או שאתה כל כך גדול עליי...

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: או שאתה כל כך גדול עליי...

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Totti כתב: אין קשר בכלל למשחקים שניצחנו וליכולת בהם. יש קבוצה אחת כבדה, לחוצה ושבלונית ויש את זו שכובשת ומשחקת הרבה יותר משוחרר ורגוע. אפשר לדקלם מנטרות על "מאמן" מבוקר עד ערב, אבל התעלמות מוחלטת מאחריות השחקנים גובלת בחוסר אובייקטיביות
אני חושב שכולנו מסכימים שהסגל שלנו השנה לא מימש את האיכות שיש בו.
עכשיו ברור שלשחקנים יש חלק באשמה, ועדין אני מנסה לנתח את הנושא מבחינה מקצועית.
קבוצת כדורגל איכותית מציגה כדורגל שוטף לא רק שהיא כובשת והיא עם ביטחון, כי את זה עושה גם מכבי נתניה כשהיא כובשת ועם ביטחון (גם אם בצורה פחות מרשימה שכן הסגל שם פחות איכותי).
קבוצת כדורגל איכותית יודעת לייצר כדורגל שוטף באופן קבוע וגם כשהיא בפיגור שכן היא מאומנת לשחק כך.
ברגע ששטף המשחק מגיע רק כשיש ביטחון, ולא מתוך טקטיקה, שיטת משחק, תרגול באימון, אז לדעתי זה מצביע על בעיה במאמן שלא מצליח להביא את הקבוצה למצב שהיא מספיק מאומנת לשטוף את המגרש גם כשאין לה את הרוח הגבית של ביטחון אחרי שער.

מבחינתי זה בדיוק ההפך. הדקות אתמול ששטפנו את המגרש גורמות לי לתחושת פספוס שכן אני מאמין שעם מאמן אחר יכולנו לשחק ככה לעיתים יותר קרובות וגם במשחקי החוץ ולא רק כשאנחנו מובילים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

לדעתי אין צורך במנהל מקצועי, אסי טוב במה שהוא-בובה. את ההחלטות העיקריות והמשמעותיות לוקחים אלונה,בעלה וברדה. ברדה יש לו עוד מה לתרום, אז עד הפרישה נסתדר ככה שזה מתחת לשטח.

חסר לנו צוות מקצועי שיסייע לאלישע, אני בוכה רק מהחימום אחרי ולפני משחק- זה פשוט בדיחה, חסר סטטיסטיקאי שיציין עובדות שיעזרו לו, והפסיכולוגית מיכל יערון-לדעתי הפסיקו לעסיק אותה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב: אני חושב שכולנו מסכימים שהסגל שלנו השנה לא מימש את האיכות שיש בו.
קבוצת כדורגל איכותית מציגה כדורגל שוטף לא רק שהיא כובשת והיא עם ביטחון, כי את זה עושה גם מכבי נתניה כשהיא כובשת ועם ביטחון (גם אם בצורה פחות מרשימה שכן הסגל שם פחות איכותי).
קבוצת כדורגל איכותית יודעת לייצר כדורגל שוטף באופן קבוע וגם כשהיא בפיגור שכן היא מאומנת לשחק כך.
ברגע ששטף המשחק מגיע רק כשיש ביטחון, ולא מתוך טקטיקה, שיטת משחק, תרגול באימון, אז לדעתי זה מצביע על בעיה במאמן שלא מצליח להביא את הקבוצה למצב שהיא מספיק מאומנת לשטוף את המגרש גם כשאין לה את הרוח הגבית של ביטחון אחרי שער.

מבחינתי זה בדיוק ההפך. הדקות אתמול ששטפנו את המגרש גורמות לי לתחושת פספוס שכן אני מאמין שעם מאמן אחר יכולנו לשחק ככה לעיתים יותר קרובות וגם במשחקי החוץ ולא רק כשאנחנו מובילים.
אני ממשיך לחשוב שאתה מנכס למאמן תפקיד גדול וסגולי מידי וכמוך רבים פה.
הכדורגל המודרני קצת הפר את השילוש הקדוש, המאמן מאמן--השחקנים משחקים-- הבעלים מנהלים. זה בסדר גמור לפתוח את המחשבה לשיטות עבודה חדשות, נהדר לצרף דמויות נוספות למשוואה שישנו במעט את חלוקת הנטל, אבל כשהופכים פסיכולוג לדבר הכי חשוב במועדון ומאמן כושר לכוכב הראשי בהצגה, מפספסים את הנקודה.

בסופו של דבר יש 11 שחקנים ואם הם טובים יותר, הם פייבוריטים לנצח על הנייר בכל משחק, גם בלי מאמן. יש לאיש על הקווים תפקיד חשוב, בחירת הרכבים, הצבה, הנחלת שיטת משחק, אבל מכאן והלאה הבמה כולה של הכוכבים הראשיים בהצגה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

ההפך, הכדורגל המודרני רק חיזק את משמעות המאמן והצוות המקצועי.
אפשר לראות את זה בצורה חזקה את ההבדל בין הכדורגל האנגלי לבין הספרדי. עכשיו, גם זה נתון לויכוח כי אנשים נטרפים על הנושא הזה.
אבל הליגה הספרדית הרבה יותר מאומנת ומוכשרת, עם תקציבים יותר קטנים הם הולמים באנגליות שנה אחר שנה. הכדורגל החל להשתנות לפני עשור בערך, וכך נוספו אנשים ותפקידים אחרים ומגוונים.
ראינו את מכבי עם 100 מיליון שקל תקציב אך עם צוות מקצועי חובבני וחתרני(תקופת שניידר וגם לפני זה), וכרגע אנו רואים את מכבי עם אותו תקציב רק עם בסיס מקצועי שונה בהרבה. וזה כל ההבדל, ככל שתהיה יותר מקצוען אתה תממש את מלוא הפוטנציאל ותהיה הרבה יותר יציב.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Sir Alex Ferguson כתב: לא מסכים. גם במשחקים שניצחנו הצגנו ברוב הפעמים יכולת לא משכנעת.
אם היה לנו מאמן איכותי, היינו מצליחים ליצור את שטף המשחק שאנחנו יוצרים כשאנחנו ביתרון ובביטחון, לאורך 90 דקות וגם במשחקי החוץ.
דברים ששחקנים שלנו עושים על אוטומט כשהם עם ביטחון, הם דברים שלא קורים כשהם בשיווין או בפיגור, וכאן אמור לבוא לידי ביטוי המאמן שדרך שיטת משחק וטביעת האצבע שלו אמור להנחיל לנו דרך וכדורגל שיהיו לא רק כשאנחנו ביתרון והכל זורם אלא גם כשאנחנו מתקשים.
סבבה,אז לפי מה שאתה אומר גם פאקו,בן שמעון של עונה שעברה וסטנוייביץ הם לא מאמנים.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

zivmay כתב:ההפך, הכדורגל המודרני רק חיזק את משמעות המאמן והצוות המקצועי.
אפשר לראות את זה בצורה חזקה את ההבדל בין הכדורגל האנגלי לבין הספרדי. עכשיו, גם זה נתון לויכוח כי אנשים נטרפים על הנושא הזה.
אבל הליגה הספרדית הרבה יותר מאומנת ומוכשרת, עם תקציבים יותר קטנים הם הולמים באנגליות שנה אחר שנה. הכדורגל החל להשתנות לפני עשור בערך, וכך נוספו אנשים ותפקידים אחרים ומגוונים.
ראינו את מכבי עם 100 מיליון שקל תקציב אך עם צוות מקצועי חובבני וחתרני(תקופת שניידר וגם לפני זה), וכרגע אנו רואים את מכבי עם אותו תקציב רק עם בסיס מקצועי שונה בהרבה. וזה כל ההבדל, ככל שתהיה יותר מקצוען אתה תממש את מלוא הפוטנציאל ותהיה הרבה יותר יציב.
שונא את הדוגמה של מכבי.
ג'ורדי הגיע והביא אליפות אחרי כמה שנים כושלות, סבבה. זה לא הופך את המקרה האחד והספציפי הזה למייצג בכל שאר המקרים בעולם. כמו שג'ורדי בא והצליח, כך יכל להגיע גם אלי אוחנה ולהצליח. בלי מעטפת ובלי קשקושים.
אגב, יש דבר נוסף שכולם משום מה מתעלמים ממנו. עם ג'ורדי, עם צוות אימון וכושר, עם אנאליסטים ומה שלא תרצו, ומכבי עדיין נכשלת להגיע לליגת האלופות שנה אחרי שנה. כך שמבחינתי ג'ורדי עושה את המובן מאליו, שום דבר מעבר.

לגבי החלק הראשון של ההודעה שלך, חשבת על אפשרות שהשחקנים הספרדים פשוט טובים יותר מהאנגלים?
האנגלים לא מספיק טובים ולכן נאלצים להשקיע סכומים עצומים על זרים, מכאן ההבדלים בתקציב ובהצלחה.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

גורדי בא והצליח כי הוא בנאדם מקצוען שמינה אנשים מביני עניין לשלל התפקידים.
אלי אוחנה? אלישע כבר עדיף.
וזה לא שאני הסנגור של גורדי, שחקנים במכבי מודים בעצמם שלא הייתה רמה כזו בישראל אף פעם! 2 אליפויות ברצף, השלישית בדרך וכל זה עם 50 אחוז פגיעה בזרים, מה שאומר שהישראלים משתפרים במכבי.
רק לראות את ההבדל בין אייבנדר, שעושה הכל בכדי להשאר במכבי למרות שהוא משחק פעם בחודשים, לבין אראל מחליף ראשון שמעדיף לצבור דקות בקבוצה תחתית מסכנה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

zivmay כתב:ההפך, הכדורגל המודרני רק חיזק את משמעות המאמן והצוות המקצועי.
לא אמרת שום דבר שונה ממני, סתם התחלת ב-"ההפך "
אף אחד לא טען שמעמד המאמן לא התחזק, הטענה הייתה שלנכס להם משקל כל כך סגולי זה קצת עוול.
למרות המעמד המתחזק, הכוכבים הראשיים הם עדיין השחקנים וההשפעה שלהם על המשחק היא ברמה של מעל ל-70% לטעמי
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 17 מרץ 2015, 22:30, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

zivmay כתב: וזה לא שאני הסנגור של גורדי, שחקנים במכבי מודים בעצמם שלא הייתה רמה כזו בישראל אף פעם! 2 אליפויות ברצף, השלישית בדרך וכל זה עם 50 אחוז פגיעה בזרים, מה שאומר שהישראלים משתפרים במכבי.
רק לראות את ההבדל בין אייבנדר, שעושה הכל בכדי להשאר במכבי למרות שהוא משחק פעם בחודשים, לבין אראל מחליף ראשון שמעדיף לצבור דקות בקבוצה תחתית מסכנה.
או שזה אומר שמכבי פשוט שופכת כסף וקונה את הישראלים המובילים.
ההבדל בין אייבינדר ואראל? לא קשור לצוות האימון, אלא למוניטין ולשם של מכבי.
יש לנו עוד הרבה דרך עד שנגיע לשם.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Sir Alex Ferguson כתב: אני חושב שכולנו מסכימים שהסגל שלנו השנה לא מימש את האיכות שיש בו.

+1

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אמרתי כמה פעמים בעבר וזכיתי כאן להשמצות מקיר לקיר, אגיד שוב, אייל ברקוביץ ב-100 מיליון שקל עושה ממכבי אימפריה.
אל תתנו את הפועל כדוגמא, בקנבהואר לא מצליח שם.

ברקו גאון כדורגל ואם לא הפה הגדול, היה במחוזות אחרים לגמרי. אגב, אל תתנו לשם קרויף להטעות אתכם, אייל נותן לו לצחצח נעליים כשחקן

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

בוא לא נזלזל בבן אדם ששיחק ביונייטד וברצלונה.

בכל מקרה, אני מסכים איתך לגבי ברקו, אבל הבעיה שהתדמית שלו תהרוס כל פרוייקט שלו. כשאתה מביא אותו אתה מביא גם את אופירע ושאר החברים, ואני לא רוצה אותם בקבוצה שלי.
אם כבר, הייתי ממנה אותו למנהל מקצועי של הנוער קודם כל, הוא עשה עבודה יפה מאוד בהפועל.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

הפועלעולה כתב:בוא לא נזלזל בבן אדם ששיחק ביונייטד וברצלונה.

בכל מקרה, אני מסכים איתך לגבי ברקו, אבל הבעיה שהתדמית שלו תהרוס כל פרוייקט שלו. כשאתה מביא אותו אתה מביא גם את אופירע ושאר החברים, ואני לא רוצה אותם בקבוצה שלי.
אם כבר, הייתי ממנה אותו למנהל מקצועי של הנוער קודם כל, הוא עשה עבודה יפה מאוד בהפועל.
מזלזל.
יכול היה לשחק גם בריאל, יובנטוס ובאיירן, אם לא השם "קרויף", הוא לא עולה לבוגרים בהפועל פתח תקווה.
היה שחקן חלש, שלא בכדי סיים את הקרירה במלטה (או שקר כלשהו אחר)

אם זה תלוי בי, מחר בבוקר הוא מעביר אימון במקום אלישע. עם האטרף שהוא יביא, אתה לוקח את התואר

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Totti כתב: מזלזל.
יכול היה לשחק גם בריאל, יובנטוס ובאיירן, אם לא השם "קרויף", הוא לא עולה לבוגרים בהפועל פתח תקווה.

אם זה תלוי בי, מחר בבוקר הוא מעביר אימון במקום אלישע. עם האטרף שהוא יביא, אתה לוקח את התואר
לא תודה, אחי.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

Totti כתב: מזלזל.

מעדיף בצוותא איתך ( רוטציה לא ? חח) מאשר את ברקו שיצעק באימונים "יאללה באקסטרים" כאילו הוא עמוס תמם.

שלח תגובה