"כולם בחצי של מכבי" אז איך הגעת למסקנה שהם ניסו לנצח ?adomi כתב:
תסתכל על הגול של בן חיים
מראש כבר אמרתי חוטפים
כולם בחצי של מכבי מטיילים ומחזירים נשימות
הפינה הפסימית למחזור 28
- The red one
Re: הפינה הפסימית למחזור 28
כי אם אתה רואה שאין לך כושר תשאר בחצי שלך ותתגונן, זה יותר קלאדום בלב בנשמהההה כתב: "כולם בחצי של מכבי" אז איך הגעת למסקנה שהם ניסו לנצח ?
עזוב היה ברור מראש שמנסים לנצח שזה התברר כטעות(חכם בדיעבד למרות שמראש חשבתי ככה)
- The red one
מה כאילו באמת אחי אני לא רוצה לצאת איזה חופר או משהו אבל איזה משחק ראית?!adomi כתב:
כי אם אתה רואה שאין לך כושר תשאר בחצי שלך ותתגונן, זה יותר קל
עזוב היה ברור מראש שמנסים לנצח שזה התברר כטעות(חכם בדיעבד למרות שמראש חשבתי ככה)
מי ניסה לנצח?? מיד אחרי ה1-1 כל השחקנים שלנו היו בחצי שלנו! עכשיו ראיית שכתבת חצי של מכבי. באמת באמת שאני לא זוכר את זה. היו איזה 10 דקות בין דקות 55 ל65 שבכלל נגענו איזה 2-3 פעמים בכדור...
- ForeverRed
תגיד לי על מה אתה מדבר?adomi כתב:
כי אם אתה רואה שאין לך כושר תשאר בחצי שלך ותתגונן, זה יותר קל
אחרי השיוויון נעלמנו מהמגרש. התבטלנו.
איפה ראית שניסינו לנצח?
באר שבעי אדום, טעות בידיך.
ההתפרקות לא קשורה לחילופים, אלא להתפתחות המשחק.
ברגע שספגנו את השער השני יצאנו קדימה במטרה להשוות כשהשחקנים עייפים והפקרנו את ההגנה.
זאת הסיבה להתפרקות.
אותו דבר קרה גם למכבי חיפה לפני שבועיים (רק שאנחנו היינו יותר טובים מההתחלה ולא מתחילת המחצית השנייה...).
לא יודע למה,אבל הטב״ח הבנזו-נה הזה נותן איזה 2 משחקים גדולים בשנה
ושניהם נגדנו
לא מבין את זה
ושניהם נגדנו
לא מבין את זה
- The red one
ממש לא. הוא שחקן תותח. לא מבין בכלל מה פאקו מספסל אותו כל הזמן.ns75 כתב:לא יודע למה,אבל הטב״ח הבנזו-נה הזה נותן איזה 2 משחקים גדולים בשנה
ושניהם נגדנו
לא מבין את זה
מצד שני, הוא הג'וקר האולטימטיבי מהספסל. אגב, בכלל לא משחק גדול שלו. כולה עשה פעולה אחת קבועה שלו, שממש לא התקשה מול שחקנים גמורים שלנו, וסיים ברשת.
שחקן טוב, ילד חרא
בוזגלו עושה פיו פיו אחרי הגול
בא לי להקיא
בא לי להקיא
בוזגלו עשה פיו פיו אחר לגמרי . מה רע בזה ?
ניהול משחק מביש מאז השיוויון כאילו בואו נסגור על תיקו.
כושר של שחקנים של ליגה למקומות עבודה
ניהול משחק מביש מאז השיוויון כאילו בואו נסגור על תיקו.
כושר של שחקנים של ליגה למקומות עבודה
כל הכבוד לו על זה! רק שמעתי את האולה כאילו אכלנו חמישייה וחיכיתי לגבר הראשון שינסה לשבור אותם, חבל שייני השחצנית לא נפגעה מזה באמת.bs war כתב:תגידו שזה טפל ושרני קטנוני, האדום של נאסר הרתיח אותי. נמאס מהאיבוד עשתונות הזה, מה הם ילדים?
מה הקטע בלעלות להתקפה ולא לרדת להגנה? מדקה 55 שחקנים מפקירים שטחים כאילו אנחנו נגד כפר קנא.
אם אנחנו לא מסוגלים להתמודד בקצב שלהם אז או שיעיפו את המורה ספורט שנמצא בקבוצה, או שתעשו בונקר מבוקר. שימו לב כמה פעמים שחקנים יורדים בהליכה להגנה, כל מאמן נורמאלי אמור לצאת מדעתו ולהבין שזה בזיון.
אם אנחנו לא מסוגלים להתמודד בקצב שלהם אז או שיעיפו את המורה ספורט שנמצא בקבוצה, או שתעשו בונקר מבוקר. שימו לב כמה פעמים שחקנים יורדים בהליכה להגנה, כל מאמן נורמאלי אמור לצאת מדעתו ולהבין שזה בזיון.
יופי, וואו, יצא גבר.dor69 כתב: כל הכבוד לו על זה! רק שמעתי את האולה כאילו אכלנו חמישייה וחיכיתי לגבר הראשון שינסה לשבור אותם, חבל שייני השחצנית לא נפגעה מזה באמת.
לא קשור לגבר או לא, אבל אני כן מצפה משחקנים שלי לתקל אותם בזמן אולה מעליב ומשפיל.
מה הרווחנו מזה? חוץ מעוד שחקן חסר בסגל למשחק הבא?
ומה הייתם אומרים אם היה שובר לו את הרגל?
ומה הייתם אומרים אם היה שובר לו את הרגל?