הייתה מעולה ולא היו תלונות. עכשיו כשמגיע הזמן הקשה אומרים יותר מזל משכל?
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

shovalb9 כתב:
בסופו של דבר בן שמעון היה עם דני עמוס שרצה,גרזיציץ שרצה,דמארי,ורמוט,זגורי שרצה,אבוטבול? בפועל הוא איכשהו השתחל למקום 4. אז זה כישלון מבחינת מטרות כי זה היה טופ 3 ולהתחרות במכבי. אגב לא זכור לי הצלחה שלו עם קפריסין אז אולי אתה צודק.

לפי דעתי אנחנו לא צריכים להתקרב אליהם אפילו, פשוט לעשות קניות חכמות של זרים ומכירת כשרונות עולים בכסף הגדול.(זינו,מאור) אני כן חושב שאנחנו לא מאומנים מספיק, ואנחנו מופיעים כקבוצה רק בדקות מסוימות, אבל אני לא בטוח אם יש מחליף טוב יותר, בטח שלא כרגע, כשהברזל לוהטת והיד מונפת. אם יש לך שם של מישהו חכם יותר מאלישע, טקטיקן, עם יח"צ טוב(כי בלי זה קשה למאמן להישאר 3 עונות ברצף כמו שאלישע עשה).

אגב, אתה ממש טועה כשאתה אומר ששנה שעברה הייתה כישלון. כן הפסדנו לקש בחצי גמר, ובסוף מכבי כן לקחה אליפות, אבל וואלה עד הפליאוף היינו שם ורדפנו אחריהם בפער של 3 גג 5. בסוף נחלשנו,כן, וסיימנו במקום ה2 המאוד משקר-אבל הדרך לאורך כל השנה עד הפלייאוף הייתה מעולה ולא היו תלונות. עכשיו כשמגיע הזמן הקשה אומרים יותר מזל משכל?
אתה קורא את ההודעות שלי לפני שאתה מגיב?
אמרתי שרן בן שמעון טעה בבחירת הסגל של הפועל ת"א בעונה הקודמת. פשוט ציינתי שלאחר חצי עונה הפועל ת"א התקדמה מבחינת כדורגל וכן שאצלנו, בניגוד להפועל ת"א, אין יותר מידי עבודה של בניית סגל כי הסגל סגור כמעט לגמרי לשנתיים הבאות.

לא אמרתי שהעונה הקודמת הייתה כישלון. מקום שני וחצי גמר גביע זה בוודאי לא כישלון. עם זאת, הסיום של העונה שעברה - המרחק ממכבי ת"א, ההדחה מחצי גמר הגביע, היכולת בפלייאוף העליון, השאירה טעם חמוץ, או יותר נכון גרמה לי להבין שאנחנו יכולים להגיע יותר רחוק.
העונה הנוכחית הייתה אמורה להיות עונה של קפיצת מדרגה. כדורגל איכותי יותר, להיות צמודים עם מכבי עד הרגע האחרון, להגיע כמה שיותר רחוק בגביע (מזכיר לכולם שבשנה שעברה קיבלנו הגרלה נוחה מאוד עד לחצי הגמר, כשגם השנה ההגרלה היא לכל הפחות סבירה). בפועל, עד עכשיו, העונה היא מאכזבת. הכדורגל הוא לא מספיק טוב, הקבוצה לא עשתה התקדמות מבחינת האיכויות שלה (למרות הצירוף של אוגו-הובאן-ארבייטמן-מליקסון וההתקדמות של בן ביטון/החזרה של אופיר מהפציעה) כשהפער ממכבי (ואפילו מקריית שמונה) גדול מאוד כשאנחנו רק בינואר.

אני חושב שאלישע הגיע למיצוי אצלנו ושהגיע הזמן למאמן חדש (גם אם יש במינוי כזה סיכון) על מנת לעשות את קפיצת המדרגה הנוספת שלא ניתן לעשות עם אלישע (וזאת לפי מה שאלישע הראה לנו עד עכשיו).

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

הכוונה של הטופיק הזה היא לצאת נגד תפיסת השחור או לבן שרווחת פה לאחרונה.

מאמן זה לא 0 או 1. יש סקאלה שלמה. אלישע לא 100, אולי גם לא 90. אבל הוא בטח לא 0 וגם לא 50. וסורי לפי התוצאות הוא גם מעל לרוב המאמנים בליגה, לדעתי גם מעל רב"ש.

לדעתי להיכנס עכשיו לאווירה של אסון - ולהחליף מאמן בינואר זה בדיוק מה שזה משדר - רק ייקח אותנו אחורה. בקיץ? יש מקום לבחון שינויים.

אני גם מבין שיש פה אנשים שלא אוהבים את אלישע, אבל די - אי אפשר להפיל עליו הכל ולא לתת לו קרדיט על כלום. אי אפשר להגיד שהיכולת של מליקסון זה אשמתו למרות שבוזגלו פורח רק אצלו. אי אפשר להאשים את התפקיד שהוא נותן לברדה בכך שהוא הבקיע רק במשחק אחד העונה, שסוארס מעמדת הבלם מבקיע ביותר.

לצורך העניין, מספיק שהיינו בועטים פנדלים כמו שצריך העונה היינו עכשיו 3 נקודות ממכבי.

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

אלישע דווקא כן 50 - נכשל!

מליקסון פרח בפולין וצרפת , שכח לשחק כדורגל?
אם הייתה תוכנית משחק , אז למליקסון היה גם למי למסור כי היה מי שיפתח לו.

ברדה לא מצליח כי הוא צריך לעשות הכל , אם תשים לב הוא אמור לשחק מאחורי החלוץ , כמעט כל התקפה שמתחילה אצלו ברגל מתחיל 30 מטר מהשער שלנו (כן שלנו!!)

הכל זה תוכנית משחק.

לכל קבוצה יש את המשבר שלה במהלך עונה , ולכל שחקן יש את הרגעים הפחות טובים שלו - לא ייתכן שמתוך 4-5 כוכבים גדולים בקבוצה רק 1 מתפקד (וגם לא תמיד) כבר 20 משחקים.

סלח לי חבר , לא פוטר אותו משום אחריות , זה אך ורק הוא.
והוא גם לא מתבייש להגיד בסוף משחקים גרועים שלנו שהוא מרוצה בגדול מהיכולת , או שהכושר שלנו לא רע אחרי ערימה של פציעות בכל משחק.

למה אתה כל הזמן מגן עליו? למה קשה כל כך לקבל את העובדה שהאחראיות עליו והוא לא מסוגל לקחת אותה.
וגם אני לא בדעה שרב"ש יביא לנו אליפות , אבל בלי שום קשר לב"ש , לפחות אצל רב"ש יש טביעת עין של מאמן וכולם רואים את זה , גם אם היא לא מצליחה.
אצלנו כלום - ראה פוסט "קבוצה שבאה לשחק על תיקו" - ותחזור אליי עם זה שזה לא בידיים של המאמן איך שאנחנו נראים.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

שלח תגובה