וואלה ספורט

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
blueman

Re: וואלה ספורט

שליחה על ידי blueman »

Totti כתב: עזוב אחי, הוא אונן על פאקו והסרבי של חיפה כל הקיץ...רגע לפני שהוא " גמר" על המסך, פיטרו את השני והתברר שהראשון מאמן כושר.

כל מה שדובר אנגלית(גם רעועה) סקסי בעיניו.
לא מסכים איתך הפעם.
נכון למיכאל ניס אין רזומה כמו של מוריניו, אבל איזה רזומה היה לקרויף לפני שהגיע? למה נראה לך שאם היה לו רזומה כמו של מוריניו הוא יגיע איכשהו להפועל באר שבע?
ניס עשה עבודה יפה מאוד בנבחרות הצעירות, ומעידים עליו המון אנשים איתו שהוא מיקצועי ברמות הגבוהות ביותר, כל מאמן\איש צוות שיגיע לפה יהיה סוג של הימור, אנחנו צריכים למזער את הסיכונים, לפי דעתי ניס יכול להיות אחלה שיחוק וצריך לקבל את ההזדמנות להוכיח את עצמו, ואם יעבוד תחתיו מאמן צעיר כדוגמת בכר יכול להיות פה משהו שונה סוף סוף ואני לפחות אוהב את הרעיון, לא יודע אם זה יצליח, אבל אוהב את המחשבה מחוץ לקופסה אם זה יקרה כמובן.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

blueman כתב: לא מסכים איתך הפעם.
נכון למיכאל ניס אין רזומה כמו של מוריניו, אבל איזה רזומה היה לקרויף לפני שהגיע? למה נראה לך שאם היה לו רזומה כמו של מוריניו הוא יגיע איכשהו להפועל באר שבע?
ניס עשה עבודה יפה מאוד בנבחרות הצעירות, ומעידים עליו המון אנשים איתו שהוא מיקצועי ברמות הגבוהות ביותר, כל מאמן\איש צוות שיגיע לפה יהיה סוג של הימור, אנחנו צריכים למזער את הסיכונים, לפי דעתי ניס יכול להיות אחלה שיחוק וצריך לקבל את ההזדמנות להוכיח את עצמו, ואם יעבוד תחתיו מאמן צעיר כדוגמת בכר יכול להיות פה משהו שונה סוף סוף ואני לפחות אוהב את הרעיון, לא יודע אם זה יצליח, אבל אוהב את המחשבה מחוץ לקופסה אם זה יקרה כמובן.
גם פאקו נחשב לאיש מקצוע מהרמות הגבוהות בטרם הגיע למכבי, עובדה שחוסר הניסיון בעוכריו.

אני לא נגד מיכאל ניס, מאמין שגם טוטי לא.
לי אישית מפריעה הסגידה העיוורת למועמדים שרחוקים מלהצדיק את זה.
אז הוא מדבר אנגלית ועובד בנבחרת הצעירה. זה הופך אותו לחלומנו הרטוב?
קצת פרופורציות לא יזיקו לאנשים כאן.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

ForeverRed כתב: גם פאקו נחשב לאיש מקצוע מהרמות הגבוהות בטרם הגיע למכבי, עובדה שחוסר הניסיון בעוכריו.

אתה נותן דוגמא מעולה, פאקו הגיע עם רזומה ומסתבר שהוא לא כזה גדול והרזומה שלו לא שווה משהו, ואילו סוזה הגיע לפה עם רזומה פחות מרשים והיה אחד המאמנים אם לא המאמן הכי טוב שהגיע לפה. עם רזומה לא הולכים למכולת, ואני לא חושב שניס הוא חלומנו הרטוב בגלל שהוא יודע אנגלית, אני בסה"כ חושב שהוא עשה עבודה טובה בנבחרות הצעירות ואולי כן שווה לתת לו הזדמנות להוכיח את עצמו. חושב שהוא הוכיח בכמה שנים שהוא פה שיש מקום לתת לו להוביל קבוצה שרוצה אליפות, ואני חושב ששילוב שלו עם מאמן צעיר כמו בכר יכול להיות שיחוק שלנו וזה הימור קטן יותר מאשר להביא מישהו חאר שאנחנו לא באמת יודעים מה הוא שווה. אם הוא לא יגיע אני לא אבכה ואגיד איזה כישלון של המערכת, ואם הוא יבוא אני אהיה שמח שהמועדון מכוון לדרך חדשה ומקצועית יותר, ורק הזמן יגיד אם הוא יהיה בחירה נכונה או לא.

סמל אישי של משתמש
a-t
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי a-t »

סתם מחשבה, אולי רוצים אותו למחלקת הנוער ולא לבוגרת.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ForeverRed כתב: גם פאקו נחשב לאיש מקצוע מהרמות הגבוהות בטרם הגיע למכבי, עובדה שחוסר הניסיון בעוכריו.

+1
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

לא נכון.
אם מישהו ישראלי היה עושה סדר בנבחרת הצעירה כמו שהוא עשה, ש"פתאום" השחקנים הצעירים שלנו עומדים שווה בשווה מול שחקנים צעירים מאירופה, אז גם הישראלי שהיה עושה את זה היה מקבל את אותה סגידה ותקווה שיבוא לפה.
אם הוא היה נכשל אתה חושב שמישהו היה רוצה אותו פה בגלל שהוא מדבר אנגלית וגרמנית? תעשה לי טובה.
אנחנו גם יודעים לזלזל בזרים שבאים לפה ולא יותר טובים מהישראליים כמו הרבה מאמנים זרים שבאו לפה וחזרו הביתה מהר.
הבן אדם עושה עבודה טובה. משדר מקצועיות וכמה שפחות שכונה ובורקסים לארוחת בוקר, זה מה שאנחנו רוצים. אם הוא יצליח? אלוהים יודע אבל זה לא כאילו יש אופציות יותר מעניינות.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

nir767676 כתב: לא נכון.
אם מישהו ישראלי היה עושה סדר בנבחרת הצעירה כמו שהוא עשה, ש"פתאום" השחקנים הצעירים שלנו עומדים שווה בשווה מול שחקנים צעירים מאירופה, אז גם הישראלי שהיה עושה את זה היה מקבל את אותה סגידה ותקווה שיבוא לפה.
אם הוא היה נכשל אתה חושב שמישהו היה רוצה אותו פה בגלל שהוא מדבר אנגלית וגרמנית? תעשה לי טובה.
אנחנו גם יודעים לזלזל בזרים שבאים לפה ולא יותר טובים מהישראליים כמו הרבה מאמנים זרים שבאו לפה וחזרו הביתה מהר.
הבן אדם עושה עבודה טובה. משדר מקצועיות וכמה שפחות שכונה ובורקסים לארוחת בוקר, זה מה שאנחנו רוצים. אם הוא יצליח? אלוהים יודע אבל זה לא כאילו יש אופציות יותר מעניינות.
+1

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

!!!!!!!!!!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אין כאן שחור או לבן,אם הבן אדם עשה עבודה טובה בנבחרות אז כנראה שהוא יכול לעשות גם כאן.
אני לא באמת יודע או אני חושב לפחות שאף אחד מאיתנו לא יודע מה זה עבודה טובה?
נוטים להאמין לאנשי המקצוע שעבדו איתו וזה לפחות מה שהם אומרים.
ברור שלא יהיה לו את הכריזמה והעורמה של קרוייף,ושוב השאלה היא מה הגדרת תפקידו?
האם הוא מעורב בברנזת המאמנים והשחקנים והסוכנים? שזה לדעתי פקטור חשוב מאוד במנהל מקצועי.
או שהוא בא לבנות תכנית אימונים ולפקח עליה?
דברים שונים לגמרי.
נראה לי מעניין שילוב שלו ושל בכר.
על אחת כמה שתקציבית לדעתי הוא חצי מקרוייף למשל.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

בכתבה רשום גם שאלישע ימשיך במידה ויביא גביע, מה שמביא אותי לחשוב איך ייראה צוות של ניס עם אלישע כמאמן

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

יכול להיות מעניין, אבל לא, לא רוצה את אלישע וזה ייאכזב אותי מאוד אם ימשיך.
אם יהיה מנהל מקצועי מעליו ד"א - ברק בכר הוא האופציה הכי טובה בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אני אישית מעדיף את נילס.
המפקדת אקה מאמנת כושר, מולי האווז מאמן שוערים ואוגי האוגר בתפקיד שמעון ביטון- ממילא שניהם לא תרמו הרבה והיו שם רק בשביל המצברוח
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

1. גם שמעון ביטון ואופיר חיים עושים עונה גדולה בנוער. אולי נמנה אחד מהם למאמן?

2. עידן הזלזול בזרים הסתיים עם הגעת ג'ורדי קרויף. מאז ועד היום אנשים בעיקר סוגדים להם.

3. השחקנים של הצעירה עומדים שווה בשווה מול צעירים אחרים מאירופה. ראוי להערכה! (בלי ציניות).
אז עכשיו אנחנו יודעים שלניס יש יכולת להעז ולהשפיע מנטלית על שחקניו. מה לגבי שאר הדרישות?
קשרים מול סוכנים וקבוצות, יכולת בניית קבוצה ובחירת שחקנים, קביעת סטנדרטי עבודה מקצועיים יותר, יכולת להחזיק מועדון גדול על הכתפיים, התמודדות מול לחץ של שחקנים בוגרים ותקשורת, ועוד ועוד.

שוב, לא פוסל אותו, אבל גם לא ממהר להתלהב מכל שם שלא גדל על בורקס לארוחת בוקר (ובטח גם את זה כבר למד).

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

ForeverRed כתב: 1. גם שמעון ביטון ואופיר חיים עושים עונה גדולה בנוער. אולי נמנה אחד מהם למאמן?

2. עידן הזלזול בזרים הסתיים עם הגעת ג'ורדי קרויף. מאז ועד היום אנשים בעיקר סוגדים להם.

3. השחקנים של הצעירה עומדים שווה בשווה מול צעירים אחרים מאירופה. ראוי להערכה! (בלי ציניות).
אז עכשיו אנחנו יודעים שלניס יש יכולת להעז ולהשפיע מנטלית על שחקניו. מה לגבי שאר הדרישות?
קשרים מול סוכנים וקבוצות, יכולת בניית קבוצה ובחירת שחקנים, קביעת סטנדרטי עבודה מקצועיים יותר, יכולת להחזיק מועדון גדול על הכתפיים, התמודדות מול לחץ של שחקנים בוגרים ותקשורת, ועוד ועוד.

שוב, לא פוסל אותו, אבל גם לא ממהר להתלהב מכל שם שלא גדל על בורקס לארוחת בוקר (ובטח גם את זה כבר למד).
1. אף אחד לא מזיל עליו ריר ומתפלל כל יום שיגיע,פשוט חושב שמאמן ומנהל מקצועי שהצליח בנבחרות הנוער ראוי לקבל הזדמנות במועדון, אם יצליח או ייכשל זה הזמן יגיד.

2. אף אחד לארשם להביא אותו כי הוא זר, זאת התעקשות על משהו שאף אחד לא ציין בשום הודעה, השם שלו עלה נטו בגלל ההצלחה בנבחרות הצעירות.

3. איזה דרישות מוכחות היו לגורדי קרויף לפני שהגיע לפה? העובדה שהוא נתן עונה יפה בלרנקה הספיקה בשביל לו בשביל לקבל צאנס במכבי, אם הוא היה נכשל בשנה הראשונה אף אחד לא היה ממשיך איתו את ההתקשרות.

4. אילו אופציות מוכחות אחרות יש בשוק? האם הם לא הימור? כנראה שכן, כמו שרשמתי כל מי שיגיע לפה בין אם זה יהיה ניס\בכר\רב"ש או מוריניו יהיה סוג של הימור, אלונה תצטרך לקחת הימור מושכל כדי לנסות לפגוע בצוות באחוז גבוה יותר.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

blueman כתב: 1. אף אחד לא מזיל עליו ריר ומתפלל כל יום שיגיע,פשוט חושב שמאמן ומנהל מקצועי שהצליח בנבחרות הנוער ראוי לקבל הזדמנות במועדון, אם יצליח או ייכשל זה הזמן יגיד.

2. אף אחד לארשם להביא אותו כי הוא זר, זאת התעקשות על משהו שאף אחד לא ציין בשום הודעה, השם שלו עלה נטו בגלל ההצלחה בנבחרות הצעירות.

3. איזה דרישות מוכחות היו לגורדי קרויף לפני שהגיע לפה? העובדה שהוא נתן עונה יפה בלרנקה הספיקה בשביל לו בשביל לקבל צאנס במכבי, אם הוא היה נכשל בשנה הראשונה אף אחד לא היה ממשיך איתו את ההתקשרות.

4. אילו אופציות מוכחות אחרות יש בשוק? האם הם לא הימור? כנראה שכן, כמו שרשמתי כל מי שיגיע לפה בין אם זה יהיה ניס\בכר\רב"ש או מוריניו יהיה סוג של הימור, אלונה תצטרך לקחת הימור מושכל כדי לנסות לפגוע בצוות באחוז גבוה יותר.
אתם קצת מוציאים את הדברים שלי מהקשרם.
ההתייחסות הראשונית שלי הייתה מיועדת לגולש מאוד ספציפי שהגדיר את ניס ומאמן נוסף שלא ידוע לו עליו שום דבר כ"חלום".
אני מקווה שזה עונה לך על סעיפים 1+2.

לגבי 3+4, לג'ורדי היה לפחות ניסיון (ומוצלח) בניהול קבוצת בוגרים, ולא פחות חשוב מכך ניסיון כשחקן ברמות הגבוהות ביותר.
ניס עשה תקופה יפה בנבחרת הצעירה, חלק לא מבוטל ממנה בכלל כמאמן, ופחות או יותר שם זה נגמר.
מכאן ועד להפוך אותו למנהל המקצועי של קבוצה גדולה בליגת העל ולצייר אותו כסוג של מושיע המרחק גדול.

מסכים שכל המועמדים בחזקת הימור, ובדיוק מהסיבה הזאת אני חוזר ואומר - פרופורציות.

שלח תגובה