אתמול זה קרה וגם באשדוד, אבל ברמה מסוימת. הבעיה היא שאחרי המשחק לא שארים מספיק אנשים כדי לתת לזה קול מספיק חזק, וגם שהרבה אנשים נגררים ונסחפים אחרי העדר.הפועלעולה כתב:צריך לעשות משהו נגד זה. כשיהיו אנשים שיקללו את אביה שהארגון + אנשים שפויים מסביב ישירו לו את השיר שחקן, או נניח בשבת אם יהיה 0-0 נגד הפועל במחצית והקהל יתן את הבוז המוכר שלו, ששער 5 יעודד ואני מאמין שגם אנשים משער 2/3/6 יצטרפו.. אסור לתת לאותם אנשים את הטון ביציע.
סיכום משחק
Re: סיכום משחק
אמרתי כבר אחרי המשחק נגד אשדוד.
תתחילו לגדל ביצים,אל תעשו חשבון,לבכות כאן על הקהל לא יעזור לכם,תעשו מעשה,אתם צריכים להיות הקול השפוי ביציע.
גילוי נאות,אני לא יושב בגוש המעודד,אלה בדיוק במקומות שאתם מדברים עליהם ששם כל אוהד חושב שהוא פפ.
אני כל הזמן מתווכח איתם,שהם מקללים,אני צועק עליהם ויש ויכוחים נכון.
אבל באמצעות המהלך הזה,הויכוח מתנקז אליי ולא לדשא ולשחקנים
תתחילו לגדל ביצים,אל תעשו חשבון,לבכות כאן על הקהל לא יעזור לכם,תעשו מעשה,אתם צריכים להיות הקול השפוי ביציע.
גילוי נאות,אני לא יושב בגוש המעודד,אלה בדיוק במקומות שאתם מדברים עליהם ששם כל אוהד חושב שהוא פפ.
תרשו לי לא להצטרף לחגיגה מסביב למליקסון. זה קצת עצוב שבאמצע פברואר אנחנו מתלהבים
ונרגשים משער שדה של מאור מול מכבי יבנה החלשה.
לגבי המשחק, חוץ מהתוצאה (שבגביע זה החשוב) אני לא לוקח כלום, מעבר לכך שעצוב שנאסר
חילוף שלישי מול מכבי יבנה, במיוחד בכושרו.
לגבי המשחק, חוץ מהתוצאה (שבגביע זה החשוב) אני לא לוקח כלום, מעבר לכך שעצוב שנאסר
שמח בשביל מליקסון על הבישול והגול.
אבל אני ספרתי גם 6 איבודי כדור ב 20 דקות.
מאור חייב להתחיל לשחק פשוט. אנחנו יודעים שהוא שחקן טוב. הוא לא חייב לנסות להראות לנו את זה בכח. שחק פשוט - וגם המספרים יגיעו.
אבל אני ספרתי גם 6 איבודי כדור ב 20 דקות.
מאור חייב להתחיל לשחק פשוט. אנחנו יודעים שהוא שחקן טוב. הוא לא חייב לנסות להראות לנו את זה בכח. שחק פשוט - וגם המספרים יגיעו.
נערך לאחרונה על ידי שמעון א ב 11 פברואר 2015, 10:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
דווקא אחרי אתמול אני משאיר את מליקסון להיות האס מהספסל (חייב לנוח הבחור) וגורדנה באנקר בהרכב שלי מתחת לחלוץ
אם אתה לא בא עם ילדים קטנים תגיע לגוש המעודד להשפיע.אדום זקן כתב:אמרתי כבר אחרי המשחק נגד אשדוד.
- OMERREMO33
שחקן חשוב מאוד, וגם אם רק בפברואר נתחיל להרוויח אותו עדיין נצא נשכריםאריק כתב:תרשו לי לא להצטרף לחגיגה מסביב למליקסון. זה קצת עצוב שבאמצע פברואר אנחנו מתלהבים
וואלה מה אני אגיד לך הלוואי ויכולתי.אריק כתב:
אם אתה לא בא עם ילדים קטנים תגיע לגוש המעודד להשפיע.
אבל אני בזמן משחק,בקושי נושם.
את תרומתי הצנועה אני אמשיך לתת בויכוחים עם אילו שמפריעים לכם.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מספיק להתרגש מכל כותרת.
תמיד יהיו את אלה שיקללו, וכל עוד מדובר בקומץ לא צריך להתרגש בכלל.
בסוף המשחק קראו לאילוז ליציע ועודדו אותו.
לאורך המשחק היה עידוד טוב מאוד בגוש.
מבחינה מקצועית, מחצית ראשונה של אנטי כדורגל שרק במזל לא ספגנו ונכנסו בה לצרות (הצלה מדהימה של לבקוביץ), במחצית השנייה אחרי השער (שנראה היה בנבדל) השתחררנו ופתאום הראנו כמה כישרון יש בקבוצה.
לדעתי השינוי במחצית השנייה היה בעיקר בזכות אליניב שעלה בטירוף והיה מאוד פעיל כשהוא גם סחט את הקרן שהובילה לגול ובכלל לחץ בלי הפסקה את ההגנה של יבנה.
מילה טובה גם לארבייטמן שאתמול כמו במשחקים האחרונים נראה כמו שחקן רעב, נלחם, דורש את הכדור, מדליק את הקהל, חד מול השער, זה החלוץ שכל כך רצינו לראות.
הייתי פותח עם אותו הרכב במשחק הליגה מול הפועל ת"א.
במקרה הצורך אפשר להעלות את נאסר ומליקסון מהספסל.
תמיד יהיו את אלה שיקללו, וכל עוד מדובר בקומץ לא צריך להתרגש בכלל.
בסוף המשחק קראו לאילוז ליציע ועודדו אותו.
לאורך המשחק היה עידוד טוב מאוד בגוש.
מבחינה מקצועית, מחצית ראשונה של אנטי כדורגל שרק במזל לא ספגנו ונכנסו בה לצרות (הצלה מדהימה של לבקוביץ), במחצית השנייה אחרי השער (שנראה היה בנבדל) השתחררנו ופתאום הראנו כמה כישרון יש בקבוצה.
לדעתי השינוי במחצית השנייה היה בעיקר בזכות אליניב שעלה בטירוף והיה מאוד פעיל כשהוא גם סחט את הקרן שהובילה לגול ובכלל לחץ בלי הפסקה את ההגנה של יבנה.
מילה טובה גם לארבייטמן שאתמול כמו במשחקים האחרונים נראה כמו שחקן רעב, נלחם, דורש את הכדור, מדליק את הקהל, חד מול השער, זה החלוץ שכל כך רצינו לראות.
הייתי פותח עם אותו הרכב במשחק הליגה מול הפועל ת"א.
במקרה הצורך אפשר להעלות את נאסר ומליקסון מהספסל.
- ForeverRed
המנוחה שניתנה לנסאר מובנת לחלוטין.
היה עליו הרבה עומס לאחרונה, לאחר שלא שיחק באופן סדיר בתחילת העונה.
צריך לחזור להרכב בשבת.
היה עליו הרבה עומס לאחרונה, לאחר שלא שיחק באופן סדיר בתחילת העונה.
צריך לחזור להרכב בשבת.
היה אחלה משחק כיאה למשחק גביע בתנאים לא קלים.
מעטים מאד משחקי הגביע שנגמרים בתבוסות קלות. ההיפך, בשנים האחרונות יש הרבה יותר סנסציות או משחקים כמו מכבי תא אשקלון מאשר משחקים חד צדדיים מהדקה הראשונה.
מעטים מאד משחקי הגביע שנגמרים בתבוסות קלות. ההיפך, בשנים האחרונות יש הרבה יותר סנסציות או משחקים כמו מכבי תא אשקלון מאשר משחקים חד צדדיים מהדקה הראשונה.
אני יודע שזה יבוא פה לא טוב אבל יש לי הרגשה שרובי לבקוביץ יכול להיות שוער ראשון.
הוא שיחק בלי שום פיק בירכיים וראינו שהוא יודע גם לקפוץ כשצריך.
גם בגביע הטוטו אם אני זוכר נכון נגד מכבי פתח תקוה הוא שמר על שער נקי כאשר משחק ההגנה שלנו היה חדיר מאוד (בלי הובאן, הוגו נבחן, ברדה, אופיר) זוכר לפחות הצלה שלו באחד על אחד.
לבחור יש ביצים.
גם בגביע הטוטו אם אני זוכר נכון נגד מכבי פתח תקוה הוא שמר על שער נקי כאשר משחק ההגנה שלנו היה חדיר מאוד (בלי הובאן, הוגו נבחן, ברדה, אופיר) זוכר לפחות הצלה שלו באחד על אחד.
לבחור יש ביצים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
הרגשתי שיש שוער בשער, למרות שלמעט ההצלה במחצית הראשונה לא ממש נבחן. אהבתי את הוצאת הכדור שלו , למרות שזה קרה בעיקר בזכות זה שאי אפשר היה לבעוט במשחק אתמול... בגדול כמעט ולא נאלץ להראות מה הוא יודע, אבל שידר ביטחון.
גדי כתב:אני יודע שזה יבוא פה לא טוב אבל יש לי הרגשה שרובי לבקוביץ יכול להיות שוער ראשון.
לבחור יש ביצים.
האמת גם זה עבר לי בראש אתמול , אבל בשביל לדעת את זה צריך לקבל החלטה לגבי אגידה.
אתה ממשיך? סבבה
אתה לא? לבקוביץ עובר להיות שוער ראשון וככה אפשר לבחון אותו עד סוף השנה.
[glow=red]United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]

סבבה - אם לא יעמוד למבחן יותר רציני אז לא נדע. חייב לדעתי לקבל הזדמנות בליגה. בדיעבד יתכן שחבל שאג'ידה לא היה באליפות אפריקה. ללבקוביץ יש קבלות בליגת העל וידוע ששוערים מגיעים לשיא בגיל מתקדם יותר. הוא בן 25 - זה הזמן שלו.סניור כתב:הרגשתי שיש שוער בשער, למרות שלמעט ההצלה במחצית הראשונה לא ממש נבחן. אהבתי את הוצאת הכדור שלו , למרות שזה קרה בעיקר בזכות זה שאי אפשר היה לבעוט במשחק אתמול... בגדול כמעט ולא נאלץ להראות מה הוא יודע, אבל שידר ביטחון.
מה יקרה אם שנה הבאה הוא יעבור לקבוצה כמו הפועל תל אביב ויהיה תותח על ? נגיד עוד פעם שפספסנו יהלום (קהת למשל)
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה