הפינה הפסימית מחזור 24

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גדי

Re: הפינה הפסימית מחזור 24

שליחה על ידי גדי »

RedHell כתב:אופיר דוידזאדה, אין לי מילים כבר הכי חלש העונה בכל פרמטר נראה פשוט רע רע רע.

ניהול המשחק של אלישע אתמול היה ברמה של ועדת חקירה, אין לי מושג על סמך מה החילופים האלה אבל רק על הניהול אתמול היום ב8 כבר אלונה הייתה צריכה לשלוח אותו הביתה(אני מקצין בכוונה למרות שאני נחשב אחד מהמתונים), לא ייתכן שתוציא את השחקן הכי חם וחשוב במשחק, לא ייתכן שהכניס את ארבייטמן כשמהשנייה הראשונה כולם רואים שהוא פשוט לא יכול לזוז ותחמיר גם את הפציעה שלו (ד"א שלומי לא חף מפשע בכלל).
אלישע אתמול הראה בדיוק למה צריך בסוף העונה להגיד לו שלום להתראות ותודה רבה.
אבל אומרים שברדה עלה חולה למשחק.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

yedidel כתב:
דווקא אני חושב ששיחקנו נכון.
הבעיה היתה עם גורדנה ובוזגלו - היו להם 3-4 מצבים במחצית השנייה לתת כדור לגול והסתבכו יותר מדי. גורדנה לבד היה 3 פעמים במצב של מסירה פנויה להעמיד שחקן מול השער במתפרצות.
מבחינת התבססות על מהירות, אני גם חושב שהבחירה לשחק כך נכונה בשלב ההוא של המשחק. אין מחלוקת.
הבעיה היא איך עשינו את זה. הסיבוך הזה שציינת, נבע לדעתי לא פעם כי רצו יותר מדי עם הכדור לתוך שחקני ק״ש, במקום להאט טיפה, להרים את הראש ולתת כדור לשחקן שעושה תנועה לעומק או לחכות קצת שאחד יעשה את זה.
התנפלו מהר מדי בלי הרבה מחשבה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

yossi כתב: מבחינת התבססות על מהירות, אני גם חושב שהבחירה לשחק כך נכונה בשלב ההוא של המשחק. אין מחלוקת.
הבעיה היא איך עשינו את זה. הסיבוך הזה שציינת, נבע לדעתי לא פעם כי רצו יותר מדי עם הכדור לתוך שחקני ק״ש, במקום להאט טיפה, להרים את הראש ולתת כדור לשחקן שעושה תנועה לעומק או לחכות קצת שאחד יעשה את זה.
התנפלו מהר מדי בלי הרבה מחשבה.
קונה מראש ועד סוף העונה התנפלות מהירה ומטופשת על פני התהלכות יהירה ומדושנת.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אם כבר פסימי,אז התופעה שנקראת בקבוצה שלנו "שבוע-שבוע", כמו טבחים בצבא.

והיא מכוונת בעיקר לארבעת המוסקטרים, מליקסון, בוזגלו, שלומי וברדה.

אם הם רק היו מופיעים בצמדים למשחקים ולא כל אחד בתורו, היינו היום + 5 על מכבי בראש.
ויתרתי על תצוגת תכלית של כל הרביעייה, גם על טריאדה ויתרתי, בצמד.

כשבוזגלו חם, כולם חושך.
כשברדה כובש, כולם פושרים.
שלומי מציל אותנו לבד ומליקסון הגיע לשחק פעמים העונה, אחת בגארצ' מול יבנה ועוד פעם מול נתניה ואנחנו זוכרים איך זה נגמר.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Totti כתב:אם כבר פסימי,אז התופעה שנקראת בקבוצה שלנו "שבוע-שבוע", כמו טבחים בצבא.

והיא מכוונת בעיקר לארבעת המוסקטרים, מליקסון, בוזגלו, שלומי וברדה.

אם הם רק היו מופיעים בצמדים למשחקים ולא כל אחד בתורו, היינו היום + 5 על מכבי בראש.
ויתרתי על תצוגת תכלית של כל הרביעייה, גם על טריאדה ויתרתי, בצמד.

כשבוזגלו חם, כולם חושך.
כשברדה כובש, כולם פושרים.
שלומי מציל אותנו לבד ומליקסון הגיע לשחק פעמים העונה, אחת בגארצ' מול יבנה ועוד פעם מול נתניה ואנחנו זוכרים איך זה נגמר.
כל כך....
ושוב לדעתי זה בעיקר בגלל אלישע, אבל אולי אני טועה אני פשוט לא רוצה להתווכח על זה...
מה שבטוח אם כולם היו מופיעים ביחד בכל המשחקים או ברובם היינו באמת בפור על מכבי של לפחות 9 נקודות, כמה חבל...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב: כל כך....
ושוב לדעתי זה בעיקר בגלל אלישע, אבל אולי אני טועה אני פשוט לא רוצה להתווכח על זה...
מה שבטוח אם כולם היו מופיעים ביחד בכל המשחקים או ברובם היינו באמת בפור על מכבי של לפחות 9 נקודות, כמה חבל...
די עם אלישע, בחייאת.
שחקנים גדולים, בטח בחלק הקדמי, אמורים לקחת את המשחק עליהם ולדאוג לסינרגיה גם בלי מאמן.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Totti כתב: די עם אלישע, בחייאת.
שחקנים גדולים, בטח בחלק הקדמי, אמורים לקחת את המשחק עליהם ולדאוג לסינרגיה גם בלי מאמן.
על פי התאוריה הזאת לא צריך מאמן בוא נמנה אותך או אותי עזוב אותך או אותי, בוא נביא ילד לאמן וזהו...
מאמן יכול לגרום לשחקנים להיות קודם כל מחויבים, יכול לגרום להם לשחק בצורה כזאת שכל שחקן כזה שהוא כוכב ינצל את האיכויות שלו בזכות טקטיקה נכונה.
במקרה הזה שבוזגלו ומליקסון משחקים ביחד זה נראה כאילו הם תוקעים רגליים אחד לשני למרות ששניהם באגפים שונים, שכל אחד מהם יוצא פתאום אתה רואה שהם משחקים נהדר, הסיבה הראשונית היא אגו אבל זה גם בגלל שאלישע לא מאמן אותם לשחק ככה שבוזגלו ינצל את האיכויות שלו, מליקסון את שלו, ברדה את שלו וכו'...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב: על פי התאוריה הזאת לא צריך מאמן בוא נמנה אותך או אותי עזוב אותך או אותי, בוא נביא ילד לאמן וזהו...
מאמן יכול לגרום לשחקנים להיות קודם כל מחויבים, יכול לגרום להם לשחק בצורה כזאת שכל שחקן כזה שהוא כוכב ינצל את האיכויות שלו בזכות טקטיקה נכונה.
במקרה הזה שבוזגלו ומליקסון משחקים ביחד זה נראה כאילו הם תוקעים רגליים אחד לשני למרות ששניהם באגפים שונים, שכל אחד מהם יוצא פתאום אתה רואה שהם משחקים נהדר, הסיבה הראשונית היא אגו אבל זה גם בגלל שאלישע לא מאמן אותם לשחק ככה שבוזגלו ינצל את האיכויות שלו, מליקסון את שלו, ברדה את שלו וכו'...
כתבת הרבה אמרת מעט. אבל אני לא מאשים אותך, כמו שציניות לא ברורה לך, כך גם מוטיב ההגזמה.
"גם בלי מאמן", זה בהגזמה חביבי.
לא הכל זה אלישע, גם אם יש לו חלק(ויש),החלק הגדול והעיקרי נופל עליהם

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

Totti כתב: קונה מראש ועד סוף העונה התנפלות מהירה ומטופשת על פני התהלכות יהירה ומדושנת.
למה זה שחור ולבן? יש לך ספק שאנחנו יכולים לבצע התקפות כאלו בצורה טובה יותר?

ואם הכוונה שלך למשחק מסירות איטי כקו טרה, אז זו ממש לא הכוונה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

yossi כתב: למה זה שחור ולבן? יש לך ספק שאנחנו יכולים לבצע התקפות כאלו בצורה טובה יותר?

ואם הכוונה שלך למשחק מסירות איטי כקו טרה, אז זו ממש לא הכוונה.
אין לי ספק שאנחנו יכולים להציג כדורגל הרבה יותר טוב משהצגנו במשחק הכי טוב שלנו העונה(ק"ש בחוץ),

אבל אני יודע להסתפק בהצלחה יחסית ולהיות ריאלי.

עבור 11 שחקנים שרק לפני שבוע וקצת נראו כמו חבורת משוטטים לא מחויבת, העובדה ששיחקנו אתמול מהר ובאכפתיות גדולה מספקת אותי כרגע. על אחת כמה וכמה ככשלושת הנקודות בידינו.

אם נשיג עוד 2-3 ניצחונות כאלו, הרבה דברים יראו אחרת.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

הרבה מאוד שחקנים הרבה מתחת ליכולת הרגילה שלהם:
דוידזאדה, פאיוביץ', הובאן, בוזגלו, מליקסון. חצי הרכב שלנו לא מתפקד. ככה אי אפשר לאיים על שום תואר

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

בסך הכל נראה ששיחקנו נכון, אבל כשפורטים את זה לפרוטות ועוברים שחקן שחקן רואים ששחקנים לא מעטים לא היו במיטבם (בוזגלו, דוידזאדה, פאיוביץ', מליקסון, הובאן, המחליפים שלדעתי די איכזבו...).

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

delta7 כתב:בסך הכל נראה ששיחקנו נכון, אבל כשפורטים את זה לפרוטות ועוברים שחקן שחקן רואים ששחקנים לא מעטים לא היו במיטבם (בוזגלו, דוידזאדה, פאיוביץ', מליקסון, הובאן, המחליפים שלדעתי די איכזבו...).
זה דווקא הולך לאופטימי.

רציתם קבוצה שלא מסתמכת על יכולת אישית של שחקנים לא?

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

גדי כתב:
אבל אומרים שברדה עלה חולה למשחק.
מי אמר? משה מהפורום?
גדי ראיתי את המשחק שוב בשידור חוזר(מקליט לעצמי ותמיד רואה שוב) גם בשידור אף אחד לא מבין על מה היה החילוף, יתרה מכך השדר קווים נתן להם תשובה כזו "בספסל של ב"ש אומרים שההחלטה היא נטו מקצועית של אלישע".

אל תתנו לו הנחות אחי, פשוט אל.
אתה יודע כמה אני נזהר בדבריי, אתה יודע כמה אני מאלה שלמרות שכבר שנתיים טוען שאלישע לא מתאים לנו עדיין בחיים לא יעמוד לצד אלה שמקללים ושורקים לו כי זה פוגע רק בקבוצה וגם לאלישע מגיע קרדיט שהביא אותנו לאן שהביא.

אתמול זה פשוט היה הקש ששבר את גב הגמל, אני מתחנן, מתפלל, בוכה לאלונה אל תתני לו חוזה לעוד עונה מגיע לנו יותר טוב.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

RedHell כתב:
מי אמר? משה מהפורום?
גדי ראיתי את המשחק שוב בשידור חוזר(מקליט לעצמי ותמיד רואה שוב) גם בשידור אף אחד לא מבין על מה היה החילוף, יתרה מכך השדר קווים נתן להם תשובה כזו "בספסל של ב"ש אומרים שההחלטה היא נטו מקצועית של אלישע".

אל תתנו לו הנחות אחי, פשוט אל.
אתה יודע כמה אני נזהר בדבריי, אתה יודע כמה אני מאלה שלמרות שכבר שנתיים טוען שאלישע לא מתאים לנו עדיין בחיים לא יעמוד לצד אלה שמקללים ושורקים לו כי זה פוגע רק בקבוצה וגם לאלישע מגיע קרדיט שהביא אותנו לאן שהביא.

אתמול זה פשוט היה הקש ששבר את גב הגמל, אני מתחנן, מתפלל, בוכה לאלונה אל תתני לו חוזה לעוד עונה מגיע לנו יותר טוב.
שוב אני אומר, אליניב על למשחק חולה ועם חום.

עם זאת, לא רואה הבדל גדול בין 70 דקות ל90 דקות וגם שפת הגוף של אליניב שידרה שהחילוף הוא לא בגלל שאליניב היה חולה אלא בגלל שאלישע רצה לעשות שינוי בצורת המשחק שלנו.

שלח תגובה