כל עוד המטרה הייתה כדור (וזה היה נקי ומדוייק) אני לא מאשים אותו בכלום אלא מערער. אממה? במועדון החליטו כאילו להצדיק את החלטת השופט ולהעמיד את בן לועדת משמעת פנימית. למה נכנעים לקרקס של הליצנים עם המשרוקית?!?RedRock כתב:טעות גדולה של השופט.
טעות חמורה וגדולה בהרבה של בן ביטון.
מה יש לך לרדת לגליץ מסוכן כזה במקום כזה במגרש בשלב כזה?
תשלוט בעצמך!
אתה יודע שכרטיס אדום זה 239223 משחקים בחוץ.
אתה יודע שהמחזור הבא הוא נגד מכבי בבלומפילד.
טיפה תפעיל את השכל, טיפה.
"אתה תראה אותו עכשיו...הוא לא יתאפק..."
Re: "אתה תראה אותו עכשיו...הוא לא יתאפק..."
דור.... גם בקבוצה בדיוק כמוני מבינים בדיוק מה הניע את ביטון לעשות את הגליץ'...dor69 כתב: כל עוד המטרה הייתה כדור (וזה היה נקי ומדוייק) אני לא מאשים אותו בכלום אלא מערער. אממה? במועדון החליטו כאילו להצדיק את החלטת השופט ולהעמיד את בן לועדת משמעת פנימית. למה נכנעים לקרקס של הליצנים עם המשרוקית?!?
אל תהיה כזה תמים ותעשה לו הנחה.
הילד תפס קריזה.
לא סתם הערכתי ואמרתי את מה שכתוב בכותרת.
לא סתם מצוטט אלישע "ביטון שחקן אמוציונאלי הוא עוד ילמד".
כל עוד השחקן לא נשרט אתה לא יכול להוכיח שהכוונה של ביטון הייתה לפגוע בשחקן לא משנה כמה תקשקש שאתה ״יודע״.גיל שגיב כתב:
דור.... גם בקבוצה בדיוק כמוני מבינים בדיוק מה הניע את ביטון לעשות את הגליץ'...
אל תהיה כזה תמים ותעשה לו הנחה.
הילד תפס קריזה.
לא סתם הערכתי ואמרתי את מה שכתוב בכותרת.
לא סתם מצוטט אלישע "ביטון שחקן אמוציונאלי הוא עוד ילמד".
מבחינתי השיפוט אתמול היה מגמתי וחד צדדי לחלוטין לטובתם ואתה מעדיף להיטפל לביטון מאשר לתהות אולי זה לא בסדר ששופטים באים להכריע אליפות
השיפוט לא היה מגמתי וחד צדדי, פשוט היה שופט חלש כמו רוב השופטים בליגהdor69 כתב: כל עוד השחקן לא נשרט אתה לא יכול להוכיח שהכוונה של ביטון הייתה לפגוע בשחקן לא משנה כמה תקשקש שאתה ״יודע״.
מבחינתי השיפוט אתמול היה מגמתי וחד צדדי לחלוטין לטובתם ואתה מעדיף להיטפל לביטון מאשר לתהות אולי זה לא בסדר ששופטים באים להכריע אליפות
אין פה איזה קונספירציה של שופטים שבאים להכריע אליפות
צריך להכניס טלויזיה בדחיפות לעולם השיפוט, אחרת נמשיך לראות עוד ועוד החלטות הזויות, שבוע אחרי שבוע (לאו דוקא נגדנו)
אה....הבנתי.dor69 כתב: כל עוד השחקן לא נשרט אתה לא יכול להוכיח שהכוונה של ביטון הייתה לפגוע בשחקן לא משנה כמה תקשקש שאתה ״יודע״.
ואני מקשקש מה ?
אז אני שולח אותך לפיפא שתחוקק חוקים חדשים....
משהו כמו - שחקן רץ ועושה גליץ' לכיוון רגלי היריב, אם היריב הצליח לחמוק מפגיעה אזי עושה הגליץ' מקבל פרמיה מאיגוד השופטים.
חחחחחחחחחחחחחחח.....

השופט היה עלוב במיוחד, לא מבין איך במקום להתעצבן על זה אתם אשכרה יורדים על ביטון ומסכימים עם העובדה שעכשיו המגן הכי טוב בארץ הולך להיעדר ל-3 משחקים בגלל איזה צביקה לוי שאלוהים יודע מאיפה הקריצו אותו
פשוט מאוד.הפועלעולה כתב:השופט היה עלוב במיוחד, לא מבין איך במקום להתעצבן על זה אתם אשכרה יורדים על ביטון ומסכימים עם העובדה שעכשיו המגן הכי טוב בארץ הולך להיעדר ל-3 משחקים בגלל איזה צביקה לוי שאלוהים יודע מאיפה הקריצו אותו
אתה מחפש צדק שנובע מצפייה חוזרת בטלויזיה שאולי מראה כי לא היה חייב להוציא לו אדום.
אנחנו מחפשים חוכמה - כלומר, למה לשחקן לנהוג באופן כזה שעלול לגרום לשופט להרחיק אותו בטח כאשר מדובר בשחקן יריב שרחוק מאוד מהשער ולא מאיים על כיבוש השער שלך.
תבין, זה לא רק לטובת הקבוצה זה בעיקר לטובתו של ביטון.
אם הוא לא יפנים וילמד הוא לא יתקדם וחבל.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני חושב שכמו תמיד האמת היא איפשהו באמצע, השופט טעה ובן ביטון טעה גם כן...
הכניסה של בן ביטון מזכירה לי את האדום של אופיר מול מכבי תל אביב זה היה אדום חסר אחריות אבל גם לגביי האדום הזה השופט טעה.
הכניסה של בן ביטון מזכירה לי את האדום של אופיר מול מכבי תל אביב זה היה אדום חסר אחריות אבל גם לגביי האדום הזה השופט טעה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אין דבר כזה ״כוונה״ גיל, הגליץ׳ היה נקי לכדור ואין סיבה להוציא אדום. אגב, לא משנה כמה תירדם על האות ח ותשקיע בסמיילים צוחקים כולם יודעים פה שאתה קשקשן.גיל שגיב כתב:
אה....הבנתי.
ואני מקשקש מה ?
אז אני שולח אותך לפיפא שתחוקק חוקים חדשים....
משהו כמו - שחקן רץ ועושה גליץ' לכיוון רגלי היריב, אם היריב הצליח לחמוק מפגיעה אזי עושה הגליץ' מקבל פרמיה מאיגוד השופטים.
חחחחחחחחחחחחחחח.....ואני מקשקש.
נכון שביטון הוא לא הפרי הכי עסיסי בסל ונכון שהגישה שלו צריכה להשתפר אבל אתה צריך להבין שלהתחיל סדרת חינוך למגן שלך במאני טיים במקום להילחם על זה שהוא ישחק בחצי פלייאוף שהרחיקו אותו ממנו שלא בצדק זה פסול. רק טובת הקבוצה לנגד עיניי
ולגבי השיפוט:
1. שחקן אחרון שעושה עבירה על בוזגלו ולא מקבל אדום
2. ביטון כן מקבל אדום על גליץ׳ נקי
3. המצאת צהוב לדור מלול (פה אני מסייג מעט כי לא ראיתי ריפליי)
4. לא הוציא צהוב שני לקונג פו שעשו להובאן
5. סוד? הוא גם לא היה מוציא אדום לאלבז אם התגובה של הקהל והשחקנים לא הייתה כזאת
פעם אמרתי כמוכם שאלו טעויות אבל מסתבר שהטעויות הן בעיקר לטובת מישהם תורנים מסויימים (פעם חיפלה היום מקקי)
הרבה בחיים זה עניין של טיימינג.
ביטון עשה את מה שעשה בטיימינג הכי גרוע שיש. בתוך פרק זמן קצר בו היו כמה וכמה גליצ׳ים חזקים ללא שום קשר למשחק וצהובים נשלפו במהירות.
אם היה מבצע בשכל, היה מחכה למחצית השנייה וכלום לא היה קורה.
אבל פעל מהרגש בלבד, ועל כך חייב להיענש.
ביטון עשה את מה שעשה בטיימינג הכי גרוע שיש. בתוך פרק זמן קצר בו היו כמה וכמה גליצ׳ים חזקים ללא שום קשר למשחק וצהובים נשלפו במהירות.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הוא לא היה צריך לעשות גליץ' מכוער בחלק המגרש של פתח תקווה נקודה סוף אין על זה ויכוח, טעות של בן ביטון, אבל העבירה היא לא של אדום וזה טעות של השופט.yossi כתב:הרבה בחיים זה עניין של טיימינג.
אגב חוץ מהאדום והחוסר באדום לאדון נאור פסר השופט נתן משחק לא רע יחסית לשופטים בליגת העל העונה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מחצית ראשונה, למעט הטעות (הקשה) עם ביטון, שפט לדעתי היטב.דר אדום בנשמה כתב: הוא לא היה צריך לעשות גליץ' מכוער בחלק המגרש של פתח תקווה נקודה סוף אין על זה ויכוח, טעות של בן ביטון, אבל העבירה היא לא של אדום וזה טעות של השופט.
אגב חוץ מהאדום והחוסר באדום לאדון נאור פסר השופט נתן משחק לא רע יחסית לשופטים בליגת העל העונה...
במחצית השניה הוא היה פשוט בדיחה.
לא אחי, גם משער 6 ראיתי שאין שם אדום. גם התגובה הראשונית של איווניר ו-וויץ הייתה משהו בסגנון - "מה זה.. צהוב צהוב". אני חושב שאתה והשופטים מהיחידים שחשבו שזה אדום ועוד אדום ישירגיל שגיב כתב:
פשוט מאוד.
אתה מחפש צדק שנובע מצפייה חוזרת בטלויזיה שאולי מראה כי לא היה חייב להוציא לו אדום.
אנחנו מחפשים חוכמה - כלומר, למה לשחקן לנהוג באופן כזה שעלול לגרום לשופט להרחיק אותו בטח כאשר מדובר בשחקן יריב שרחוק מאוד מהשער ולא מאיים על כיבוש השער שלך.
תבין, זה לא רק לטובת הקבוצה זה בעיקר לטובתו של ביטון.
אם הוא לא יפנים וילמד הוא לא יתקדם וחבל.
לא הגיע אדום זה ברור, אבל ביטון הכניס את עצמו למצב שמגיע לו לקבל אדום, הוא רץ באמוק לכייון השחקן הראשון, וכשזה מסר את הכדור רץ באמוק לשחקן השני וגלש אליו מאחור, נכון שהוא לא פגע ברגל, ונכון שגם אם היה פוגע מגיע רק צהוב, אבל הוא הביא את השופט למצב שיש לו לגיטמציה להוציא לו אדום, לא צריך להוציא את ביטון זכאי מזה, כי זה האדום השלישי שלו העונה והשני של שטות מיותרת לגמרי!!! ועובדה שהקבוצה מעלה אותו לדין משמעתי, כי גם אלישע יודע שביטון אחראי לאדום הזה יותר מאשר השופט טעה פה, הוא פשוט לא חשב, והאי מחשבה הזו פגעה בקבוצה במשחק הכי חשוב שלה העונה, ויותר מזה, אם אלבז לא היה נוגע ביד המשחק אתמול יכל לקבל כיוון אחר לגמרי, חוסר אחריות ענקי של ביטון.הפועלעולה כתב: לא אחי, גם משער 6 ראיתי שאין שם אדום. גם התגובה הראשונית של איווניר ו-וויץ הייתה משהו בסגנון - "מה זה.. צהוב צהוב". אני חושב שאתה והשופטים מהיחידים שחשבו שזה אדום ועוד אדום ישיר
- dardasmiley
הקבוצה מעלה אותו לדין כי הרבה יותר קל להתעסק בשחק צעיר שלך מאשר ללכת לשרוף (מטפורית) את המשרדים של איגוד השופטים. כי אנחנו כבר שבע או שמונה שנים מגיבים בנרפות לשופטים כם כשברור שהם צריכים לקבל השעיה עד סוף החיים על השריקות.blueman כתב: לא הגיע אדום זה ברור, אבל ביטון הכניס את עצמו למצב שמגיע לו לקבל אדום, הוא רץ באמוק לכייון השחקן הראשון, וכשזה מסר את הכדור רץ באמוק לשחקן השני וגלש אליו מאחור, נכון שהוא לא פגע ברגל, ונכון שגם אם היה פוגע מגיע רק צהוב, אבל הוא הביא את השופט למצב שיש לו לגיטמציה להוציא לו אדום, לא צריך להוציא את ביטון זכאי מזה, כי זה האדום השלישי שלו העונה והשני של שטות מיותרת לגמרי!!! ועובדה שהקבוצה מעלה אותו לדין משמעתי, כי גם אלישע יודע שביטון אחראי לאדום הזה יותר מאשר השופט טעה פה, הוא פשוט לא חשב, והאי מחשבה הזו פגעה בקבוצה במשחק הכי חשוב שלה העונה, ויותר מזה, אם אלבז לא היה נוגע ביד המשחק אתמול יכל לקבל כיוון אחר לגמרי, חוסר אחריות ענקי של ביטון.