לקבוצה שרוצה אליפות חייב להיות מצרך בסיסי
Re: לקבוצה שרוצה אליפות חייב להיות מצרך בסיסי
שוב, אני מסכים שהיה צריך לעשות חילופים, אבל בסך הכל אפשר להבין את המחשבה שלו. זה לא שהוא הרס לנו את המשחק לבד, לדעתי לפחות בכל מקרה.
איך כשל? אני אסביר לך,זה מאוד פשוט.הפועלעולה כתב:איך הוא כשל בניהול המשחק?
הגיב מאוחר זה נכון ואני מסכים, אבל מהסתכלות על שני המשחקים האחרונים נגד מכבי זה ידוע שאלישע אוהב לדחות את החילופים כדי להעביר זמן בדקות 85-90 שאלו דקות שמכבי בדר"כ צוברים מומנטום.
היה לך מומנטום מטורף ברבע שעה הראשונה של המחצית השנייה.
מכבי נראו אבודים,מבולבלים,זה היה הזמן להוציא את גבאי ולהכניס את שלומי,להעביר את ברדה לאגף ולהעביר מסר לשחקנים שהולכים לנצח.
אגב,זה מה שעשה המאמן מהצד השני.
מסכים עם על מילהאדום זקן כתב:תפסיקו לזיין תשכל על הכושר.
לא הכושר הפסיד היום,כי אם ניהול משחק כושל של מאמן פחדן!!
במצב של 1:1 שמכבי על הקרשים,תכניס חלוץ יא מאמן מטומטם,תן לשחקנים להרגיש שהולכים לנצח.
ומה עושה אדון מאמן??? מחכה עד דקה 70 ומוציא את העוקץ,שהוא מוציא את מליקסון ומכניס את גורדנה שעוד יותר מאט את המשחק.
מה לעזאזל היה לנו להפסיד?? למה ללכת אחורה?? למה לא לנצל מומנטום לתת את השני ואז להכניס את גורדנה למה??
מאמן שחי את המשחק, מכניס את ארבייטמן במקום דובב ומנסה לנצח
מאמן כמו אלישע בא עם פתק מהבית שבו כתוב להוציא את מליקסון דקה 60
מאמן קטן פחדן ונטול מעוף, מצטער, לא יכול להכיל אותו יותר.
- The red one
באמת חשבת שאלישע יעשה דבר כזה? מצחיקול...אדום זקן כתב: איך כשל? אני אסביר לך,זה מאוד פשוט.
היה לך מומנטום מטורף ברבע שעה הראשונה של המחצית השנייה.
מכבי נראו אבודים,מבולבלים,זה היה הזמן להוציא את גבאי ולהכניס את שלומי,להעביר את ברדה לאגף ולהעביר מסר לשחקנים שהולכים לנצח.
אגב,זה מה שעשה המאמן מהצד השני.
מה1-1 אלישע נתן הוראה לשחקנים (או שהוא לא היה צריך לתת אלא שהם קרא לו את המחשבות) לרדת למטה ולשמור על התיקו על מנת להשאיר את הפער ה5, שבתכל'ס זו תוצאה טובה בשבינלו.
אם היה עושה מה שאתה אמרת בשנייה הראשונה שהכדור ברגליים של אלברמן לא נפסיק להגיד ברננדו ואשקנסולס וזה כבר 1-2 צהוב ..
שוב אשאל, מה מליקסון כל כך תרם? היה קשה לו להתמודד עם הפיזיות של מכבי. אני לא מבין למה אתם גורמים לחילוף הזה להראות הזוי ותלוש. חילוף כפול/גבאי יוצא כמה דקות לאחר מכן היה צריך לקרות.
לא נכטן בכלל!!!ForeverRed כתב:אדום זקן צודק.
הכושר כמובן שיחק תפקיד אבל אי אפשר להתעלם גם מהחלק של אלישע.
אחרי השוויון שמשרת את מכבי יותר מאותנו ירדנו לבונקר עמוק. השחקנים התחילו להתעייף והשער היה באוויר.
אלישע הגיב מאוד מאוחר ובצורה לא נכונה.
חבל.
אחרי הגול, מכבי לחצו איזה 5 דקות, אבל מיד אחרי זה היתה רק קבוצה אחת על המגרש לרבע שעה בערך. אלו היו הדקות הכי טובות שלנו היום ולא היה טעם לעשות חילוף שבאותה מידה שיכול לשפר, יכול גם להרוס.
בלי קשר, לכל הפנטזיונרים, תיקו היתה תוצאה לא רעב בכלל בהתחשב בזה שיש משחק גם בוסרמיל מולם. אז איזה חלוץ הוא היה צריך להכניס במקום בלם???
!!izguy83 כתב: לא נכטן בכלל!!!
אחרי הגול, מכבי לחצו איזה 5 דקות, אבל מיד אחרי זה היתה רק קבוצה אחת על המגרש לרבע שעה בערך. אלו היו הדקות הכי טובות שלנו היום ולא היה טעם לעשות חילוף שבאותה מידה שיכול לשפר, יכול גם להרוס.
בלי קשר, לכל הפנטזיונרים, תיקו היתה תוצאה לא רעב בכלל בהתחשב בזה שיש משחק גם בוסרמיל מולם. אז איזה חלוץ הוא היה צריך להכניס במקום בלם???
מסכים מאודizguy83 כתב: לא נכטן בכלל!!!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אתה טועה פשןט.izguy83 כתב: לא נכטן בכלל!!!
10 דקות אחריי השוויון שלנו מכבי היו מבולבלים ויכלנו לכבוש את השני, החל מדקה 65 ועם הכניסה של טב"ח נראנו רע...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- ForeverRed
אתה מוזמן לצפות בשידור החוזר.izguy83 כתב: לא נכטן בכלל!!!
נכון, השער הכניס התלהבות, מכבי הייתה מבולבלת לכמה דקות.
אבל מה קרה אחר כך?
מדקה 60 בערך הלכנו אחורה וויתרנו כמעט לחלוטין על מרכז המגרש.
זה הזמן שבו אלישע היה צריך לבצע חילופים, ולא לחכות שמשחק ייגמר.
אתה אומר בדיוק מה שאני אומר ורושם שזה טעות.דר אדום בנשמה כתב:אתה טועה פשןט.
10 דקות אחריי השוויון שלנו מכבי היו מבולבלים ויכלנו לכבוש את השני, החל מדקה 65 ועם הכניסה של טב"ח נראנו רע...
אם היו לנו 10-15 דקות כ"כ טובות בטווח של 50-65 אז למה לעשות חילוף בדקות האלו???
- דר אדום בנשמה
הוא ביצע חילוף והוציא את מליקסון אבל הוא שכח לחזק את האגפים והעדיף לחזק את מרכז השדה שגם ככה היה בשליטה יחסית...ForeverRed כתב: אתה מוזמן לצפות בשידור החוזר.
נכון, השער הכניס התלהבות, מכבי הייתה מבולבלת לכמה דקות.
אבל מה קרה אחר כך?
מדקה 60 בערך הלכנו אחורה וויתרנו כמעט לחלוטין על מרכז המגרש.
זה הזמן שבו אלישע היה צריך לבצע חילופים, ולא לחכות שמשחק ייגמר.
מהרגע שמליקסון יצא מכבי השתלטו על המשחק ואנחנו הפסקנו לשחקהפועלעולה כתב:שוב אשאל, מה מליקסון כל כך תרם? היה קשה לו להתמודד עם הפיזיות של מכבי. אני לא מבין למה אתם גורמים לחילוף הזה להראות הזוי ותלוש. חילוף כפול/גבאי יוצא כמה דקות לאחר מכן היה צריך לקרות.
הייתה תחושה באוויר ששני המאורים משתלטים על המגרש אבל אז אלישע הוציא את הפתק
- ForeverRed
אף אחד לא דיבר על הדקות האלה, אלא על אלו שבאו אחר כך.izguy83 כתב: אתה אומר בדיוק מה שאני אומר ורושם שזה טעות.
- דר אדום בנשמה
רשמת אבל שמכבי לחצו 5 דקות והם הי בהלם ושאנחנו היינו טובים למשך רבע שעה וזה היה גג 10 דקות מהגול ואחריי זה חושך מצריים.izguy83 כתב: אתה אומר בדיוק מה שאני אומר ורושם שזה טעות.
החל מדקה 65 הפסקנו לשחק נקודה...