יאללה קניתי , 3 משחקים טובים בינתיים מתוך 120 בערך?דר אדום בנשמה כתב:מול רמת השרון? חחח הצחקת אותי מחצית ראשונה חושך רק המחצית השנייה היה שיפור.
מול סכנין אני לא בטוח אבל נזרום.
והיה את המשחק מול מכבי תל אביב ב2012-2013 שניצחנו 3-1.
הפינה המקצועית
Re: הפינה המקצועית
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
מכבי פ"ת 0-3
סכנין 0-2
בית"ר 0-2
מכבי חיפה 0-2
הפועל פ"ת 1-3
נתניה 0-4
הפועל חיפה 0-4
חלאס להגזים
סכנין 0-2
בית"ר 0-2
מכבי חיפה 0-2
הפועל פ"ת 1-3
נתניה 0-4
הפועל חיפה 0-4
חלאס להגזים
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
הוא אכן קשר אחורי אבל הוא לא ראוי להרכב ראשון.
אני הייתי רוצה לראות שחקן כמו מיטרוביץ׳.
אני הייתי רוצה לראות שחקן כמו מיטרוביץ׳.
מסכים שפליימייקר אמיתי יכול מאוד לעזור לנו.
חסר לנו שחקן שיעשה סדר.
חסר לנו שחקן שיעשה סדר.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
נו באמת לא באמת שלטנו במשחקים הללו והתוצאה בקלות הייתה יכולה להיות אחרת אלמלא יכולת פנומנלית של בוזגלו.bs war כתב:מכבי פ"ת 0-3
סכנין 0-2
בית"ר 0-2
מכבי חיפה 0-2
הפועל פ"ת 1-3
נתניה 0-4
הפועל חיפה 0-4
חלאס להגזים
מול הפועל פתח תרווה? באמת? זה משחק שלא היינו רחוקים לסיים בשוויון אם לא היו פוסלים להם שער.
הוא מדבר על משחקים שדלטנו בלי שהיריבה הגיעה למצבים או בקושי הגיע.
יודע מה נזרום איתך לגביי נתניה וחיפה...
אגב מול סכנין וביתר זה בכלל היה מזל יותר משכל עם הבעיטות החופשיות...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- dardasmiley
אז ככה, לאורך כל המשחק שיחקנו עם חלוץ בודד. גם כשדובב ונאסר שיחקו הם היו מתופקדים באגף. יצא מצב שבשיא הלחץ שלנו יש לנו שני שחקנים בכל אגף, בוזי וגבאי, נאסר ומליקסון וחלוץ בודד. ברגע שדובב נכנס לרחבה הוא נתן גול.
הפתיחה הרעה שחוזרת על עצמה בכל משחק, כאילו אומרים להם בחדר הלבשה "20 דקות ראשונות רק לא לספוג, כשיגמרו, נשחק."
המשחק שלנו מאוד מאוד סטטי, בכל פעם שמאור את מאור מקבלים כדור הם עושים תנועה עם היידים של אין לי למי למסור.
הפתיחה הרעה שחוזרת על עצמה בכל משחק, כאילו אומרים להם בחדר הלבשה "20 דקות ראשונות רק לא לספוג, כשיגמרו, נשחק."
המשחק שלנו מאוד מאוד סטטי, בכל פעם שמאור את מאור מקבלים כדור הם עושים תנועה עם היידים של אין לי למי למסור.
גם אם תחבר את כל הבעיטות של היריבה לשער בכל המשחקים האלה לא תגיע למספר דו-ספרתי.דר אדום בנשמה כתב:נו באמת לא באמת שלטנו במשחקים הללו והתוצאה בקלות הייתה יכולה להיות אחרת אלמלא יכולת פנומנלית של בוזגלו.
מול הפועל פתח תרווה? באמת? זה משחק שלא היינו רחוקים לסיים בשוויון אם לא היו פוסלים להם שער.
הוא מדבר על משחקים שדלטנו בלי שהיריבה הגיעה למצבים או בקושי הגיע.
יודע מה נזרום איתך לגביי נתניה וחיפה...
אגב מול סכנין וביתר זה בכלל היה מזל יותר משכל עם הבעיטות החופשיות...
חלאס עם השטויות, אנחנו לא משחקים מול קונוסים, אין חיה כזאת שהיריבה לא בועטת לשער כל המשחק.
עונה מי יודע כמה שרושמים "חסר לנו פליימקר".
גם אם צ'אבי ואינייסטה של לפני שלוש שנים היו פה הם היו מוגבלים.
זה עניין של תיאום ותנועה שמאפשרים אופציות ומהירות מחשבה. דברים שלא קיימים בהפועל ב"ש.
זה עניין של תיאום ותנועה שמאפשרים אופציות ומהירות מחשבה. דברים שלא קיימים בהפועל ב"ש.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני אגיד יותר מזה, גם אם תביא לפה את מסי לא תראה יותר טוב, יודע מה לא מסי טוני קרוס יבוא לפה זה לא יהיה טוב מבחינה קבוצתית...yossi כתב:עונה מי יודע כמה שרושמים "חסר לנו פליימקר".
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אלישע עכשיו פתח 2 משתמשים בפורום?bs war כתב:מסכים שפליימייקר אמיתי יכול מאוד לעזור לנו.
חסר לנו שחקן שיעשה סדר.
אכלנו אותה חברים.
אלישע , לא חסר שחקן , חסר רק מאמן.
שיהיה מאמן יהיה סדר.
תראה מה רוני לוי עשה בנתניה עם פחי אשפה שלובשים נעלי כדורגל , רק בזכות הצבה נכונה של שחקנים ותחזור אליי טוב?
אלא אם כן עכשיו תתרץ שערן לוי זה אינייסטה וקאיודה זה אובמיאנג.
גם היה לנו את אוזיל בהרכב זה לא היה העוזר , השחקנים שלנו סטטים פשוט עומדים , אף אחד לא רץ או עושה תנועה .
הכסף בכיס כפרה עליך , את מי מעניין המיקום?גיא חניה כתב:גם היה לנו את אוזיל בהרכב זה לא היה העוזר , השחקנים שלנו סטטים פשוט עומדים , אף אחד לא רץ או עושה תנועה .
יש וילה , יש אוטו , יש מקום בהרכב גם אם אני משחק כמו ביצה?
מה הם צריכים אליפות? הם השיגו את שלהם בחיים.
מרגרינות כאילו משחקים על פרמיה של נקודה ופוחדים להפסיד אותה תשחקו מהר דיי להגבהות האלה שחקו פשוט מרגל לרגל בנגיעה למה כל שחקן חייב לגעת 10 פעמים בכדור ,זה שי !

- ForeverRed
באמת שהרגשתי היום שהדשא גדול מידיי עבור השחקנים.
כולם מפוזרים, קו הגנה נמוך מאוד, בור באמצע, מליקסון ובוזגלו נאלצים להתחיל התקפות ממרכז המגרש,
וגם כשהם עושים את זה, אז כל השאר מתחבאים ואף אחד לא מייצר אופציית מסירה.
ניהול המשחק של אלישע רע מאוד. גם כשהחילופים טובים אז ההצבה של השחקנים לא נכונה.
מליקסון בולט בימין, ואז פתאום אלישע מעלים אותו בצד שמאל, אחרי ששבוע לפני כן מול ק"ש גם הוא וגם בוזגלו לא פגעו ונשארו לשחק על אותה משבצת.
ומעל הכל, חבורה של סמרטוטים לוזרים חסרי עמוד שדרה שצריכים איזה דמות לחיקוי ותכניס בהם קצת טירוף.
הבעיה שהדמות הזאת היא המאמן שלהם, והוא לא פחות לוזר מהם.
נחנקנו.
כולם מפוזרים, קו הגנה נמוך מאוד, בור באמצע, מליקסון ובוזגלו נאלצים להתחיל התקפות ממרכז המגרש,
וגם כשהם עושים את זה, אז כל השאר מתחבאים ואף אחד לא מייצר אופציית מסירה.
ניהול המשחק של אלישע רע מאוד. גם כשהחילופים טובים אז ההצבה של השחקנים לא נכונה.
מליקסון בולט בימין, ואז פתאום אלישע מעלים אותו בצד שמאל, אחרי ששבוע לפני כן מול ק"ש גם הוא וגם בוזגלו לא פגעו ונשארו לשחק על אותה משבצת.
ומעל הכל, חבורה של סמרטוטים לוזרים חסרי עמוד שדרה שצריכים איזה דמות לחיקוי ותכניס בהם קצת טירוף.
הבעיה שהדמות הזאת היא המאמן שלהם, והוא לא פחות לוזר מהם.
נחנקנו.
חאלס כבר עם כל הלכלוכים. יש דברים שזועקים לשמיים כמו תיאום, תנועה ללא כדור (לא קיים אצלנו המושג הזה), משחק מהיר, לחץ, שינויי קצב ועוד ועוד.... אבל מפה ועד כל הניבולי פה, גועל נפש!
כמו אלישע אני חושב שאנחנו מגיעים לא מוכנים מנטלית למשחקי החוץ, בניגוד לאלישע אני חושב שזה בעיקר אשמתו או לפחות תחום אחריותו. לא יכול להיות שכל השבוע מדברים על משחק עונה, מכריע, משחק של אופי ועולים כל כך רכים לדשא. הדיונים על המשך/אי המשך של אלישע הם לא רלוונטים. כולם יודעים שהוא יסיים את העונה וזהו, דפדפו
כמו אלישע אני חושב שאנחנו מגיעים לא מוכנים מנטלית למשחקי החוץ, בניגוד לאלישע אני חושב שזה בעיקר אשמתו או לפחות תחום אחריותו. לא יכול להיות שכל השבוע מדברים על משחק עונה, מכריע, משחק של אופי ועולים כל כך רכים לדשא. הדיונים על המשך/אי המשך של אלישע הם לא רלוונטים. כולם יודעים שהוא יסיים את העונה וזהו, דפדפו