זמן בוזגלו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

Re: זמן בוזגלו

שליחה על ידי הפועלעולה »

דר אדום בנשמה כתב: טוטי לאחרונה אני מסכים עם הרבה דברים שרשמת אבל אתה טועה פה ובגדול, החוסר ביכולת קבוצתית והעובדה שהקבוצה לא מאומנת גורמת לעליות וירידות ביכולת אישית של השחקנים ובמקום שיהיה משחק קבוצתי שמדיי פעם יהיה תלוי על משחק אישי של שחקן כזה או אחר המשחק תלוי רק על משחק אישי וששחקנים לא מצליחים הם מאבדים את זה או להפך כמו עונה שעברה ששחקנים מצליחים הם נכנסים לזון.
בקיצור ההוכחה החוכת לכך שהיכולת הקבוצתית לא קיימת היא לראות את בוזגלו ואת נסאר עונה שעברה כפי שרשם זיומאי.

כמה שאני לא סובל את הראיונות של רב"ש איתו היינו בשלב הזה אולי לא מועמדים לאליפות אבל היינו רואים קבוצה שתלויה בעצמה ולא בשחקן כזה או אחר...
ובמכבי זה לא ככה? טב"ח התחיל חזק, נחלש. מיכה אפ אנד דאון כל החיים שלו. זהבי לא פוגע כמה משחקים.

או ק"ש שאתם כל כך מעריכים. בתחילת העונה קהת היה כוכב ומאז הוא בקושי עושה משהו. היה את אופיר מזרחי שכיכב ועכשיו הוא בספסל, כנ"ל רוג'רס קולה ומנגה גם בדומה לבוזגלו תקוע עם המספרים שלו כמה משחקים.

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

הפועלעולה כתב: ובמכבי זה לא ככה? טב"ח התחיל חזק, נחלש. מיכה אפ אנד דאון כל החיים שלו. זהבי לא פוגע כמה משחקים.

או ק"ש שאתם כל כך מעריכים. בתחילת העונה קהת היה כוכב ומאז הוא בקושי עושה משהו. היה את אופיר מזרחי שכיכב ועכשיו הוא בספסל, כנ"ל רוג'רס קולה ומנגה גם בדומה לבוזגלו תקוע עם המספרים שלו כמה משחקים.
הדוגמאות שהבאת פה מוכיחות שאנשים מגיבים פה רק בשביל להגיד "רשמתי" או "אמרתי לכם"
אם אין לאנשים משהו חכם להוסיף אז לפעמים עדיף פשוט לא להגיב.
גם אני לא מת על אלישע אבל מעריך מאוד את מה שהוא עשה כאן בכמעט 3 שנים שאגב לשרוד פה 3 שנים זה הישג כשלעצמו.
לתלות כל דבר באלישע זה מגוחך וגורם למי שעושה את זה להיראות רע, תבינו כבר!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yanivnew91 כתב: הדוגמאות שהבאת פה מוכיחות שאנשים מגיבים פה רק בשביל להגיד "רשמתי" או "אמרתי לכם"
אם אין לאנשים משהו חכם להוסיף אז לפעמים עדיף פשוט לא להגיב.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

zivmay כתב:המצב שלו ממש לא מפתיע, פשוט עוד אחת מההשלכות לקבוצה לא יציבה. פעם ארבייטמן יתפוצץ בחודש וחצי, פעם הבאה נאסר ואחרי זה שוב בוזגלו. מקרה דומה היה שנה שעברה(זה התחיל עם נאסר).
תשמע אחי אתה באמת מתיש..
נשבר הזין שכל דיון אתה מכניס כמה הכל בגלל האי יכולת אימון של אלישע, הבנו אחי שחרר..
על צמחיתה של דאעש הוא לא אשם?

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

RedHell כתב:
תשמע אחי אתה באמת מתיש..
נשבר הז** שכל דיון אתה מכניס כמה הכל בגלל האי יכולת אימון של אלישע, הבנו אחי שחרר..
פעם הבאה אני אתחשב בך.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

RedHell כתב:
תשמע אחי אתה באמת מתיש..
נשבר הז** שכל דיון אתה מכניס כמה הכל בגלל האי יכולת אימון של אלישע, הבנו אחי שחרר..
אני באמת אומר לכם שאתם מבזבזים אוויר על הבחור.
אין לו שום דבר חכם להגיד,הוא מנסה בכוח לקדם את האגנדה שלו,פשוט אסור להתייחס יותר.
אה..ואני מאנייק אם הוא היה ביותר מ4 משחקים העונה.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

RedHell כתב:
תשמע אחי אתה באמת מתיש..
סקופ! בגלל אלישע השלג לא נערם....

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

לפי מה שאתה אומר, את מנייאק די רציני- אדום זקן.
ד"א לא קישרתי שום דבר לאלישע. אלא למצב הקבוצה בכללי. אבל ככה זה שיש עליהום והסתה על ידי האיש הזקן.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

zivmay כתב:לפי מה שאתה אומר, את מנייאק די רציני- אדום זקן.
ד"א לא קישרתי שום דבר לאלישע. אלא למצב הקבוצה בכללי. אבל ככה זה שיש עליהום והסתה על ידי האיש הזקן.
ש10 אנשים אומרים שאתה שיכור כדאי שתבדוק את עצמך.
עכשיו יאללה 5 בצהריים יום שישי,איך אומרים אצלנו,שיר תנעש,לך לישון ילד.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

zivmay כתב:לפי מה שאתה אומר, את מנייאק די רציני- אדום זקן.
אין קשר לעליהום והסתה.
אני בדר"כ מאוד משתדל להתייחס לגופו של עניין ולא לגופו של כותב, אבל חייב להודות שאתה אחד המשתמשים הכי מתישים בפורום. 90 אחוז מההודעות שלך חוזרות על עצמן ללא קשר לנושא הדיון, והמסר אף פעם לא משתנה.

חבל, כי נראה שאתה מסוגל לתרום הרבה יותר לשיח כאן.
ולא שאני מחפש לנגח חלילה, רק אומר לך איך זה נראה מהצד.

שבת שלום!

שלח תגובה