משחק עונה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: משחק עונה

שליחה על ידי The red one »

dor69 כתב:רוצה לראות קבוצה לפני הכל!!!
לא, לא, רוצה לראות ניצחון ומצידי שהפינה הפסימית פה תתפוצץ .. העיקר ניצחון ..

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אדום בלב בנשמהההה כתב: לא, לא, רוצה לראות ניצחון ומצידי שהפינה הפסימית פה תתפוצץ .. העיקר ניצחון ..
הבעיה היחידה שלי שאם ננצח אולי עוד נכנס למומנטום שייתן לנו אליפות ואז אלישע ישאר פה לעוד עונה של כדורגל נטול כדורגל, אז אני כבר לא יודע אם באלי לראות תואר ראשון מאז שהתחלתי לאהוד את הקבוצה או לראות את הקבוצה ללא אלישע אהא אוף לא היה יותר פשוט אם אלישע היה גאון כדורגל? :geek:
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
The red one

דר אדום בנשמה כתב: הבעיה היחידה שלי שאם ננצח אולי עוד נכנס למומנטום שייתן לנו אליפות ואז אלישע ישאר פה לעוד עונה של כדורגל נטול כדורגל, אז אני כבר לא יודע אם באלי לראות תואר ראשון מאז שהתחלתי לאהוד את הקבוצה או לראות את הקבוצה ללא אלישע אהא אוף לא היה יותר פשוט אם אלישע היה גאון כדורגל? :geek:
תאמין לי דר, איתך לגמריי, לא יודע כבר מה לחשוב. אבל זה לא לדיון הזה, מניח שעוד נדבר על זה ככל שחצי הגמר/מאבק האליפות יתקרבו לקיצם.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב: הבעיה היחידה שלי שאם ננצח אולי עוד נכנס למומנטום שייתן לנו אליפות ואז אלישע ישאר פה לעוד עונה של כדורגל נטול כדורגל, אז אני כבר לא יודע אם באלי לראות תואר ראשון מאז שהתחלתי לאהוד את הקבוצה או לראות את הקבוצה ללא אלישע אהא אוף לא היה יותר פשוט אם אלישע היה גאון כדורגל? :geek:
אתה הזוי.

****צינזרתי את הברכות לאור חזרתי בתשובה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
The red one

Totti כתב:
אתה הזוי. *צוזנר עקב חזרה בתשובה של טוטי*.
למה ככה, טוטי ? דיברתי עם לא מעט אוהדים בזמן האחרון והרבה אשכרה אומרים לי "מעדיפים לא לקחת תואר ושאלישע לא יישאר מאשר הפוך" ובהתחלה אמרתי להם "משוגעים" אבל לאט לאט .. באמת .. אני כבר לא יודע ..

בשורה התחתונה אני מת לתואר ולא משנה מה, אין ספק בכך, ובכל זאת, המחשבה הזו שאלישע יישאר כאן עוד עונה בגלל שהצליח לנצח בחאווה 5 משחקי גביע, מעוררת בי חלחלה ...
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 07 מרץ 2015, 13:06, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אדום בלב בנשמהההה כתב: למה ככה, טוטי ? דיברתי עם לא מעט אוהדים בזמן האחרון והרבה אשכרה אומרים לי "מעדיפים לא לקחת תואר ושאלישע לא יישאר מאשר הפוך" ובהתחלה אמרתי להם "משוגעים" אבל לאט לאט .. באמת .. אני כבר לא יודע ..

בשורה התחתונה אני מת לתואר ולא משנה מה, אין ספק בכך, ובכל זאת, המחשבה הזו שאלישע יישאר כאן עוד עונה בגלל שהצליח לנצח בחאווה 5 משחקי גביע, מעוררת בי חלחלה ...
למה ככה? כי החלקתם על השכל.

כשנזכה ב-5 אליפויות ב-10 שנים, יהיה מקום לדבר על כדורגל יפה ואיכותי על חשבון הישגיות.

40 שנה במדבר!!! 40 שנה!!!

יורדים ליגה,
כמעט עוד אחת.
אלי זינו
רמי אליהו
מוכרים משחקים
שחקן מת על הדשא
מפסידים דרבי מול ביתר כוסשילאמלם
מושפלים בקרית אתא
מקבלים 50 שקל על בניון

אתם הזויים, הזויים. תטפלו בעצמכם ובאנטי-אלישע המטומטם שפיתחתם, תחזרו לשפיות ותכתבו פה שוב.

סמל אישי של משתמש
The red one

Totti כתב:
למה ככה? כי החלקתם על השכל.

כשנזכה ב-5 אליפויות ב-10 שנים, יהיה מקום לדבר על כדורגל יפה ואיכותי על חשבון הישגיות.

40 שנה במדבר!!! 40 שנה!!!

יורדים ליגה,
כמעט עוד אחת.
אלי זינו
רמי אליהו
מוכרים משחקים
שחקן מת על הדשא
מפסידים דרבי מול ביתר כוסשילאמלם
מושפלים בקרית אתא
מקבלים 50 שקל על בניון

אתם הזויים, הזויים. תטפלו בעצמכם ובאנטי-אלישע המטומטם שפיתחתם, תחזרו לשפיות ותכתבו פה שוב.
אני אישית לא הבעתי דעה נחרצת בנושא כמו שאתה שם לב,למרות שזה ברור שאני מעדיף אליפות וגביע על כל דבר. בוא נקווה שנזכה בתואר ושאלישע לא ישאר פה :מעודדת:

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

לפעמים אני תוהה אם האנשים כאן אמיתיים

נתראה עם האמיתיים שביניכם בסמי.
נסיעה טובה

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

"הבעיה היחידה שלי שאם ננצח אולי עוד נכנס למומנטום שייתן לנו אליפות"

אוהד הפועל ב"ש אמר את זה, מדהים.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אין גבול לטיפשות.
הזוי.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אני אוהד של הקבוצה בדיוק כמוכם ולא ראיתי אף תואר חוץ מגביע העטים המפורסם של גיא לוי, אז מצידי לחכות עוד שנה שנתיים, לא יקרה כלום.
ולא, תואר הוא לא זה שמביא את היכולת, היכולת מביאה תואר!
אני מת לראות את הקבוצה זוכה בתואר אבל אם זה אלישע ותואר או שינוי מקצועי ואולי בעתיד שיהיה לנו יותר תארים אני מעדיף את האופציה השנייה.
ולא אכפת לי שתקראו לי הזוי או שתגידו שאני לא אוהד, זה כבר עובר לידי, לא אכפת לי מה אתם רושמים עליי, חלקכם מתנהגים בריונים שיקבעו לי מה לחשוב ומה לא, שיקבעו מי אוהד ומי לא...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב:אני אוהד של הקבוצה בדיוק כמוכם ולא ראיתי אף תואר חוץ מגביע העטים המפורסם של גיא לוי, אז מצידי לחכות עוד שנה שנתיים, לא יקרה כלום.
אני מת לראות את הקבוצה זוכה בתואר אבל אם זה אלישע ותואר או שינוי מקצועי ואולי בעתיד שיהיה לנו יותר תארים אני מעדיף את האופציה השנייה.
ולא אכפת לי שתקראו לי הזוי או שתגידו שאני לא אוהד, זה כבר עובר לידי, לא אכפת לי מה אתם רושמים עליי, חלקכם מתנהגים בריונים שיקבעו לי מה לחשוב ומה לא, שיקבעו מי אוהד ומי לא...
יאללה, צא כבר מהמשבצת של הנאנס הסדרתי שכולם מחפשים את החריץ שלו.
אני אישית, ששתיתי את דמך לא פעם, דאגתי בחודשים האחרונים שאף חץ לא יכוון אלייך ישירות.
גיניתי השתלחויות בך וביקרתי כל מי ששלח אותך לבית משוגעים או דיבר אלייך מלוכלך.

אם אתה חושב דברים "יוצאי דופן" תלמד לחיות עם ביקורת "יוצאת דופן".
אף אחד לא מחלק לך ציונים כאוהד, בסך הכל מתפעלים מתגובות הזויות שאתה כותב כאן חדשות לבקרים.

תשנן את המשפט הזה כל לילה לפני השינה, במקום קריאת "שמע" שהבנו מזמן שאתה לא מתפלל:

אליפות זו המטרה והכל מתגמד לעומתה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

דר אדום בנשמה כתב:אני אוהד של הקבוצה בדיוק כמוכם ולא ראיתי אף תואר חוץ מגביע העטים המפורסם של גיא לוי, אז מצידי לחכות עוד שנה שנתיים, לא יקרה כלום.
כמה נאיבי אתה יכול להיות?
מי מבטיח לך ששינוי בצוות המקצועי יביא לך תואר?

ולשאלתך, כן. תארים יוצרים מסורת, יוקרה, ביטחון ובעתיד גם יכולת.
אם אתה מוכן לוותר על אליפות כש-40 שנה של יובש מאחוריך ואולי עוד 40 נוספות לפניך, רק מתוך שנאה לצוות המקצועי, אז אין לי מה לומר לך.
אולי כדאי שתחפש מקצוע אחר, כי אוהד כדורגל אתה לא.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אם אלישע יביא אליפות שיקבל חוזה ל5 שנים נוספות מצידי.
אין שום שיקול בדבר הזה. במועדון כמו שלנו הסיכוי לקחת אליפות קיים פעם בדור במקרה הטוב.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

חחחחח אני לפעמים לא מבין את התגובות ההזויות האלו.
אני בדרך לסמי עופר, מקווה שיש עוד המון אוהדים אדומים בדרך ואמן ניצחון שיוביל למומנטום שיביא לנו אליפות. יש לנו אוהדים מפונקים שזוכים כל שני וחמישי בתארים שלא מתאים להם כל תואר, רק תואר שמגיע בטיקי טקה

שלח תגובה