מכת העדרויות.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
bs war

Re: מכת העדרויות.

שליחה על ידי bs war »

הפועלעולה כתב: אתם האוהדים היחידים שמגבים טעויות של השופטים נגדנו. לא פלא שדופקים אותנו כל פעם מחדש
מתי עוד פעם ראית אותי מגבה 'טעות' של שופט נגדנו?

ומצטער, אני לא יכול לעודד כניסות פראיות שיכולות לגמור קריירה לשחקן, גם אם כל שחקני מכבי היו עומדים מול שער 5 ועושים פיו פיו. אנחנו צריכים להיות קצת יותר בוגרים מזה.
אחר כך נתפלא שיש אלימות ביציעים.

(ועוד לא נגענו בזה שהוא משאיר אותנו עם פחות שחקן בסגל למשחק הבא. אבל העיקר יצא גבר. מה הייתם אומרים אם בוזגלו היה עושה את זה?)

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

bs war כתב:
מתי עוד פעם ראית אותי מגבה 'טעות' של שופט נגדנו?

ומצטער, אני לא יכול לעודד כניסות פראיות שיכולות לגמור קריירה לשחקן, גם אם כל שחקני מכבי היו עומדים מול שער 5 ועושים פיו פיו. אנחנו צריכים להיות קצת יותר בוגרים מזה.
אחר כך נתפלא שיש אלימות ביציעים.

(ועוד לא נגענו בזה שהוא משאיר אותנו עם פחות שחקן בסגל למשחק הבא. אבל העיקר יצא גבר. מה הייתם אומרים אם בוזגלו היה עושה את זה?)
גם אנחנו "משפילים" בניצחונות. אם הפתרון האוניברסאלי למשולשים בסוף משחק זה "שבירת רגל" אז צריך להזהיר את השחקנים שלנו שבניצחונות גדולים הרגליים שלהם בסכנה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

לא דיברתי עליך ספציפית, אני מדבר על האוהדים שלנו בכללי. קיבלנו עוד שני אדומים לא מוצדקים העונה, ואנשים כאן מאשימים את השחקנים. לא רואה את זה בשום מועדון אחר, רק אצלנו.
הכניסה ממש לא הייתה כניסה סופר אגרסיבית אפילו, של דוידזאדה נניח הייתה יותר מסוכנת. סתם תאקל בשביל להשתיק את האוהדים של מכבי. אתה סתם מנפח את זה וגורם לעבירה ששווה צהוב להראות כאילו ייני יצא בנס.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

הפועלעולה כתב:לא דיברתי עליך ספציפית, אני מדבר על האוהדים שלנו בכללי. קיבלנו עוד שני אדומים לא מוצדקים העונה, ואנשים כאן מאשימים את השחקנים. לא רואה את זה בשום מועדון אחר, רק אצלנו.
הכניסה ממש לא הייתה כניסה סופר אגרסיבית אפילו, של דוידזאדה נניח הייתה יותר מסוכנת. סתם תאקל בשביל להשתיק את האוהדים של מכבי. אתה סתם מנפח את זה וגורם לעבירה ששווה צהוב להראות כאילו ייני יצא בנס.
אתה טועה. לגמריי. נאסר הגיע עם תנופה עם ברכיים קדימה , במידה וייני לא מתחמק זה היה רע והיה רע מאוד.

אל תנסו להצדיק את נאסר, דיבורים על כבוד שמכבוד. לא הייתי בבלומפילד, ואני בטוח שהאולה עיצבן כל אחד ואחד מכם, אבל מפה ועד להצדיק גלישה כזו מסוכנת ?

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: אתה טועה. לגמריי. נאסר הגיע עם תנופה עם ברכיים קדימה , במידה וייני לא מתחמק זה היה רע והיה רע מאוד.

אל תנסו להצדיק את נאסר, דיבורים על כבוד שמכבוד. לא הייתי בבלומפילד, ואני בטוח שהאולה עיצבן כל אחד ואחד מכם, אבל מפה ועד להצדיק גלישה כזו מסוכנת ?
עם אוהדים כמוך..פלא שדופקים אותנו שבוע אחר שבוע?

שום אדום ושום כניסה מסוכנת!צהוב גג!

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אדום בלב בנשמהההה כתב: אתה טועה. לגמריי. נאסר הגיע עם תנופה עם ברכיים קדימה , במידה וייני לא מתחמק זה היה רע והיה רע מאוד.

"אולה" זה חלק מהמשחק, "איך זה לקבל שלוש?" זה חלק מהמשחק. שרתי את זה מלא פעמים.
האם זה מצדיק "שבירת רגל" ?
לא מאחל לאף שחקן כדורגל לשבור את הרגל. גם לא לטל בן חיים שהוא טיפש, בכיין והכי מגעיל שיש בישראל. מקווה מאוד שהוא יצא לאירופה ויכשל כישלון חרוץ. אני הראשון שישמח לעידו.
גם אם ערן זהבי גורם לי סבל כל שבוע אני יודע שהוא שחקן ענק ו"האשמה" היחידה שלו היא שהוא טוב מידי במה שהוא עושה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

CrazyRed7 כתב: עם אוהדים כמוך..פלא שדופקים אותנו שבוע אחר שבוע?

שום אדום ושום כניסה מסוכנת!צהוב גג!
תגיד מה שתגיד. זו דעתי. הלכתי ועשיתי פאוז על ההילוך החוזר. נאסר גם עם רגל מושטת קדימה יכול להיות שלכיוון הכדור, גם עם 2 ברכיים לימנית של ייני וגם בתנופה.

מסוכן מאוד!

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

כמו רוב החברים לא הייתי במשחק. לא רלוונטי. נאסר נכנס בשביך לשבור רגל. אין לזה מקום בכדורגל שלנו. אל תשכח כמה הקהל שלנו אלוף בלהשפיל קהלים אחרים "איל זה לקבל שלוש?" "יום שישי ערוץ חמש שעה שלוש" לא חסר
היה ברור שמכבי תעשה לנו אולה במצב כזה, אנחנו היינו עושים הרבה יוותר מאולה במצב הפוך
עדיין לא מצדיק התנהגות כזו של שחקן. אבל היי העיקר שיצא גבר...

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

dardasmiley כתב:כמו רוב החברים לא הייתי במשחק. לא רלוונטי. נאסר נכנס בשביך לשבור רגל. אין לזה מקום בכדורגל שלנו. אל תשכח כמה הקהל שלנו אלוף בלהשפיל קהלים אחרים "איל זה לקבל שלוש?" "יום שישי ערוץ חמש שעה שלוש" לא חסר
היה ברור שמכבי תעשה לנו אולה במצב כזה, אנחנו היינו עושים הרבה יוותר מאולה במצב הפוך
עדיין לא מצדיק התנהגות כזו של שחקן. אבל היי העיקר שיצא גבר...

אם כאוהד זה משפיל אותך קריאות האולה של היריבה תחשוב מה זה לשחקן עם דופק 200.
אל תשפטו אותו , ועוד הגליץ היה עדין ולא פגע בייני כזה בגסות ייני דפק קפיצה שהוסיפה לזה להראות לא טוב
תמונה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

הראל כתב:

אם כאוהד זה משפיל אותך קריאות האולה של היריבה תחשוב מה זה לשחקן עם דופק 200.
אל תשפטו אותו , ועוד הגליץ היה עדין ולא פגע בייני כזה בגסות ייני דפק קפיצה שהוסיפה לזה להראות לא טוב
אני אהבתי לראות את האכפתיות והכעס מזה שעושים לך אולה אולה (וכן אחי הייתי בטוח שייני נפגע מהגליץ׳)

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

הלכתם לאיבוד. נאסר בא בצורה אגרסיבית מאוד אבל ממש ממש לא התכוון לפגוע בייני ובטח שלא לגמור לו את הקריירה.
נאסר קיפל את הרגליים כדי לא לפגוע בו. ייני הגזים קצת בצלילה. השופט קנה את ההצגה + האגרסיביות של נאסר.
אדום בכל מקרה לא היה שם.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

dor69 כתב: אני אהבתי לראות את האכפתיות והכעס מזה שעושים לך אולה אולה (וכן אחי הייתי בטוח שייני נפגע מהגליץ׳)
דור - אתה יודע שאני אוהב אותך.
ממה שאתה כותב אז ברדה, בוזגלו וכל החברים לא היה אכפת ?
יש דברים שלא עושים בספורט. אני לא נכנס לשאלה האם הגיע אדום. כואב לי יותר הרצון שלך וחברים נוספים שמישהו יגמור קריירה. כולנו בני אדם.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

גדי כתב:
יש דברים שלא עושים בספורט. אני לא נכנס לשאלה האם הגיע אדום. כואב לי יותר הרצון שלך וחברים נוספים שמישהו יגמור קריירה. כולנו בני אדם.
+1

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

גדי כתב:
ואללה גדי אני בנאדם מאופק, בעיניי טב"ח לא בנאדם ובטח לא שחקן כדורגל.
הכי מגעיל, הכי מלוכלך, הכי בכיין, הכי מתחזה ובנוסף לכל התגרה בקהל בתנועה של אני לא שומע אתכם כשירד לחדר הלבשה.

לא יכאב לי עליו אם יישב כמה חודשים בחוץ.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

RedHell כתב:
ואללה גדי אני בנאדם מאופק, בעיניי טב"ח לא בנאדם ובטח לא שחקן כדורגל.
הכי מגעיל, הכי מלוכלך, הכי בכיין, הכי מתחזה ובנוסף לכל התגרה בקהל בתנועה של אני לא שומע אתכם כשירד לחדר הלבשה.

לא יכאב לי עליו אם יישב כמה חודשים בחוץ.
גם לי לא יכאב יותר מידי אבל לא רוצה ששחקן שלי יעשה את זה. הוא אכן בן אדם חרא. יותר אשמח אם יגיע לאירופה ושם יכשל ויושפל על הספסל או ביציע כמו עטר.

שלח תגובה