blueman כתב:
לצערי הפעם אני נאלץ להסכים עם דוקטור. מה שהיה אתמול פשוט היה שכונה, מהגול אחרי 40 שניות וההלם הראשוני שהיינו בו למשך 20 דקות ראשונות, ועד מחצית שניה שאנחנו שולטים אופטית אולי אבל זה פשוט לא זה, אנחנו אשכרה היינו מסוכנים אחרי שבייתר תקפה ואנחנו יצאנו למתפרצות, וכמובן הפציעה של ברדה שאפילו הוא כבר היה מתוסכל ועצבני וזה ממשיך עם הראיון אחרי המשחק ואפילו ההתנהלות ביום אחרי שהאתרי ספורט מלאים בהאשמות ובניסיון לזרוק את האשמה על הצוות הרפואי, אחרי שזה המקרה השלישי שקורה לנו העונה אחרי הפציעות של דובב וארבייטמן שעלו לא כשירים ב 100 אחוז. אני אתמול הייתי פשוט מתוסכל, ואני באמת מקווה שאלונה ישבה שם וראתה מה שאנחנו ראינו ואני מקווה מאוד שאתמול סופית נפל לה האסימון שצריך להודות לאלישע על 3 שנים של מהפכה שהוא העביר פה אבל הגיע הזמן להתקדם קדימה ולהמשיך את המהפכה הזאת
אפרופו אלונה, התמקמה ליד הגוש אתמול ושמעה בין לבין בדיוק מה האוהדים האמיתיים שלה חושבים
שאלישע ממשיך עוד עונה.
אהה וידיעת היום בוואלה , "בכל אופן ללא קשר לזהות המאמן הבא , שמעון ביטון ישאר עוזר מאמן" , רק חסר שהיו כותבים שבוזגלו מליקסון ברדה וסוארז עוזבים
doctorslayer כתב:
שאלישע ממשיך עוד עונה.
אהה וידיעת היום בוואלה , "בכל אופן ללא קשר לזהות המאמן הבא , שמעון ביטון ישאר עוזר מאמן" , רק חסר שהיו כותבים שבוזגלו מליקסון ברדה וסוארז עוזבים
היית אתמול ליד הגוש? כי אם לא ממש מעניין אותי לפי מה החלטת.
doctorslayer כתב:
שאלישע ממשיך עוד עונה.
אישית אני לא מאמין שהידיעה הזו נכונה
אם אלישע כבר נשאר אז למה לא לשדרג לפחות את עמדת עוזר המאמן? מישהו שיכול להשלים את אלישע בנושא הטקטי/סטטיסטי? לא מאמין שאלונה עד כדי כך עיוורת
אם אלישע לא ישאר (מה שלא נראה סביר) למה לקבוע למאמן הבא מראש מי יהיה העוזר שלו?
נראה לי שהכוונה הייתה ששמעון ביטון ישאר שנה הבאה במועדון, לאו דוקא כעוזר מאמן
אם אלישע כבר נשאר אז למה לא לשדרג לפחות את עמדת עוזר המאמן? מישהו שיכול להשלים את אלישע בנושא הטקטי/סטטיסטי? לא מאמין שאלונה עד כדי כך עיוורת
אם אלישע לא ישאר (מה שלא נראה סביר) למה לקבוע למאמן הבא מראש מי יהיה העוזר שלו?
נראה לי שהכוונה הייתה ששמעון ביטון ישאר שנה הבאה במועדון, לאו דוקא כעוזר מאמן
לא שיש יותר מדי מה להסתמך על זה כן? בסופו של דבר זה כתב , בכל אתר כותבים משהו שונה..אבל קבל ציטוט מהכתבה.
"שמעון ביטון צפוי להמשיך כעוזר מאמן בעונה הבאה, ללא קשר לזהות המאמן."
אלונה בתוך תוכה יודעת טוב מאוד מה חושבים האוהדים , ואני בטוח שגם היא באותה הדעה .
היא לא מרוצה מהכדורגל שהיא רואה ורואים את זה אחרי כל משחק , גם אחרי חלק מהניצחונות .
מקווה מאוד שהיא תצא מהגישה הנחמדה שלה שלא נוגעים במאמן אחרת יגידו שהיא רק מפטרת מאמנים .
ומקווה מאוד גם ששמעון ביטון לא יהיה עוזר מאמן בעונה הבאה , חייב מוח שיתן עזרה אמיתית מהספסל בזמן משחק ולא חיבוקים למאמן הקפיץ שלנו .
אם ביטון נשאר זה אומר שהיא מנסה לחסוך שוב פעם ועושה קומבינה שיהיה עוזר בבוגרת ומאמן ראשי בנוער , זו התנהלות שכונה ולא הגיונית , ואל תגידו לי שהנוער מצליח , מאמן נוער חייב להיות כל כולו בנוער !
בסופו של דבר היא תתייאש אם לא נביא תארים , לסיים מקום 2 זה יפה ונחמד אבל אתה לא מרגיש שיש לך משהו ביד .
הגיע הזמן להפסיק להיות נחמדים ולעלות שלב , אם לא עכשיו אז מתי ?