באר שבע - הפועל ת"א, שבת, 19:20.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
bs war

Re: באר שבע - הפועל ת"א, שבת, 19:20.

שליחה על ידי bs war »

הם קבוצה מצחיקה. יהיה מביך אם לא ננצח.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

Totti כתב:בשום אופן לא מוריד את שלומי לספסל.
תעשו אילו רוטציות שתרצו אל תגעו בשלומי.
הוא בזון מטורף ואין להגנת הפועל תשובות אליו.

אני הייתי מחזיר את אילוז לספסל, אם יש נקודת חוזק בהפועל אלה שחקני קו מהירים דוגמת זגורי, יחזקאל, רייכרט ושות'...אילוז הוכיח בעבר שהוא מעט מתקשה להתמודד איתם. ומלבד זאת, דור מלול. מגיע לילד הזה יותר הזדמנויות ואני לא לגמרי בטוח שאילוז ראוי לקרדיט נוסף ב-11 אחרי המשחק הפושר בגביע
מסכים איתך לגבי שלומי, הוא בכושר מטורף כשהוא כובש 5 שערים בשלושת המשחקים האחרונים, צריך לתת לו להמשיך ולכבוש, יש לו גם חיבור טוב עם הקהל, הרבה פעמים ברגעים מתים הוא פתאום עושה איזה ריצה מטורפת ולוקח כדור ואז מדליק את הקהל עם התנועות ידיים, הוא חייב לפתוח.
בנוגע לאילוז לא חושב שצריך לרדת לספסל, במיוחד שזגורי לא משחק בגלל צהובים, אני מעדיף לפתוח איתו, הוא היה יחסית בסדר נגד יבנה, ואם נאסר ישחק כשחקן אגף בימין הוא גם ייתן את העזרה הנדרשת לאילוז. מבחינתי עדיף לתת למלול להיכנס כמחליף לחלק ההתקפי כי שם הוא באמת מראה יכולות בכל משחק שהוא שיחק עד עכשיו בניגוד למשחקים הבודדים שהוא שיחק כמגן.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

מקבל את הסידור שלך איש כחול
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

לדעתי האישית גם ברדה יכול לפתוח במידה ונאסר יפתח גם, כלומר ברדה באגף במקום בוזגלו, אבל אני מעדיף שנשחק עם בוזגלו ונסאר באגפים ועם גורדנה מתחת לחלוץ וארבייטמן חלוץ בודד, זה המערך הכי טוב שאפשר לעלות איתו, אגב לא בטוח גם שאם אני אלישע אני מכניס את ברדה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב:לדעתי האישית גם ברדה יכול לפתוח במידה ונאסר יפתח גם, כלומר ברדה באגף במקום בוזגלו, אבל אני מעדיף שנשחק עם בוזגלו ונסאר באגפים ועם גורדנה מתחת לחלוץ וארבייטמן חלוץ בודד, זה המערך הכי טוב שאפשר לעלות איתו, אגב לא בטוח גם שאם אני אלישע אני מכניס את ברדה.
אוסטין
מלול אופיר
סוארס טאהה
הובאן גורדנה
ברדה בוזגלו נאסר
שלומי

אם כבר רוטציה, מישהו חייב להעיר את הענק מניגריה שמטייל על המגרש יותר מידי במשחקים האחרונים.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

דר אדום בנשמה כתב:לדעתי האישית גם ברדה יכול לפתוח במידה ונאסר יפתח גם, כלומר ברדה באגף במקום בוזגלו, אבל אני מעדיף שנשחק עם בוזגלו ונסאר באגפים ועם גורדנה מתחת לחלוץ וארבייטמן חלוץ בודד, זה המערך הכי טוב שאפשר לעלות איתו, אגב לא בטוח גם שאם אני אלישע אני מכניס את ברדה.
נראה לי שקצת נסחפים עם הביקורת לברדה, איך שחקן כמו ברדה לא מתאים אפילו כשחקן ספסל להפועל ב"ש? אני מסכים שהוא בתקופה פחות טובה ולא שווה כרגע הרכב ראשון, אבל מפה ועד לא להכניס אותו אפילו בתור חילוף נראה לי שאתה קצת מחמיר איתו. אולי משחק הבא נשלח אותו ליציע שלא יתלבש גם. תהיו רציניים, ברדה שחקן טוב ומוכח גם בליגה שלנו וגם בליגה הבלגית והוא בתקופה קצת לא טובה, ברגעים כאלו נמדדת קבוצה חזקה ואנחנו והצוות המקצועי צריכים לעזור לו ככל שאנחנו יכולים כדי לחזור לעצמו, ברדה צריך לעלות כמחליף לדעתי באגף ולחזור לשחק פשוט עד שיצבור שוב את הביטחון שאבד לו, אני גם לא רואה שלושה חילופיים שרואיים לעלות לפניו ברוטציה במידה והוא על הספסל וגורדנה מחליף אותו.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

blueman כתב: נראה לי שקצת נסחפים עם הביקורת לברדה, איך שחקן כמו ברדה לא מתאים אפילו כשחקן ספסל להפועל ב"ש? אני מסכים שהוא בתקופה פחות טובה ולא שווה כרגע הרכב ראשון, אבל מפה ועד לא להכניס אותו אפילו בתור חילוף נראה לי שאתה קצת מחמיר איתו. אולי משחק הבא נשלח אותו ליציע שלא יתלבש גם. תהיו רציניים, ברדה שחקן טוב ומוכח גם בליגה שלנו וגם בליגה הבלגית והוא בתקופה קצת לא טובה, ברגעים כאלו נמדדת קבוצה חזקה ואנחנו והצוות המקצועי צריכים לעזור לו ככל שאנחנו יכולים כדי לחזור לעצמו, ברדה צריך לעלות כמחליף לדעתי באגף ולחזור לשחק פשוט עד שיצבור שוב את הביטחון שאבד לו, אני גם לא רואה שלושה חילופיים שרואיים לעלות לפניו ברוטציה במידה והוא על הספסל וגורדנה מחליף אותו.
אני מחסידי אליה, הוא משה רבנו שהוביל את עם ישראל אל הארץ המובטחת מבחינתי.
לא ספסול ולא יציע יעזרו לו, רק הפנמה שביטחון צוברים בעזרת פעולות פשוטות ויעילות.
במחצית השנייה ביבנה ניכר שהוא תפס את העניין ולא ניסה בכוח את הסלאלומים על חצי מגרש והדריבל חסר הסיכוי.
אם יתמיד בכל משחק להיכנס אליו בהדרגה וללא רצון לטרוף את המגרש בכח, הוא יחזור לעצמו ויתן כאן מספרים ויכולת שכולנו אוהבים

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

blueman כתב: מסכים איתך לגבי שלומי, הוא בכושר מטורף כשהוא כובש 5 שערים בשלושת המשחקים האחרונים, צריך לתת לו להמשיך ולכבוש, יש לו גם חיבור טוב עם הקהל, הרבה פעמים ברגעים מתים הוא פתאום עושה איזה ריצה מטורפת ולוקח כדור ואז מדליק את הקהל עם התנועות ידיים, הוא חייב לפתוח.
בנוגע לאילוז לא חושב שצריך לרדת לספסל, במיוחד שזגורי לא משחק בגלל צהובים, אני מעדיף לפתוח איתו, הוא היה יחסית בסדר נגד יבנה, ואם נאסר ישחק כשחקן אגף בימין הוא גם ייתן את העזרה הנדרשת לאילוז. מבחינתי עדיף לתת למלול להיכנס כמחליף לחלק ההתקפי כי שם הוא באמת מראה יכולות בכל משחק שהוא שיחק עד עכשיו בניגוד למשחקים הבודדים שהוא שיחק כמגן.

מזכיר לי שבשלישי דפק ספרינט של מגרש שלם כדי לחטוף כדור ליד הרחבה שלנו, איפשהו בדקות המתות במחצית הראשונה. כמובן שזה הרים את היציע. אני מת עליו :)

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

Totti כתב: אתה צודק אחי, טעות שלי.
שלומי כל המשחק בנבדל.
אולי נשחרר אותו ונחזיר את פלט...?

זה החלוץ שלך והוא בכושר הכי טוב בארץ היום, חלאס עם הזלזול המרגיז הזה
מה הקשר פלט? אני האחרון שירצה להחזיר אותו לכאן.
דובב חלוץ לא פחות טוב משלומי ואני מקווה שהוא יפתח כי הוא בניגוד לשלומי לא נכנס ל-200 נבדלים במשחק.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

zahipan כתב: מה הקשר פלט? אני האחרון שירצה להחזיר אותו לכאן.
דובב חלוץ לא פחות טוב משלומי ואני מקווה שהוא יפתח כי הוא בניגוד לשלומי לא נכנס ל-200 נבדלים במשחק.
נבדלים או לא נבדלים, שלומה לא צריך יותר משני מצבים במשחק כדי לכבוש, במשחק נגד אשדוד הגיע לשלושה מצבים אם אני זוכר נכון וכבש 2, במשחק נגד עכו כנ"ל ומול יבנה אני חושב שזה היה גול משני מצבים. הוא חם ואין טעם להוציא אותו בתקופה שהוא טוב

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

zahipan כתב: מה הקשר פלט? אני האחרון שירצה להחזיר אותו לכאן.
סבבה גבר

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

קונה 1-0 לנו.

שוב פעם אתם כקהל בדיוק כמו הקבוצה , יהירים וזחוחים.
אחרי 3-0 לא הכי מרשים (בלשון המעטה עם המחצית הראשונה הזוועתית) , פתאום באים עם האף למעלה , 3-0 קל על הפועל ת"א אומרים פה.
חברים , כנראה ששכחתם , מילא שהפסדנו להם בבלומפילד , אבל קיבלנו מהם 3 שערים , מהקבוצה בין החלשות בליגה.
קיצור לרדת מהעץ , עפתם על עצמנו.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

doctorslayer כתב:קונה 1-0 לנו.

שוב פעם אתם כקהל בדיוק כמו הקבוצה , יהירים וזחוחים.
אחרי 3-0 לא הכי מרשים (בלשון המעטה עם המחצית הראשונה הזוועתית) , פתאום באים עם האף למעלה , 3-0 קל על הפועל ת"א אומרים פה.
חברים , כנראה ששכחתם , מילא שהפסדנו להם בבלומפילד , אבל קיבלנו מהם 3 שערים , מהקבוצה בין החלשות בליגה.
קיצור לרדת מהעץ , עפתם על עצמנו.
חלאס דוקטור, תן לנו לקוות ולראות כדורגל טוב ושערים מקבוצה שהחלק הקדמי שלה מורכב מפיגורות אחד אחד.

אנחנו לא זחוחים, למדנו לחיות גם עם אכזבות כמו ש-40 השנים האחרונות מעידות. אין פה שמץ של זלזול או גרם של יהירות.
מציאות יבשה הלכה למעשה,

מליקסון, אוגו, ברדה, שלומי, בוזגלו, הובאן, גורדנה ושות' אמורים לספק לנו כדורגל הרבה יותר טוב ואיכותי מזה שאנחנו רואים ולשם אנחנו שואפים

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

Totti כתב: חלאס דוקטור, תן לנו לקוות ולראות כדורגל טוב ושערים מקבוצה שהחלק הקדמי שלה מורכב מפיגורות אחד אחד.

אנחנו לא זחוחים, למדנו לחיות גם עם אכזבות כמו ש-40 השנים האחרונות מעידות. אין פה שמץ של זלזול או גרם של יהירות.
מציאות יבשה הלכה למעשה,

מליקסון, אוגו, ברדה, שלומי, בוזגלו, הובאן, גורדנה ושות' אמורים לספק לנו כדורגל הרבה יותר טוב ואיכותי מזה שאנחנו רואים ולשם אנחנו שואפים
אני כבר שומע וקורא את זה מעל חצי עונה.
לא לוקחים תארים עם שמות , לוקחים עם יכולת - ואם מסתכלים על העונה עד כה , היא יותר מדי לוקה בחסר בשביל הניפוח חזה הזה בתגובות פה מול הפועל ת"א.
תמיד תזכור שגודל האכזבה כגודל הציפיה
מעדיף כבר פשוט לקוות ל1-0 וזהו , את המגרש אנחנו לא נשטוף - בואו נהיה ריאלים.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

doctorslayer כתב:
אני כבר שומע וקורא את זה מעל חצי עונה.
לא לוקחים תארים עם שמות , לוקחים עם יכולת - ואם מסתכלים על העונה עד כה , היא יותר מדי לוקה בחסר בשביל הניפוח חזה הזה בתגובות פה מול הפועל ת"א.
תמיד תזכור שגודל האכזבה כגודל הציפיה
מעדיף כבר פשוט לקוות ל1-0 וזהו , את המגרש אנחנו לא נשטוף - בואו נהיה ריאלים.
לא יודע על איזו אכזבה אתה מדבר ידידי,
אני את עונת 2014-2015 קיפלתי בסמי עופר.

הכל שעשוע...

שלח תגובה