וכשקריית שמונה הוליכה את הטבלה, כמה פעמים היא שודרה במשחק המרכזי?אדום בלב בנשמהההה כתב:לא מאמין שעל זה אלונה מתבכיינת ועל הכרטיס האדום של בן ביטון לא. שיפסיקו לחפש מתחת לסלעים. מכבי תל אביב משודרת כי היא מוליכת הטבלה, הקבוצה שהמשחקים שלה יקבעו את גורל האליפות נכון לעכשיו ומטבעה גם מביאה הרבה יותר רייטינג מאיתנו. לא מבין את הציוץ הזה.
מועדי 3 המחזורים הקרובים
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: מועדי 3 המחזורים הקרובים
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- The red one
שקריית שמונה תגיע לעשירית מהעניין של מכבי תל אביב, עזוב, שלנו! נדבר. הבאתי מכלול של גורמים למה מכבי במשחק המרכזי חוץ מזה שכל משחק מה3 שיש לה הוא בצבע. נגד מקומות 2-4! אז מה הבעיה פה ?Sir Alex Ferguson כתב: וכשקריית שמונה הוליכה את הטבלה, כמה פעמים היא שודרה במשחק המרכזי?
מה זה מעניין? שלא ישודר בכלל ושהאצטדיון יהיה מלא
אם אני לא טועה יש פה עניין כלכלי. משחק מרכזי שווה שלטי פרסום בכסף טוב יותר וגם בסוף העונה יש סכום מתמלוגי הטלוויזיה שמחולק באופן יחסי למסר המשחקים ששודרו לכל קבוצה.yedidel כתב:מה זה מעניין? שלא ישודר בכלל ושהאצטדיון יהיה מלא
כן שידור אין שידור אז דווקא הפעמיים היחידות שוסרמיל היה כמעט מלא היו משחקים ששודרו (מכבי תל אביב ומכבי חיפה)
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אוקיי אז בוא תעזור לי להבין למה בית"ר, הפועל ת"א וחיפה כולן בעדיפות מעלינו, לא זכור לי שהם מתמודדים על משהו.אדום בלב בנשמהההה כתב:לא מאמין שעל זה אלונה מתבכיינת ועל הכרטיס האדום של בן ביטון לא. שיפסיקו לחפש מתחת לסלעים. מכבי תל אביב משודרת כי היא מוליכת הטבלה, הקבוצה שהמשחקים שלה יקבעו את גורל האליפות נכון לעכשיו ומטבעה גם מביאה הרבה יותר רייטינג מאיתנו. לא מבין את הציוץ הזה.
- The red one
עדיפות על מה? הם משודרים במדכזי כי הם נגד מכבי ת״א. ועדיין יהיו בעדיפות עלינו כי הן מביאות יותר רייטינג ועניין:RedHell כתב:
אוקיי אז בוא תעזור לי להבין למה בית"ר, הפועל ת"א וחיפה כולן בעדיפות מעלינו, לא זכור לי שהם מתמודדים על משהו.
המשחק שלנו נגד מכבי חיפה יותר מעניין,
קריית שמונה גמרה תסוס, שלא נדבר על שהרייטינג של חיפה וב"ש יותר גבוה משל מכבי.
קריית שמונה גמרה תסוס, שלא נדבר על שהרייטינג של חיפה וב"ש יותר גבוה משל מכבי.

- ForeverRed
יש הרבה היבטים לשידור המרכזי.
חשיפה יותר גבוה, העלאת ערך המותג, ידיעת תוצאות היריבות.
הרי זה לא מקרי שמכבי איבדה נקודות כמעט בכל פעם שק"ש ואנחנו גם איבדנו.
הדריכות כשאתה מרגיש שיושבים לך על הזנב היא אחרת.
אם מכבי הייתה משחקת ראשונה במחזור יותר פעמים, אולי גם התוצאות היו אחרות.
לא ביקשנו הרבה, רק קצת יותר שוויוניות, זה הכל.
חשיפה יותר גבוה, העלאת ערך המותג, ידיעת תוצאות היריבות.
הרי זה לא מקרי שמכבי איבדה נקודות כמעט בכל פעם שק"ש ואנחנו גם איבדנו.
הדריכות כשאתה מרגיש שיושבים לך על הזנב היא אחרת.
אם מכבי הייתה משחקת ראשונה במחזור יותר פעמים, אולי גם התוצאות היו אחרות.
לא ביקשנו הרבה, רק קצת יותר שוויוניות, זה הכל.
- The red one
המאמצים השתלמו והמשחק מול חיפה הוזז ליום ראשון ב20:45. שידור ישיר ספורט 2.
אותי אישית מבאס מאוד חרא שעה ויום!
אבל מצד שני מוצ״ש זה המימונה אז ..
אבל מצד שני מוצ״ש זה המימונה אז ..
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מילא היום אבל למה לא שמים בשעהנורמלית? 19:20 או משהו בסגנון למה בשעה מאוחרת?אדום בלב בנשמהההה כתב:המאמצים השתלמו והמשחק מול חיפה הוזז ליום ראשון ב20:45. שידור ישיר ספורט 2.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
שמע זה האילוצים עצם זה שהצליחו להזיז זה כבר הישג .. אבל באמת חבל על השעה המבאסת.
ועוד עכשיו האוהדים בפייסבוק מתלוננים שבגלל המימונה הזיזו ובגלל שבת לא מזיזים. כאילו חייבים להם משהו!
ועוד עכשיו האוהדים בפייסבוק מתלוננים שבגלל המימונה הזיזו ובגלל שבת לא מזיזים. כאילו חייבים להם משהו!
#בארשבעייםאסלים2אדום בלב בנשמהההה כתב:שמע זה האילוצים עצם זה שהצליחו להזיז זה כבר הישג .. אבל באמת חבל על השעה המבאסת.
גדול! אין על באר שבעים בתלונות!אדום בלב בנשמהההה כתב:שמע זה האילוצים עצם זה שהצליחו להזיז זה כבר הישג .. אבל באמת חבל על השעה המבאסת.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
תעדכן, המשחק מול מכבי חיפה עבר ליום ראשון...אדום בלב בנשמהההה כתב:מחזור 28 - שני, 6.4, 20:55, בלומפילד נגד מכבי תל אביב. ערוץ 11.
מחזור 29 - שבת, 11.4, 19:20, מכבי חיפה בוסרמיל. ספורט 1 HD.
מחזור 30 - שבת, 18.4, 17:20, קריית שמונה בוסרמיל. ספורט 1 HD.
* מ3 המשחקים ייעדר בן ביטון.
* במחזורים 29 ו30 אנחנו משחקים ביום שבת בעוד 2 המשחקים האחרים בפלייאוף העליון ישוחקו בראשון ושני. כמו במחזור 27.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!