חלוץ דחוף!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

Re: חלוץ דחוף!

שליחה על ידי shovalb9 »

שמעון א כתב:אבוחצירה או תורג׳מן.
אישית, אני מעדיף את אבוחצירה אבל גם תורג׳מן מעולה.
הפוך גוטה, הפוך.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

dor69 כתב: טוטו כרגע נמצא בכושר פנטסטי. סין זה אמנם כסף אבל שם אף אחד לא ישמע עליו ואני מאמין שבגלל זה הוא לא לקח את ההצעה ישר. לעומת זאת, פה הוא ימשיך בכושר הנהדר שלו ויכול לחזור לאירופה כבר הקיץ מקסימום קיץ הבא מהדלת הראשית
אהה בסין לא ישמעו עליו , אבל בבמה המרכזית של אירופה הפועל "מובלי" באר שבע הוא ייחשף לעולם?
נו באמת..
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
sasa

שליחה על ידי sasa »

מעצבן שאנחנו צריכים לחכות ששחקן כלשהו יקבל שחרור כדי להחתים אותו
בתכלס אף אחד ממי שיביאו לא ירצה\רצה לבוא לפה.
אם היה יכול היה נשאר בקבוצה שלו (בדש..תמוז..אבחוצירא..תורג'מן..שכטר..עטר..)
מצד אחד סבבה שאלונה לא מתפזרת עם מחירים וכאלה
מצד שני עדיין רואים אותנו כ"קבוצה קטנה"
קשה להתחזק ככה

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

לא אבוחצירא ולא תורג׳מן, רק טוטו תמוז! ואם טוטו לא יבוא אז לא להביא אף אחד, חבל על הכסף.

רוצים להביא איזה תורג׳מן או שחקן בינוני אחר? עדיף להביא בהשאלה ולראות מה הם שווים לפני שמחתימים אותם לחוזה ארוך.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

לפי מה שהבנתי פטרלול דורשים על טוטו 1.5 מיליון יורו, וזה לא כולל משכורת.. אז כן.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

doctorslayer כתב:
אהה בסין לא ישמעו עליו , אבל בבמה המרכזית של אירופה הפועל "מובלי" באר שבע הוא ייחשף לעולם?
נו באמת..
הפועל ״מובלי״ באר שבע תשחק לפחות במוקדמות הליגה האירופית ולדעתי אם לא ישרה משהו קריטי היא גם יכולה בהחלט להגיע לבתים (תלוי הגרלות כמובן). בסין הוא ייעלם מהרדאר האירופי.
מה גם שסוכנים מהליגות כמו הבלגית מגיעים לישראל לראות שחקנים כי פשוט יש פה כמה שחקנים שיכולים לתרום להם בכלום כסף.
השאלה היא מה טוטו יבחר. עכשיו תהייה שלי- רק אני חושב שגם עניין הרגש משחק פה? מה מעניין בסין? לא יותר מרגש להיות בכדורגל האירופי? או אפילו בביצה המקומית המסריחה אבל המאוד מרגשת שלנו כישראלים שנושמים ומכירים אותה?

סמל אישי של משתמש
pirlo21

שליחה על ידי pirlo21 »

די לפמפם את השם טוטו.
אם הוא חוזר לארץ זה רק למכבי ת"א.
הוא בשיא הקריירה נתן עונה גדולה , בסוף העונה הקבוצה שלו הולכת להתפורר וגם אם בחלון הנוכחי הוא יישאר שם בקיץ הוא יימכר לקבוצה אחרת באירופה .
הסיכוי היחיד שהוא יחזור למכבי זה אם הוא יחשוב שלמכבי יש צאנס ריאלי להגיע לצמפיונס לפי החיזוק שהם יביאו לקראת העונה הבאה .
תפסיקו לחיות באשליות.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

ran כתב:שימו לב מה אומר אלישע אחרי המשחק (כתבה בוואלה) :

על האפשרות שבאר שבע תבצע רכש, אמר לוי: "אם הסתכלת היום, חוץ מבוזגלו לא היה לי שחקן התקפה אחד להכניס. זה מצב שהוא לא שכיח, כי יש לנו את גבאי ומליקסון. אנחנו הבקענו הכי הרבה אחרי מכבי תל אביב. יש לנו סגל טוב ויציב בלי הרבה שינויים. אנחנו רוצים להתחזק בעוד שחקן אחד ונעשה מאמץ עד הרגע האחרון".

אין לי עוד מילים על המאמן הזה , משחרר חלוץ ואחר כך בוכה שאין לו שחקן התקפה להכניס . פשוט בנאדם הזוי !
מה גם שברדה נפצע בסביבות הדקה ה-38 , אף שחקן לא קם מהספסל להתחמם(מה שכן היה קורה בכל קבוצה נורמלית בעולם), במשך לפחות 5 דקות ברדה שוכב מחוץ למגרש ונתפר בגבה , ואם הוא לא יוכל להמשיך ? ואם יש לו זעזוע ונצטרך חילוף ? הדברים הקטנים האלה זה שכונה שאנחנו חייבים לסיים אותה .

עדיין לא קלטת שהוא בנאדם שפועל על פי הרגע?
הוא לא חושב רחוק, הוא לא מתכנן לפרטי פרטים. וכמו שהוא מתנהל כך אנחנו נראים.
ושיפסיק לבכות, יש לו סגל בן זונה שכל מאמן בליגה היה מתחנן לעבוד מעליו.
כל ראיון איתו יותר מביך מהקודם, כרגע הוא מרגיש את עוינות הקהל אז הוא חוזר לתרץ.
כמו שאמרתי, פועל על פי דחפים של הרגע.

שלח תגובה