אוסטין אגידה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ran

Re: אוסטין אגידה

שליחה על ידי ran »

doctorslayer כתב:
לא בטוח שאפשר לעשות משא ומתן כשצד אחד לא באמת מעוניין לחתום..
50 אלף דולר זה מה שהוא רוצה , שיתמקחו קצת בגלל הפואנטה ויסגרו על 40 .
שוב אני אומר , מנסים לחסוך , לא משנה אם בצדק או לא , בהמשך יעלה ביותר פי כמה וכמה .
קשה למצוא שוערים טובים היום , כאלה שהבועטי פנדלים נלחצים מהם , כאלה שלוקחים כדורים אדירים באחד על אחד והכי חשוב יציבים .
גם אני הייתי בדעה של מרציאנו בינואר , אבל פתחתי עיניים והבנתי שאסור לוותר על אג'ידה .

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

ran כתב:
50 אלף דולר זה מה שהוא רוצה , שיתמקחו קצת בגלל הפואנטה ויסגרו על 40 .
שוב אני אומר , מנסים לחסוך , לא משנה אם בצדק או לא , בהמשך יעלה ביותר פי כמה וכמה .
קשה למצוא שוערים טובים היום , כאלה שהבועטי פנדלים נלחצים מהם , כאלה שלוקחים כדורים אדירים באחד על אחד והכי חשוב יציבים .
גם אני הייתי בדעה של מרציאנו בינואר , אבל פתחתי עיניים והבנתי שאסור לוותר על אג'ידה .
50 אלף דולר נטו = 100 אלף דולר עלות נעביד + ~130 אלף דולר בגלל המס שווה עלות מעביד נוספת של כמעט רבע מיליון דולר עלות מעביד.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

גדי כתב:
50 אלף דולר נטו = 100 אלף דולר עלות נעביד + ~130 אלף דולר בגלל המס שווה עלות מעביד נוספת של כמעט רבע מיליון דולר עלות מעביד.
תוסיף לזה שהשכר שלו עכשיו הוא באזור ה300,000 יורו בשנה (על פי פרסומים זרים) והגעת לאזור החצי מיליון יורו לשנה! על שוער! זר! אם הוא לא רוצה את זה, יש הרבה שלא נופלים ממנו שיקחו את זה, יהיו מבסוטים לאללה ויחיזרו עודף.

אני די משוכנע שאגידה משחק , הוא סגור אצל הצהבת לפחות מינואר (בתחושה שלי עוד לפני כן), מנסה לסחוט ממיץ עוד כמה שקלים.

הלוואי ואני טועה, אבל אגידה לא ישחק אצלנו בעונה הבאה.

הגיע הזמן לשים לכל שחקן זר שמגיע אלינו סעיף בחוזה, שחתימה שלו בכל קבוצה בארץ מלבדנו תגרור קנסות כבדים, כמו שהיה בזמנו עם פלט. אי אפשר להמשיך במתכונת שמכבי מתייחסת לכל שאר הקבוצות בליגה כמחלקת סקאוטינג + התגלחות. לא כל שחקן שיקבל הצעה מגורדי צריך לעמוד דום.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

נורא משעשע איך אוהדים מוסיפים לשחקן 50 אלף יורו(כי מה זה 50 אלף יורו?) בלי לחשוב פעמיים אבל כשמעלים מחירי מנויים ב100 שקל מתלהמים ומאיימים בחרם :)

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

CrazyRed7 כתב:נורא משעשע איך אוהדים מוסיפים לשחקן 50 אלף יורו(כי מה זה 50 אלף יורו?) בלי לחשוב פעמיים אבל כשמעלים מחירי מנויים ב100 שקל מתלהמים ומאיימים בחרם :)
אשכרה

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

אם אג'ידה לא נשאר, הייתי הולך על שני שוערים ישראלים בכירים. איתמר ניצן/מרציאנו כשוערים ראשונים, דני עמוס שוער שני (הוא שחקן חופשי).

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

לדעתי השוער הטוב בליגה מי שמבין קצת בכדורגל יודע ששוער זה העמדה הכי חשובה ושלא משחקים איתה משחקים להחתים עכשיו ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
barakoren

שליחה על ידי barakoren »

דוגמא לשוער....

סתם דוגמא לשוער:

קבוצת קוגה.. ליגה שניה בדנמרק
בן 23
גובה 187
משקל 80
( גם דומה לשמייכל.....)
רציתי רק לומר שאפשר לחפש במקומות אחרים ולמצוא שוערים מצויינים ... ולא לחשוב רק על אגידה או הישראלים

https://hbkoge.dk/Default.aspx?ID=233" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

barakoren כתב:דוגמא לשוער....

סתם דוגמא לשוער:

קבוצת קוגה.. ליגה שניה בדנמרק
בן 23
גובה 187
משקל 80
( גם דומה לשמייכל.....)
רציתי רק לומר שאפשר לחפש במקומות אחרים ולמצוא שוערים מצויינים ... ולא לחשוב רק על אגידה או הישראלים

https://hbkoge.dk/Default.aspx?ID=233" onclick="window.open(this.href);return false;
בשביל להביא שוער כזה צריך מחלקת סקאוטינג מה שאין לך, כי ליפול עם שחקן שדה זר זה בר תיקון, ליפול עם שוער זר זה כבר אסון לעונה

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

גדי כתב:
1) גדי, אני במקצוע המתאים לחישובים מעין אלו, 50K$ נטו = עלות מעביד של 250K$??? נו באמת, 50K$ נטו נותן בגדול כ - 100K$ ברוטו.
עלויות המעסיק הנוספות זניחות, תקרת ביטוח לאומי ומס בריאות כבר מוצו וביטוח מנהלים או קרן פנסיה אני מעריך שאין לו (וגם אם כן, עוד 20%), דירה, רכב וכיו"ב כבר קיבל בהסכם הבסיסי =====> רחוק מאוד מתוספת של רבע מליון $, פחות מחצי מזה.
2) מי אמר שההבדל הוא 50K$? מאיפה בא המספר הזה?
3) מסכים עם הטוענים כי תפקיד השוער הוא החשוב ביותר במגרש. מסכים גם עם הטענה שבחירה שגויה בשוער יכולה לגמור עונה. תזכרו מה קרה לנו כשההוא מהאולמות חסך על אסי רחמים 5,000$!!
4) לגבי הטענה שקל לנו להגיד לאלונה מה לעשות עם הכסף שלה - לא חייבים לחרוג מהתקציב. את התוספת לאג'ידה ניתן לחסוך במקומות אחרים. להזכירכם רק לפני 3 חודשים היתה נכונות להוציא 700K€ על הבאת נוואקמה וזה עוד לפני השכר שלו (כנראה שלא היה מסכים לשחק בחינם...).

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

delta7 כתב:
1) גדי, אני במקצוע המתאים לחישובים מעין אלו, 50K$ נטו = עלות מעביד של 250K$??? נו באמת, 50K$ נטו נותן בגדול כ - 100K$ ברוטו.
עלויות המעסיק הנוספות זניחות, תקרת ביטוח לאומי ומס בריאות כבר מוצו וביטוח מנהלים או קרן פנסיה אני מעריך שאין לו (וגם אם כן, עוד 20%), דירה, רכב וכיו"ב כבר קיבל בהסכם הבסיסי =====> רחוק מאוד מתוספת של רבע מליון $, פחות מחצי מזה.
2) מי אמר שההבדל הוא 50K$? מאיפה בא המספר הזה?
3) מסכים עם הטוענים כי תפקיד השוער הוא החשוב ביותר במגרש. מסכים גם עם הטענה שבחירה שגויה בשוער יכולה לגמור עונה. תזכרו מה קרה לנו כשההוא מהאולמות חסך על אסי רחמים 5,000$!!
4) לגבי הטענה שקל לנו להגיד לאלונה מה לעשות עם הכסף שלה - לא חייבים לחרוג מהתקציב. את התוספת לאג'ידה ניתן לחסוך במקומות אחרים. להזכירכם רק לפני 3 חודשים היתה נכונות להוציא 700K€ על הבאת נוואקמה וזה עוד לפני השכר שלו (כנראה שלא היה מסכים לשחק בחינם...).
התוספת שהוא דורש לפי פרסומים זרים הינה 50K נטו. כדברייך 100K מעביד. תוסיף לזה את העלאת המס ל50% על שכר ~300K נטו תקבל תוספת שכר השנה של לפחות רבע מיליון ברוטו. טיפה יותר ממה שהיה חסר לאסי.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

גדי כתב:
התוספת שהוא דורש לפי פרסומים זרים הינה 50K נטו. כדברייך 100K מעביד. תוסיף לזה את העלאת המס ל50% על שכר ~300K נטו תקבל תוספת שכר השנה של לפחות רבע מיליון ברוטו. טיפה יותר ממה שהיה חסר לאסי.
גדי, בחיאת, נראה לך שאני כ"כ גרוע במקצוע שלי??? תן קצת קרדיט. לא קיים מצב שבו עלות מעביד פי 5(!) מהנטו שמוסיפים לעובד!
50K נטו =~ 100K ברוטו (לא עלות מעביד! שכר ברוטו), ההבדל בין ה - 50K ל - 100K נובע כולו משיעור המס של 50% לערך.
עלות מעביד נוספת זניחה. כפי שציינתי מעל תקרת ביטוח לאומי ומס בריאות, ביטוח מנהלים/קרן פנסיה כנראה שלא מופרש מעבר לתקרות (אם בכלל) כך שלא משחק כאן תפקיד, אך גם אם כן, תוסיף עוד כ -20%. זהו.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

delta7 כתב:
גדי, בחיאת, נראה לך שאני כ"כ גרוע במקצוע שלי??? תן קצת קרדיט. לא קיים מצב שבו עלות מעביד פי 5(!) מהנטו שמוסיפים לעובד!
50K נטו =~ 100K ברוטו (לא עלות מעביד! שכר ברוטו), ההבדל בין ה - 50K ל - 100K נובע כולו משיעור המס של 50% לערך.
עלות מעביד נוספת זניחה. כפי שציינתי מעל תקרת ביטוח לאומי ומס בריאות, ביטוח מנהלים/קרן פנסיה כנראה שלא מופרש מעבר לתקרות (אם בכלל) כך שלא משחק כאן תפקיד, אך גם אם כן, תוסיף עוד כ -20%. זהו.
אחי נראה לא שלא הבנת.
אוסטין עולה עכשיו x.
הוא בארץ חמש שנים ולכן המס עליו יעלה להיות מלא בעונה הבאה. לכן עלות המעביד תעלה למשהו כמו 1.5x
בלי קשר, אוסטין רוצה תוספת של 50k לנטו, יענו, בגס, 100k לברוטו. משמע בעונה הבאה השכר שלו יעלה: 1.5x+100k

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

dardasmiley כתב:
אחי נראה לא שלא הבנת.
אוסטין עולה עכשיו x.
הוא בארץ חמש שנים ולכן המס עליו יעלה להיות מלא בעונה הבאה. לכן עלות המעביד תעלה למשהו כמו 1.5x
בלי קשר, אוסטין רוצה תוספת של 50k לנטו, יענו, בגס, 100k לברוטו. משמע בעונה הבאה השכר שלו יעלה: 1.5x+100k
אם לכך היתה הכוונה, אז כנראה שלא הבנתי.
מבחינתי הדיון היה כמה יעלה להוסיף לשחקן 50K$ נטו ולכך התיחסתי, זה הכל.
זה ברור ואין על כך שום ויכוח כי שינוי שיעור המס יעלה את העלות גם בגין השכר שקיבל עד היום ויוסיף עלות כבדה לתקציב.

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

לא מהמרים בעמדה כזאת חשובה. מה שזול עולה ביוקר (ע"ע סונארה).

שלח תגובה