אולי בכל זאת?
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
Re: אולי בכל זאת?
אני לגמרי איתך red ultras.
כאשר יתחיל הפלייאוף העליון תתחיל ליגה חדשה. ככה כולם צריכים להתייחס למשחקי הפלייאוף.
גם אם מכבי תנצח מחר הכל אפשרי.
בהנחה ומכבי חיפה תשתחל לפלייאוף הכל אפשרי(לטוב ולרע).
מלחמה כל שבוע עד לסיום. הכל אפשרי(לכל כיוון).
לא כולם חייבים להאמין אבל ככל שנגייס יותר אנרגיות חיוביות וקולות עידוד ביציע נקבל עוד מחויבות ועוד לחימה גם אם הכדורגל לא מי יודע מה...
כאשר יתחיל הפלייאוף העליון תתחיל ליגה חדשה. ככה כולם צריכים להתייחס למשחקי הפלייאוף.
לא כולם חייבים להאמין אבל ככל שנגייס יותר אנרגיות חיוביות וקולות עידוד ביציע נקבל עוד מחויבות ועוד לחימה גם אם הכדורגל לא מי יודע מה...
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
0 בהבעה עברית. כמה פעמים אפשר לכתוב 'הכל אפשרי' בהודעה אחת...אביאל כתב:אני לגמרי איתך red ultras.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
איך אפשר להיות אופטימיים שהקבוצה היא קבוצת החוץ הכי גרועה בין קבוצות.הצמרת? איך אפשר להייות אופטימי שמתחילת העונה המאמן מתלונן על חוסר אגריסביות ואין שיפור במילימטר?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
red ultras כתב:
זה בכלל לא קשור. גם אם הם ינצחו מחר וסביר מאוד שזה יקרה,
צריך להאמין. כל עוד הסיכוי קיים צריך להאמין.
רבאק מה קורה לכם, זה הרי ברור שאתם כאלה קטני אמונה בגלל היכולת החלשה של הקבוצה.
ועם כל זה, גנבו לנו 2 נקודות באשדוד ועוד נקודה בבלומפילד. זה לא שאם היה לנו את הנקודות האלו היכולת פתאום הייתה טובה נכון?
אז תענה לי, אם היינו עכשיו 2 נקודות ממכבי, גם היית חושב שזה גמור חתום ונעול?
תגיד לי אם לסבתא היו גלגלים תגיד מה שבא לך,
הכדורגל הוא נזיל, מכבי יכולה להפסיד פתאום 2 משחקים רצופים (וכבר ראינו העונה שהיא מאוד פגיעה וקבוצות למדו אותה)
ואתה תנצח 2 משחקים והכל משתנה. אז תפסיקו להתהפך כמו חביתות אחרי נצחונות והפסדים ותתחילו להאמין בקבוצה שאתם אוהדים.
הקבוצה במצב מנטאלי חרא, וצריך להרים אותה. צריך להחדיר בשחקנים אמונה שזה אפשרי
הבעיה שלי עם אנשים כמוך(חלילה לא משהו אישי אלא בהשקפה) זה לא דווקא האופטימיות הבלתי נגמר שלכם, אלא החוסר לראות את האמת כמו שהיא.
תבין משהו אי אפשר לעשות חישובים של איך היריבות מפסידות ואז כמה אנחנו מהם כשאנחנו לא מנצחים אחי, לא מנצחים.
יש לך מאזן חוץ של קבוצה שיורדת ליגה, מזל שיש את וסרמיל(לא מאמין שאמרתי את זה).
חלאס אחשלי חבל בשבילך, אין סיכוי, אין צאנס ואין bet, תשלימו עם זה ותנטבו את האנרגיות לגביע.
הנקודה היא שאנחנו צריכים לעמוד מאחורי הקבוצה גם עכשיו.
בלי קשר ליכולת, אם תרצו או לא תרצו העונה לא גמורה ויש לנו עוד מטרות. גביע, מקום שני (חוסך לנו שלב באירופה).
אנשים פה כל כך לחוצים ללכת לים, ואסור שזה יחלחל, אחרת הקבוצה הזאת תרוץ לבד ברגעים המכריעים.
בלי קשר ליכולת, אם תרצו או לא תרצו העונה לא גמורה ויש לנו עוד מטרות. גביע, מקום שני (חוסך לנו שלב באירופה).
אנשים פה כל כך לחוצים ללכת לים, ואסור שזה יחלחל, אחרת הקבוצה הזאת תרוץ לבד ברגעים המכריעים.
ודרך אגב, אני מזכיר שבטבלה הפנימית של השלישייה הראשונה אנחנו ראשונים. ובכללי חזקים העונה במשחקים "גדולים". וזה בערך 90% מהמשחקים בפלייאוף.
אני לא מבין מה אתם רוצים מהבן אדם.
זכותו להיות אופטימי,ריאלי או לא,אמיתי או לא,זה לא מעניין,זאת דעתו,בגלל זה הוא אוהד כדורגל,זה מה שמחזיק אותו.
שחררו מהדיכאון ותהנו ממה שנשאר,כמה שאפשר.
זכותו להיות אופטימי,ריאלי או לא,אמיתי או לא,זה לא מעניין,זאת דעתו,בגלל זה הוא אוהד כדורגל,זה מה שמחזיק אותו.
שחררו מהדיכאון ותהנו ממה שנשאר,כמה שאפשר.
מסכים לכל מילה.
כל שבוע מגיע למגרש בתקווה שהפעם הכול יתחבר. מה שהיה כבר אי אפשר לשנות. בלי זה אין לי מה לעשות במגרש. כן הסיכוי שזה יקרה הוא 1%. אבל אוהד כדורגל חיי מפנטזיות. למה האוהד היחיד של הפועל רעננה בא למשחק ? הוא חושב על אליפות ? הוא בא למשחק כי הוא מקווה שמשהו מיוחד יקרה.
ההפרש ממכבי הוא גדול בלי קשר למה שיקרה היום או קרה בשבת נגד הפועל חיפה. אז מה ? עובדה שיצאתי עצוב ועצבני וזה אומר שקיוויתי למשהו אחר. גם כול אלו שמתעצבנים פה וכותבים נגד לא היו עושים זאת בלי ציפיות.
התקווה הריאלית שלי היא מקום שני ויותר חשוב שהפוטנציאל יתחבר. זה חשוב מאוד גם לשנה הבאה למומנטום, כמות מנויים וגם לנכונות של אלונה לעשות דברים שישדרגו אותנו.
כל הדברים האלו צריכים אנרגיה טובה. פה אפשר להיות ריאליים וזה אחלה.
אין לנו קבוצה אחרת ובוודאי שאין לנו את הפריבילגיה להפקיר את הקבוצה לחלק מקהל שרוצה להחזיר אותנו לימים אפלים
הבהרה - לא מתיימר להיות אוהד "יותר טוב" או אוהב יותר את הקבוצה. אני יודע היטב שלא מעט מאלו שמבקרים את הקבוצה כאן חריפות באצטדיון תומכים בקבוצה לא פחות מאף אחד.
לא יכול לחכות למשחק נגד סכנין. נוחת בנתב"ג יום ראשון בשעה שש. מקווה שהמזוודה תצא מהר ונוסע ישירות לווסרמיל. מאמין שאגיע לפתיחה כי יש לי הרגשה שהפעם זו הפעם שמליקסון יעשה קסמים, בוזגלו יחזור לעצמו, ברדה יראה המשכיות.
יודע שזו פנטזיה - אחוז אחד שזה יקרה.
כל שבוע מגיע למגרש בתקווה שהפעם הכול יתחבר. מה שהיה כבר אי אפשר לשנות. בלי זה אין לי מה לעשות במגרש. כן הסיכוי שזה יקרה הוא 1%. אבל אוהד כדורגל חיי מפנטזיות. למה האוהד היחיד של הפועל רעננה בא למשחק ? הוא חושב על אליפות ? הוא בא למשחק כי הוא מקווה שמשהו מיוחד יקרה.
ההפרש ממכבי הוא גדול בלי קשר למה שיקרה היום או קרה בשבת נגד הפועל חיפה. אז מה ? עובדה שיצאתי עצוב ועצבני וזה אומר שקיוויתי למשהו אחר. גם כול אלו שמתעצבנים פה וכותבים נגד לא היו עושים זאת בלי ציפיות.
התקווה הריאלית שלי היא מקום שני ויותר חשוב שהפוטנציאל יתחבר. זה חשוב מאוד גם לשנה הבאה למומנטום, כמות מנויים וגם לנכונות של אלונה לעשות דברים שישדרגו אותנו.
כל הדברים האלו צריכים אנרגיה טובה. פה אפשר להיות ריאליים וזה אחלה.
אין לנו קבוצה אחרת ובוודאי שאין לנו את הפריבילגיה להפקיר את הקבוצה לחלק מקהל שרוצה להחזיר אותנו לימים אפלים
הבהרה - לא מתיימר להיות אוהד "יותר טוב" או אוהב יותר את הקבוצה. אני יודע היטב שלא מעט מאלו שמבקרים את הקבוצה כאן חריפות באצטדיון תומכים בקבוצה לא פחות מאף אחד.
לא יכול לחכות למשחק נגד סכנין. נוחת בנתב"ג יום ראשון בשעה שש. מקווה שהמזוודה תצא מהר ונוסע ישירות לווסרמיל. מאמין שאגיע לפתיחה כי יש לי הרגשה שהפעם זו הפעם שמליקסון יעשה קסמים, בוזגלו יחזור לעצמו, ברדה יראה המשכיות.
יודע שזו פנטזיה - אחוז אחד שזה יקרה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
יש אופטימיות ויש נאיביות.
עד השבת האחרונה הייתי אופטימי.
"נצחנו את קרית שמונה בבית, נתן בראש בסמי וניקח בבית את סכנין ואנחנו מגיעים לפלייאוף כמו אריות" שכנעתי את עצמי.
אבל אז ראיתי קבוצה לא מחוייבת, לא אכפתית, מדושנת ושבעה, כאילו זכתה בדאבל פעמיים. מכאן, כל תקווה נוספת בנוגע לעונה הזו, היא בגדר נאיביות.
ואני עדיין מחזק, תומך ומפרגן למעטים שעוד נשארו להאמין, עד יום ראשון הבא זה יחלוף ואצטרף אליכם בתשואות. אולי אפילו כבר הערב, אם הפער יצטמצם.
עד השבת האחרונה הייתי אופטימי.
"נצחנו את קרית שמונה בבית, נתן בראש בסמי וניקח בבית את סכנין ואנחנו מגיעים לפלייאוף כמו אריות" שכנעתי את עצמי.
אבל אז ראיתי קבוצה לא מחוייבת, לא אכפתית, מדושנת ושבעה, כאילו זכתה בדאבל פעמיים. מכאן, כל תקווה נוספת בנוגע לעונה הזו, היא בגדר נאיביות.
ואני עדיין מחזק, תומך ומפרגן למעטים שעוד נשארו להאמין, עד יום ראשון הבא זה יחלוף ואצטרף אליכם בתשואות. אולי אפילו כבר הערב, אם הפער יצטמצם.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לא אחי..לא יקרה
ואנחנו לא 5 ממכבי, תפסיקו להשלות את עצמכם שבית"ר תנצח היום.
וגם אם כן היפותטית , עוד שבוע-שבועיים ננצח את ריאל מדריד ונפסיד לעפולה.
ואנחנו לא 5 ממכבי, תפסיקו להשלות את עצמכם שבית"ר תנצח היום.
וגם אם כן היפותטית , עוד שבוע-שבועיים ננצח את ריאל מדריד ונפסיד לעפולה.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
צריך לקרות משהו כמו שקרה באליפות שקלינגר לקח עם מכבי ת"א.
הם היו די בינוניים, חטפו מאיתנו 3 בבלומפילד. שבוע אחר כך קלינגר סיפסל את נמני והעונה שלהם התהפכה.
אז לנו אין נמני, אבל אולי איזה מהלך חריף יכול לעשות איזה זעזוע חיובי כזה
(אבל רק משבוע הבא, כי יש משחק בית ושם הכל בסדר)
הם היו די בינוניים, חטפו מאיתנו 3 בבלומפילד. שבוע אחר כך קלינגר סיפסל את נמני והעונה שלהם התהפכה.
יש לי , בוא נספסל את אלישע.yedidel כתב:צריך לקרות משהו כמו שקרה באליפות שקלינגר לקח עם מכבי ת"א.
אהה רגע הוא גם ככה רוב המשחק עם ידיים שלובות בספסל ,יושב כאילו אנחנו אוכלים את המגרש.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
- דר אדום בנשמה
יש לי רעיון, אם אלישע קורא פה, תספסל את ברדה את מליקסון ואת בוזגלו, תעלה עם דור מלול ונסאר בקישור, עם דובב גבאי.doctorslayer כתב:
יש לי , בוא נספסל את אלישע.
אהה רגע הוא גם ככה רוב המשחק עם ידיים שלובות בספסל ,יושב כאילו אנחנו אוכלים את המגרש.
אולי זה מה שישנה את המזל, אבל כמובן לא במשחק הביתי, במשחק החוץ הבא

רק ב4 המחזורים האחרונים נחזיר אותם והם יתעוררו על עצמם ונזכה באליפות.
לסכנין הייתי עולה כך:
אג׳ידה
ביטון, סוארס, טאהה, טוויטו
הובאן, אוגו
מליקסון
נאסר, מלול
גבאי
אג׳ידה
הובאן, אוגו
מליקסון
נאסר, מלול
גבאי
- דר אדום בנשמה
לא לא לא, לסכנין צריך לעלות עם ההרכב הרגיל של אלישע, זה משחק ביתי על בטוח ננצח, במשחק החוץ הבא לעלות עם ההרכב שהצאת.dor69 כתב:לסכנין הייתי עולה כך:
אג׳ידה
הובאן, אוגו
מליקסון
נאסר, מלול
גבאי