היי מה זה תעמולת בחירות? מזכיר לי את רק ביבי, רק ביבי.
אני בכלל אם כבר בבחירות עסקינן חושב שעדיף את איקר קסיאס, הוא ישנה פה באמת את המדינה ויוביל אותנו לאליפויות וגביעים לבדו.
ועכשיו ברצינות גם אם אג'ידה לא ישאר ולא נביא שוער ישראלי אפשר להביא לפה שוער זר טוב בדיוק כמו אג'ידה אז לא ברור לי הפאניקה של חלק מכם.
דר אדום בנשמה כתב:
היי מה זה תעמולת בחירות? מזכיר לי את רק ביבי, רק ביבי.
אני בכלל אם כבר בבחירות עסקינן חושב שעדיף את איקר קסיאס, הוא ישנה פה באמת את המדינה ויוביל אותנו לאליפויות וגביעים לבדו.
ועכשיו ברצינות גם אם אג'ידה לא ישאר ולא נביא שוער ישראלי אפשר להביא לפה שוער זר טוב בדיוק כמו אג'ידה אז לא ברור לי הפאניקה של חלק מכם.
תנסה להיזכר בצ׳באיי הנגר שספג פה 16 בשישה משחקים או בדוגמאות נוספות אצלנו ובליגה כולה. עם אוסטין אתה יודע מה אתה מקבל. עם אוסטין ההגנה משחקת כבר שנתיים פלוס והתיאום על עיוור. אוסטין שוער הבחרת ניגריה. למה להתעקש להרוס עונה כל כך חגיגית כמו הבאה?
עוד סיבות?
dor69 כתב:
תנסה להיזכר בצ׳באיי הנגר שספג פה 16 בשישה משחקים או בדוגמאות נוספות אצלנו ובליגה כולה. עם אוסטין אתה יודע מה אתה מקבל. עם אוסטין ההגנה משחקת כבר שנתיים פלוס והתיאום על עיוור. אוסטין שוער הבחרת ניגריה. למה להתעקש להרוס עונה כל כך חגיגית כמו הבאה?
עוד סיבות?
נו באמת להרוס?
אפשר לחשוב נביא עוד פעם שוער כמו צ'באי הצבעי >< כמו שהבאנו את הובאן ואת אוגו אני בטוח ששוער זר גם נצליח להביא ואולי אפילו יותר טוב.
כמובן שאני אשמח במידה ואג'ידה ישאר אבל כרגע זה נראה שזה לא יקרה אז מה תעשה?
גם כרגע נראה שאלישע בדרך לעוד עונה ואני מתחיל להפנים את הרעיון ובמקום לקוות שאלישע יכשל אני רוצה שנזכה באליפות.
אז תחשוב על זה
אלא אם יש לך קשרים לאלונה.
CrazyRed7 כתב:
אם הסיבה היא צוק איתן, זכותו..אבל אין צורך להחזיר שחקן כזה. מחר יכולה להתחיל מערכה נוספת.
סוארז למרות כל מה שעבר וכל הקשיים, נשאר כאן כמו גבר.
בכל מקרה, אני חושב שהוא עזב בגלל שקיבל הצעה כספית גבוהה יותר.
זה לא מקרה להשוואה בין אנשים. סוארס קיבל את זה הפעם כך (אחרי שאכלנו ממנו מרורים בשנים קודמות) ופלט אחרת, לגיטימי לחלוטין.
אם לסוארז היה סעיף יציאה כזה הוא היה בורח ממזמן.. ואי אפשר להאשים אותם.
תחשבו שהייתם שחקני כדורגל והייתם הולכים לשחק באוקראינה בזמן שהמלחמה בשיאה... לא הייתם בורחים ברגע שהייתה לכם אופציה?
הפועלעולה כתב:אם לסוארז היה סעיף יציאה כזה הוא היה בורח ממזמן.. ואי אפשר להאשים אותם.
תחשבו שהייתם שחקני כדורגל והייתם הולכים לשחק באוקראינה בזמן שהמלחמה בשיאה... לא הייתם בורחים ברגע שהייתה לכם אופציה?